Uppfostringsläger!!

Idag är det babysim. Ivar ska skjusa mig. Bortsett från att Sookie rymde så har dagen varit bra hittills. :)
Lydia ligger ute i vagnen och sover och Sookie är fastkopplad på bron.
Ikväll ska jag på middag hos Eva. Det känns skönt att slippa laga maten själv sen är det trevligt med sällskap. :)

Igår kväll pluggade jag. Det gick bra, eller sisådär. :) Hittade inte riktigt allt jag skulle, men det går nog bra ändå. Ska fortsätta senare kväll. Har inte så mycket kvar och ska ha den inlämnad på fredag, så jag tänkte göra klart den idag och "finputsa" den imorgon hahaha. :p

Nu har jag gett bort hunden till tre st. Två har sagt ja.. ^^ Ena är min bror som definitivt får ta henne medans han har semster och fostra henne så jag får tillbaka henne, fixad och klar. Den andra är en kompis. Fast jag tror inte att hon skulle få sån speciellt bra ordning på Sookie. Hon skulle snarare bli ännu olydigare. Haha, förlåt T!! ;D
Ne, men jag ger upp hoppet om att jag ska lyckas själv. Vissa saker blir bättre, men andra inte. Som det där med att hon rymmer. Helt hopplöst. Och jag känner mig hopplös, jag har misslyckats. Jag måste få hjälp.
Och pappa som sa "du kommer aldrig att fixa det" fick nog rätt tillslut. Tråkigt. Men jag kommer inte bara ge bort henne som pappa gjort med alla sina djur när han inte haft tid eller ork att ta hand om dom.. Även fast jag skriver att jag ska ge bort henne. Jag ska låna bort henne, hon ska åka upp uppfostringsläger. :p Det blir bra.

Nu ska jag pyssla med annat innan jag ska på babysim. :)
Hejsvejs!



Kommentarer
Postat av: Gun (Malins mamma)

Hej! Kommer snart förbi som sändebud med presenter från NZ! :)

2009-03-25 @ 22:40:57
Postat av: Heidi

Ville bara tala om att ja hittade din blogg, o den verkar intressant o läsa, o riktigt söt dotter ni har :) Kolla gärna in min :) Ha en fortsatt bra dag :)

2009-03-25 @ 22:43:05
URL: http://heromer.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0