Tid och energi...

Det blev inget inlägg igårkväll för jag satt med designen hela kvällen. Eller aa nästan hela kvällen. :P Gick och la mig kring 1 tiden inatt. Det är svårt sånt där med koder och grejer och det man inte kan, ska man leta upp på internet som förklarar hur man ska göra. Som tur är finns det ju skitbra sidor. :) Här är en bland annat --> HÄR!!

Idag tog vi oss båda en sovmorgon, före 10 nån gång vaknade jag av mig själv och ser att klockan är hur mycket som helst. Efter att jag hade klivit upp och börjat stöka på här hemma så vaknade lilla smulan min. Hon var så himla trött igårkväll så hon somnade som en stock före 7 och sov tills 10 nån gång. Då har man varit hilma trött, fast hon har också vaknat några gånger inatt och varit leden, det var väl nån mardröm.
Nu springer hon omkring och busar, det slår aldrig fel hur mycket energi hon får efter frukosten. Det är nästan som om att man blir trött i ögonen bara av att se henne springa fram och tillbaka. ;) Gofisen min!!

Idag har vi inte mycket på schemat, jag skulle behöva slipa lite. Jag slipade bara lite igår och på kvällen blev det inget slipat. Plus att jag fick veta av Lars igår att vi måste slipa hela väggarna inte bara där det är spaklat. :/ Tid och engergi ska man ha!

NU måste jag nog gå från datorn och busa lite med min fina lilla fröken..


Håll utkik efter en ny design nu under dagen/kvällen. Jag ska nog får det mesta på plats idag! :)



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0