Pussar i massor.

Nu har underbara Zhilla (jag vet inte riktigt om jag stavar rätt) varit här och lämnat av halstabletter och alvedon till mig sen tog hon med Sookie på en riktigt långpromenad. Det är är guld värt. Tack så himla mycket!! Nu så här två alvedon och några halstabletter senare känner jag mig redan mycket bättre. Fortfarande snorig och lite hängig men det är som inget ändå.
Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, nu ligger Lydia och halv sover, hon vet inte riktigt ifall hon vill vara vaken eller sova. Sötungen! Jag har nog lite tvätt att hänga om inte Lars hann med att hänga den imorse. Sen finns det väl inte så mycket mer att göra. Ska nog ta och kolla på film. Låt den rätte komma in, jag brände ut den i helgen för att jag och Lars skulle kolla men det blev aldrig av. Så kanske bara lägger mig med Lydia i soffan, myser under täcket och glor på film.
Det är jobbigt att vara förkyld, jag vill ju pussa på Lydia ju men det går ju inte nu när jag är sjuk. Det är nog det jobbigaste, att inte kunna få pussa henne. Får ta igen det sen när jag är frisk. Tur att hon är så liten så hon inte kan protestera mot pussarna. För sen när hon är 13 år, hur många pussar kommer jag få ge henne då? Typ nada jämfört med nu!




Kommentarer
Postat av: Monica

Åh, vilken underbar bild! :) Du lägger ju också upp kanonfina bilder på lilltösen!



Trist att du gått o blivit sjuk.. Hoppas du blir frisk snart så du får pussa på lillan igen :)



Jag hade hur kul som helst i lördags! Är så himla skoj att få klä upp sig o sminka sig o sen gå ut o röja på dansgolvet ;)



André blir i Afghanistan i totalt 7 månader, men han får ju komma hem några gånger tack o lov! :) Men han blir nog borta kring 6 veckor varje gång. Men det är nog lite olika skulle jag tro. Men minst 6 veckor iaf.



Vad händer i veckan då?

Det kanske mest blir att vara hemma o kurera kan jag tänka mig.

Krya på dig!

Kramar!



2009-03-02 @ 14:15:24
URL: http://moonkan.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0