Tanten på ica. ;p

Lydia imorse, alltså hon somnade om efter hon hade fått mat.. GUD så skönt. För dumma jag gick ju inte och la mig igår efter att Lydia hade somnat för kvällen. Jag kom isäng vid 12 tiden och somnade inte för ens efter 1 så jag behövde sömnen jag fick imorse.
Jag fattar inte. Varför kan jag aldrig somna i normal tid. Även fast jag lägger mig 10 så somnar jag inte för ens vid 1 kanske. Mellan 1 och 3 är den vanligaste tiden jag somnar. Och det hjälper inte heller om jag går upp klockan 7 på morgonen, somnar fortfarande inte nå tidigare, kanske en gång på 10 att jag gör det. Problemet är inte att sova utan att SOMNA.
Såhär har det varit sen jag var 13 år kanske.. Fast jag har nästan alltid haft sömntabletter som gör att jag kan somna fram till för ett år sedan. Vet inte alls varför jag slutade.. :S För läkaren sa inte åt mig att göra det iallfall. Kanske ska ta upp det igen. För jag menar, jag orkar inte mycket till om jag sover som jag gör nu.

Aja, igår så gick jag och Eva ut och åt. Så gott, vi sprang in på åhlens också och handlade lite smink och sånt tjafts.. Och det var ju underbara Eva som bjöd på hela kalaset.. Tack så himla mycket för igår kväll!
HAHAHAHAHAHAHA, det hände också en skit rolig sak igår som vi märkte idag. Hahahaha! Vet inte riktigt om jag kan berätta men det var iallafall skit roligt!
Det var skönt att komma ut lite, istället för att bara vara hemma. Så det var en himla lyckad kväll igår, kanske inte för tanten på ica som svor så himla mycket haha, men för mig! ;)

Idag ska jag inte göra nått annat än att städa och vänta på att Lars kommer hem, för han kommer nämligen hem ikväll istälelt för imorgon. :D Längtar!!! Så när han har kommit så ska jag bara mysa med han, om han har tid med det.. Och imorgon ska jag verligen sova ut. Lars får ta Lydia. :)

Ne, nu ska jag fortsätta min dag och ta tag i städningen.. Byebye!



Kommentarer
Postat av: Åsa

Hoppas ni får en mysig kväll. Du har kämpat bra i veckan. Det är inte lätt att vara helt ensam med liten bebis. Kram från Åsa

2009-03-28 @ 15:28:56
URL: http://brillor.blogg.se/
Postat av: Eva

Jå himmelens vad den där tanten kunde svära :)

Vilken bra kväll det var igår. Det ska vi göra om!

2009-03-28 @ 17:07:56
URL: http://brysselkex.blogg.se/
Postat av: Monica

Ajdå, vad sa frissan när hon lyckades förstöra ditt hår? Inte kul!



Tack :) Jo, det är inte det allra lättaste att vara själv, men det går, och jag börjar vara så van nu :) Men ibland är jag bara såååå trött. Och fastän André kommer hem så är det oftast jag som är upp med Anton ändå. Han vaknar aldrig :P Och jag är inte den som vill peta o få upp honom, utan jag hoppas han ska vakna själv. haha.. Så jag är rätt sliten. Kommer bli tufft när han åker till Afghanistan o lär väl bli borta åtminstone 6 veckor i stöten.. Men det måste gå och jag tror och hoppas att det kommer gå bra. :)



Vad skönt att Lars kommer hem idag. Se nu till att ta hand om varandra. :)

Du har varit jätteduktig som varit själv i veckan!

Kramar!!

2009-03-29 @ 10:03:50
URL: http://moonkan.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0