Sova, det kan man göra i graven...

Morgonen började väl inte direkt sådär jätte bra.. Jag somnade inte för ens halv 4 inatt, Lydia somnade 10 så det var inte därför jag inte kunde sova, och Lydia vaknade staxt innan 7 var grinig och skrek om jag inte gick med henne. `Men iallafall efter att ha kämpat med att få henne att sova i några timmar gav jag upp. Jag får sova någon annan gång. :) Jag klädde istället på oss varma kläder, kokade kaffe och hällde upp i en termos och gick ut på isen halv 11.. Det var inte varmt precis, det blåsta kallt men skönt ändå att få komma ut. Samtidigt blev jag piggare av den friska luften. Jag kom nyss hem så i 3 timmar har jag varit och gått ute på isen. Jag tror Sookie är nöjd iallafall. Skönt för henne att komma ut sådär och springa lös. Det var inte så mycket folk ute på isen idag så jag kunde ha henne lös nästan hela tiden och kastade massa snöklumpar. Så hon är nog glad nu.. Vi träffade en annan hund som var nästan samma blandras som Sookie 25% schäffer och 75% Rottweiler. Jätte fin. Skit lik opal också tyckte jag. Så jag blev sentimental där ett tag.

Nee, nu ska jag göra mig nått att äta sen ska jag nog fixa lite här hemma. Kanske om Lydia sover att jag gå och lägger mig, men då kommer jag bara bli segare. Så det lutar nog att inte lägga sig och vila. Bättre att få saker gjort istället.
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, jag har inget planerat. Det är lite tvätt som ska hängas sen så vet jag inte alls. Och jag har inga planer på vad som händer ikväll heller.
Puss!




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0