Jag är lycklig!

Jag är lycklig.. Tänk hur mitt liv har blivit.. Jag har verkligen gjort dom rätta valen. Jag har en alldeles underbar sambo och fästman, jag är lyckligt kär, jag har väldens finaste dotter, jag har en underbar familj, jag bor i ett stort fint hus, jag har gott om pengar, så jag behöver aldrig tänka att jag inte har råd med nått, (det har alltid varit ett problem förut), jag är nöjd med mig själv, jag känner att jag är en stark människa efter alla motgångar jag haft i livet, jag lever ett sunt och nyttitg liv.
Jag kan då inte påstå att jag är olycklig. Jag är så glad över att jag träffade Lars, jag är så glad att jag åkte till ryska barnhem, jag är så glad att jag sket i vad alla andra tyckte om oss, jag är så glad att jag gör precis som jag själv vill, jag är så glad att jag flyttade till Piteå. (Trots alla invändningar.)
Jag är lycklig! :D




Vasaloppet nästa?!

Nu ska ni får höra, alla som känner mig kommer (nästan) tappa hakan.. Jag var nämligen ut och åkte skidor igår. Alltså jag RÖRDE mig mer än vad jag behövde. Haha. Jag som har ratat skidor hela vintern (iofs har jag varit gravid också) tyckte faktiskt det var skitskoj.. Lars sa också att man får snygga back och snygga ben av att åka skidor, och skidkläderna då, hur snyggt är det inte att sätta på sig ett par fina tajta craft byxor, så det är bara två plus i kanten.. Men faktiskt så var det jätte roligt att åka. Det gick väl kanske inte så väldans fort, haha, men vafan. Jag var en naturbegåvning.. Vasaloppet nästa år - here i come!!!
Vi ska åka ikväll också, om Lars kommer hem i någolunda tid.. :) Såå roligt tyckte jag det var. Jag som nästan aldrig i hela mitt jätte långa liv har tyckte det varit roligt att röra mig, att mortionera.. (Fast i den takten jag åkte igår vet jag väl inte om det räknas till mortion.;) Faster Eva var barnvakt åt Lydia som sov hela tiden. Tacktack! :)

För att hoppa till en helt annan sak...
En rolig sak, tycker jag (eller egentligen inte), är att jag har sutte och smågnällt på att dagarna ser likadana ut. Att jag bara går hemma. Och idag, då verkar jag vara populär.. Jag ska på stan och äta lunch med Emma, sen ville också Robert äta lunch med mig. Det blir lunch med Emma, hon hann först. :) Men det tycker jag är bra, för då lär vi känna varandra bättre också. Och Robert, han, han känner jag ju redan. ;p
Men vadå alla dagar ser likadana ut? Där tog jag allt fel!!! :)

Nu har jag inte så mycket mer att skriva.. :) Vi hörs kanske senare.. Ha en bra dag, puss!


Nya bilder på ögonstenen!! :)

Imorse sov Lydia hur länge som helst. När Lars åkte till jobbet imorse vaknade hon första gången för att ha mat, sen somnade hon om och sov jätte länge. Så idag känner jag mig utvilad.. :)
Vi traskade ner på stan förut idag, Sookie fick följa med och köpte lite saker, har köpt två student prestnter och en till Lars. :) Vi kom nyss hem.

Jag känner mig faktiskt himla fin i den här hårfärgen, plus att jag har solat och känner mig fräsch utav det med. :) Tror faktiskt jag ska ha den här färgen ett tag.
Tack för era kommentarer. :)

Jag blev glatt överaskad när jag kollade hur mycket pengar jag har på kontot. :) Jag är typ rik. Hahah. Eller så inte, men eftersom jag inte är van att få så mycket pengar (om man bortser från Lars pengar) så är det nästan som om att jag är rik.
Nu ska jag ta och sy ihop Sookies förra bädd. Den är mycket mindre och "finare" än den vi har nu. Så jag ska ta och kämpa med det ett tag nu innan Lars kommer hem. Vi hörs kanske senare. Pusspuss!!!






Angående Sookie

Och nej, jag ska inte ge bort Sookie, inlägget var meningen som ett (argt) dåligt skämt, jag var också arg när jag skrev det. Sedan skrev jag också i ett inlägg efteråt, att jag inte skulle ge bort henne. Utan att jag vill ha hjälp med henne eftersom jag inte klarar av henne själv. Och om någon ska hjälpa mig med det så är det min bror..  Inte någon lodis. Så till er som har störts sig på mitt inlägg kan ju börja läsa med öppna ögon.

Imponerad

Som sagt är Lars hemma nu, han kom hem sent igår ikväll. Så vi hann inte mysa så mycket men tillräckligt innan vi somnade. Han var så snäll och tog Lydia imorse vid 7 när hon ville upp så jag fick sova till 9, eller om det var 10. (Vi har fortfarande inte ställt om klockorna) Det var jätte skönt att få sova den där tiden. Det behövdes. :) Och Lydia somnade om där vid 10, eller 11 så jag och Lars fortsatte och sova, gosa och mysa ett tag till. Det var så skönt, att slippa kliva upp ur sängen och bara ligga kvar och mysa.. Är glad att han är hemma!! ;D

Jag har verkligen fått en annan syn på de mammor eller pappor för den delen som är ensamstående eller själv på veckorna.. Jag är så grymt imponerad av att dom klarar av allt som hör till när man är (småbarns) förälder.. Och allra helst om man har ett djur som behöver mortion typ som hund, (jag räknar inte med katt, marsvin, kanin osv). Som Monica, hon är själv på veckorna plus en hund som behöver mycket mortion, jag förstår inte vart hon hittar alla sina (super?)krafter... Verkligen att dom gör ett jätte bra jobb. För jag är helt slut efter den här veckan, och det är bara en vecka de.. Men det är nog Sookies förtjänst, det är hon som tagit mest på mina krafter.

Vi ska på middag hos Robert nu. Vet inte vilken tid vi kommer hem men jag tror inte att jag skriver nått till inlägg senare ikväll. Vi ska ta och börja göra oss klar och röra oss mot Robert nu..Puss!

Kommentera gärna hur jag blev i håret. :)

Färgat håret.. :)

Nu mina damer och herrar ska ni få veta att jag har blivit brunett.. Jag hade/har ju egentligen tid hos frissan om nån vecka men jag fick iden av Lars imorse, då han tyckte att han kunde färga håret på mig, sen så blev det så att han tonade håret på mig.. Jag har inte bestämt mig riktigt än om jag gillar det speciellt mycket, men så tokigt blev det inte. Är väl bara lite ovan med det. Om jag känner mig rätt kommer jag vilja ha tillbaka min riktiga färg innan sommaren, blond. Vill alltid vara blond på sommaren, det känns som en sommar färg. Så därför tog vi toning bara. Och för att om det skulle bli dåligt så skulle det ändå gå bort rätt så fort. Lars tyckte det blev jätte bra, vad tycker ni? Och joo färgen jag valde var LJUSbrun... Det vet jag väl inte direkt om resultatet blev. Vad tycker ni, passar jag i den här färgen eller ska jag hålla mig till min narturliga?

FÖRE:


EFTER:


Tanten på ica. ;p

Lydia imorse, alltså hon somnade om efter hon hade fått mat.. GUD så skönt. För dumma jag gick ju inte och la mig igår efter att Lydia hade somnat för kvällen. Jag kom isäng vid 12 tiden och somnade inte för ens efter 1 så jag behövde sömnen jag fick imorse.
Jag fattar inte. Varför kan jag aldrig somna i normal tid. Även fast jag lägger mig 10 så somnar jag inte för ens vid 1 kanske. Mellan 1 och 3 är den vanligaste tiden jag somnar. Och det hjälper inte heller om jag går upp klockan 7 på morgonen, somnar fortfarande inte nå tidigare, kanske en gång på 10 att jag gör det. Problemet är inte att sova utan att SOMNA.
Såhär har det varit sen jag var 13 år kanske.. Fast jag har nästan alltid haft sömntabletter som gör att jag kan somna fram till för ett år sedan. Vet inte alls varför jag slutade.. :S För läkaren sa inte åt mig att göra det iallfall. Kanske ska ta upp det igen. För jag menar, jag orkar inte mycket till om jag sover som jag gör nu.

Aja, igår så gick jag och Eva ut och åt. Så gott, vi sprang in på åhlens också och handlade lite smink och sånt tjafts.. Och det var ju underbara Eva som bjöd på hela kalaset.. Tack så himla mycket för igår kväll!
HAHAHAHAHAHAHA, det hände också en skit rolig sak igår som vi märkte idag. Hahahaha! Vet inte riktigt om jag kan berätta men det var iallafall skit roligt!
Det var skönt att komma ut lite, istället för att bara vara hemma. Så det var en himla lyckad kväll igår, kanske inte för tanten på ica som svor så himla mycket haha, men för mig! ;)

Idag ska jag inte göra nått annat än att städa och vänta på att Lars kommer hem, för han kommer nämligen hem ikväll istälelt för imorgon. :D Längtar!!! Så när han har kommit så ska jag bara mysa med han, om han har tid med det.. Och imorgon ska jag verligen sova ut. Lars får ta Lydia. :)

Ne, nu ska jag fortsätta min dag och ta tag i städningen.. Byebye!

Jag verkar aldrig kunna komma ifrån det gammla.

Alltid ska jag bli påmind om hur det har varit!!!

Sova, det kan man göra i graven...

Morgonen började väl inte direkt sådär jätte bra.. Jag somnade inte för ens halv 4 inatt, Lydia somnade 10 så det var inte därför jag inte kunde sova, och Lydia vaknade staxt innan 7 var grinig och skrek om jag inte gick med henne. `Men iallafall efter att ha kämpat med att få henne att sova i några timmar gav jag upp. Jag får sova någon annan gång. :) Jag klädde istället på oss varma kläder, kokade kaffe och hällde upp i en termos och gick ut på isen halv 11.. Det var inte varmt precis, det blåsta kallt men skönt ändå att få komma ut. Samtidigt blev jag piggare av den friska luften. Jag kom nyss hem så i 3 timmar har jag varit och gått ute på isen. Jag tror Sookie är nöjd iallafall. Skönt för henne att komma ut sådär och springa lös. Det var inte så mycket folk ute på isen idag så jag kunde ha henne lös nästan hela tiden och kastade massa snöklumpar. Så hon är nog glad nu.. Vi träffade en annan hund som var nästan samma blandras som Sookie 25% schäffer och 75% Rottweiler. Jätte fin. Skit lik opal också tyckte jag. Så jag blev sentimental där ett tag.

Nee, nu ska jag göra mig nått att äta sen ska jag nog fixa lite här hemma. Kanske om Lydia sover att jag gå och lägger mig, men då kommer jag bara bli segare. Så det lutar nog att inte lägga sig och vila. Bättre att få saker gjort istället.
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, jag har inget planerat. Det är lite tvätt som ska hängas sen så vet jag inte alls. Och jag har inga planer på vad som händer ikväll heller.
Puss!


Bilder



Så här inbäddad bland kuddar och täcken tycker jag om att sova. ;)



Kort med mamma!!


Härligt inbäddad i vagnen på väg ner mot stan..


Den nya overallen och mössan. :)




Jag glömde att skriva att Lydia skrattade på riktigt idag, som en vuxen, det var ett skratt, inte bara ett leende och ett läte. Hon var så fin, hon skrattade jätte mycket också. Jag blev alldeles tårögd och varm i hjärtat!! Gud så jag älskar detta lilla barn! ♥

Minderårig!!?

Ja då var den här dagen slut. Det har varit full fart hela dagen nästa. Jag var ju på mammagruppen förut idag och som jag trodde var det bara TVÅ mammor där och då har jag räknat med mig själv, så vi fikade istället på familjenshus sen tog vi en liten promenad.
Sen drog jag till bibblan och lånade lite böcker till skolarbetet. När jag var där så tog jag bara några böcker för jag hittade inte riktigt en som jag ville ha och det visade sig vara helt rätt böcker jag tog. Ibland har man flyt.
Efter bibblan gick jag ner på stan och åt en sen lunch. Gick och handlade en overall, två mössor och ett par vantar till Lydia sen köpte jag lite tjafs till mig med, typ som aceton, nagelfil, eyeliner och läppglans.
Sen mitt i alltihopa skulle jag köpa snus på pressbyrån. Men han neckar mig och jag trodde han skämtade, han såg ju legitimationen. Men nee inte skämtade han, han vägrad sälja snus till mig. dummfan.. Jag trodde jag skulle dö!! Fast det visade sig ju sen att det var för att legget var gammalt, med två månader. Tycker ändå att jag kunde fått köpt snus. Så då fick jag iallfall springa och knäppa kort och sedan gå in på banken och skicka in nå papper om ett nytt legg. Sedan ner på affären och handla lite mat.
När jag kom hem igen så var klockan efter 5 nångång så Lydia och Sookie fick mat sen var det bara på med kläderna igen för att gå en liten promenad.
Och Lydia somnade igen.
Så då när jag kom hem igen lät jag Lydia ligga kvar i vagnen ute så jag passade på att städa och tvätta lite tvätt. (Nu kom jag ju på att jag har tvätt att hänga.) Sen så satte jag igång med det sista som skulle göras med skolan. (Jag läser naturkunskap A) Och jag blev nyss klar och har skickat in den.. :) Nöjd blev jag också. Jag tror det blev bra, men man vet ju aldrig.

Lydia ligger och sover sen två timmar. Förhoppningsvis sover hon hela natten, och långt in på förmiddagen. :) Drömma kan man ju! Lars har också hört av sig idag. Saknar han!! Haha, fast det är ändå skönt att vara själv. :) Förlåt baby!! Om jag fick välja på att vara själv och att vara med Lars skulle jag ju själklart välja att vara med han. :) Men han verkade ha det bra med sina kompisar i fjällen.
Nu ska jag lägga upp en massa bilder sen ska jag gå och lägga mig. Sovgott!

Påverkad

Oj så härlig dag det har varit.. :)
Först babysimmet, och det gick jätte bra, sååå mysigt att bada med Lydia. :D Bästa tjejen av alla. Hon trivs fortfarande jätte bra i vattnet och tyckte om när man sjöng för henne där och höll på att simma runt.. :) Mys tjejen min. Badledaren sa/säger att små barn (under 6 månader) burkar sova jätte länge efter som har varit och badat... Men inte Lydia. Inte förra veckan heller. Sov bara en liten stund efter sen var det bra med det. :) Fast iofs så har jag tajmat in så hon sover kanske 3-4 timmar innan badet också så hon är pigg och utvilad. Idag fick jag inga kort knäppta på badet eftersom jag var själv, fast därimot så fanns det massa andra fotografer. Haha, förra gången var jag den enda som knäppte kort och jag kände mig lite ivägen, typ som att jag störde.
Men efter babysimmet så gick vi till Eva som bjöd på jätte god mat och blåbärspaj efteråt. Det tackar vi för!! Ivar kom förbi där också för han ville klippa sig. Så jag var där hela kvällen och gick hem lagon till Grey's anatomy.

Nu ligger jag i sängen och myser, ska kolla på film innan jag ska sova. Patrik 1,5, jag har hört att den är bra. :) Lydia har nyss fått mat och ligger här brevid mig och sover. Förhoppningsvis tills imorgon. :) Den lilla damen har fått för sig att man ska vakna tidigare än vad mamma tycker är normalt. Jag tror hon blir påverkad av att det blir ljusare ute. Och i vårat sovrum lyser solen in från morgon till efter lunch. Och vi har INTE några pasijener (stavning? :S) i fönstren. Det gott folk är jobbigt, även fast Lydia inte skulle vakna tidigt så vaknar man av att solen skiner in i rummet och man håller på att svettas ihjäl.

Imorgon ska jag på mammagruppen och vi ska ta en promenad till ett fik (vet inte vilket) imorgon. Hoppas alla är där imorgon, hittills har det varit lite sisådär med att mammorna kommer dit. Tråkigt. Men vill ju lära känna mer folk. Sen ska jag gå till bibblan och låna nån växt bok till plugget. Hittar inte det jag söker på internet. Fast en som jag jobbat med på kyrkan skulle hjälpa mig och kolla upp det imorgon också. :) Snällt!!
Sen ska jag gå på stan efter det. Funderar på att köpa en större overall åt Lydia. :) Sen hittar säkert jag nått åt mig också. :) Kanske ett par nya vårskor..?? ;D
Ne men nu ska jag börja kolla på filmen sen sova. Gonatt!

Det är jätte roligt att nytt folk hittar hit till bloggen. Och lämna gärna fler kommentarer. :) Puss

Uppfostringsläger!!

Idag är det babysim. Ivar ska skjusa mig. Bortsett från att Sookie rymde så har dagen varit bra hittills. :)
Lydia ligger ute i vagnen och sover och Sookie är fastkopplad på bron.
Ikväll ska jag på middag hos Eva. Det känns skönt att slippa laga maten själv sen är det trevligt med sällskap. :)

Igår kväll pluggade jag. Det gick bra, eller sisådär. :) Hittade inte riktigt allt jag skulle, men det går nog bra ändå. Ska fortsätta senare kväll. Har inte så mycket kvar och ska ha den inlämnad på fredag, så jag tänkte göra klart den idag och "finputsa" den imorgon hahaha. :p

Nu har jag gett bort hunden till tre st. Två har sagt ja.. ^^ Ena är min bror som definitivt får ta henne medans han har semster och fostra henne så jag får tillbaka henne, fixad och klar. Den andra är en kompis. Fast jag tror inte att hon skulle få sån speciellt bra ordning på Sookie. Hon skulle snarare bli ännu olydigare. Haha, förlåt T!! ;D
Ne, men jag ger upp hoppet om att jag ska lyckas själv. Vissa saker blir bättre, men andra inte. Som det där med att hon rymmer. Helt hopplöst. Och jag känner mig hopplös, jag har misslyckats. Jag måste få hjälp.
Och pappa som sa "du kommer aldrig att fixa det" fick nog rätt tillslut. Tråkigt. Men jag kommer inte bara ge bort henne som pappa gjort med alla sina djur när han inte haft tid eller ork att ta hand om dom.. Även fast jag skriver att jag ska ge bort henne. Jag ska låna bort henne, hon ska åka upp uppfostringsläger. :p Det blir bra.

Nu ska jag pyssla med annat innan jag ska på babysim. :)
Hejsvejs!

Någon som vill ha en hund???

Jag ger bort henne helt gratis!!
Så jävla jobbig hund ibland alltså. Nu när det är fint väder gick jag ut på bron med en kopp kaffe, Lydia i vagnen och Sookie. Tror ni då inte att hundfan smiter iväg.. Och jag ropade. Ingen hund kom. Jag väntade. Sen ser jag henne på en gård längre ner på gatan och jag ropade igen. Då springer hon åt ett helt annat håll. Jag väntade ett tag. Och sedan när hon inte komma så börjar jag gå fram och tillbaka längst gatan med Lydia i barnvagnen. Sen kommer hon fram, så jag ropade på henne då började hon springa åt ett annat håll, fast ångrade sig och kom till mig.
Då har hundhelvetet varit och snott palt från någon, för det hade hon i munen. Och jag blir förbannad och ska lägga henne på rygg. Och det gick ju självklart förbi folk dom kollade på mig som om jag slog ihjäl hunden. Och Sookie var helt obrydd i sin "bestraffning".. Så jävla jobbig hund. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ger bort henne. Till en lodis.  Varsågod!!!

     

Hej allesammans!


Idag har det inte hänt så mycket, vi har varit på en pomenad och handlat lite mat. Sen har det inte hänt så mycket mer. :)
Lydia börjar bli piggare och piggare på mornarna nu, men det är bara att bita ihop. :) Hon ler mot sig själv i spegeln, hon har bytt blöj storlek nu.. Min stora tjej. ;D
Nu ligger hon i sin säng och lyssnar på mobilen som hon fick för någon vecka sen. Den är verkligen bra, och hon gillar den jätte mycket!! :)
Imorgon ska vi på babysim och Ivar ska skjusa oss dit. :) Det blir minst krångel då. Med bilbarnstolen osv.
Åhh, vill ni veta en frustrerande grej, nu när jag ringde SJ för att boka resan ner till Sundsvall i slutet av maj så ska man byta tåg i Ånge - mitt i natten. Och då frågade jag ifall det fanns någon som kunde hjälpa mig att bära alla saker eftersom jag ska ha med barnvagnen, bilbarnstolen och packning för en månad så säger surtanten "nee personalen gör inte sånt." Så tåg blir det inte..... Så jag började kolla flyg istället men då måste jag först ner till Arlanda för att sedan flyga vidare till Sundsvall. Så det blir buss. Jag ser verkligen fram i mot att åka buss med Lydia i 7-8 timmar. :)

Ne, nu ska jag gå och göra nått annat. Sookie skulle behöva gå ut och jag skulle behöva städa lite gran. :)
Pusspuss

En dusch :)

Då har den här dagen flyge förbi och man inte har gjort nått. Jag kom inte på nått jag ville göra.
Lydia har mest sovit hela dagen och hon sover nu. Vi tog en dusch tillsammans förut, som hon såg ut att mysa. Fast sen när vi slutade duscha och skulle toka oss så tyckte hon det inte alls var lika roligt. :) Sötungen min!!

Uppe 04:30!!?

Då var det måndag igen.
Jag var ju som sagt på komvux förut idag och hade en liten genomgång om hur kursplanen ser ut. Det gick jätte bra. :) Lars var hemma med Lydia. Han hade henne ungefär en timme själv. Och han sa att det hann bli stressigt med mat osv. Men det hade löst sig tillslut. :)
Nu har han farit och kommer inte hem för ens på söndag. :/

Inatt har Lydia varit lite besvärlig. Eller egentligen inte men eftersom jag är van att hon sover hela nätterna så blir det besvärligt.
Jag somnade vid 1 tiden, Lydia vaknade kvart över 2 och skulle ha mat. Sen halv 5 imorse tyckte hon att vi skulle kliva upp. Vilket vi inte alls gjorde. Utan jag gav henne mat halvsovandes sen slocknadejag helt. Fast Lydia var fortfarande vaken och höll mig halvt vaken under tiden också, fick några sekunders sovande mellan gångerna. Jag jagade upp Lars halv 7 så han fick ta Lydia och jag sova en liten stund till. Och när klockan ringde (som för övrigt stod brevid huvudet) vaknade jag inte alls. Lars kom och väckte mig.
Sen bar det av till skolan och nu är jag hemma igen och sitter här. Och Lydia ligger och sover i vaggan. Sötungen.
Jag ska lägga upp nått kort som vi knäppt idag. Har inte knäppt nå alls under helgen för batterierna har varit på laddning. Men idag har det blive lite kort på bulldegen (som vi så fint kallar henne :S).. ;)

Idag har vi inte några planer, jag ska iallafall ringa försökringskassan och höra mig för om pengarna. Lars tyckte också det var konstigt att jag fått så lite. :S Så det ska jag passa på att göra nu medans Lydia sover.
Ha en bra dag!! :)

En glad Lydia med pappa på morgonen. :)


Och en sovandes Lydia nu. :)

En underbar, solig dag!

Då är den här dagen slut.. Snart...
Men vilken härlig dag det har varit, hur skönt som helst att vara ute. Vi tog skotern och pulkan och åkte ut en sväng på isen mitt på dagen. Så härligt, Lydia låg härligt inpackad i den varma åkpåsen med filt över sig. Och jag satt och myste och höll om henne, nerkrupen i åkpulkan.. Det gick jätte bra, hon sov som en stock hela tiden.
Fast vi var inte ute nå länge. Åkte bara ner på isen drack kaffe småsurrade sen åkte vi hem. Och var ute här hemma på gården istället. Lydia fortsatte att sova när vi kom hem. Tillslut fick vi väcka henne. Hon skulle ju ha mat. :)
Nu ligger hon och sover igen. Troligtvis för natten. Fast man vet aldig. Lars är på affären och handlar gott så jag passade på att sätta mig här.

Kollade mitt konto förut (nyss) och den dagsersättning jag får den här månaden är inte alls i närheten så mycket som jag fick förra månaden. :S Borde inte beloppet vara ungefär samma varje månad? Och inte hade jag fått nå extra pengar. Som jag nu egentligen ska ha. Jag blir inte riktigt klok, måste nog ringa imorgon eller på måndag om det där och ta reda på hur det ligger till.

Och till vecka blir jag själv, enda till på söndagskväll. Tror jag. Lars surrar om att han ska jobba borta hela veckan sen ska han vara i fjällen med sina kompisar. Fast fjällresan har jag för mig var om två helger. Men vi får se. På veckan ska han iallafall vara borta. Så vi får se hur det går. Sist han var borta hela veckan var mamma och Simon här så jag fick hjälp av dom med allt som skulle göras. Mamma fattar inte hur jag orkar med Lydia, Sookie och hushållet. Hon tycker det är bra av mig. Fast jag har ju Lars som kommer hem på kvällen vilket inte är lika självklart för alla. Tycker dom mammor vare sig med eller utan hund gör det skit bra som är själv på veckorna eller är ensamstående.

På måndag börjar jag plugga igen. Eller jag kan inte kalla det plugga men jag kommer börja läsa en kurs. :) Det känns bra. Att man gör nått vettigt, så det inte bara blir att jag sitter på mitt feta arsle hela dagarna och bara går hemma. Det är bra att man gör annat också. Annars blir man ju tokig kan jag tänka. Plus att jag inte får lika mycket att ta tag i sen när jag ska börja plugga på riktigt igen. :)
Ne, nu fick jag inte så mycket mer att skriva. Men som sagt, den här dagen har varit underbar, jag och Lars har umgåtts med varandra igen. Istället för tv:n och dataspelet. :)
Men ha en mysig kväll! hej!

Klar

Jaa då har man städat klart (dammsuge och skurat), tvättat, bädda rent i sängarna, posta breven, rastar Sookie, duschat och gjort mig klar. Nu ska jag göra nått lätt att äta. För jag kom på att jag inte äte nått alls idag, har haft fullt upp hela tiden så jag har inte hunnit med det.
Fast jag har iofs också blivit himla slarvig med maten. Det är ofta jag tycker att jag inte äter lunch och kommer på det vid 3-4 tiden. :/ Måste bli bättre på det. Aja, nu ska jag gå och göra nått att äta sen lära jag har rätt så fullt upp efter det också. Så ha en bra kväll!!

Det blev bra tillslut. :)

Åh, gårdagen slutade inte så roligt. Jag bröt bokstavligen ihop när allt blev förstört. Men efter ett tag tog jag mig samman och tänkte "det är väl inte mer än att jag får köpa nytt papper." Så det är vad jag har varit och gjort idag. Och jag sprang in på banken en sväng och gjorde ett ärende åt Lars. Sedan blev det affären och inhandla lite mat till helgen. :)
Trots mitt dåligt humör igår kväll så läste jag lite teori. Det var bra tyckte jag, eftersom jag egentligen bara ville lägga mig ner och försvinna. Men som sagt, jag tog mig samman. ;)

Vilket fall som helst så har jag precis gjort klart dopkorten och klistrat ihop kuverten så jag ska gå iväg och posta dom snart. Nu är jag nöjd iallafall. Men korten alltså.
Efter jag tagit mig en liten promenad till brevlådan så ska jag börja städa här hemma, Lars har bjudit hem två st på middag (lasangne) ikväll så jag vill att det ska se lite fint ut. Inte för att det är så stödigt men jag vill ändå städa så det blir gjort. :)
Sen funderar jag på att gå och sola också. Dvs om Lydia tillåter det. Vi har ju ett solarium bara 100 meter bort så jag tänkte kanske springa iväg dit. Om jag hinner.
Ne, nu ska jag gå till brevlådan sen börja städa. :)
Hejsvejs!

ÅHHHHHHHHHHH

Nu är jag jävlat fittless. Här har m,an bett en kompis fixa bild, sutte och knepa och knåpa med text och allt sånt, köpt fint papper för 100 kr. Sen så förstör äckelskrivaren allt!!!!!! Första pappret jag skrev ut blev bra, så då skrev jag ur resten och det blev bara skit. Jag vill bara lägga mig ner och dö.
Jag är ju en sån människa som måste ha det perfekt!!!

Teorin

Nu är det kväll och jag börjar bli trött. Tessi håller på att hjälpa mig med bilden som ska vara på dopkortet och det blir skit bra. :D Så imorgon skickar jag iväg alla inbjudningar.. :)
Jag ska läsa lite teori ikväll också, läste i två timmar igår kväll efter jag lagt mig och det går jätte bra. Det känns faktiskt riktigt härligt att ha satt igång med teorin. Eller satt igång och satt igång, jag har läst två gånger den här veckan och ska läsa en tredje gång ikväll. Mer än vad jag brukar göra iallafall. Nu är det bara att fortsätta såhär så har jag körkortet snart. Härligt! Slippa vara beroende av andra och bussen, bara kan åka iväg till Sundsvall när jag vill så Lars får ta bussen till jobbet. Härligt! Fast jag sak ju inte ropa hej förrän jag kommit över bäcken.

Aja nu ska jag pyssla ihop det sista med dopkortet, fick precis bilden av tessi som jag ska använda. :D Tusen tack gumman!
Sovgott!

Mammaträff

Det var faktigt jätte trevligt idag på mammaträffen. Det var en ny tjej också som hade en liten flicka som bara var tre dagar äldre än Lydia. :) Än så länge är fortfarande Lydia minst. Men snart kommer det en som är mindre. Vi satt och surrade och drack kaffe, gjorde fotavtryck på en jätte gullig tavla. :) Pappa (Lydias) ska få den av oss. :)
Nu håller jag på med maten, men det är inte så mycket som ska göras, det mesta sökter sig själv så jag tänkte passa på att skriva lite.
Lars kommer nog hem snart, och Anton ska väl komma också, men jag väntade han för en timme sen. Lars sa att han skulle komma då iallafall.

Ne, nu ska jag gå ifrån datorn och fortsätta med maten. :) Hej!

Tingeling tingeling


Det är mycket prat om det här nu. Jag tycker iallfall den är rolig.
......Tingeling tingeling come on baby shake the thing.....

Våran dag i korthet.

Jaha... En ny dag. Natten har varit bra, bara vaknat en gång runt 5 och hon ville sova längre än 9 imorse, sen låg vi i sängen och myste i över en timme.
Och idag ska vi på mammaträff klockan 13:00 som vanligt. Vi får se ifall Lydia är vaken den här gången. Just nu sover hon. Jag vet inte om jag ska gå på stan efter, men jag skulle behöva lite mer papper och lite mer kuvert till dopkorten.
Evas Anton kommer på middag idag. :)
Nu ska jag göra nått att äta.
Ha en bra dag!

Lydia min fina!

Men vi har då världens finaste dotter. Hon är så jädra gullig så jag håller på att dö. Babysimmet gick jätte bra och hon verkade trivas i vattnet. :) Om ni kollar på bilderna i tidigare inlägg så ser ni hur det såg ut. :) När hon låg på magen var hennes armar spikraka och hon slickade på Lars händer som en orm, hela tiden medans hon låg på magen. Sen fes hon nästan hela tiden också. Jag ville bara hoppa i och krama om henne.
Nu ligger hon och sover jätte gott, hon blev helt slut efter att bada den dära lilla stunden. Mammas go'jänta! Det gick jätte bra att duscha henne och så efter, men det var nog mest för att jag slapp tänka på att jag skulle hinna duscha också. Sen fick hon lite mat och strax efter det somnade hon. :)
Gud vad jag älskar denna lilla flicka!

Bilder från babysimmet


En pigg Lydia strax innan badet. :)








Och en trött Lydia efter badet. :)

Babysim

Ibland kan han vara en sån gentleman.
På julafton, jag var höggravid och hade glömt köpa grädde till ris ala maltan så ber jag Lars om skjus då svarar han "nee du skulle haft ett körkort, du får gå.."
Och minst 3 gånger i veckan får jag höra "jaa du skulle haft körkort" och jag börjar bli så less. Jaa jag vet att jag behöver ett körkort men det hjälper inte att du gnäller om det. Och inte kan jag trolla fram ett varje gång du säger så. ÅHH! Det är så frustrerande. Sen är jag så pass barnslig och knäpp i huvudet så att varje gång du säger så tänker jag "ne tänker inte minsan ta körkort bara för att du vill det" (fast den tanken försvinner lika fort) men det är så irriterande.
Om jag t.ex rättar Lars när han gör nått med Sookie om jag säger "men du gör fel, gör såhär istället"" svara han alltid "men det är inte HUR jag gör utan det är ATT jag gör" och så säger han varje gång jag klagar på nått. Fast så kan ju inte jag svara, även fast jag läser teori lite då och då. Som i måndags läste jag över en timme, och ändå så gnäller han. Undra om jag ska säga "jag tar inte körkortet för ens du slutar spela dataspel." ? ;p


Aja idag ska vi iallafall på babysim, och på något sätt fick jag höra "det är ditt problem, du skulle haft körkort". Lars ska vara med på babaysimet, och jag tror han får bada själv idag. :/ Jag blöder fortfarande lite efter jag satte in spiralen. Men vi får se. Som det ser ut nu så blir det bara han som badar med Strumpen. Men då kan jag knäppa kort på sidan om istället. :) Jag ska ha på mig min nya jacka idag och jag kommer säkerligen känna mig skit fin. T.o.m Lars tyckte den var fin. Fast sjalen tyckte han inte så mycket om, tur för han att han slipper använda den då. :)
Ne nu ska jag gå och göra nått annat, typ som att göra mig klar så det inte blir allt för stressigt när jag ska iväg. Skulle behöva stoppa i mig nått att äta också innan. Så jag avslutar här. Är på bättre humör nu när jag fått gnällt av mig lite. ;)
Puss på er!

Lik pappa

Nu är jag hemma igen och inga hål i tänderna. Jag har då tur. Jag tror jag aldrig haft ett hål i tänderna och tandläkarna frågar jämt ifall jag haft tandställning. Vilket jag inte haft. Sååå fina tänder har jag!! Den enda skavanken jag har är den dära gula fläcken på en av tänderna som jag fick av att jag slog ut tanden med rot och allt när jag var liten. Och ca två år senare när tanden växte ut så var fläcken där. Men den går jag ju och målar över med jämna mellanrum. :)

Idag gjorde jag av med lite pengar på stan, jag köpte badbyxor och miniform till Lydia, en jacka och sjal rea till mig (båda två under 200 kr) och fint papper och kuvert till dopkorten som vi ska fortsätta knåpa på idag. Det enda som fattas är en bild, som vi vill ha lite annorlunda men inte får till. Annars så är vi klar, fast Lars har fortfarande inte sagt vilka han vill bjuda så det är också kvar, men det går ju fort att ta fram adresser osv. :)

Jag ser nu att miniform änvänds för spädbarnskolik. Fast det har ju inte Lydia, hon har bara lite mycket gaser i magen. ;) Hon är lik pappa på den fronten, så jag tänkte testa det där för att se om det blir bättre. Hon börjar också bli mer och mer lik Lars tycker jag. Då tänker jag så här ego "meh, hon fick ju hans efternamn så då kan hon väl bli lik mig. Det är ju bättre det eftersom hon är en tjej" Det enda som hon är lik mig på med säkerthet är hennes fingrar och tår. Och det var ju lika bra det, istället för Lars korvfingrar och tjock tår. ;p



Ne nu ska jag gå och göra nått att äta. :) Hejsvejs!

Kortis

God morgon.
Idag ska jag till tandläkaren sen ska jag på stan och göra av med lite pengar.. Ha en bra dag!

Mer pengar är bra!! ;D

Jag åkte aldrig till tandläkaren imorse, Lydia har varit grinig hela förmiddagen så jag ringde och fråga ifall jag fick byta tid och det fick jag. Redan imorgon ska jag dit på eftermiddagen.
Åter till Lydia, för det första vaknade hon två gånger under natten för att ha mat, klockan 2 och klockan 5 och det är ovanligt för att vara hon men mer än så var det inte med det. Men då, hela förmiddagen har hon varit grining, det enda som hjälpte var att ge henne bröstet. Och så när hon somnade medans hon åt tog jag bort bröstet då vaknade hon och börja skrika på en gång. Så mina bröst är helt urmjölklade nu. Lyckades få henne att somna i vagnen ute vid lunch en liten stund men det var bara en kortis. Har varit tvungen att ge henne ersättning nu på slutet så nu ligger hon och sover och mår gott igen! :)

Det ringde en gubbe till mig förut idag och det visade sig att jag egentligen ska ha 100 kr mer om dagen, alltså jag ska inte ha den lägsta ersättning som finns, vilket är 180 kr. Han frågade lite mer om vad jag hade haft för lön på Bigboy och sen räknade han ut lite saker och kom fram till att jag ska ha 280 kr om dagen istället. Så dagen har varit jätte bra, även fast Lydia har varit kinkig. Fast jag fattade inte riktigt allt han pratade om men det låter bra iallfall haha. ;D

Det är fint väder idag igen, fast jag har som sagt inte varit ute nå mycket alls, pga att Lydia har varit grinig. Var ut en sväng där vid lunch så Sookie fick rasta sig lite också, men mer än så har det inte varit. Stackars hund som har mig som matte. Ska snart ta på Lydia kläderna och ta mig ut igen. :) Funderar också på att be grannen skjusa mig till barnenshus för att köpa bröstinlägg och kolla nå på badbyxor åt Lydia, ska ju bada på onsdag så jag tycker det är dax att köpa nått åt henne nu. :p Annars finns det inte så mycket mer tankar om resten av dagen.
Ska ta på mig kläder nu och gå ut med hunden en riktig gång. :)
Puss


Tid tillsammans :)

Våran dag har varit jätte mysig och bra, hela helgen faktiskt. Jag och Lars har äntligen tillbringat tid med varandra istället för att kollat tv och spelat dataspel. Nu är han och simmar så jag tänkta passa på att sitta här. Efter lunchen åkte vi ner till isen och gick en promenad. Mycket skönt, fast det blåste lite kallt plus att solen försvann när vi kom dit. Det var lite synd men ändå skönt med en promenad. :) Sen åkte vi runt lite här och där ett tag. Jag övningskörde också lite. :) Jag är typ bäst på att köra bil, det är bara den hära jävla teorin jag måste ta tag i. Och det verkar inte alls lockande. :/ Men det ska göras det också. Jag väntar bara på rätt tillfälle. Kanske nu till vecka. ;)
När vi kom hem från våran lilla biltur gick vi över till grannen och fikade, vi satt och surrade ett tag innan Lars skulle iväg och simma. Nu ska jag inte göra så mycket mer, funderar på att dammsuga lite medans Lydia sover, sen tänkte jag göra nått gott fika och sedan knalla i säng.

Jag funderar på att gå och träna till veckan, blev grymt sugen på att göra det nu ikväll. Fast tror det blir till veckan istället (om det ens blir), ska fråga Mika ifall han kan följa med mig. Han får bli min personliga tränare. :) Imorgon ska jag till tandläkaren 09:20.. Ser inte alls framimot att kliva upp och ta mig dit. Ska fråga ifall Lars kan börja senare eller jobba hemmifrån imorgon på förmiddagen. Det vore bekvämt för mig. :)
Ne nu ska jag avsluta här och göra lite nytta istället. Gonatt!

Bilder på våran lilla prinsessa ♥




 

Nu är (snart) våren här!!


Dagen började helt världelöst igår, men slutade bra. :) Jag och Lars gick på bio vid 5 tiden igår på "män som hatar kvinnor" den var verkligen bra, jag tycker den är värd att se en gång till. :D Så jag ska tanka hem den och bränna ut. :) Eva hade Lydia medans vi var på bio och det gick jätte bra. Hon hade mest sovit. :) Sen så åt vi hemma hos Eva och kollade på melodifestivalen. Lars och Eva hejade på caroline af ugglas och jag på hon som van, vad hette hon nu igen? :/ Aja. Jag tyckte hon var bra, iallafall när hon sjöng typ opera. :)




Idag har vi inte alls gjort mycket jag och Lydia. Lars har varit och åkt någon skidtävling och det var meningen att vi skulle följa med men jag var så jävla trött imorse så jag stannade hemma och sov. Sen har vi bara varit ute på gården i detta fantastiska väder. Så härligt! Nu är våren här, allt börjar smälta och solen skiner som bara den. På våran termometer så strår det 13,6 grader varmt. Fast den hänger i solen men ändå!!! Så härligt. Nu har Lars kommit hem och håller på med lunchen och Lydia ligger ute i vagnen och sover. :) Vi får se vad som händer sen resten av dagen men det vore ju härligt om man kunde hitta på nått ute när det är så här härligt väder!! :)
Puss!

Matchmaking ;)

Och så var den här dagen slut... Vet inte egentligen vad som har hänt under dagen..
Eva var förbi en sväng förut idag. :) Så vi satt och surrade ett tag innan hon åkte hem. Lars kom hem rätt så tidigt ändå, redan klockan 5. :)
Sen har jag bara sutte och varit matchmaker. ;) Och kollat på lets dance. Det var rätt par som åkte ut, och jag hoppas Magnus vinner allt! :) Han ser ut som en jätte snäll och nallebjörn.

Nu ska jag bara dricka upp min sista kopp kaffe sen ska jag lägga mig hade jag tänkt, men man vet aldrig vad jag hittar på.
Imorgon vill jag, om det är fint väder, vara ute och gå. Med hela familjen! :) Fast vi får se vad som händer imorgon.
Nu ska jag avsluta här och tissa iväg och lägga mig. :)
Sovgott!

BVC

Jag försov mig självklart imorse. Så det var bara att ta på dig det första man hitta, byta kläder och blöja på Lydia sen bar det iväg. Fast jag fick sitta och vänta även fast jag kom sent, så jag hade inte behövs stressa så som jag gjorde.
Allt vara bara bra med Lydia, hjärtat lät bra, lungorna lät bra, hon skrattade, fäste blicken, båda benen var lika långa osv. Allt var perfekt. ;D Hon väger nu 4715 g är 58 cm lång och huvudomfång är 38,5 cm. :) Förra gången då hon var en månad vägde hon 4228 g, var 55 cm lång, och 37 i huvudomfång.  Så min lilljänta växer :D
Måste avslut, Lydia kallar på mig!

Recept

Jag tänkte lägga upp ett jätte enkelt och gott recept till er på mina favorit kakor, dom jag har bakat idag. Eller det är nog inte kakor men nått är det. Och jag vet inte riktigt vad dom heter heller. Men jag ska lägga upp det iallafall. ;p

9 dl havregryn
3 dl soker
3 hekto/300g smält margarin
3 tsk bakpulvet
2 mörk och 1 ljus blockchoklad

Sätt på ungnen på 175 grader.
Du smälet smöret och blandar det med havregrynen, sockret och bakpulvret så det blir en "smet" av det hela. Ta sedan en djup ungsplåt och lägg bakplåtspapper så det täcker hela plåten (det är lättast). Smeta ut hela alltet i plåten så det blir jämt fördelat. Sätt in i övre delen av ungen i 11-14 minuter, eller tills du tycker den har fått en fin gyllenbrun färg.
Ta ut och låt svalna.
När den har blivit tillräkligt kall så smäler du blockchokladen i varmvattenbad och smeta sedan över alltihopa i plåten. Sedan när det har stelnat så skär du dom i små delar, jag brukar göra 2-3 cm breda och 9-10 cm långa. Sen är det bara att frysa ner, dom går att äta frysta med, man behöver inte vänta på att dom tinar upp.

Förstår ni receptet? :) Hoppas det iallafall för det är så himla gott och går rätt så fort att göra. :)

Två månader idag!

Idag för för två månader sen föddes Lydia. Då kom vårat lillhjärta till världen. 12:08.
Tänk att hon redan är två månader gammal, det känns som om att det var igår vi var på BB. Fast samtidigt så känns det lite som "är hon Bara två månader?" Det går så fort, men samtidigt sakta.. ♥



Ikväll har vi inte gjort så mycket, fixat en liten bädd åt Sookie (inte den finaste varianten kan jag ju säga) så hon har nått att ligga på i hallen. Sen har vi flyttar ett hörnskåp till matsalen, jag har satt upp lite tavlor och bakat.. :) Annars har det inte hänt så mycket mer. Lars är nu och åker skidor med Sookie. Sen blir det väl att göra kväll när han kommer hem. Jag hade också tänkt bada Lydia idag. Så hon är ren och fint till läkarbesöket imorgon som vi ska på klockan 10:00. Så det blir att kliva upp med tuppen om man ska hinna göra allt men helst vill göra innan man går hemmifrån. :)

Btw, så fungerar inte våran babyvakt. Jag som har funderat på det ett tag, eftersom jag aldrig hört Lydia vaknat när hon sovit ute utan har hört henne genom fönstret som har varit öppet. Vilket fall som helst så testade jag och Lars det där förut idag och den fungerar inte. Så jag måste gå och byta den eller nått. Den kostar ju ändå rätt så mycket så jag tycker den borde hålla iallafall någon månad. :/

Svar:

Jag har fått en kommentar från en Bellis som undrade hur jag och Lars träffades. Och om det är fler som undrar, så kommer svart här..
Vi träffades på väg till Ryssland, båda två skulle åka med föreningen "Kandalaskas vänner" till olika barnhem i Ryssland för att ge dom kläder, pengar, saker, leksaker osv.
Ungefär på den vägen är det. :)


Baka en liten kaka

Då var man hemma igen. :)
På mamamgruppen så gick vi och fikade på kvarters bageriet, vi satt bara och surrade en massa, pratade dop och grejer. Ja men typ barnsaker. :) Lydia sov under hela tiden som vanligt.. :) Sen gick vi en sväng på stan jag och Lydia bara. Jag köpte lite grejer till mig och en filt till Lydia. Det var rea. ;) Skit fin och mysig, tror t.o.m att Lars kommer gilla den. :)

Nu gör vi inget speciellt alls, jag slipper laga maten idag också för den skulle Lars göra så jag funderar på att baka istället. :) Har tänkt göra det rätt så länge med det har aldrig blive av. Såjag tror jag ska gå och göra det nu. :)
Hejdå!

Dopet

Det är föresten klart med dopet.. Det blir den 13:de juni i Sundsvall. Så jag ska göra en massa inbjudningskort nu till helgen sen skicka ut dom.. :) Ser verkligen framimot det.
Tyckte det passade bäst i Sundsvall plus att jag älskar den kyrkan vi ska vara i och prästen är samma präst som döpte min storbror Christian. Men jag har fortfarande lite svårt att veta vilka jag ska bjuda. Om jag vill bjuda en farbror, kan jag strunta i den andra farbron och fastrana? :S Det går ju inte. Och om jag ska bjuda några kusiner måste jag bjuda alla då? Jag tror jag inte ens vet vad alla heter.. :/  Jag tänker lite såhär "varför bjöd inte hon mig men dig?" Fattar ni? Aja, det löser sig. Får inte tänka vad alla andra ska tycka hela tiden. 
Men som sagt, lördagen den 13:de juni. :)

Köttbullen

Det gick jätte bra på efterkontrollen. Allt var som det skulle och lite bättre. :) Vi passade också på att sätta in en spiral. Så nu är man skyddad igen. :) Fast man skulle inte bada på en vecka och det är ju exakt en vecka till babysimet. Men det tror jag nog komemr gå bra, jag glömde fråga om det. :P
Haha, Sookie var så söt när jag kom ut från MVC då hade hon grävt en liten grop i snön och kurat ihop sig i den.. Som en liten köttbulle. Stackarn frös. :/ Sookie är nu trött, som hon har sprunge. Hon ligger helt utslagen här brevi mig nu. :) Jag ska göra lite mer hjärngymna med henne senare ikväll. :)

Snart kommer Lars hem och då åker vi på Sunes och äter.. Så jag ska börja göra mig klar nu. hej!

Från fotograferingen

Jag har föresten glömt att visa er lite mer bilder som jag fått  av Fredrik Larsson från fotograferingen när jag var gravid.. :) Så här är dom. :)


       

Efterkontroll

Idag ska vi på efterkontroll klockan 15:00. Så då får Sookie följa med så hon får springa av sig på isen. Jag fick några jätte bra tips igår på hjärngymna av Monica. Haha, jag testade ett igår, jag la godis under ett glas sen så skulle Sookie kämpa med att få ut det, och haha så söt hon var!! Det tog ju ett tag men tillslut fick hon tag i godiset. Så jävla gullig. :)
Ena dagen orkar jag inte ens kolla på henne och andra dagen är hon hur söt och underbar hund som helst. ;)

Lydia älskar verkligen dendärsaken som heter Mobil, hon blir helt tyst och stilla när den sätter igång. Sen ligger hon bara och kollar på när den snurrar runt och spelar olika melodier. Och jooo igår, när jag hade Lydia på rygg brevid mig i soffan så rullade hon över till sidan och jag lät henne ligga så och efter ett tag så låg hon på magen, eller inte riktigt men nästan, ena armen var i vägen så det var den hon låg på men ändå...

Nu är Lydia gnällig så jag ska avsluta här, skriver senare idag. Hejdå!


Information om babysim


Igår fick jag en jätte fin sånhär spel sak som ska hänga över spjälsängen av Zilla. Den är jätte fin. Och Lydis tyckte om den. Hon låg och kollade på alla saker som snurrade och lyssnade på musiken som spelades. Tack så himla mycket!

Idag har vi varit på information om babaysim och vi början nästa vecka klocka 15:00 på onsdag. Jag tror nog att det blir roligt ändå, men jag känner att jag vill ha med Lars. För att lugna mig lite. Sen har vi inte gjort så mycket mer idag. Vi fick ju åka bussen och här i Piteå går bussen EN enda gång i timmen, så irriterande. Jag som är van att bussen går var 10:de minut hemma i Sundsvall. Men för att komma dit jag skulle så fick jag vänta i 40 minuter efter vi var klar på bussen så var inte hemma för ens vid 12 ungefär. :) Sen dess har Lydia och Sookie fått mat, Sookie har blivit rastas sen åt jag mat själv. Och nu sitter jag här.
Jag ska ringa Tessi senare när min mobil har laddats lite. Annars så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Jag funderar på att gå ner på stan men jag tror ändå att jag skjuter upp det tills på torsdag. När jag ändå ska på mammagruppen.

Lars skulle vara jätte snäll och gullig imorse klockan 6 och byta blöja på Lydia. Men hon låg ju och sov och det tänkte väl inte Lars på så han tog henne och bytte blöja och tillslut var hon ju vaken. Och ville inte somna om. Men han var faktiskt jätte snäll och gullig, men det blev lite fel bara. ;) :/ Så nu ska jag nog ta Lydia och gå och lägga mig i sängen med henne, för jag är rätt så trött. Jag låg bara och halvsov, mellan stunderna Lydia var tyst och halvsov, tills jag skulle upp.
Vi hörs kanske sen ikväll!

Erkänna

Jag måste nog erkänna att jag har misslyckats med Sookie. Kanske inte med allt men med rätt så mycket tycker jag själv. Förra veckan fick jag sy ihop en kudde, samma fick jag göra idag med två kuddar, hon skällar helt utan anledning eller när det bara far en bil förbi här utanför och hon är stressig när det kommer folk, hon är olydig (ibland) och hon rymmer (ibland).
Det där med att hon tuggar sönder kuddarna trodde jag att hon hade lämnat bakom sig och det spelar ingen roll ifall hon har fått en riktigt långpromenad innan man lämnar henne sälv hemma, och det spelar inte heller någon roll ifall det är 5 timmar eller 1 timma. Vi började spänna fast hon när vi gick och la oss och när vi lämnade henne själv hemma, och hon fick inte vara i soffan alls överhuvutaget.. Efter det slutade hon. Men då hände det förra veckan och idag.
Då hon blir helt stressig och uppspelt när det kommer folk har jag prövat att ha henne kopplad och får henne att lugna sig. Att få henne att tänka på nått annat , typ som Cesar gör på tv:n. Det funkade ett tag. Sen nu för någon dag sedan började jag med vattensprutan. Det har blivit lite bättre. Samma sak gör jag när hon skäller, och det har också blivit lite bättre.
Men när hon är olydig vet jag inte vad jag ska ta mig till, mitt tålamod är snart slut. Samma sak när det handlar om att hon rymmer, vi har ju en sån jädra stor gård så det går inte att hålla koll överallt. Och när hon fått för sig att smita spelar det ingen roll hur mycket vi ropar/säger/skriker till/på henne, hon sticker ändå. Det går ju iofs att ha henne kopplad på gården också. Men jag tycker inte det ska behövas. Men det lutar nog åt det hållet nu. Och jag tror jag måste börja stänna fast henne igen när vi lägger oss och när vi lämnar henne själv hemma.

Men det är så tråkigt, när man jobbar och jobbar med henne, sen ser man framsteg och sen är allt som bortblåst en dag. Eller så gör jag på helt fel sätt, och jag tror det mest beror på att jag gör fel på nå vis. Men till mitt försvar måste jag få säga att jag fick henne när hon var 7½ månad gammal och kunde inte ens gå i koppel då så jag har fått jobba jätte mycket med henne. Men iallafall så är det jätte tråkigt, och det tar på ens krafter när hon inte lyssnar, äter på kuddar osv, när man trodde att hon hade blive "bra".
Hon är ju en jätte snäll och lättlärd hund så jag fattar inte egentligen vad problemet är. Joo, JAG är problemet!

Bilder :)

Här är lite bilder på vårat hjärta! Alla är tagna idag!







Min lärare..

Då är jag hemma igen och Lydia ligger i vagnen och sover ute. :)
Det gick bra på mötet men det blev bara en kurs, eftersom jag har föräldrapeng samtidigt. Det får icke krocka. Då blir jag av med pengarna. :/ Vilket fall som helst så börjar jag plugga om två veckor på måndag, naturkunskap A på distans. En enkal kurs på 50 poäng bara. Men det är ju iallafall nått. :)
Jag har ju redan en naturkunskap A bok från när jag gick på Forsafolkhögskola. Så jag kollade snabbt upp ifall det var den vi ska ha nu och det var det ju naturligtvis inte. Så då tänkte jag ringa och fråga läraren ifall det inte spelade någon roll eller om jag måste beställa en ny. Då ser ju jag att min lärare är ju ingen mindre än Maria på dykningen. :) Så det tyckte jag var positivt att jag redan känner henne. :) Eller hur?

Jag gick iväg en sväng på stan efter också, jag skulle ju in på apoteket och köpa näsdroppar till lillan sen så gick jag och köpte en nya rosa pyjamas till henne. Stackarn får ju sova med en jätte liten pyjamas. Men nu fick hon en ny iallafall. :) Det blev lunch på stan också. Sen gick jag hem. Sitter nu här och försöker komma på nått att skriva, men det går inte så bra. Så jag avslutar här nu och ska gå och göra nått annat nyttigt!
Hej!

Klockan 11:00

Godmorgon!
Jag sitter här klar för vad dagen har att erbjuda, klockan 11:00 ska jag ha möte med studievägledaren, under stadsbiblioteket. Sen måste jag in på apoteket och köpa lite grejer. Annars har jag inte mycket mer planerat.. Lite äre iallafall..
Lydia ligger och sover så sött fortfarande. Hon åt lite halv 6 sen så fick hon igen för en halvtimme sen, fast då hon åt inte riktigt ordentligt, utan bara så att hon somnade om igen. Hon är så snäll att ha med att göra. För det mesta är hon lung, belåten, nöjd, glad.. Och på nätterna sover hon så himla bra, det är guld värt! :) Gud så jag älskar denna lilla flickan!!!

Ne, nu ska jag gå och pyssla med nått annat, jag tror ändå Lydia vaknar nu, tycke jag hörde henne. :) Jag lära skriva mer sen när jag kommit hem igen.
Ha en bra dag.

Årets första grillning. :)


Efter jag kom hem från stan igår satte jag igång att städa medans Lydia låg ute i vagnen och sov. Ovanligt länge sov hon i vagnen igen, eller så är det bara att hon har börjat tycka om att sova i den, även fast den är stilla. :) Mycket skönt och bra tycker jag. Frisk luft har väl aldrig skadat någon!!? ;)
Sen åkte vi till Eva på middag, vi grillade för första gången i år. Och oj så gott det var.. :D En lyckad kväll trost mitt sura humör tidigare på dagen. :P



Nu sitter Lydia i pappas knä och kollar på tv. Hon har blivit rätt gnällig nu när man sätter henne i babaysitter eller om hon sitter/halvligger i soffan själv, nu vill hon helst av allt sitta i knä så hon får hålla upp huvudet själv. Min gojänta! Hon är så stark i nacken nu. :) Det är så härligt att se henne göra framsteg. Man blir så varm i hjärtat!
Och för någon dag sedan när jag filade hennes naglar så tyckte jag att hennes pyttesmå fingrar har blivit jätte stora. Iallafall om man tänkte på hur små dom var från början. :)

Idag har vi inga planer, Lars vill åka ut på isen och segla. Men jag var inte så sugen på det så jag vet inte om han åker då. :/ Vi får väl prata ihop oss lite till och sedan bestämma vad vi ska göra. :) Nu ska jag hoppa in i duchen och göra mig klar ifall vi får besök eller om vi åker och besöker någon. :)
Ha en bra dag!

Så det kan gå..

Jag både lyssnar och läser med arslet..
Igår när Eva var här och hade Lydia i sin famn som små gnällde. Frågar Eva "Hon kanske har ätit dåligt?" Och jag svarar "ne, jag har ätit fyra mackor." Sen satt jag och tänkte, varför frågar hon om jag har ätit dåligt, och sen kom jag ju på att hon menade Lydia - självklart...
Och idag efter jag gått ner själv på stan så går jag förbi en skylt där det det står "ej genomförbart" och jag fattade inget, vad var det som inte vad genomförbart?? Så jag stannar upp och läset en gång till och det stod ju nartuligtvis "ej genomfart"..

Femtioelfte gången

Jaha, ännu en dag där man inte gör nått alls. Jag är så jävla rastlös. Jag ville gå på stan, men det vägrade Lars. Och jag vill inte gå på stan själv för femtioelfte gången. Fast Lars hade ju ett minne av att vi gick på stan förra helgen och om man kan kalla dollar och ÖB stan så gjorde vi det. Sen hade han också ett minne att vi gick på stan helgen innan det. Men då var vi i sundsvall och han hade kurs hela dagarna. Fast han ville inte lyssna på mig när jag berättade det för han. Utan han TROR att vi gick på stan båda dom helgerna. Så jävla tjurig karl.
Helgen innan det gick vi faktiskt på stan, båda behövde/ville köpa nått till dykar festen, men också så följde han med på stan för att han hade glömt att köpa en present till mig på alla hjärtansdag så då följde han med som min present.
Nog klagat......
Idag ska vi väl inte göra ett skit. Som vanligt, gå hemma hela dagarna är ju det ändå jag gör så det hade kanske varit roligt att göra nått idag.. Något som jag själv vill. Men icket! Det är ju inte heller direkt att jag har tusen vänner att välja på här uppe. Hm, vilka vill följa med på stan? En utav två vänner.... Och hon är i Nya zeeland. Roligt! För den andra är jämt i Luleå eller i Finland på helgerna. Roligt! Sen hade jag inge mer att välja på. Typ. Nästan!

Jag tror jag är på dåligt humör idag, eller jag blev på dåligt humör för ett litet tag sen, annars så vaknade jag glad. Äh, jag orkar inte skirva nå mer har ändå inte roligt att skriva för jag bara vill sitta och klaga lite. Så jag avslutar här och gå och lägger mig igen.
Hejdå!

Hela världen är din Lydia! ♥

Nu är det fredag och vi har inga planer alls för helgen. Lars är väl på väg hem nu hoppas jag, för vi behöver handla innan jag kan laga någon mat.
Lydia är mätt och belåten, sover så sött i soffan. Min prinsessa!!! Jag/vi ska ge dig hela världen! Jag/vi kommer alltid att ställa upp för dig och kommer aldrig att svika dig!  ♥
Tack Åsa med familj som skickade ett packet till vårat underverk. :)


För någon dag sedan pratade jag med en kille på msn som jag bodde med på hemmet. Han är ungefär 3 år äldre än mig och han skrev så här "hej, vad gör du då kåtis?" och då tänkte jag, varför mognar inte folk  och/eller förändras till det bättre. Och jag sa nått liknade till han, alltså att han inte alls har mognat på dom här 4 åren vi inte setts. Då blev HAN sur på mig. :S Och t.ex jag vet att vissa "kompisar" går fortfarande och sprider en massa rykten om mig även fast vi inte setts på flera år.. Ett rykte jag nyss har hört är att folk går och säger att Lars var min fritidsledare när vi träffades. Vart får folk allt ifrån? :S Sen vissa av dom jag umgicks med är precis likadan som förut. Inget verkar förändras, inte mycket iallafall, tiden verkar så still för dom. Fortfarande så går "dom" och lever sina liv med att tycka att allt är alltid någon annans fel, tar inge ansvar och ställer bara till med problem, fast det är ju natruligtvis inte deras fel. Vill inte folk förändras?
Jag tycker iallafall att jag har mognat och förändrats till det bättre de senaste åren och det har jag verkligen fått jobba mycket med. Att få ett bättre liv och levnadssätt. Jag säger inte att jag är perfekt men jag lever som en "normal" människa nu, utan alla de problem jag tidigare hade. Jag tar ansvar för mina egna handlingar.
(Och nu pratar jag inte om alla jag umgåtts med i Sundsvall, Hudiksvall eller Delsbo)

Nu kom Lars hem så jag ska gå och mysa med han innan vi far och handlar.. Ha en mysig fredagskväll! :)

Äventyr?


Igår händer det inte så mycket mer, jag och Lydia gick och la oss vid 5 och Lars kom hem vid 7 och väckte oss. Vad fasiken åt vi till middag?....Jag tror vi hoppade över den, sen satt jag bara och glodde tv hela kvällen.


Då är vi vakna och klara för dagens äventyr.. Fast vi har inga. Jag lyckades iallafall komma fram imorse till BM så jag fick en tid nästa vecka på onsdag. Sen har det inte hänt så mycket mer, jag klev upp vid 9 och vid 10 skulle Lydia sova igen så då la jag mig med henne och somnade om till 1 någon gång. Och nu sitter jag här sminkad och klar.

Jag funderar på vad vi ska göra idag, är redan rastlös även fast jag knappt vare vaken idag. Men gå ner på stan kanske.? Eller baka? Jaa, jag vet inte alls vad jag vill göra. Ska väl börja med att ge Sookie mat och traska ut med henne på en bättre promenad än i morse (som var på gården). Lydia får följa med i bärselen för första gången ut. :) Hoppas det går bra, fast just nu känns det lite bökigt men då kan jag gå in på Sookies favorit stig om jag tar med henne i bärselen. :)

Ne jag har inte så mycket mer att skriva nu för tillället. Så jag avslutar här. Puss!

Hemma igen!

Då är vi hemma igen från mammaträffen. Vi surrade jätte mycket, om förlossningen, om min och en tills BM. Ja, om allt nästan. Det var trevligt. :) Fast sen såg vi på en film, och det var ju inte den nyaste om man säger så. Tyckte inte direkt att filmen gav mig nått. Jag tror inte heller den var givande för dom andra mammorna heller. Vi satt mest och gäspade. Vi skulle ju ha babymassage idag med det blev inte av för hon som skulle hålla i det var ledig så det får bli en annan gång.
Och Lydia sov under hela tiden när vi var där ute i vagnen. :) Mysproppen min!
Vi gick hem drrekt efter istället för att gå på stan, jag var rätt så trött och jag gissade att Lydia skulle vakna ganska snart och vilja ha mat. Vilket hon gjort, nästan pricis när vi kom hem.

Nu blev Lydia grinig, hörs sen!

Lite bilder innan mammaträffen








Gosigt!

Idag är ja då inte pigg. Kunde inte somna inatt heller så jag låg och läste till efter 1 någon gång så idag är jag inte alls pigg. Och imorse när jag skulle mvc ringa kvart över 8 var jag vaken, jag ringde, upptaget, jag somnade om. Jag blir så less. Varför ska jag inte kunna hålla mig vaken??
Får göra ett nytt försök igen. Fast imorgon ska jag fan vara vaken under hela tiden man får ringa, och ringa typ tusen gånger medans det är upptaget.

Just nu ligger Lydia i sängen och halvsover halvpratar. Hon är så underbart go. När vi ska sova och jag lägger mig en bit ifrån henne så typ kryper/hasar hon sig mot mig tills hon ligger nära mig. Jag vet inte riktigt hur hon lyckas eller om det bara är jag som inbillar mig, men det är super gulligt!
Idag har vi mammagruppen, babymassage ska vi få intruducerat för oss idag. :) Det tycker jag låter spännande.
Ne nu ska jag gå och mysa lite till med Lydia innan dagen börjar helt. :)
Hej!


♥ Saknad ♥

Jag satt och läste några gamla inlägg, och hamnade på ett som handlade om Opal. Min super hund!! Gud så jag saknar henne. Min älsklings hund. (Förlåt Sookie) Hon var så snäll, så gosig, så underbar hund. Det känns lite konstigt att hon är borta ändå. Jag som trodde hon skulle leva för evigt, typ, nästan.
När jag bodde hemma hos mamma och var ledsen någon kväll (hon sov alltid med mig) så brukade hon krypa upp längst min kropp och lägga sig som en människa och trösta mig. Om hon kände att jag var rädd så skyddade hon mig. En gång, när Opal och jag skulle hem till pappa, så stod vi nere på navet (busstationen i Sundsvall) och väntade på bussen så kom en alkis kom fram till oss och börja fula sig. Jag var kanske 12-13 år och blev väldigt osäker/rädd. Då skällde hon så han inte våga komma närmare. Vist alla tittade på oss men alkisen gick därifrån. Så underbar hund! Hon kunde säkerligen gått genom eld och vatten för oss i familjen.

          

Promenad

Sen klockan ett idag har vi varit ute och gått, vi kom hem för kanske 20 min sen eller nått. :) Vi har fått mycket gjort idag, jag har gått till körskolan och kollat på priser och ifall man kan ha Lydia med om jag inte skulle kunna få tag i en barnvakt, varit på kommunhuset för att få reda på att dit jag engetligen skulle var på storgatan mitt emot nya gallerian, så jag gick in mot stan igen, handlade på Åhlens, filt och kuddar till soffan, sen gick jag dit jag skulle egentligen och gjorde en intresse anmälan om att bli kontakt person, sen gick jag på hansens och köpte en onödigt men skit gullig hakklapp till Lydia sen gick jag till isen så jag kunde släppa Sookie sen gick jag hem. :)

Så idag tycker jag att jag fått mycket gjort. :) Nu är Lydia kinkig så jag ska avsluta här. :)

Kärlek!!

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?" Pappan svarar: "Ja" och de springer sin första maraton tillsammans. En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "Ja, min son". En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar igen "Ja"...



Jag hittade klippet på monicas blogg. Så jädra vacker, jag kan inte sluta grina!!

Rastlös

Pigg och vaken..
Jag har redan hunnit duscha och gjort mig iodrning. Jag har också hunnit med att ringa till en studievägledare och vi bokade en tid på måndag klockan 11:00. :)
Just nu sitter jag med "frukosten" ett stort glas mjölk, en stor mugg kaffe och kladdkaka, världens nyttigaste frukost. :)
Jag klev även upp kvart över 8 för att ringa BM imorse, jag ringde tre gånger, alla gångerna upptaget sen lyckades jag somna om. Så inte fick jag en tid idag.

Idag har jag inte planerat än så länge, jag funderar på om jag ska orka ta mig ner till stan, men jag är inte riktigt frisk än. :/ Men det är så fruktansvärt tråkigt att bara sitta hemma. Jag blir så rastlös. Undra om jag ska hälsa på grannen och bjuda in mig själv på fika. Mmmumma! Jaa.. Vi får se vart den här dagen tar vägen.
Puss på er så länge!

Back to school

Fortfarande vaken, fast nu börjar jag bli lite trött.
Det blev ingen film utan jag har suttit och letat olika kurser som finns här i piteå och det var inte nå stort utbud eller så är jag bara sämst på att leta. Jag har iallafall beslutat mig för att börja läsa distans nu. Jag hade ju som plan att börja göra det när jag börjat få in mina rutiner och det tycker jag har fått. (Bortsett från nu då.) Så imorgon ska jag ringa för att boka ett möte med en studievägledare så jag kan planera det hela bättre. Jag ser framimot att läsa lite igen. Jag vet ju att jag är duktig och jag tycker det är roligt att plugga men det har ju varit det dära att kliva upp på morgonen. Det har jag inte varit så bra på.
Men när jag gick på komvux för två år sen på distans fick jag skitbra betyg. Och då behövde jag inte vara där på skolan vissa tider, så det passar mig mycket bättre att läsa på distans. Jag tror stenhårt på att jag kommer klara det här galant. Iofs så kommer jag inte läsa många kurser eftersom jag får föräldrapeng och jag lära inte ha tid att läsa många kurser heller, eftersom jag måste anpassa mig efter Lydia. Men en eller två kurser tänkte jag. För då har jag inte så mycket att läsa sen när jag ska börja om att plugga. :) Så snart är jag back to school. Jag vet inte om det är för att jag är trött och inte tänker klart men jag längtar redan tills jag får läsa lite. ;p

Men nu mina vänner ska jag gå och lägga mig för nu känner jag mig tillräckligt avslappnad och trött för att somna. Så sovgott!

Tankar kring dopet...

Eftersom jag inte har gjort annat än att vila dom här två dagarna så är jag pigg nu. Och halv frisk. Jag har bara kvar hostan. Iallafall just nu.
Jag låg i sängen och hade typ tusen tankar på samma gång "Jag måste boka kyrkan till dopet"........ "Jag ska ringa MVC imorgon"........ "Undra just om jag/vi bara ska ska bjuda familjen till dopet?"....... "Vilket datum passar bäst för oss och för alla andra?"...... Sen tänkte jag att jag måste ju börja tänka på saker så jag engentligen slipper tänka, typ lugnande saker, så då började jag tänka "Himlen är blå"....... "Vad mer är lugnande?"..... "Träden är gröna"... "hmmm"... och tillslut blev det bara så att jag försökte komma på vad som är lugnande tankar och då gav jag upp. För jag kom aldrig på nån, det blev typ "himlen är blå" 20 gånger. Så nu sitter jag här och delar med mig av min sömnlöshet och mina konstiga tankar. :S :P Mycket givande!

Men allvarligt, till dopet. Jag har ingen aning om hur jag vill göra. Jag vill ha det i Sundsvall så farmor, farfar, mormor och morfar kan komma. Men då måste Lars familj/släkt resa istället. Och om vi har det i Piteå så måste hela min familj/släkt resa istället, plus att mormor, morfar, farmor och farfar inte kan komma eftersom dom inte orkar med att resa så långt. Jag/vi kan ju inte heller ha två st dop. Och om jag har det i Sundsvall måste jag gå igenom allt med prästen på telefon, och vart ska vi/Lars familj bo? Vilka vill Lars bjuda från sin släkt? Måste man/jag bjuda alla i släkten? Ska jag skicka kort och be dom svara ifall dom vill komma? Jag vill ju bjuda hela min släkt. Från pappas sida också så klart. Men då kanske pappa kommer och det skulle bara förstöra allt för han vill jag ju inte ha med.

Det är så mycket kring dopet så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Men jag tror iallafall att jag har bestämt mig för att det ska vara i Sundsvall. Jag har för mig att Lars har sagt "jamen självklart ska vi det" men jag är inte riktigt säker. Jag ska iallafall börja med att fråga han imorgon när han kan vara ledig. Så jag kan boka kyrkan och församlingshemmet. Sen får jag ta allt annat därifrån. Åhh, vad besvärligt allt blev. Och inte blev jag tröttare utav att börja tänka på det här ännu mer. Men jag måste börja planera det så allt inte blir i sista minuten. Det ska vara så perfekt som möjligt.

Ne nu kanske jag ska gå och försöka sova igen. Eller så börjar jag kolla på någon film som jag tankat hem. hej!


♥ Bulldegen våran ♥



Kolla hur stark hon är i nacken. :D


Hon ser lite smått galen ut där och lik pappa tyckte jag. ;) Men vad vet jag?
Det är så härligt när hon ler och skrattar. :D


Här halvsover hon innan hon hamnade ute i vagnen förut idag. :)


Våran bulldeg, hon är så himla underbar!!! ♥

Whitesnake

Whitesnake - Is This Love
 

Whitesnake - Here I Go Again (Live @ London)
 

Whitesnake - Love Ain't No Stranger (Sweden 1984)


Jag och Arne brukade sjunga dom här låtarna tillsammans. Han spelade gittar och jag satt och sjöng med så mycket jag kunde. Arne var bäst!
Han kunde de flesta låtar utan till. En helt underbar människa. ♥ Nästan varje gång jag lyssnar på dom här låtarna börjar jag grina.
Kanske inte just för låtarna, men utan för just minnet med Arne.

God morgon

Eller så väldans god är den inte här hos oss, jag är fortfarande jätte sjuk och håller nu på att tappa rösten, den är lite skev iallafall. Men kommer nog tillbaka till sitt rätta jag när jag har pratat ett tag.
Lydia ligger och sover, det borde jag göra också men jag skulle ringa MVC, men självklart ringer jag för sen. Fan vad jag hatar den hära jävla telefontiden. Varför kan man inte bara komma till receptionisten eller vad det nu är och få boka tid hos dom. Så jävla lejt! Och att det bara är en timma eller det kanske bara är en halvtimma man kan ringa på.

Idag har jag inga stora planer alls. Jag ska bara ligga i sängen och ta det lugnt. Nu vaknade Lydia. hej!


Lite hjälp tack!!!

Nu är jag lite less... Eller rätt så jävla less...
Lars fixade så att Zhilla kom med alvedon och halstabletter, han kom hem tidigare från jobbet, han hjälpte till med maten, han var ut med hunden nu på kvällen. Tack för hjälpen hjärtat!!

Men vi gick och la oss tidigare, typ kvart över 8. Lydia ville inte sova, hon har en hemsk hika och jag ber Lars gå lite med henne så hon blir trött. Men icket!! Utan jag, som har feber, är snuvig, har hosta och är helt slut måste gå upp med henne. Det ska jag komma ihåg till nästa gång Lars är sjuk. Inte fan ska jag hjälpa han då!!! Då får han tamefan klara sig själv.
Nu ligger Lydia brevid mig här (i kontoret/gästrummet) och är jätte pigg och har fortfarande hika. Och jag sitter och är arg för det där. Det kan hända att jag är argare än vad jag enentligen borde vara men just nu skiter jag i det. Jag ville bara ta det lugnt och sova, bli omhändertagen till 100%, få slappna av och inte bara vara på helspänn. Iallafall nu när jag är sjuk.

Och jag är tacksam för det Lars gjort tidigare idag, då har han varit helt underbar som t.ex ringt runt till folk för att höra om någon kunde gå på apoteket. Men just nu, ikväll, med den här händelsen. Det gjorde mig såå arg, irriterad. Och jag är sjuk nu så då är det extra synd om mig (tycker jag då) och jag vill bli lite ompysslad. För om det hade varit en vanlig dag, utan förkylning och feber då hade det varit en annan sak.

Nu har Lydia äntligen somnat.. Fast nu är jag pigg, eftersom jag livat upp mig själv med att vara arg. Nu är nog inget bra tror jag. Aja, jag ska väl gå och lägga mig igen, efter att jag lugnat ner mig lite.
Sov gott alla friska och sjuka människor.. :)

Pussar i massor.

Nu har underbara Zhilla (jag vet inte riktigt om jag stavar rätt) varit här och lämnat av halstabletter och alvedon till mig sen tog hon med Sookie på en riktigt långpromenad. Det är är guld värt. Tack så himla mycket!! Nu så här två alvedon och några halstabletter senare känner jag mig redan mycket bättre. Fortfarande snorig och lite hängig men det är som inget ändå.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, nu ligger Lydia och halv sover, hon vet inte riktigt ifall hon vill vara vaken eller sova. Sötungen! Jag har nog lite tvätt att hänga om inte Lars hann med att hänga den imorse. Sen finns det väl inte så mycket mer att göra. Ska nog ta och kolla på film. Låt den rätte komma in, jag brände ut den i helgen för att jag och Lars skulle kolla men det blev aldrig av. Så kanske bara lägger mig med Lydia i soffan, myser under täcket och glor på film.
Det är jobbigt att vara förkyld, jag vill ju pussa på Lydia ju men det går ju inte nu när jag är sjuk. Det är nog det jobbigaste, att inte kunna få pussa henne. Får ta igen det sen när jag är frisk. Tur att hon är så liten så hon inte kan protestera mot pussarna. För sen när hon är 13 år, hur många pussar kommer jag få ge henne då? Typ nada jämfört med nu!


Sjuk!!

Skrev jag inte i nått inlägg att jag aldrig blir sjuk? Men nu har det hänt. Och det var säkert bara för jag skrev så. Halsfluss eller nå, snor, illamående och hosta. Huvuvärken är värre än vanligt, men den räknar jag inte med eftersom jag nästan alltid har ont i huvudet.
Orkar inte skirva mer. hej!

Söndagen den 1 Mars

Idag har vi gjort rätt så mycket, dagen började med att Lars tog Lydia så jag fick sova ut lite. :) Sen åkte vi till Ivar och åt vofflor. Ola och deras kusin med kompis var där också. Vi begav oss sedan till ÖB, Dollar och Jysk. Det blev inte så mycket handlat. Sen hem igen, Lars har städat garaget och jag städade bilen. Sen har jag vättat tre st maskiner och dammsugit både i tvättstugan och här uppe. Så lite har vi fått gjort idag. :)
Nu har vi gjort mini-pizzor och väntar bara på att Babel ska börja på kanal tv4+ tror jag det var, fast som det känns nu kommer jag inte att orka kolla klart på den. Jag har en fruktansvärd huvudvärk och inte en enda alvedon finns här hemma. Får gå ner på stan imorgon och shopa lite. Måste ändå leta redan på en baddräkt till mig och Lydia.

Nu är Lydia lite kinkig så jag måste avsluta.
Hej!



RSS 2.0