Iron Maiden - Dance of Death


Jag är snäll med er

Hej på er!! Jag hade inte riktigt tid för er igår. Förlåt!
Var ju på kalas hela dagen hos Liam, sedan gick jag och Jennifer ner på stan på tjejkvällen. Hittade inte alls mycket, en klänning till Lyddan och ett par shorts åt mig men det var det enda jag hittade också.
Sen bar det av hem till Jennifer och Simon igen för en massa surr. ;) Jag då, experten att göra bort sig.. ;>
Aja, alla fick ju skratta i alla fall. ;p

Idag skulle nog Simon, Jen och Liam komma på frukost fast dom har inte hört av sig än och Liam som brukar vakna före Lyddan. Det finns tid för det också.. :)

Kolla fina bilden på mig...

Jag känner att jag är tillräkligt snäll för att bjuda på denna hår bild. Just nu i denna stund ser håret ut sådär. Fast det är större än vad det ser ut att vara på bilden... Men vet ni vad, jag tycker om det när det är stort, tjockt och rufsigt.. Jag kanske inte vill ha krusat hår resten av livet men ändå. Jag skulle lätt kunna sluta borsta mitt hår!! I alla fall i två veckor eller nått.

Ne nu ska jag nog avsluta och läsa lite bloggar istället.. Hoppas ni får en bra dag! :)

Nya blommor :)

God morgon allihop! :)
Som min vanliga morgon rutin, sitter här och dricker kaffe medans Lydia kollar på bolibompa. :) Iofs så blev det hära morgon inlägget mycket senare än "vanligt".. :P
Igår hade det gått jätte bra att vara med Johanna, hon hade varit snäll och söt!! ;) Tack Johanna!! Sen nästan direkt när vi fått tillbaka Lydia så åkte vi till Eva på middag. Tacktack! :) Sen åkte vi på willys och handlade där jag köpte två blommor och krukor till vardagsrummet, plus en massa mat också.. :)

Idag ska vi till Simon och Jennifer, för Liam blir stor idag. Ett år, grattis grattis!! :D
Annars har vi inte så mycket mer planerat. Jag ska göra mig i ordning, ut med hunden sedan iväg till dom. :)




En förändring

Vilken förändring det har blivit att lägga Lydia på dagen också... Förut har jag som nästan bara lagt ner henne och behöva gå till henne en eller två gånger men nu måste jag sitta med, sjunga, vagga sängen (vi har sånahär gungfötter) smeka henne i pannan, vyssa osv. Och om hon somnar in och jag går iväg och vaknar igen om så bara för 2 sekunder och ser att jag är borta så får jag börja om. Nu sover hon i alla fall. :) Lillfisen var himla trött.

Det blev aldrig så att vi gick iväg till komvux eller Jennifer. Jag var himla seg på att göra mig klar idag och då tyckte jag det blev ont om tid. :P

Nu ska jag traska ut med hunden, sendan ska jag väl bara vänta ut tiden.

Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade mig nu


Dagisplatsen

God morgon!!
Onsdag är det idag och vi ska snart ta och gå till komvux för jag behöver se på anslagstavlan där om det finns lite billiga böcker. :) Sedan blir det vidare till Jennifer. Ska vara där ett tag och surra sen gå och handla fika på ica för Liam fyller ett år imorgon. Det är stora killen nu!! (Y) :)

Kvart i 1 kommer Johanna och lånar Lydia lite. Så Lydia ska på kalas idag också. På Olivers 2 års kalas fast med bara Johanna. :) Du är bara för underbar du Johanna! :)

Lydia har i två dagar sovit bra men varit lite krångligare att somna så det har blivit att hon sovit i spjälsängen nu i nån dag så jag hoppas inte det blir att hon kommer måsta "läras" om i växa-sängen. Fast Lydia är ju så stor och förståndig så det kommer nog gå bra. ;)
Ni ska få en bild på Lydia för en stund sedan, då jag var lite ouppmärksamm. ;)

För att hoppa till något helt annat så ska ju Lydia börja dagis den 17:de maj. På norra pitholmsförskola och den 9:de augusti så börjar hon på klubbgärdet. :) Spännande spännande. Fast jag har redan värsta ångesten över det. :/ Det känns inge bra att lämna bort henne till andra sådär varje dag. :/ Fast jag vet att det kommer ge med sig den här känslan, att det bara är i början det kommer vara lite jobbigt så jag lägger inte så stor vikt i den för samtidigt så tycker jag det ska bli kul, eftersom jag också börjar plugga. :)

Aja, nu ska jag dricka upp mitt kaffe, lägga in en bild och sedan gå iväg. :)



Hon hade tagit Sookans bädd till vardagsrummet och och lagt sig igen.. ;)
Hon får engentligen inte vara i Sookies bädd, för den vill jag ska bara vara Sookies. Hennes lilla paus från allt.

Tränat

Vilken bra dag det har varit.. Trots att både jag och Jen var skit sega fram till middagen typ. Vi har varit på en liten promenad, surrat och drucke kaffe. Sedan krusade vi hela mitt hår och det vart ganska coolt, haha. ;) (Jag är ganska less på att ha platt, tråkigt och alldeles för fint o lent hår... Och JAAAA det går att ha för fint och lent hår)

När Jennifer gick hem sp cyklade jag iväg och tränade, körde benen, magen och kondition. Det var riktigt skönt att träna och det kändes riktigt bra!
Sen cyklade jag hem till Jennifer och drack kaffe innan jag for hem och nu sitter jag här, med en tekopp och en hårdbrömacka med heta kräftsjärtar i aioli, plus lite extra kräftstjärtar. Det är min nya favorit macka!! (Y)

Nu ska jag se ifall jag har några vettiga bilder på kameran så ni kanske får en bild eller två.
Jag hade tusen bilder på mig, då jag försökte knäppa kort på håret och en bild på Lyddan.





Där fick ni två bilder på hur håret blev. :)

Inviga

God morgon. :) Natten har varit bra, hon har inte vaknat en enda gång. Hur skönt som helst!! Fast jag klev upp strax efter 6 för Simon skulle ta bussen halv 7.. Sitter och Lyssnar på musik och dricker kaffe nu. Senare idag ska jag inviga mina skor. :)
Det blir att jag avslutar nu för Lyddan tyckte inte jag skulle sitta här idag. Sen ska vi ändå gå ut och gå en promenad. :)


Gnällig dag och nya skor

Hej på er!!
Lyddan har varit skit gnällig idag, skrikit och varit ledsen och inget har hjälpt, hon ville inte sova, hon ville inte äta rån, hon ville inte vara i famnen, hon ville inte dansa, hon ville inte äta osv.. Inget var bra. Men tillslut när vi cyklade till ica så somnade hon i vrålåket sitt (cykelkärran).. Hon fortsatte att sova i min famn också tills det var en tant som gick in, rätt hårt, i hennes ben. :S Jag blev skit förbannad och sa något ovänligt som hon skulle höra men hon fortsatte bara att gå utan att bry sig. :S
Sen även att två kvinnor tyckte att Lydia var en Han, trots att hon var hel rosa/lila. Det tyckte jag också var konstigt. Fast det är väl inte så mycket att lägga någon vikt i men ändå, jag tycker det är lite irriterande. :/ :P

Efter middagen så cyklade vi alla ner på stan också för att gå på intersport och kolla på ett par träningsskor åt mig. Och skor hittade jag, eller det var Lars som hittade dom åt mig. TVÅ par, ett par träningskor och ett par perfekta-ut-och-gå-skor. Fast jag ville bara ha träningskorna men Lars tyckte verkligen jag behövde båda paren och jag hade som inte så mycket att säga till om. ;) Jag älskar båda paren!! Bild ska ni få.

Sen när vi kom hem for jag och Simon direkt hem till Jen och Simon och var där ett tag, surrade och drack kaffe. Mycket trevligt som vanligt. :) Jag och Jennifer bestämde oss för att gå ut och gå imorgon. Först till bvc då Liam har tid där och sedan vet jag inte vart det bär av. En promenad i alla fall.

Och Simon åker hem imorgon också, jag försökte övertala han att stanna tills efter helgen men det var han inte så tagg på.
Ne nu (som jag oftast skriver när jag ska avsluta) ska jag lägga in bilder på skorna sedan ska jag lägga mig och sova. Är sjukt trött!


Mina fina träningsskor....


Mina fina perfekta-ut-och-gå-skor. :)

Sov gott!

Vakna till liv

Åhh, jag är skit trött! Fast jag ska nog vakna till liv efter lite kaffe. Lydia somnade halv 3 så jag gick och la mig då också, men somnade inte förens 3 kanske, trodde hela tiden hon skulle vakna igen. Men vi sov till strax efter 9 nån gång, så jag fick ju sova några timmar i alla fall.. :)

Nu sitter Lyddan och kollar barnprogram och jag försöker hinna med att sitta lite här. Få det dagliga behovet bortstökat.. ;) Sen vet jag inte vad som händer, jag var som sugen på att vara med Simon, Jen och självklart lilla Liam idag. Vi får se vad som händer. Jag kanske bara tar en promenad dit nu på morgonen..
Aja, nu ska jag se ifall det finns lite bloggar att läsa annars ska jag gå ifrån datorn och göra mig i ordning för dagen.





Den som skrev annonymt i förra inlägget kan väl skriva sitt namn, även fast det inte var en elak eller spydig kommentar!!!?

Då var det dax igen....

.....Fast inatt är jag själv, eller Simon är ju vaken men Lars sover. Hon vaknade halv 1 och jag försökte lägga henne i kanske en halv timme sen satte vi oss framför tv:n. Allt blev så mycket enklare, tills hon bestämde sig att vara lika pigg som på dagtid. Så hon springer omkring och leker för fullt och om jag testar att lägga henne skriker hon bara, jag får inte ens ha henne i famnen... Aja, bara hon blir trött av det så kan det väl inte göra så mycket.

För att hoppa till något helt annat så tog jag ut mitt örhänge idag, från flärpen.. Det hade blivit skit dåligt. Blå/lila och varigt. :S Örhänget hade också "åkt" in i örat då örat hade svulle så mycket. Så nu har jag sår där. Men jag säger då det, fyfan va ont det gjorde att dra ut den, då man inte ens fick tag i själva ploppen på örhänget. Men nu var det gjort och det känns redan bättre, nu kan jag prata utan att det gör ont igen.. :P Och jag tänkte när det har läkt ta ett nytt hål bara. :) Det var ju mitt fel att det blev dåligt så jag råkade slå mig på örat och fastna i saker osv. Sen när det väl blev dåligt så var jag ju självklart där och pillade.

Aja, nu ska jag gå och testa ifall lillchefen vill sova om inte så återkommer jag väl kanske senare inatt. :)

2 timmar

Hej på er kära läsare.. :)
Jag fick mig en liten tupplur på två timmar efter lunch, mycket skönt och välbehövligt!! Sen kom Jen och Liam och väckte mig medans Simon (hennes man) bytte däck och tvättade bilden deras. Sedan stannade dom på middag och Lars gjorde en jätte god kycklingsoppa.

Lydia har varit lite kinkig idag, i alla fall på förmiddagen, hon ville inte sova middag och gick bara omkring och skrek men när hon väl somnade så sov hon också i ca två timmar. Både hon och jag behövde sova dom timmarna. Sen vaknade hon ju och såg pojkvännen sin (Liam) så då blev hon genast glad. ;p

Jag och Jen hann också slipa upp mina tavelramar som jag ska göra hyllor av. Så imorgon ska jag grundmåla dom igen (fast med rätt färg) och sedan hitta en bra sprayfärg som jag kan använda mig av.

Nu ska jag avsluta och slå mig ner i soffan med Simon (min bror) och Lars och mysa till någon film. Lydia sover sen länge tillbaka, det gick hur bra som helst att natta henne idag. :)
Hejdå!

Bild på mig och Lydia


Guns N Roses - Sweet Child O' Mine


Inte det bästa tålamodet inatt

Tydligen har jag gjort morgon nu, eller redan för två timmar sedan. Lydia vaknade vid 3 tiden och var bara ledsen, hon hade ingen feber eller nått. :/ Så nu har vi i två timmar, eller mest Lars har försökt få henne att somna igen medans jag legat i sängen och halvt hjälpt till. Men hon har bara skrike hela tiden, nästan hela tiden.
Det är ju inget hon kan hjälpa att vi inte fattar vad felet är men just nu är jag inte på det bästa humöret..

Jag fick tillbaka migränen igår och den har inte släppt, jag har världens jävla inflammation i örat mitt, i flärpen där jag tagit hål och det gör sjukt ont. Det gör ont när jag ler.. :/ Och jag är sjukt trött. Därför har jag inte riktigt haft de tålamod som har behövts fram tills vi klev upp. Och med Vi är det jag och Lyddan, så Lars får sova. (Jag hoppas på en tupplur senare under dagen.)

Lyddan sitter nu i soffan lutad mot kudden, inbäddad i filten och kollar på tv, fast jag tror hon är på väg att somna nu. Det ser så ut. Hon behöver sova för jag fick henne inte i säng för ens kanske 10 halv 11 igår kväll heller och sen vaknade ju hon 3.
Vi får se ifall jag lägger mig igen, klockan har ju ändå hunnit bli 5 och jag har drucke kaffe. Vi får se ifall hon ens somnar..
Här en en bild på henne nu då hon myser i soffan och morbror Simon ligger och sover i andra änden. :)



Hehe, gick och kollade till henne och nu sov hon så ni får ett kort på det också. :)



Det var inte för ens mamma gav upp hoppet om att sova som hon somnade.. Ne, nu ska jag kika runt lite på internet och bestämma mig ifall jag ska sova eller inte. För om jag gör det kommer jag bara bli tröttare då jag sover så få timmar. Aja, det lära visa sig hur jag gör.

Hoppas eran natt har sett lite bättre ut! :)

Bild på tapeterna...

Här kommer en liten bild på tapeterna.. Fast det blir bara på en liten bit för jag är inte riktigt nöjd med hur det hela ser ut än.. Fondväggen är fin, speciell, men det är allt det vita jag inte tycker om. :/ Fast det kanske blir bättre då jag får upp lite saker på väggarna och min platsbyggda hylla över hela ena vägg. Så ni får nöja er med denna lilla bild än så länge. :)


Snorig

God morgon på er!!
Igår kom ju Simon upp hit, han var frammer vid halv 4 ungerfär sen var det fullt upp hela tiden. Vi handlade, åkte hem och lagade mat, sedan så började vi tapetsera resten av kvällen. Så nu är vi klara. :) Riktigt skönt känns de! Bilder kommer att komma.

Idag ska vi inte göra så mycket tror jag. vi åker nog ut till Olas stuga och är där en liten stund. Lyddan har blivit förkyld också. :/ Men hon verkar inte bry sig så mycket. Mest under natten hade hon det jobbigt. :(

Har några bilder till er också. :)


Mössan hon fick av farbror och kusin tycker hon om.. Det är ofta hon går och tar på sig mössan.
 sedan springer hom omkring och ser söt ut!!




Sen vid frukosten har hon hunnit tage på mössan. Här var hon ledsen för mamma (eller micron) var för seg med att göra frukost. :P


Här hade hon återhämta sig lite.. :)

20 nya

Så jävla fult.. Jag har ju talat om för er om hur det tjorvade med faserna och grejer på körkskolan. Jag skulle göra om dom och jag hade fått 20 nya tester. Så nu när jag loggade in för att börja göra om allt igen så står det vilket datum och grejer jag har blivit godkänd för just dom faserna som jag måste göra om, och jag hade bara 4 tester. Så jag ringer och frågar vad det egentligen är som gäller.. Och det blev samma svar, att jag måste göra om faserna, för DOM kan inte se att jag gjort några. Fast för mig står datum och allt.

Hur som haver så fick jag 20 nya tester och göra om alla faserna, vare sig det stod för mig att jag hade klarat dom eller inte..

Lyddan verkar inte vilja somna så jag får avsluta nu..

Jag känner min mamma ja

Åh, jag är lite gladare idag över tapeterna i alla fall över de två våder som krånglade eftersom dom dragit ihop sig rätt mycket, nästan allt faktiskt. Fast på ena har det släppt ändå. Fattar ni hur ja menar nu? Nee men det gör ändå inget. Vi ska nog bara gå och efterlimma eller nått.
Idag efter att jag vaknat till liv ska jag traska ner på stan, ska köpa en till rulle utav den vita tapeten sen ska jag väl kanske bara traska runt. Jag hoppas det blir fint och varmt idag, men det tror jag det blir också. :)

Idag kommer kanske min bror Simon upp. Han ringde inatt vid 2 tiden och frågade ifall han fick komma upp och jag svarade ja, fast han ville att Lars skulle svara också så jag fick väcka Lars för att fråga. :P Eller han var redan vaken då han vaknat av ringsingnalen.
Men jag ringde han i alla fall imorse och fråga ifall han skulle komma då och det skulle han. Om han har pengar till bussen dvs. Han visste inte ifall han hann med bussen klockan 8 annars tar han den klockan 10. Ska snart ringa mamma och höra men om jag känner henne rätt så ringer hon på en gång han klivit på bussen...

Nu ringer hon... Hahaha jag hade rätt. Hon sa precis att han satt på bussen. (Y)

Nu ska jag avsluta och prata med mamma i telefonen. :)

Äntligen!!!

Hej på er..
Nu har vi äntligen börjat tapetsera men vi (Lars) hade räknat lite fel på hur många rullar vi behöver så jag måste ner och köpa en till imorgon. Sen ska jag gå och köpa lite elgrejer så vi ska dra kablar och grejer imorgon innan vi tar fondväggen. Lika bra att skaffa lite mer eluttag. :) Det vi har hunnit med ser riktigt bra ut. Fast jag är lite osäker på två våder. Tapeten under verkar ha släppt litegrann men jag ska vänta och se ifall det dra ihop sig. Jag hoppas och ber till tapetgudarna att den kommer göra det, för annars blir jag ledsen i ögat.

Annars har dagen rullat på bra. Cyklade upp till Dollar och ÖB en sväng men hittade inge speciellt. Så jag cyklade hem igen. :) Och när Lars kom hem åt vi bara sen började vi med att tapetsera. Och nu sitter jag här fast jag ska gå ifrån datorn nu och göra nått annat. Kanske tar en liten promenad. :)


Tävling hos Jennyn.blogg.se


Jag tävlar om ett härligt presentkort värde 1000 kr från Butik Stylish i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också!!!

Jag är aldrig med i några tävlingar via bloggar.. Men nu tänkte jag passa på eftersom vi gör om vardagsrummet.

Bilder från renoveringen i vardagsrummet

Ska väl börja redan nu med att ladda upp bilder på vardagsrummet hade jag tänkt..




Hittade inga äldre bilder än dom är så ni får nöja er med dom här. Här hade vi börjat måla fönsterlisterna från den äckligt bruna färgen.. Sen ser ni den äckligt gula tapeterna som vi hade där förut. Inte dom bästa bilderna kanske. :P



Här hade vi rivit tapeter, målat taket och spaklat, för att sedan märka att tapeterna under släppte.. Inte heller dom bästa bilderna men det får duga.



Det ser ut så här nu. För att tepeterna släppte fick vi måla med en vit giftig färg så att dom skulle "sätta sig". Vilket dom också gjorde, nu har vi spaklat klart och allt sånt, för att börja med att tapetsera ikväll.. Spännande va?!! :D Längtar som en dåre! Sen är det bara att fixa eluttag och lister men det är som inget ändå när vi väl fått tapeterna på plats..

Nu ska jag kolla lite på tv innan Lyddan vaknar sen ska vi cykla iväg till dollar och ÖB. :)

Guns N' Roses - Civil War

Här är också några jag är himla kär i.... ;)


Ledsna och arga barn - Video

Här får ni ett filmklipp på arga och ledsna barn... Och grejen var den att dom bara helt plötligt börja grina. Utan att dom "bråkat" (Lydia brukar småslåss), gjort illa sig eller inte fått som dom vill. Utan bara sådär började dom. 
Haha sen älskar jag i slutet av klippet då Lydia börjar grina sen när hon ser att jag filmar kollar hon en extra gång och slutar grina. :P Dom är ju allt för roliga! 


Bilder på ♥:at





Jaaa, det var väl dom det.. Så många var det ju inte utan tre st. :P Men det får duga. Ska försöka filma Lydia när hon skrattar himla kontigt och hon använder samma ljud när hon är ledsen/arg också så man måste kolla på hennes ansikte för att veta ifall hon är glad eller inte. :P Vi får se om jag fångar det på film idag. :)


Perfa!!

Idag ska jag faktiskt ut och cykla. Bara det blir lite varmare först för våran cykelkärra är fortfarande nerpackad (Lars packade ihop den efter förra sommaren). Men jag skulle behöva cykla iväg på ÖB och Dollar. Lars hatar att åka dit och när vi väl gör det får jag välja en utav dom affärerna att åka in på. Som jag sedan är inne på hur lääänge som helst, bara för att. ;) Men så är det när man inte har eget körkort. Men perfekt nu när man har börjat cykla, frisk luft och man gör på sig.. :)

Lars har ju det himla svårt med sötsug efter godis och liknande, jag däremot har värsta suger utav kvällsmat med kilovis smält ost på. Är det något som har nått bra tips på vad man kan äta istället? Så att man minskar både sötsug för Lars och matsug för mig?

Nenu ska jag ta och piggna till med min andra kopp kaffe och lägga in bilder från datorn som ni ska få.. Har för mig (som vanligt) att det är jätte mycket bilder. :)


Snikarn

Gud vad jag är trött.. En ganska lång dag har det varit och jag känner att jag hunnit med mycket men ändå lite. Städat, varit förbi Jen och Liam och snikat frukost, hem igen, ner på stan, handla mat, hem, laga mat. Iofs så stod Lars för den mesta matlagningen. Jag gjorde nämligen soppa åt mig själv. Men klockan hann bli närmare 7 innan vi hade ätit klart. Jen och Liam stannade också på middag sen gick dom hem för Simon kommer nämligen hem ikväll efter hela 10 dagar borta..

Lydia somnade som en stock när vi la henne. Hon har blivit så duktig på att somna i växa-sängen, oftast går vi inte ens och lägger henne en enda gång. *Peppar peppar ta i trä*
Ikväll blir det bara att ställa i ordning för att börja tapetsera imorgon. Både jag och Lars är himla trötta så det blir bara en slappar kväll. Tv och dator..
Nu ska jag sitta och kolla runt på internet innan jag tar mig en promenad. Sov gott om vi inte hörs nå mer ikväll!

Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej

För er som inte viste det så är jag helt såld på Lars Winnerbäck. Och många andra artister/band, men Lars Winnerbäck är nog den jag är mest kär i!!!! ;)


Skurat och dammsugat ;)

Det första jag gjorde imorse, bortsett från att ge Lydia frukost, var att börja dammsuga och skura. Fysatan vad det var slipdamm överallt. Dammsuga övernoga och skura en omgång. Men jag antar att jag måste göra likadant nu ikväll eller imorgon. Det vart i alla fall bättre.

Jag sitter hemma hos Jen nu, vi kom hit före 9, vi skulle egentligen gå en promenad men jag har fått sånt jädrans skavsår från igår så det blir inte. Inte just nu i alla fall. Vi ska också gå ner på stan idag jag ska kolla på ett par nya träningsskor..
Nu ska vi dricka kaffe och surra lite sen ska jag hem och göra mig iordning för stan.. Hoppa ni får en bra dag!!

f5

Till mamma och alla er som har det lite svårare med datorer.. Tryck f5 för att uppdatera sidan så designen blir rätt! :) Och om inte det hjälper och det ser konstigt ut ändå, ifall länkarna ligger på varandra eller något. Tryck Ctrl och scrolla.....


Våran tävling

Nu sitter jag här igen. Vi har slipat klart väggarna och vi var tvungna att spakla lite till på nått ställe, så det slipas imorgon plus att vi städar ihop det värsta sen i övermorgon ska vi börja tapetsera.. WOHO!!

Idag har jag och Lars också ingått i en tävling med varandra.. Vem som når målvikten först, eller vi har två månader på oss, till den 20:de juni. Så nu är han ute och springer med Sookan och efter det ska jag ut och gå raskt med Sookan... LÅNGT! Det känns riktigt bra.. Jag kommer ju självklart att vinna!! ;)
Imorgon nästan direkt när vi vaknar ska vi gå iväg till Jen och Liam och dra med dom ut på en lång rask promenad.. :) Bättre promenader med sällskap!

Ne nu ska jag ta på mig mer promenadvänliga kläder och invänta på att Lars kommer tillbaka..

Slipar väggarna

Nu håller vi på att slipar hela väggarna, det går riktigt bra. :) Nu tog vi oss en liten paus i det hela men det är inte mycket kvar. Nästan så jag kan börja tro att vi kan börja tapetsera imorgon. (Y) Eller i alla fall i övermorgon. Självklart när allt är klart ska ni få bilder på det hela.. :) ÅHH vad jag längtar tills det är klart. Då kan man städa riktigt igen. Nu spelar det nästan ingen roll hur mycket jag städar när det är slipdamm överallt, plus att vi slipar ju i omgångar/olika dagar så det ska bli riktigt skönt att få huset städat igen. På riktigt, på mitt noggranna sätt. :)

Nu är det slut på min paus. Skriver kanske sen också.

Ny bloggdesign!! :)

Det gick ändå fort och smärtfritt att byta. Nu är det bara lite småpill som kan vänta.. :) Men vad tycker ni? Visst blev det mycket bättre än standar mallen? ;) Ni får säga till ifall det är något som ser konstigt ut!! Om allt ser helt cp ut för er tryck bara f5. :)

Lydia ligger nu och sover, men hon lära vakna snart för hon har då sovit över en timme. :) Sen hade jag tänkt att vi skulle cykla iväg på ica och handla lite mat. :) Annars vet jag inte alls vad vi ska göra av resten av dagen. Skulle ju som sagt behöva slipa, så det får väl bli lite slipning sen, antingen före eller efter ica. :)


Byter design.

Just nu i skrivandes stund får ni har överseende med hur bloggen ser ut... :)

Lars winnerbäck - Elegi


Tid och energi...

Det blev inget inlägg igårkväll för jag satt med designen hela kvällen. Eller aa nästan hela kvällen. :P Gick och la mig kring 1 tiden inatt. Det är svårt sånt där med koder och grejer och det man inte kan, ska man leta upp på internet som förklarar hur man ska göra. Som tur är finns det ju skitbra sidor. :) Här är en bland annat --> HÄR!!

Idag tog vi oss båda en sovmorgon, före 10 nån gång vaknade jag av mig själv och ser att klockan är hur mycket som helst. Efter att jag hade klivit upp och börjat stöka på här hemma så vaknade lilla smulan min. Hon var så himla trött igårkväll så hon somnade som en stock före 7 och sov tills 10 nån gång. Då har man varit hilma trött, fast hon har också vaknat några gånger inatt och varit leden, det var väl nån mardröm.
Nu springer hon omkring och busar, det slår aldrig fel hur mycket energi hon får efter frukosten. Det är nästan som om att man blir trött i ögonen bara av att se henne springa fram och tillbaka. ;) Gofisen min!!

Idag har vi inte mycket på schemat, jag skulle behöva slipa lite. Jag slipade bara lite igår och på kvällen blev det inget slipat. Plus att jag fick veta av Lars igår att vi måste slipa hela väggarna inte bara där det är spaklat. :/ Tid och engergi ska man ha!

NU måste jag nog gå från datorn och busa lite med min fina lilla fröken..


Håll utkik efter en ny design nu under dagen/kvällen. Jag ska nog får det mesta på plats idag! :)

Bloglovin!

bloglovin<-- Klicka på ikonen och lägg till mig på Bloglovin så slipper Du kika in när jag inte skrivit något!! :)

Rise Against - Hero Of War


Nästan klart!!

Igår kväll for jag och tränade med Amanda, och jag tyckte det var ett riktigt bra pass, höjde lite på vikterna också men jag känner inte av nått idag, kanske kommer imorgon. :) Vi får se ifall jag tränar idag, ska höra med Lars ifall han inte hade nått för sig.

Och igår spaklade Lars nästan klart, han tror att det bara behövs lite spakel till. Så idag när Lydia sover hade jag tänkt slipa lite. :) Lars sa att vi skulle ha tapetserat till helgen. :D Längtar som fan Är rätt trött pådet här nu, eller egentligen inte, det är spaklet och slipdammet jag är less på. Hela huset känns skitit även när jag städar (dammsuger och skurar).

Annars har jag inte så många planer. Vi ska nog bara vara hemma. Eller aa det visar sig. :) Ha en bra dag!


Elton John - Can you feel the love tonight


Det går inte bort...

Hej på er!! :)
Idag har det varit en riktigt lat dag. Fick sova till över 11 för Lars och det var riktigt skönt! :) Sen dess har jag inte gjort så mycket, har städat lite och vikt undan lite vinter saker som jag inte tycker hör hemma här längre. :)

Sen är jag lite irriterad, vi håller ju på att göra om vardagsrummet och vi har ju målat både lister, tak och väggar och när vi har täckt golvet och det som ska täckas så har jag velat vara skit noga men Lars har sagt "men nej det går att ta bort om det skulle komma på golvet. Vi behöver inte vara så noga" och nu på eftermiddagen har jag försökt fått bort färg som hamnat på golvet och NEJ DET GÅR INTE BORT!!!! Nu har jag tänkt skita i det och låta Lars göra det eftersom han sa att det skulle gå bort. För jag vill då inte ha färg på golvet!

Annars är jag på bra humör, jag har ingen huvudvärk alls, inte ens pyttelite som går att leva med.. Jag köpte några nya tabletter i fredags och huvudvärken var som bortblåst, det var nån migrän tablett. Mycket skönt!! Sen har jag även ringt vårdcentralen och bokat en tid med en läkare. Så då kommer jagfå hjälp med huvudvärken.. För det går verkligen inte att vara en "normal" människa när man har migrän/huvudvärk. Humöret är cp och man blir irriterad och sur för det minsta lilla. I alla fall jag är så.

Ne nu ska jag inte sitta här längre. Ska nog bädda sängen och plocka ihop mina klädeshögar i sovrummet. ;)

17 april

Jag är hemma nu med Lydia. Gick hem imorse vid 10 kanske. Igår kväll tog vi oss ett glas vin och satt och surrade och surrade till klockan var 3 på natten. Och bara för att vi var uppe så sent så vaknade dom små liven vid 6 tiden imorse. Jag var hur trött som helst. Men det gick ju :P hehe.
Sen jag kom hem har jag hunnit med att sova några timmar. Sen när jag klev upp gick Lars och Lydia och la sig och somnade så jag sitter ni här och lyssnar på musik.. :)

Idag hade vi tänkt grilla men jag tror inte det blir av längre då det snöar såhär. Så jag ska väl försöka hitta på nått till middag.
Har några till bilder att lägga upp. :) Sen ska jag väl gå och göra nått annat. :)




Igårkväll då Lydia badade:)




Ni får en ful bild på mitt öra också, och nu förstår ni väl vad flärpen är.. :) I båda öronen har jag jag tagit där.

Jaa, jag vet, hundra likadana bilder men det får ni ta. Ne nu ska jag nog gå och göra nått annat stället för att sitta här. :) Hoppas ni får en mysig lördag!

Super god mat!!

Nu sitter jag här igen.. Hemma hos Jen, det blir att vi sover här inatt också för jag tyckte det luktade för mycket hemma. Lars for nyss härifrån, han var här och lagade mat åt oss, söta Lars!! Pizza vart det och det var super snarrigt! Nu skulle han till en kompis och ha pokerkväll. :)

Ikväll händer då inget speciellt. Vi ska väl sitta vid datorn och tv:n hela kvällen antar jag. :) Kanske ska se någon film eller nått. :)

Hade inte alls så många bilder som jag trodde att jag hade men nån i alla fall som ni ska få nu.


Söta Liam vid frukosten.. :)


Ser ni vad vackra ögon jag har? ;)


Ser ni vad många tänder jag har? ;)


Stora Lydia satt på egen stol imorse. :)


Liten och go!!

Åhhh, tänk så liten hon har varit.. HÄR är en länk till januari månad 09.. Hon har vuxit så mycket och så fort!! Liten och go, fast det är hon fortfarande och det kommer hon alltid vara. :)

Idag ska vi ner på stan, bara min huvudvärk försvinner. Men jag sitter nu med min andra treo för dagen och jag hoppas den ska hjälpa. Det blir nog att jag tar hål i min andra flärp. Har inte alls ont i mitt öra idag. :) Sjukt snyggt tycker jag det är fast det tycker inte Lars. Och det var väl bra för han då att han slipper ta hål där. ;)

Nu ska jag avsluta för både jag och Jen ska duscha innan vi ska ner på stan och äta lunch med Lars. Hoppas ni får en bra dag!

(Bilder får ni senare idag, då jag har kommit hem och fört över bilderna från kameran. Tror det ska vara en massa bilder. :)Så håll utkik!!)

Huvudvärk!!!

Gokväll!!
Sitter fortfarande hemma hos Jennifer, det blir att vi sover här ikväll också för Lars var ju tvungen att måla det sista idag. Och det är ju giftigt så jag vill ju inte vara där med Lydia.
Ungarna sover nu, sen länge tillbaka. Det gick hyffsat bra att natta dom. Nästan inge gnäll. :)

Jag har haft så sjukt ont i huvudet nu dom senaste dagarna så ja tror jag avlider. Inget hjälper!!! Om det fortsätter i helgen så ska jag då verkligen ta tummen ur... och boka tid för huvudet. Det har varit såhär hur länge som helst nu sen har jag ett uppehåll på max en vecka sen kommer det tillbaka och ingen huvudvärkstablett fungerar, jag dricker tillräkligt med vatten, jag rör på mig tillräkligt osv. Mår illa gör jag också när huvudvärken kommer.

Imorgon ska vi ner på stan och äta lunch med Lars annars har vi väl inge speciella planer. Beroende hur örat är natt/imorgon ska jag ta hål i den andra flärpen. Fast det beror ju på ifall jag kan ligga på örat inatt eller inte. ;P
Ne, nu ska jag ta och kika runt på internet sen jag sätter mig framför tv:n en stund innan jag korkar..
Sov gott!

Jacques - The Couple



Flärpen...

Jag hade tänkt försöka hinna med ett litet inlägg. Får ju inte glömma bort att ni nästan är beroende av mig. ;)
Igår när vi var på stan tog jag hål i flärpen i örat. Och bättre än så kan ja inte förklara men ni ska väl få någon bild i framtiden. :) Sen köpte jag regnkläder, fleecebyxor och fingervantar till Lyddan. :) Hon var så fin så i sina regnbyxor.. :)

Igårkväll efter att ungarna lagt sig så kollade vi bara på tv:n sen såg vi en film, p.s i love you den var riktigt bra.. En såndära film man ska se om man vill grina lite.

Nu idag har vi inga planer alls, Lars gav inte Sookan mat imorse så jag måste väl hem snart antar jag.. Men just nu tror jag Lyddan sover, jag la henne nyss i alla fall.
Ne, nu ska jag göra nått annat, hejdå!!

........

Sitter nu hemma hos Jennifer efter en händelserik dag... Eller engntligen inte, vi var ner på stan och kikade på lite saker.. Hittade som inget speciellt. :P Lars målade i vardagsrummet förut men färgen räckte inte så det blir då inte tapetserat till helgen. :/

Tackochhej!

Det fungerar faktiskt!!

Igår hade jag hela 228 unika besökare så helt klart att bloggtrafik fungerar. Klicka -->HÄR<-- och gå med ni som inte redan har gjort det. Det är garanterat mer unika besökare samtidigt som man kan hitta andra intressanta bloggar!! Glömm bara inte att lägga till eran blogg/hemsida under "mina hemsidor". :)

Nu sitter vi och väntar på Jennifer och Liam som ska komma hit innan vi går ner på stan. :) Lydia springer omkring och jagar Sookan och jag sitter här. Hade tänkt hinna med ett inlägg innan nått tjorvar sig och det verkar som om att jag hinner med det.. :)

Jag hade som inte så mycket mer att säga. Ska börja sminka mig och grejer nu och invänta besökarna. Hoppas ni får en kanon dag!

Taket är klart!!

Gud så skönt!!! Nu är taket målat också, det blev att vi fick måla två varv för jag kunde tydligen inte måla tak så det var fläckar och ränder överallt där jag hade målat.. ;P Den här gången fick Lars gå över hela taket och jag tog taklisterna med pensel. :)

Imorgon ska vi (eller bara Lars) måla med den dära giftia färgen, så om jag är med och målar så är Lydia hos Jennifer och Liam så kommer jag till dom efter vi målat eller så är vi båda två där och övernattar.. Det ska bli riktigt mysigt. Vi hade tänkt när barnen sover hålla på och pyssla. Så imorgon på dagen ska vi på stan och köpa en massa pyssel. :)

Ne, nu ska vi nog lägga och och se en film i sängen och somna till den. Sov gott!

Huvudlös fågel!!

Dagen blörjade med att jag verkligen behövde dammsuga och skura. Så det fick bli det första jag gjorde.. Innan kaffet och allt. Det var slipdamm som hade fare överallt i huset så jag hade inte så mycket till val. Men duktiga jag! ;)

Vid lunchtid cyklade jag, Lyddan ocgh Sookan hem till Jennifer och Liam och var där hela dagen. Vi surrade och drack kaffe och barnen busade på. Lydia ramlade och slog sig några gånger men det är väl sånt som hör till. Cyklade hem igen tills det var dags att göra middagen. :) Sen har vi bara myst på resten av kvällen. Fick några roliga bilder på Lydia från alldeles nyss, helt plötsligt medans jag skulle värma vällingen så ser jag att hon klättrat in i hyllan som micron står på. :P





Såhär nöjd var hon när hon precis tagit sig ner helt själv. :)

Och för någon dag sedan märkte jag också att någon har dyckt bort huvudet på min lilla fågel...


Tror inte det är Lyddan som gjort det, jag har som inte märkt nått förens jag såg det. Det finns inte ens på golvet runt om dörren, huvudet alltså.

Aja skitsamma! Nu ska jag börja natta Lydia. Det kan ju ta sin lilla tid. Hoppas ni haft en bra dag!! :)


Har hunnit med rätt så mycket ändå.

Hej på er.. Jag har hunnit med rätt så mycket idag ändå, har städat lite, planterat mina blommer eller inte alla för jorden tog slut, sen slipade jag litegrann innan Lars kom hem, Johanna har varit förbi, jag har varit och tränat, slipat lite till, målat runt dörrkarmarna och duschat thedog!!

Har även bytt så att Lydias cykelstol sitter på min cykel för jag hade tänkt cykla till Jennifer och Liam. Lars blev lite sur för att jag "bara hade tagit" den från hans cykel. För den "tillhörde" faktiskt hans cykel så jag ska nog gå över till grannen och låna deras. Så får vi ha två cykelstolar. :) Har redan frågat och det skulle nog gå bra och om dom behövde den var det ju bara att hämta den. :)

Jag har en fråga till er som kan.. Om jag nu ska göra en header och sida i photoshop vilka storlekar bör jag då ha??!! Snälla svara på frågan! (A)

Ne. nu ska jag nog ta och slänga mig framför tv:n och varva ner innan jag lägger mig. :)

Behöver

Egentligen borde jag väl vara ute nu än att sitta här när det är ett sånt härligt väder... Men nej, jag vill vara inne, i alla fall just nu. Lydia sover ändå nu. Men ska efter jag skrivit klart ut med thedog. ;P
Skulle behöva plantera mina blommor också. Skulle också behöva slipa i vardagsrummet åt Lars så han blir lite glad när han kommer hem. (Han läser aldrig min blogg.) Skulle också behöva städa och ta tag i dom dära jävla faserna körskolan vill att man ska göra, som jag HAR gjort och MÅSTE göra om. :S Åh, är fortfarande lite arg för det där. Dom kunde ju i alla fall ha medelat mig att dom skulle avaktivera mig... Piteå trafikskola suger!!

Aja, nu när jag skriver ser jag att jag har massa att göra så jag ska ta och avsluta nu och ta och göra allt det jag ska göra. hejdå!

Abrakadabra simsalabim

Alltså!!!!!.. jag säger bara vilket jävla pill det är med alla koder och grejer när man vill fixa till designen.. Kanske inte för alla men för mig som egentligen fattar nada..

Sov gott!

Hon sover på golvet!

Det har blivit lite uppdatering nu under helgen.. Har inte haft så mycket att skriva. Vi har mest bara varit hemma, Lydia har cyklat i sin cykelstol för förta gången i helgen också, fast jag vet inte om hon tyckte det var så roligt, eller att hon bara är besvärad för att det blåser. Men sjukt söt är hon i sin nya hjälm och sina nya solglasögon som vi fick av faster Åsa.. :)

Lydia ligger nu och sover på golvet brevid datorn. Hon och Lars var inne medans jag var ute en sväng och när jag kom in igen så låg hon och sov. Jag låter henne ligga kvar på golvet, annars vaknar hon väl när jag lyfter henne till sängen. :P Här får ni se henne. :)





Hon vaknade nyss till, så jag la över henne i sängen nu. Hon sover nog mycket bekvämare där. ;) Fast hon ska inte få sova så länge till, då somnar hon aldrig ikväll. :)

Igårkväll var hon också himla trött, hon kom bara upp ur sängen två gånger sen sov hon.. :) Hoppas det går lika bra ikväll också. :)

Ne, nu ska jag gå och börja med middagen. :) Hoppas ni haft en bra helg!

Lugnet i kroppen

God morgon..
Inte har det blivit mycket sömn dom här dagarna. Men vafan, jag är ju van mycket, mycket mindre sömn sen "tidigare liv".. Konstigt det där hur det kan bli, jag får barn och får sova mer än vad jag gjorde innan. Men det är det dära lugnet man får i kroppen efter att man fött barn. :)

Natten har gått bra, hon har inte spytt något alls mer sen igår natt/morse. Nu har hon bara feber, det var nog därför hon vaknade kring 6 tiden imorse plus att jag hörde magen kurra som en galning. Så det var bara att kliva upp. :) Nu sitter hon i soffan och kollar på barnkanalen.

Idag ska vi bara vara hemma, eller vad är det för dag idag? Fredag? Yessssbox!! Då ska vi nog måla i vardagsrummet med nån special färg som gör att nångting blahablaha fuktskyddning. :S Ni fattar va? :P Det ska i alla fall göra att tapeteterna under inte bubblar sig. Förstår ni bättre nu? Sen i helgen kanske vi börjar tapetsera.. Det blev dom vi bestämde oss för från början. Lars tyckte dom var bäst av alla vi såg och när jag såg dom igen så tyckte jag det också. I värsta fall får vi väl tapetsera om fondväggen...

Fårse, har jag någon bild att lägga upp till er? Vänta ska kolla det är ju alltid roligare och läsa när man har bilder. :P



Fast ni fick bara den dära, hade som inga andra. Har blvit jätte dåligt på att knäppa kort. Nee, nu ska jag gå och lägga mig i soffan med Lydia. :) Hoppas ni får en bra dag!!

Lydias favorit sak är tvättad!!!

Nu är det så här att Lydias absolut favorit sak är kaninen. Den heter bara kaninen eller kaninis.. Hon älskar den! Är helt tokig i den. Alltid ska hon ha med den när hon leker, alltid när hon ska sova osv. Hon fick den av sin morbror Christian och hans sambo Sabina när hon föddes så den har alltid hängt med.
Här är den ny. Eller rätt så ny. En eller två månader gammal. :)



Och nu är det så här att hon spydde på den inatt så jag tvättade den idag. Har inte gjort det någon gång för jag varit rädd att hon inte ska tycka om den nå mer. Och den var riktigt, riktigt smutsig. Så det var lika bra att det kom spya på den så jag verkligen behövde tvätta den..
Så här såg den ut innan jag tvättade den.
 

Och såhär såg den ut efter att jag tvättade den.. Den blev ju inte direkt som ny men den är ren. :)
 

Det bästa av allt är att den är nytvättat och den går fortfarande hem hos henne. Så egentligen har jag kunnat tvätta den tidigare. Hon ligger sött och sover med kaninen nu. :)

Mer besökare och bloglovin

Jag har inte så mycket att göra. Lars var hem på lunchen en sväng och då var Lydia vaken en stund men nu har hon somnat om igen.. Hon mår bättre nu och har inte spytt sen inatt. Men febern är kvar men man ser att hon är mycket piggare!! :)

Tänkte bara påminna er om att gå med på denna sida om ni vill ha mer unika besökare. Det funkar. HÄR!!!
 En aning mer besökare än vanligt... :)

Sen tänkte jag också passa på att påminna er om att lägga till mig på bloglovin.. bloglovin Klicka på pluset!!!

Felsms.com

Haha, jag tror jag dör... ;D Taget från felsms.com

Till: Pappa
Sms: Såg något så sjukt på tv, det handlade om porrstjärnor som blekte analen. Vart får man tag på sånt medel?
Svar: Jadu, inte vet jag. Fråga mamma, hon vet allt möjligt konstigt.

Förklaring: Blev väldigt fel där. Skulle skicka till en kompis och självklart inte till min pappa. Men jag blev nästan mer chockad av hans svar!

Till: Mamma
Sms: Alltså, Sebbe får typ aldrig upp den, och när han väl får det så slaknar den när han är påväg ''in''. Har du nåt tips? :(
Svar: Ja du gumman. Jag vet inga direkta tips, jag har ju bara varit med din pappa i alla dessa år. Men fråga någon som kan sånt där. /Puss mamma

Förklaring: Nej, nej, nej! Det skulle inte till mamma, det skulle till min bästa kompis som jag berättar allt för.../Emma
Till: Mamma
Sms: När ska vi hitta på något igen..? Jag saknar redan dig och din kropp, och din härliga kuk! Du var så härlig, och så jävla bra<3 puss
Svar: Ojda, jag visste inte att du hade ett så bra kärleksliv gumman, men kom ihåg att alltid skydda dig! Ses sen, kram

Förklaring:
Skulle till min kille..  Vi hade haft sex för första gången samma dag, och det blev liite fel, och liite pinsamt haha
Till: Mamma
Sms: Nu är du påkommen. Jag hittade din dildo :) Snuskmaja.
Svar: Gillar inte att du rotar i mina lådor. Men nu är det som det är och jag har en sån men jag är inte ensam om det och det är inget konstigt.

Förklaring: Skickade till min mamma istället för min tjej. Jag skulle aldrig gissa att mamma hade en dildo. Det blev en konstig stämning hemma några dagar efter.

Haha, jaa som ni förstår så måste ni gå in på den sidan och kolla runt lite. :)

Hög feber

Över till ett mindre argt inlägg nu än förra..

Lydia fick sova från 4-halv 5 till halv 9 imorse, så det var himla skönt både för hon och för mig, hon behöver alla krafterna som hon kan få om hon ska vara sjuk... Och hon hade inte spytt när hon vaknde men hon hade hög feber, 39,6 grader. Så jag bytta på henne (inge pink i blöjan) och gav henne en alvedon. Sen fick jag i henne en fjärdedels rostad macka, lite yoghurt och en massa vatten. Så det känns könt i alla fall. :) Hon sover nu igen och har fått behålla maten hon fick i sig imorse. Så jag tror och hoppas att hon är på bättrings väg.. *Peppar peppar* Hon är ju som ändå annars rätt pigg. Hon orkade t.o.m dansa lite till barnprogrammet imorse. Fast det var väldigt lite hon dansa men ändå.. Nee, nu medans hon sover ska jag ta hand om tvätten jag började med inatt och fylla på en ny maskin.

VARNING FÖR ARGT INLÄGG!!

Nu är jag så jävla arg på körskolan.. Jag måste göra om alla faserna.. ALLA!! Då säger jag till hon som ringde "jag hade ju faktiskt bara repetitions testet och slut testet kvar att göra." Då svarar hon.. "men egentligen spelar det ingen roll för dig.. Du kan ju det så det är ju bara att göra om det" Jaha... Men hur roligt är det att göra dubbla arbeten överhuvudtaget vare sig man kan det eller inte. Sen ska jag ha tid och jag ska vilja ha tid för att sätta mig ner och göra dom satans testerna. Jag hatar det här jävla körkortet, flyttat hellre till en stad som har bussar som går överallt och ofta, så slipper jag ta det!!

Och nu slår det mig. Har alla mina körlektioner också försvunnit? Vill dom att jag ska göra om dom också?
Och jag frågade varför jag hade blivit avaktiverad och hon svarade "det gör vi med alla som inte varit aktiva på länge, sen har du ju som hunnit glömma en massa så då är det lika bra att göra om.." Och då tänker jag för det första, är 3 månader tillräckligt lång tid för att kunna avaktivera någon BARA för att dom inte loggat in på deras hemsida?? Det är ju INTE direkt så att jag INTE har läst hemma i boken. 
För det andra, om jag nu har börja glömma saker efter 3 månader och måste göra om allt för det, ska då dom som haft körkortet ett tag bli av med det då?


ÅÅHH Jag är så arg och less och irriterad!

(jag vill inte ha några kommentarer om att jag får skylla mig själv för att det tagit så lång tid eller nått liknande)

Dax igen

Jag beslutade ändå efter förra inlägget för att gå och lägga mig, tänkte att jag kunde ta tvätten imorgon osv. Lydia hade ju ändå sovit nätan två timmar och det såg ut som att hon skulle fortsätta sova. Efter att jag sovit en halvtimme-45 minuter var det dax igen att trösta, duscha Lydia, byta kläder, bädda rent i sängen och försöka få i henne vatten. Mitt hjärta värker, hellre då att jag spyr än henne. Nu ligger hon i sängen igen, hon kommer nog somna snart, det ser så ut. Stackars lillfisen. Feber har hon också, så hon fick en alvedon nyss. Hoppas den gör att hon kan sova lite bättre.

Aja, jag ska väl försöka sova lite också, måste slappna av bara. Tror jag kommer behöva all sömn imorgon.. Vare sig hon är sjuk eller inte.

Lillstumpan är magsjuk :(

Klockan är mitt i natten och Lydia har fått magsjuka.. Fast nu sover hon sen en timme tillbaka men jag får ingen ro i kroppen och mammahjärtat till att lägga mig och sova. Var precis ner och började tvätta upp alla nerspydda sängkläder och nallar, nu ska jag bara vänta på att maskinen ska bli klar sen ska jag ner igen och lägga in en ny maskin..
Det är inge roligt när dom är sjuka. :/ En vanlig förkylning är ju som "okej" (OCH MISSFÖRSTÅ MIG INTE NU!!!) men när dom är magsjuka känns det extra jobbigt. Jag vill som inte gå och lägga mig ifall hon skulle vakna och spy, då vill jag vara vid hennes sida på en gång. mammahjärtat!!

Nu när jag sitter här och skriver slår det mig att det är himlans tyst i huset nu, Sookie som ligger vid mina fötter hör jag andas men annars är det bara ljudet av tangenterna som hörs.. Och iofs huset som knarrar då och då. Det är stilla!

För att hoppa till något helt annat så försöker jag fixa en ny design till mig, men jag vet som inte vad jag vill ha för nått. Tidigare ikväll satt jag och höll på men det blir inge bra. Aja, ideérna kommer väl.

Ne, nu ska jag antingen kolla på ett avsnitt av Oz eller hålla på med nått i photoshop.. Hoppas ni har ro till att sova denna natt!
Slänger in två bilder på hjärta när hon gosar med Christians och Sabinas katt.. :)



Strul med körskolan..

Helloj på er!!

Mötet på vägledningscentrumet gick jätte bra, vi fyllde i min ansökan om att börja plugga på heltid den 31 maj. Till en början ska jag "bara" läsa Svenska A och Engelska A på heltid, det innbär att jag ska vara klar med dom kurserna den 13:de augusti. Sen från den 16:de augusti till 31 december ska jag läsa Svenska B, Matte A, Samhälle B och Naturkunskap B på heltid. :) Det känns riktigt bra att ha fyllt i och gjort iodning papprena även fast det är en bit kvar tills jag börjar, men då slipper jag stressa med det senare..

Nu är Lydia med Malin så jag skulle plugga körskolan, boken är jag avklarad med, alla frågor är svarade på osv. Ska väl läsa igenom den lite smått igen bara för att. Och nu när jag skulle göra test på internet så kom ja inte in med min inloggning så jag ringde och frågade varför.. Och då säger han att jag var avaktiverad. :S Plus att alla faser jag gjort inte syntes där. Gud vad sur jag blir om jag måste göra om det för att dom har strulat till det. Jag som bara hade repetions testet kvar.. :/

Aja, nu kommer det någon. Återkommer senare.

Mer energirik än mamma!

God morgon.. Jag försöker sitta här och dricka mitt morgonkaffe medans jag ska hålla koll på damen, som efter frukost blev himlans energirik.. :P
Igår tror jag nattningen gick bra, Lars tog hand om den själv och jag var och tränade. Imorse kom hon och väkte mig kring 7 tiden och kröp upp i sängen och la sig brevid mig och myste. Eller jag myste nog mer. Slumrade till några gånger medans hon bara låg där och var världens bästa!! Fast hon hade inte tid att mysa länge för det är ju alltid lika roligt att riva fram alla grejer som ligger på mammas nattduksbord.

Idag ska vi gå till en studeivägledare, ska fylla i och skicka iväg några papper tänkte ja.. :) Annars har vi inga speciella planer. :)
Neee, nu hade jag inte så mycket mer att skriva. Ska göra mig iordning så slipper jag stressa sen. :) Hoppas ni får en bra dag!!

Lägg till mig nu. ;)

Ni glömmer väl inte att lägga till mig på bloglovin..??

bloglovin

Flüggers färg

Så bra som det gick i förrgår att lägga Lydia gick det inte igår. Halv 10 somnade hon ungefär och sov väldigt länge idag, efter att vi bäddade ner henne i spjälsängen. Menmen, sånt man får ta, hoppas det går bättre ikväll. :) Fast det är egentligen inte så jobbigt, för första vällen vi försökte grinade hon och grejer, nu springer hon bara upp ser för jävla söt ut och springer sedan tillbaka till sängen när vi är på väg mot henne. Fast det händet väldigt ofta, flera gånger på en minut, det är väl det som är det jobbiga i sånna fall!

Idag har vi inga planer alls, lillaLiam är magsjuk så vi kan inte vara med dom. Det blir nog bara att vara hemma idag. Har lite att städa osv.
Senare idag efter att Lars slutat jobba så ska vi åka till Flüggers färg och lämna tillbaka tapetpärmarna och eventuellt beställa tapeter. Dom vi bestämde oss för känns nog kanske inte lika rätt nu som just då. Så jag ska nog hellre satsa på att ta hem lite mer pärmar. :)

Ne, nu har ja inte tid att sitta här. Ska ut och gå en liten promenad. :) Hoppas ni får en bra dag!!

Bilder

Tänkta bara snabbt lägga upp lite bilder.. :)


Kusin Johanna och jag.. :)


Kusinerna Linnea och Johanna med barn.


Christian busar med Lydia :)




En del av morfar, Christian, Lydia, Simon och mormor ♥


Bus med min älskade vän Linus...

Det får räcka för ikväll. Är helt slut så jag ska gå och lägga mig nu. Sov gott alla!


Fler besökare?!

Eftersom jag inte bloggat så mycket på sista tiden så har mina besökare minskat rätt så mycket.. Så idag ville jag få upp antalet besökare och testade då en ny sida.. Väldigt enkelt och man behöver inte göra så mycket för att få många, många fler besökare. Det fungerade för mig.. Testa ni också!! ---> HÄR! :)

Egen datorn!!!?

Som jag trodde, det gick mycket, mycket bättre att lägga Lydia igår. Jag och Lars kom överens att Vi skulle turas om att gå och lägga henne, inte varannan gång utan efter 20-30 gånger skulle jag ta över han och tvärtom. Lars gick och la tillbaka henne 23 gånger på 15 minuter, sen skulle jag byta av han och fortsätta. Men så blev det aldrig. Hon somnade på 15 minuter. Helt otroligt! 
Fast jag måste också säga att hon inte hade sovit någon eftermiddagslur heller. Men ändå, 19:15 sov lillan i sin växa-säng, hela natten till klockan 6 imorse då hon tyckte att vi skulle kliva upp, fast jag gick och bäddade i spjälsängen och la henne igen och då somnade hon om till 9 kanske. :) Jag hoppas det håller i sig nu och att hon inte vaknar så tidigt som imorse.

Hurtiga Lars hade redan klivit upp och varit iväg och åkt skidor innan Lydia vaknade. Och jag låg och sov gott i sängen under mina två varma täcken med mina 3 kuddar, jag klev väl upp kring 10 nån gång.. Jag älskar att sova länge på morgonen och vara upp sent på kvällen, och Lars är helt tvärtom, han älskar att kliva upp tidigt och lägga sig i lämplig tid.. Men det kanske har med åldern att göra.... ;)

Igår passade vi också på att möblera om, datorn i Lydias rum åkte ut till hallen, med ett annat skrivbord. Fast vi är inte riktigt nöjda, en hylla ska nog göra susen i hallen. Och skrivbordet i Lydias rum ska ner på nedrevåningen.. Fast Lars ville ha kvar det, han tror nämligen att Lydia ska ha en egen dator inom 5 år.. (?!!!) Fast icket sa mamma! Jag tycker dom ska vara barn så länge som möjligt, utan mobiler och datorer. Sen om hon nu skulle behöva använda en dator eller telefon så får hon använda våra telefoner eller våran datorn.. Vad tycker ni??

Oj, vad långt inlägget blev.. Nu ska jag lägga in lite bilder sen får det vara bra.


Bror och bror...


Lydia och min farmor!! ♥


Gullifarfar min!♥


Bror och Lydia


Det får räcka för nu, har hur mycket bilder som helst som kommer senare under dagen, eller imorgon. :)

Att få Lydia sova i en "vanlig" säng - Video

Nu är det såhär att vi redan nu har börjat lägga Lydia i "vanlig" säng.. I min växa-säng som jag hade när jag var liten och som min mamma hade när hon var liten och alla andra på mammas sida har sovit i denna.. Jaa, ni fattar!
Och det är ju ett himla jobb med det, ett himla springandes fram och tillbaka.. Första nattningen var inte lyckad och vi fick tillslut lägga henne i spjälsängen. Och när hon hade somnat lyfte vi över henne till växa-sängen. Och hon sov resten av natten och kom in till oss på morgonen. :)
Igår gick det mycket bättre, 1½-2 timmar efter i lagt henne hade hon somnat i växa-sägen och sov där hela natten tills hon kom in i vårat sovrum och väckte oss före 7 nån gång. :)
Jag tror och hoppas på att det kommer gå ännu bättre ikväll.. :) *peppar peppar*
 
I alla fall så ville vi filma henne igår då hon skulle sova.. I detta klipp så låtsas jag inte se henne eftersom vi ville filma. Och så där gör hon hela tiden, när hon ser att jag är på väg mot henne springer hon tillbaka till sängen i full fart.. ;D



Visst är hon bara för gullig? ;)

Sov med mig... snälla!!

Så här ser det ut när en mamma är trött och vill sova med sitt barn...



Fast det gick inte att hålla fast henne i sängen utan jag fick ligga där själv och vila.. :P

....

Som man bäddar får man ligga...


RSS 2.0