Tid tillsammans :)

Våran dag har varit jätte mysig och bra, hela helgen faktiskt. Jag och Lars har äntligen tillbringat tid med varandra istället för att kollat tv och spelat dataspel. Nu är han och simmar så jag tänkta passa på att sitta här. Efter lunchen åkte vi ner till isen och gick en promenad. Mycket skönt, fast det blåste lite kallt plus att solen försvann när vi kom dit. Det var lite synd men ändå skönt med en promenad. :) Sen åkte vi runt lite här och där ett tag. Jag övningskörde också lite. :) Jag är typ bäst på att köra bil, det är bara den hära jävla teorin jag måste ta tag i. Och det verkar inte alls lockande. :/ Men det ska göras det också. Jag väntar bara på rätt tillfälle. Kanske nu till vecka. ;)
När vi kom hem från våran lilla biltur gick vi över till grannen och fikade, vi satt och surrade ett tag innan Lars skulle iväg och simma. Nu ska jag inte göra så mycket mer, funderar på att dammsuga lite medans Lydia sover, sen tänkte jag göra nått gott fika och sedan knalla i säng.

Jag funderar på att gå och träna till veckan, blev grymt sugen på att göra det nu ikväll. Fast tror det blir till veckan istället (om det ens blir), ska fråga Mika ifall han kan följa med mig. Han får bli min personliga tränare. :) Imorgon ska jag till tandläkaren 09:20.. Ser inte alls framimot att kliva upp och ta mig dit. Ska fråga ifall Lars kan börja senare eller jobba hemmifrån imorgon på förmiddagen. Det vore bekvämt för mig. :)
Ne nu ska jag avsluta här och göra lite nytta istället. Gonatt!



Kommentarer
Postat av: Eva

Ni såg ut att vara en sån fin familj när ni alla 4 gick iväg ner på isen :)

Följer inte Mika kan du och Anton o jag följas, visst. Jag tror du skulle göra Cilla glad om du ville följa med henne på de där karate (-bodycombat) passet. Du har ju tränat det på riktigt innan, det här passet är bara en suck av den träning du är van:)

2009-03-15 @ 20:36:00

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0