Hela världen är din Lydia! ♥

Nu är det fredag och vi har inga planer alls för helgen. Lars är väl på väg hem nu hoppas jag, för vi behöver handla innan jag kan laga någon mat.
Lydia är mätt och belåten, sover så sött i soffan. Min prinsessa!!! Jag/vi ska ge dig hela världen! Jag/vi kommer alltid att ställa upp för dig och kommer aldrig att svika dig!  ♥
Tack Åsa med familj som skickade ett packet till vårat underverk. :)


För någon dag sedan pratade jag med en kille på msn som jag bodde med på hemmet. Han är ungefär 3 år äldre än mig och han skrev så här "hej, vad gör du då kåtis?" och då tänkte jag, varför mognar inte folk  och/eller förändras till det bättre. Och jag sa nått liknade till han, alltså att han inte alls har mognat på dom här 4 åren vi inte setts. Då blev HAN sur på mig. :S Och t.ex jag vet att vissa "kompisar" går fortfarande och sprider en massa rykten om mig även fast vi inte setts på flera år.. Ett rykte jag nyss har hört är att folk går och säger att Lars var min fritidsledare när vi träffades. Vart får folk allt ifrån? :S Sen vissa av dom jag umgicks med är precis likadan som förut. Inget verkar förändras, inte mycket iallafall, tiden verkar så still för dom. Fortfarande så går "dom" och lever sina liv med att tycka att allt är alltid någon annans fel, tar inge ansvar och ställer bara till med problem, fast det är ju natruligtvis inte deras fel. Vill inte folk förändras?
Jag tycker iallafall att jag har mognat och förändrats till det bättre de senaste åren och det har jag verkligen fått jobba mycket med. Att få ett bättre liv och levnadssätt. Jag säger inte att jag är perfekt men jag lever som en "normal" människa nu, utan alla de problem jag tidigare hade. Jag tar ansvar för mina egna handlingar.
(Och nu pratar jag inte om alla jag umgåtts med i Sundsvall, Hudiksvall eller Delsbo)

Nu kom Lars hem så jag ska gå och mysa med han innan vi far och handlar.. Ha en mysig fredagskväll! :)



Kommentarer
Postat av: Junitjej

Jag ska försöka berätta hur jag har gjort. Stämpel har inhandlats och även en stämpeldyna (vattenstämpeldyna) och embossingpulver (finns i flera färger). Jag stämplar förts. Ser häller jag på embossingpulvret. Det fastnar och jag häller av det överflödiga pulvret. Därefter tar jag embossingspistolen och värmer på motivet (man kan använda spisplattan också). Man ser sedan när det är klart. Ett tips är att du går en kortskaparkurs. Där får du en massa tips, idéer och inspiration.

2009-03-07 @ 09:03:34
URL: http://junitjejen.se

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0