En underbar, solig dag!

Då är den här dagen slut.. Snart...
Men vilken härlig dag det har varit, hur skönt som helst att vara ute. Vi tog skotern och pulkan och åkte ut en sväng på isen mitt på dagen. Så härligt, Lydia låg härligt inpackad i den varma åkpåsen med filt över sig. Och jag satt och myste och höll om henne, nerkrupen i åkpulkan.. Det gick jätte bra, hon sov som en stock hela tiden.
Fast vi var inte ute nå länge. Åkte bara ner på isen drack kaffe småsurrade sen åkte vi hem. Och var ute här hemma på gården istället. Lydia fortsatte att sova när vi kom hem. Tillslut fick vi väcka henne. Hon skulle ju ha mat. :)
Nu ligger hon och sover igen. Troligtvis för natten. Fast man vet aldig. Lars är på affären och handlar gott så jag passade på att sätta mig här.

Kollade mitt konto förut (nyss) och den dagsersättning jag får den här månaden är inte alls i närheten så mycket som jag fick förra månaden. :S Borde inte beloppet vara ungefär samma varje månad? Och inte hade jag fått nå extra pengar. Som jag nu egentligen ska ha. Jag blir inte riktigt klok, måste nog ringa imorgon eller på måndag om det där och ta reda på hur det ligger till.

Och till vecka blir jag själv, enda till på söndagskväll. Tror jag. Lars surrar om att han ska jobba borta hela veckan sen ska han vara i fjällen med sina kompisar. Fast fjällresan har jag för mig var om två helger. Men vi får se. På veckan ska han iallafall vara borta. Så vi får se hur det går. Sist han var borta hela veckan var mamma och Simon här så jag fick hjälp av dom med allt som skulle göras. Mamma fattar inte hur jag orkar med Lydia, Sookie och hushållet. Hon tycker det är bra av mig. Fast jag har ju Lars som kommer hem på kvällen vilket inte är lika självklart för alla. Tycker dom mammor vare sig med eller utan hund gör det skit bra som är själv på veckorna eller är ensamstående.

På måndag börjar jag plugga igen. Eller jag kan inte kalla det plugga men jag kommer börja läsa en kurs. :) Det känns bra. Att man gör nått vettigt, så det inte bara blir att jag sitter på mitt feta arsle hela dagarna och bara går hemma. Det är bra att man gör annat också. Annars blir man ju tokig kan jag tänka. Plus att jag inte får lika mycket att ta tag i sen när jag ska börja plugga på riktigt igen. :)
Ne, nu fick jag inte så mycket mer att skriva. Men som sagt, den här dagen har varit underbar, jag och Lars har umgåtts med varandra igen. Istället för tv:n och dataspelet. :)
Men ha en mysig kväll! hej!



Kommentarer
Postat av: Monica

Diesel har sina stunder :) Han är en riktig linslus fast han vet inte riktigt om det ;)

Idag har han då varit så j*vla jobbig.. Ujuj.. Ibland är det då han som gör att jag känner mig så trött, inte det att jag måste upp o ge Anton mat på nätterna.

Hur går det med Sookie o lillan? Funkar allt bra?



Och imorgon ska du börja plugga, visst? Hoppas det går bra! Vad är det för ämne du ska börja med?

Kramar!

2009-03-22 @ 19:14:42
URL: http://moonkan.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0