Bilder













Bloggpausen?


Okej, min så kallade paus varade inte så länge. Eller jag har fortfarande en bloggpaus men jag ville bara skriva att Lars är allt snäll ändå. Idag har han åkt och köpt mina amningsinlägg, (iofs inte dom jag sa att jag behövde) han hade t.o.m frågat expediten vad som var bäst osv.
Så nu är min dag bättre, plus att jag har sovit lite till. =)

Nu fortsätter min bloggpaus.
Hejsvejs!

Inte på topp


Idag är inte mitt humör på topp.
Jag har inga amningsinlägg för Lars ides inte åka och köpa det. Så jag mjölkar ner allt, BH:n, tröjorna, sängkläder och jaa Allt. Det är jätte bekvämt och behagligt!
Lydia tyckte bestämt att vi skulle kliva upp där vid 6 tiden så nå mycket har jag inte sovit. Iofs så gick vi och la oss tidigt, men jag kunde inte somna för ens efter halv två nån gång.
Hoppas hon somnar snart så man får sova nån timma till.

Idag har jag inte mycket planerat. Och det är väl lika bra det när jag ändå mjölkar ner allt. Plus att jag har väldens huvudvärk.

Skorea och pälsänglar


Andra dagen idag som jag går hemma själv med Lydia. =)
Igår var vi ner på stan en sväng, eftersom jag skulle in på baken och fixa mitt konto. Sen självklart, gick jag förbi en skoaffär och det var HALVA rea priset. Så jag gick därifrån med ett par skor. Svarta, högklackade. Skitsnygga. Och inte många kronor betalade jag för dom. Så jag var himla nöjd med det köpte. Däremot Lars var väl inte lika nöjd. 
För er som känner mig, vet också att jag verkligen älskar skor. Precis som (nästan) alla andra tjejer. =) Men jag har lite för många. Eller nee inte för många, men jag har himla många par skor. Och jag är ju den som spar skokartongerna också, för att sedan förvara skorna där när jag inte använder dom. Så på nedre våningen har jag en hel hylla full med skor. Därför är inte Lars så glad åt mina skoköp. Fast det är ju mest sommar skor. Så det är inte mycket som går att använda nu. Men igår fick jag mig ett par nya som går att använda nu. Himlans glad är jag för det! ;D

För att komma dit jag egentligen skulle så gick det jätte bra igår. Jag hann med stan i någon timma, sen när jag kom hem började jag städa lite gran och tvättade. Det var en bra dag. Jag kände att jag fick mycket gjort. =) Senare på kvällen kom älsklingen hem och samtidigt fick vi besök av faster som hade en hel påse med kläder till Lydia. Tack så himla mycket!

Idag har det också gått bra. Fast mitt humör blev en aning sämre när jag såg att vi har fått pälsänglar i skafferiet. Så då var det bara att rensa ut ALLT. Gå igenom mjöl, vetekli, socker m.m och kolla ifall dom har kommit in där. Som tur var hittade jag ingen bagge i nått av det jag gick igenom. Och det är ju som så att pälsänglar inte ens äter maten eller någon liknade som finns i skafferiet, utan i självaverket äter dom kläder. Typ ull och sånt. Så om man har otur hamnar dom fel och därav finns dom i skafferiet. Så nu är det bara att hålla utkick efter sånna äckelsaker när man är i där och rotar. Det är sååå äckligt!
Men annars så har dagen rullat på. Lydia har sovit mestadels hela dagen. Jag har precis bränt ut två filmer som jag ska se, Open season 1 och 2. Tv:n fungerar inte idag, så då blir det film istället.

Ha en bra dag!

Bilder




En nybadad älskling och en stolt mamma!



En trött bebis som kramar om pappas arm. =)

4 dagar...


... Kunde jag hålla mig.
En liten och snabb uppdatering tänkte jag göra.
Man kan nog kalla min lilla paus lite mer som "sällan uppdatering" för jag kommer ju skriva saker här, fast inte lika ofta.

Allt rullar bara på. Fast lillprinsessan börjar bli allt svårare att lägg på kvällarna/nätterna nu. Igår natt skrek hon av och till i två timmar innan hon äntligen somnade. Och inte hjälpte det att man gav henne mat osv. Ne hon hade bestämt sig för att vara vaken då. Så det vara bara att acceptera det och göra det bästa av situationen. =) Men det gick bra! Vist känns det jobbigt när hon bara skriker och inget man gör hjälper. Man blir sååå frustrerad och ledsen för att man egentligen inget kan göra. Men det går över lika fort som det kom.
Nu är hon vaken och myser med pappa i soffan. Hon vill inte sova. Fast just nu skriker hon inte. Hon ligger där och bara gosar i hans famn. =)

Det slog mig idag när jag satt och tänkte att man verkligen växer som människa när man får barn som ingen annan som inte har barn kan förstå. Samt att det blir jobbigare att se nyheter och höra hemskheter om att barn far illa, i värstafall mördats. Så är det för mig iallafall. Men att man växer som människa tror jag nog dom flesta som har barn känner. =)

Det händer inte så mycket här hemma. Egentligen!
Vi bara är och myser. Lars börjar jobba på måndag igen, då blir jag själv. Det är jag lite nervös inför. Kommer jag klara av det? Joo men det kommer jag göra. Men frågan är HUR bra kommer jag klara av det?
Nu ska jag gå och sätta på en film som jag tankat hem, om inte lillan har andra planer på vad jag ska göra.. "Horton hears a who" tror jag den hette.



Jag slänger också in en bild på vårat underverk.!!!

Sov gott!!

En liten paus


Ännu en ny dag. =)
Inatt när Lydia åt mat tyckte jag hon åt rätt mycket. Men jag tänkte att hon bara var hungrig. Hon åt länge från båda brösten, sen helt plötsligt utan förvarning spyr hon.. Som en fontän. Hon spyr ner hela mig, hela sig och sängen. Sen fortsatte hon att äta. Bara sådär..  Mammas go´hjärta!
Hon är vaken kanske 1-2 timmar efter hon har ätit nu också. Sen i går kväll. Hon vill vara vaken och kolla på vad vi gör. Och hon sover inte lika länge heller.

Jag hade tänk ta en paus från bloggen ett tag. Om jag klarar av att hålla mig. Hade bara tänk lägga upp lite bilder då och då. För jag hinner inte med att sitta framför datorn. Lydia är mer och mer vaken och hon skriker mer nu också.  Plus att Lars sitter och spelar sitt jävla dataspel hela tiden. Hinner inte ens sitta när hon sover, för då sitter han.. Sen känner jag att den hära lyckan man känner precis när allt är nytt börjar.... inte försvinna men det börjar bli en vardag av det hela. Om det är någon som förstår vad jag menar.?. Så jag ska försöka få in rutiner och vänja mig mer vid det här livet som är framför mig nu. Så att det inte bara blir en massa tok av det hela. =) Fast jag är ju också en sån som måste få skriva av mig ibland så det dycker nog upp ett inlägg tidigare än vad jag hade tänkt mig.
Men det blir nog en liten paus, med små, små uppdateringar...
Här är lite bilder som ni kan kolla på i några dagar.. =)





Ha det bäst!

Stålkvinnan


Så, nu fick jag lite tid att sätta mig vid datorn. =) Lars har sutte och spelat dataspel och då går det inte att få kontakt med han.. T.ex vid lunch när jag låg och sov vaknar jag av att det luktar bränt, då har Lars börjat gjort mat sen satt sig och spelat och glömt bort att maten stod på spisen.. Livsfarligt!!

Lydia ligger och sover nu, hon har gjort det ett tag så jag vet inte om jag hinner skriva klart. Hoppas det, fast annars är det ju bara att spara som utkast. Att sitta vid datorn för mig är avkoppling, precis som träning är det för Lars.

Jag menar, jag kan ju inte direkt åka och träna nu. Lydia är ju beroende av mig. Jag är viktigast för henne. Lars kan ju fortfarande komma och gå som han vill. Han tränar fortfarande lika mycket som innan. Han sitter och jobbar även fast han är pappaledig, han jobbar för svenska dykarförbundet också. Så han får sin lilla tid för sig själv. Men det blir lite ont om det för mig. Det är ju bara när Lydia sover som jag kan koppla av och göra nått annat.

Idag har jag hunnit med att städa, jag fick Lars till att hjälpa till också och avbryta sitt spelande. Jag hatar när han spelar spel. Han går in i spelen för mycket. Han glömmer bort att blinka, att svälja så det kan börja rinna saliv och tårar ifrån han utan att han märker det. Huset skulle kunna brinna ner innan han fattar det. Ungefär!

Lydia är mer och mer vaken nu tycker jag.. Hon börjar bli bättre med att kolla på En också. Fast fästa blicken kan hon inte riktigt. Jag vet inte ens hur gammal man brukar vara för att man ska börja fästa blicken. =p Men det är roligt när hon är vaken. Man kan liga och prata med henne och det ser ut som att hon lyssnar intensivt på det man säger. Sen ibland kan hon få stirrar också, som om att hon ser något intressant. =D Mammas älskling gör frammsteg!!

Jag tycker jag är rätt så pigg ändå för att nyss ha blivit mamma. Även fast jag inte sover så mycket heller så känner jag mig inte helt slut! Det är rätt så skönt. Sen är jag inte så öm och grejer i kroppen heller, jag tänkte efter förlossningen. Trodde man skulle vara rätt så omtumlad efter att ha varit med om en sådan sak. Men konstigt nog är jag inte det. Det är också skönt!! Jag känner mig som värsta stålkvinnan som klarar av allt!!!!
Jag känner mig också som en ny människa. Jag kan inte riktigt förklara det men jag känner mig så. Förut innan Lydia kom så kunde jag aldrig tänka "fan så bra jag är" och riktigt mena det. Men jag har märkt att jag går och små tänker så lite titt som tätt nu. =) Jag känner mig mer harmonisk. Jag mår jätte bra!

Ne nu ska jag gå och äta innan Lydia vaknar.. =) Det blev en liten uppdatering iallafall.


Pusspuss


En vecka gammal..


.......Är Lydia idag.
Vi har varit och skrive in oss på BVC (barn(a?)vårdscentralen) idag och det gick jätte bra.. =) Hon hade växt 1 ½ cm och vägde 3780 g, naveln har trillat av också, ingen sårskorpa eller nått finns kvar nu, lite rund om magen och kinderna är hon också.. Så det såg bara bra ut.. =D Mammas älskling! Helt perfekt!

Sen var vi iväg till Luleå också, Lars hade nått jobb möte som han skulle på och då tänkte jag passa på att gå på stan och det gick väl sisådär. Jag hann med Lindex och bikbok. Lydia tyckte inte om att gå på stan som mig. Hon ville inte ligga och sova i vagnen, bara ligga i min famn. Så jag hann inte göra så mycket för ens Lars kom och tog henne. =)
Jag köpte två st bodys i storlek 50 och en skjortklänning till mig. Sen blev det inge mer. Men det var lagom ändå. Behöver jag säga att bodysarna var rosa? =p

Nu ligger hon och sover. Vi har precis matat och badat henne så hon är alldeles mjuk och go nu.. Hon blev helt slut efter badet. Pappa tyckte om att bada henne men jag tror inte Lydia uppskattar det lika mycket som pappa sin. Haha.
Hon har också fått lite hormonprikar runt ena ögat och ner mot kinden. Fast det är ju inge farligt. Men jag tror ju själklart att det är nått dåligt. Fast det är det ju inte..

Idag när hon skrek så skar det i hjärtat, det gör ont varje gång hon skriker. Mammas prinsessa ska inte skrika.. Jag känner mig så hjälplös. Även fast det bara brukar vara att ge henne mat. Annars skriker hon aldrig. Men ändå. Det är inge kul allt när hon börjar att skrika. Uscha. Det kanske blir bättre med tiden, att man lär sig hantera skriken bättre.

Jag måste bara säga att jag har väldens bästa sambo och fästman. Han är så underbar. Han har inte klagat nått på att han får ta hand om hemmet lite mer nu under den här veckan. Han tvättar, städar och lagar mat varje dag. Jag uppskattar verkligen det. Sen tar han Lydia på morognen så jag får sova lite längre. Han är himla mån om att jag får vila tillräkligt osv. Världens underbaraste!! Han är verkligen den rätta för mig. Jag känner bara nu efter Lydia kom till världen att jag älskar han mer och mer för varje dag som går. ♥
Nu ska jag gå och kramas lite med Lars sen tänkte jag gå och lägga mig. Är rätt så trött, hoppas jag kan somna bara. =)

Självklart ska det upp bilder på Älsklingen min också!!



Sov gott alla!! =)

Ögonstenen ♥


Tänkte bara lägga in lite bilder på våran ögonsten. ♥ Vist är hon bara för underbar!!!?





Hon ligger och sover nu, men lära vakna snart för att äta lite mat. =) Och jag och Lars ligger och myser framför tv:n nu för oss själva en stund.

Sov gott!

Presenter


Igår var vi ju upp till IKEA.. Det gick jätte bra, Lydia sov hela tiden i bilen och när vi gick omkring där. Förutom när hon skulle äta och bytas. =) Jag har ju världens underbaraste bebis!!!! ♥
Jag köpte inte så mycket där, sängkläder, mjukdjur, gardiner, nå jätte varma sitt dynor till kökstolarna, en hylla och lite till. Så dyrt blev det inte. =) Sen gick jag in på nån annan affär där som sålde frisör schampon osv och hittade 6 st halv liters flaskor med schampo, balsam och tvål för bara 200 kr. Så där gjorde jag en jätte bra affär. =P

Och idag har vi haft besök, först av en av grannarna, sen kom Robert (han skulle också tvätta bilen) och när grannarna gick så kom Frank och Karin, det är Lars chef och hans fru.. Så det blev fika på fika. Vi fick också presenter av dom båda. Lite babykläder i större storlek. Jätte fina och gullia. Fast lite stor för henne nu. För någon dag sedan fick vi också packet från Sthlm, av fasterfarbror och kusiner. Dom hade också skickat jätte fina babykläder i lite större stolek. =) Och faster Eva har också kommit med packet till Lydia, babykläder i liute större storlekar. =)
Karin (Franks fru) sa också "vi köpte lite större storlek för vi tänka att ni har och får så mycket i den mindre storleken.." Hehe, jag tror nog alla tänker så.. ;) Sen kom Robert med en present till Lydia också och det var inte babykläder..... Utan en Babyvakt!!!!!!! =D Vi håller på att laddar upp den nu. Vi får se imorgon hur den fungerar. =) Av en annan granne har vi också fått lite mjukdjur som deras barnen ville ge henne.
Tack för alla presenterna!
Vi har så fantastiska människor runt omkrign oss. Inte för att dom har gett oss presenter men man känner att dom finns där ifall det är något. Jag är inte ett dugg orolig ifall det skulle vara något, då har jag en hel drös med människor som jag kan be om hjälp..

Senare ikväll ska vi till Robert och äta middag, som tack för att han får låna garaget. Och för att han tycker om oss så mycket. (Det sista sa han inte, men jag vet att det är så.=) Så nu ska vi bara gå och dona på och ta det lungt innan vi far och äter middag hos han.
Jag känner att jag inte vill sitta vid datorn så mycket nu, även fast Prinsessan sover. Jag går hellre omkring och donar här hemma eller myser med Lars, så vi får ursäkta den dårliga uppdateringen. =P Nu ska jag gå iväg från datorn och montera upp en hylla.


Ha det bäst! Pusspuss

Bilder =)


Här är lite bilder på Lydia ♥




   

Det är mor och barn-buketen och halsbandet jag fick av Lars. =)

 

Sjukhuset


Det gick jätte bra på sjukhuste. Och det var inte i ryggen som skulle sticka henne utan det var i handen, jag hade hört fel. =) Lydia låg och sov hela tiden, hon reagerade nästan inte när dom stack nålen i henne. Mammas gumma är så duktig!! ♥ 
Sen fick jag mig en undersökning också, för jag oroade mig att jag blödde för lite och det ömade lite väl mycket i magen. Hon kollade också brösten ifall jag hade fått mjölkstockning, men det var bara bra med mig, dom kunde inte hitta nått fel som tur var. =)

Nu är vi hemma igen och har nyss ätit lunch. Lydia ligger och sover och Sookie ligger och håller koll på henne. Sötnosarna.
Senare idag ska vi över till grannen och visa upp lilla Lydia. Dom ville så gärna se henne.
Nu vaknar hon så jag skriver mer senare.

Pusspuss

Bilder från graviditeten


Jag tänkte lägga upp lite bilder på hur magen har sett ut under graviditeten.. =)

                       

Bild 1:
Vecka 21
Bild 2: Vecka 22
Bild 3: Vecka 25
Bild 4: Vecka 26
Bild 5: Vecka 28
Bild 6: Vecka 29
Bild 7: Vecka 30
Bild 8: Vecka 31
Bild 9: Vecka 32
Bild 10: Vecka 33
Bild 11: Vecka 35
Bild 12: Vecka 36
Bild 13: Vecka 37
Och här är fotograf bilderna i vecka 36 som är tagna av Fredrik Larsson. =)

           


Om det krånglar med att se bilderna gå in på kategorier - Bilder på magen, vänta tills sidan laddat klart och tryck sedan på dom. =)

Pappa Lars


Ikväll har vi haft besök, av Eva, Ola och Ivar. Det är trevligt när det är massa folk här. =) Vi åt middag som Lars hade lagat åt oss och sedan satt vi och pratade resten av tiden dom var här.
Ivar han är bara för gullig. Eva är bara för underbar. Ola är bara för rolig. Lars familj är så underbar. Hela bunten!!

Mina bröst har blivit jätte öma, Lydia får inte ens tag i bröstvårtan när hon ska ha mat. Och "damen" på sjukhuset sa att jag skulle testa att handmjölka innan men det hjälpte inte så nu har jag fått pumpa ut lite mjölk. Det känns genast mycket bättre, dom är inte lika stinna längre. Sen har jag tage på mig bröstvärmare. Så att jag inte får mjölkstockning. (Stavning?)
Roligt att läsa om va? Haha. Jag kan tänka mig att det blir mycket skriverier om sånt här framöver =D
Mitt nya och underbara liv är det här. Min nya vardag. ♥

Imorgon halv 9 har vi tid på sjukhuset för ett litet test på Lydia PKU tror jag hon sa att det hette. Dom ska ta ett blodprov. Sticka en nål i hennes rygg. Jag tycker det låter hemskt. Vi får se hur jag klarar av det. Men Jag ska vara lugn så Lydia förhoppningsvis kommer vara lugn.
Men utöver det besöket på sjukhuset har vi inga andra planer. Vi får se ifall jag får med mig Lars och Lydia ut på stan senare under dagen kanske. Jag vill ju gå med barnvagnen och visa upp henne för alla jag inte känner. (Eftersom jag inte känner några här, nästan.) Vill visa hur stolt jag är. Men vi får se.

På lördag ska vi iallafall på IKEA, tror jag. Det beror väl på hur vi mår osv. Men det är tänkt så iallfall. För jag och Lars hade planerat att åka dit innan Lars börjar jobba igen. Och nu sa Ola att han skulle dit så då passar vi på att åka tillsammans. Jag måste köpa sängkläder till babysängen, IKEAS täck- och kudd mått stämmer inte överens med mina andra mått jag har på sängkläder. Sen finns det ju fina barnsaker där som jag ska handla. Plus lite till. Man åker nästan alltid från Ikea med en massa saker. Det är så billigt att man bara plcokar på sig en massa saker och när man väl är i kassar var det inte så billigt längre. Haha! Så är det för mig iallafall.

Ne nu ska jag gå och göra nått annat, kanske tvätta lite nu medans Lillan sover. Ska försöka göra kväll tidigt. Jag har lagt mig så sent de senaste kvällarna. (Även fast Lydia har somnat tidigt.) Kanske hinna mysa lite med Lars. Fast just nu finns det bara en tjej för han och det är Lydia. Han är så underbar med henne. Han är som gjord för att vara pappa! Det är härligt att se dom tillsammans man blir så varm i hjärat.
Och nu menar jag inte att han struntar i mig bara för att det finns en tjej för han, ni kanske fattar hur jag menar?
Lars hade förresten beställt en mor och barn buket till mig som jag hade hemma när vi kom från BB. Och han hade köpt ett jätte fint smyke, ett halsband. Han är så underbar!


Pusspuss ♥

Lite bilder..


Det blev ingen Lillpite för mig. Ivar hade ändå åkt in till stan. Så han kommer väl förbi lite senare. =)

Här är lite mer bilder på underverket. =)

   

Min egna familj


God morgon på er allihopa.. =)

Ännu en fantastisk dag att se framemot, ;P jag känner mig så löjlig som känner mig så här fånigt underbart lycklig.. Men det ska man ju göra. =D Känna sig lycklig menar jag..

Och igår kväll var jag så glad för jag hade fått As stora bröst. Jag är inte lika glad för det idag. Dom gör apont och har blivit större sen igår. Men det går ju över det också. =) Jag får njuta av stunden som storbystad för dom kommer ju att försvninna. Men att dom skulle bli så här stora trodde jag då inte. Haha!

Lydia och Lars ligger och sover. Jag blev så hungrig så jag var tvungen att gå upp och äta något, men är fortfarande hungrig. Har varit det hela tiden sen BB. Men jag antar att det är för att jag ammar, magsäcken får plats igen. Och jaaa....... Jag trodde jag hade fler anledningar men det hade jag inte. Magen börjar försvinna nu helt och hållet. Inte riktigt borta men snart. =) Den minskar varje dag.

Idag har vi nog inget inplanerat. Lars ska åka till Lillpiteå (där Ivar bor) och jag tänkte följa med. Vara ute och gå omkring där borta. Det är så fint där och frisk luft behöver vi. =)
Jag känner mig som någon stålkvinna som klarar av allt. Jag har fortfarande inte sovit så jätte mycket men har inga problem att vara vaken. Även fast Lydia sover. Jag trodde jag skulle vara meer slut än vad jag är, mer öm och trött i kroppen. Men det är jag inte, vilket är skönt!! =)

Jag längtar tills jag får visa upp Lydia för resten av familjen nere i Sundsvall och Sthlm. Tills dom får träffa henne, se hur underbar hon är. =D Mamma och Simon kanske kommer upp snart, vecka 7 eller nått sånt pratar mamma om. Vi får se men det skulle vara roligt. =)

Ne, nu ska jag gå och lägga mig igen efter ha varit ut med hunden på en liten morgonpink. Btw, Sookie tar det jätte bra. Lite avis är hon men det är ju nytt för henne också. Men mest nyfiken och vill vara med och mata, vagga, byta börjor osv. =)
Jag har en alldeles egen familj nu!!

Hörs senare ♥

Underbart =)


Det känns så underbart!!
Jag trodde att det skulle "kännas" mer men jag tycker det bara är naturligt att jag har barn. Det är normalt, det känns som om att jag alltid har haft henne. Hon är min lilla bebis, min vackra bebis! Hur har jag klarat mig utan henne tidigare?

Hon sov nästan hela natten, det var rätt så skönt eftersom jag knappt sovit nått på tre dygn. Nu ligger hon också och sover. Hon ser så fridfull ut. Som en liten docka. Gud så underbar hon är, jag kan ligga och titta på henne i timmar.

Dagen har varit händelserik även fast det inte har hänt så mycket. =) Vi gjorde några ärenden förut idag, sedan sprang jag in på Åhlens och handlade lite rosa kläder.. =) Städat lite har jag gjort.  Eva har varit här och hon hade med sig presenter till oss och dom tackar vi för. =) Och Robert var hit en sväng också.

Lydia är så snäll, hon sover, äter, sover, äter osv. =) Det har gått jätte bra sen vi kom hem från BB. Trodde jag skulle ha det lite svårare att få saker att gå ihop, veta när hon är hungrig, jag var rädd att jag inte skulle vakna om hon började grina (jag som annars sover som en stock) osv. Men det är ju hur enkelt som helst. Inga svårigheter här inte. Jag tror att det bara ligger en naturligt när det handlar om ens eget barn. Allt känns så bra, jag är så stolt och lycklig!! Tänk att det är min lilla bebis, som jag och Lars har skapat. Det är lite svårt att tro att det är sant!! 

Lars är också jätte stolt och lycklig. Han grinar av lycka när han ser på henne. Han kan nog inte bli mycket mer lyckligare han heller. =) Sen är han jätte snäll mot mig och hjälper till så mycket han bara kan! Gud så jag älskar dom dära två. ♥

En perfekt dag. =D

Åter igen, tack för era kommentarer. Jag hinner inte svara till er alla, så jag tackar er här istället! =) TACK!

Bilder på Lydia

Här kommer det några bilder på min underbara lilla flicka. =)
Hennes fullständiga namn är btw, Lydia Eva Johanna Wikström. Lydia efter min gammel mormor, Eva efter Lars syster och min mamma och Johanna efter min kusin och Lars farmor och mormor.  Jag vet att det är lite långt men jag gillar det. =)

     
Tack så mycket för alla era underbara kommentarer, jag uppskattar dom verkligen. =)

Förlossningen


Okej.. Lite kort här om hur gårdagen såg ut.. =) Det blir ingen lång och invecklad förklaring.

Jag somnade efter klockan 04:00. 05:25 gick vattnet. 07:40 kom vi till sjukhuset. Värkarna kom var 4:de var 3:de minut och jag började andas lustgas. Jag var öppen 3 cm. Ungefär en timma senare får jag EDA. 09:45 hade jag öppnat mig två cm till, alltså jag var öppen 5 cm. 
En och en halv timme senare får jag krystvärkar, och hade öppnat mig 5 cm till, alltså jag var öppen 10 cm. Halv 12 började jag krysta. 12:08 kom Lydia ut. Hon vägde 3700 g och är 50 cm lång. ♥
Jag duschade rätt så snabbt efter hon hade kommit ut och sedan begav vi oss till BB andelningen.

Barnmorskan sa att som förstagångsföderska brukar man öppna sig 1 cm på två timmar. Och att det brukar oftast ta en timma från när man börjat krysta och tills bebisen är ute. Hon sa också att det nästan var som om att jag var omföderska.

På BB så fick vi dela rum med några andra, jag sov knappt nått under hela natten (natten till idag), deras bebis hade nog ont i magen för han skrev hela natten lång. Lydia låg mestadels och sov.
Nu är vi hemma, vi åkte från sjukhuset innan lunch idag. Efter alla undersökningar som skulle göras osv. =)
Hon är en frisk fin flicka.

Det får räcka. Imorgon kommer det bilder också..
Hörs imorgon! =) Sov gott!


Äntligen!!


♥ Nu är jag mamma till världens vackraste Lydia! ♥


Jag kommer uppdatera mer senare. =D

BF + 2


Jag har inget att skriva men jag tänkte bara uppdatera så ni vet att jag inte åkt in.. Fortfarande samma förvärkar.

Och joo det passar ju jätte bra att min telefon går sönder nu. Kan inte använda den alls. Nu när man hade tänkt skicka tusen sms typ =/


Twilight


Fortfarande har inget hänt.. =/ Jag har förvärkar precis som innan. Ibland gör de ondare ibland känns det knappt.

Jag har sett en skit bra film nu Twilight. SÅÅÅ bra, och jag som inte brukar tycka om sånna filmer. Men den här gillade jag. Den borde ni se. Nu pratar jag med min moster, hej..

Tens


Nu har jag sovit lite gran. Det är fortfarande inte försvunne så jag har sove och vaknat, sove och vaknat. Fast det gör mindre ont nu.. Eller det är olika. Det gör olika ont olika gång. Men kom ut nån gång nu lilla bebis!!

Jag måste bara tala om en sak för er.. Haha det var rätt så roligt. Imorse, när jag väckte Lars och vi skulle sätta på TENS grejen får jag det inte att fungera och jag börjar gnälla på Lars "men du har kopplat fel" osv. sen ska jag stänga av den samtidigt som jag gnäller men då vrider jag den åt fel håll så jag tar på den på max och får värsta stöten.. Så den var rätt kopplad. =P Både jag och Lars tyckte iallafall att det var roligt. Gud så vi började skratta. Haha!!

Eller..


Nee nu blev det lugnt. Lungare än innan. Det kanske inte var nått ändå. =/
Jag måste gå och sova ett tag till känner jag. Om jag kan somna.

På gång`?


Jag tror det är dax snart... =S  Vad gör jag här då tänker väl nån av er? Jaa, jag vet inte riktigt heller. Jag vet inte riktigt vad som händer osv.
Jag har haft riktiga värkar sen klockan två inatt. Rätt så täta ändå. Fast otäta. Fattar ni? Jag har kunnat sova lite också.
Nu kunde jag inte sova längre, det gjorde för ont!! Är Det på gång?
Jag hatar att jag inte fattar nått. Men mamma sa att det var nog på gång nu. Det kommer i intervaller, fast det slutar inte göra ont mellan värkarna. Det gör bara mindra ont.
Och inte har jag tagit tid heller, jag vet inte vad jag ska ta tid på.?? Så det kanske inte är på gång ändå. =S När jag försökte ta tid var det bara typ 2 min mellan värkarna och det måste ju vara fel. =S Jag får försöka igen. Det kan ju inte stämma. Isåfall är det ändå oregelbundet.

Jag har duschat nu också. Tänkte att så säger dom väl på förlossningen om man ringer in. "Ta det lugnt och duscha... bla bla bla" så om jag måste ringa in nu har jag ju redan gjort det. Tänkte jag. 
Lars sover. Tänkte att han kunde få göra det tills jag vet lite mer, tills jag fattar vad som är på gång. Jag måste ju vara dummare än tåget. =P
 Nu har det varit rätt så lugnt ett tag. Så det är nog igent. Fast det har ändå hållt på sen två.. Alltså jag blir knäpp av allt det här. Att inte fatta eller veta vad som händer. Jag tänkte ringa in men jag vet inte ens vad jag ska säga till dom? =S Vad ska jag fråga? Vad händer med mig? Det kan jag ju inte fråga, jag kan ju knappt förklara "symtomen".

Nee, jag ska ta och vänta lite till sen ska jag ringa. Och kanske väcka Lars. Så han kan sätta på mig TENS...

Vi lära ju höras mer snart. Har ju inget annat att göra än att skriva här. Så om det inte kommer upp nå mer på bloggen lära jag ha åkt in. Hoppas jag!!

Vi hörs snart!

Tokig.


Jag känner ju att jag får nå nervsammanbrott snart. Jag behöver nått annat att tänka på. Jag har sett  dom avsnitt som finns ute av säsong 9 CSI, jag har sett säsong 2 av life och säsong 4 av Prison break. Jag måset hitta en ny serie eller nått som jag kan följa. För de filmer jag tanka hem vet ja inte ens om jag tycker om. Skitsamma.

En ny serie. Hm, CSI Miami. De ska jag tanka nu.. =)
Jag blir tokig. Varför händer det inget med mig??? Varför ligger jag inte och håller om min lilla bebis nu. Borde inte storken kommit med min bebis igår?


Tacksam


Tacksam. =) Jaa det är jag till en viss gräns. Jag har fått en barnsäng, en barnvagn, babyskydd, babykläder.  Får se, hm... Vad har jag köpt själv. Nästan inget! Jag är jätte tacksam. Men också har jag fått slänga saker som jag fått av folk som tror att det här är en soptipp. Jag har t.ex fått kuddar, täcken och sängkläder som det är snusfläkar på. Mmmm, trevligt!! 

Jag vill inte ha gammla och äckliga saker till mitt barn vere sig det är billigt eller dyrt. Jag önskar att jag kunde ha nått som jag kunde se tillbaka på om 18 - 20 år och bli nostalgisk. Kanske ge till mitt barn när han eller hon får egna barn.
Tacksam, är jag för allt jag fått!! Men om jag inte vill ha mer blir jag otacksam då? Om jag inte vill ha en voksipåse eftersom jag redan har TVÅ st. Eller ett skötbord som inte får plats på våran vägg för toeletten är ivägen. (Det skulle inte gå att sitta på toan normalt.) Jaa, men jag ska vara tacksam och ta emot.
Ta emot saker bara för att "alla" är så jätte snälla och vräker över saker på mig/oss. Även fast jag inte vill. Jag ska vara tacksam. Det är många som "ger" oss saker för att dom själva vill bli av med det så som slipper åka och slänga det själv.

Tacksam det är jag. Men till en viss gräns. Och om jag nu säger "nej tack" är jag otacksam då? Eller menar du att jag ska ta emot saker även fast jag kanske redan har dubbletter av det eller när jag inte tycker om saken? Vist tanken är jätte snäll, det vet jag. Men fortfarande så borde väl jag få tacka nej till "alla dyra sakerna".

Nej tack!


Lars och ta emot saker. Jag blir tokig på han... Nu har han tagit emot en voksipåse (stavning?) av grannen. Vi har redan två st sånna också. Så varför en tredje? Vi ha en som Eva har och en som vi fick av en bekant.. Vad ska en tredje vara bra för då? Han är över och lämnar tillbaka den nu, tack å lov!
Sen skötbordet i plåt som vi fick låna av grannen ska vi ju inte använda. Ett som man sätter på väggen. Gammalt och fult. Säkert jätte behändigt men jaa nej tack säger ja. Plus att vi redan har köpt ett IKEA skötbord. Iofs så är inte det heller så jävla fint men jag tar hellre det. Fast Lars vill inte lämna igen det, inte än iallafall, han tror att vi ska byta till det sen. Aja. Han lämnade tillbaka påsen iallfall, så det är bra.
Jag vill inte ha några mer gammel saker. Vi har redan tillräkligt med sånt. Det är annat om det är från när jag och Lars var liten och vi själva har använt det, inom familjen osv.

Och ingen bebis än så länge heller, inga värkar.
Det komemr dröja länge det här känns det som. =(

Nu väntar mer CSI avsnitt.
Hej!

BF + 1


Inget än så länge heller.
Inte kunde jag somna igår. Jag kom inte i säng för ens efter 03. Men då sov jag länge idag istället. Jag har vaknat några gånger under natten av värkar men inte några som hållt i sig.
Jag håller på att tanka en massa filmer så jag ska ha annat att tänka på. Vet inte direkt vilka filmer jag tankar hem men några komedier iallafall. :P

Nu ska jag titta på mer CSI avsnitt. Lars sitter och kollar på ET och grinar. Han är så gulligt. Haha!

Min mobil är trasig nu också. Ibland går det inte att svara, ibland går det inte att göra nått, ibland går det inte att skriva sms. Jaa ni fattar. Den är cp!

Rastlös och otålig


Ännu ett inlägg. Jag är så jävla rastlös och otålig.. Jag bara går och letar efter tecken på att nått är på väg att hända. Jag har längtat jätte mycket till det här datumet men nu när det är här känner jag mig bara irriterad på att inget har hänt.. Jaa jag vet att man brukar gå över tiden, jag har varit lite förberedd på att jag kan göra det men nu är jag ändå irriterad på att det inte har hänt något.
Inga värkar, inga förvärkar (som räknas) ingen bebis!

Och mamma säger "jag har en känsla att dom får sätta igång dig" det var ju tröstande. Jag vill ju ha min bebis idag. Det datum som det är meningen att jag ska föda på. Det är bara den 9:de i ca en timma till. Lycka till Sophia!!! Så idag den 9:de får jag ingen bebis. Kanske inatt. Hoppas inatt. Hoppas nu på en gång!!

Uscha. De här närmsta dagarna kommer vara fruktansvärt långa om jag går över tiden länge. Lars säger " Sophia......... Nu får du se till satt det börjar hända nått i dig!!" Jaa det är ju lätt. Fast det är skönt att veta att han också är otålig. Ge mig min bebis nu!! Jag har väntat i 9 månader, så jag tycker att jag borde få föda idag/inatt. Inte orkar man vänta längre. Inte ens några dagar. Nee fytusan!!

Ni ser jag har bar skrivit hundra inlägg idag. Och om vadå INGENTING! Jag är rastlös och otålig!


Jag har över 100 unika besökare idag. Det är bra. Så mycket har jag aldrig haft. Och dagen är ändå inte slut..

Anonyma kommentaren jag fick..
Vem är du? =)

Ne nu ska jag gå och lägga mig. Och sova. Då tänker man inte på nått. Fast det skulle inte förvåna mig att jag drömmer att jag väntar också. Jag kommer ändå inte somna så rastlös jag är. Håll tummarna för mig om att jag får lillen inatt eller att jag får sova lugnt och skönt. 

Sov gott! ♥

Segt


Nu är vi hemma igen.
Och efter mitt förra inlägg så gick jag från 70 unika besökare till över 90 =D.. Det är roligt, fast ingen ny kommentar.. =/
Vi var till Johnny och Margona på fika, Johnny fyllde 37(?) bra att ha koll ilband.. =) Sen har jag sprungit lite nu när jag kom hem. Eller sprunge och sprunge, jag lekte med Sookie, så jag sprang fram och tillbaka i olika håll mer än så var det inte. Tänkte att om jag "överrör" mig lite så kanske lillen kommer. =)

Nu sitter jag bara och lyssnar på musik. Håller på att ladda hem nå CSI avsnitt också, men fanken så segt det går.. Allt verkar gå seg för mig nu.
Nee nu ska jag inte skriva så mycket mer, jag har inget att skriva egentligen. Så då slutar jag.. =)
Pusshej!

Kommentarer tack!! =)


Det verkar som om många är nyfikna på vad som händer i mitt liv just nu.. Har aldrig haft så många besökare som jag haft de senaste dagarna.. Det brukar oftast vara mycket besökare en dag sen sjunker det och håller sig någosådär "normalt" men nu har jag haft över 70 unika besökare varje dag i tre - fyra dagar.. Men det är bara roligt. =) Låte dåligt med kommentarer från några "nya" läsare.. Det är oftast samma människor som kommenterar bloggen och det vore roligt om fler kunde göra det också. =)

Jag kan medela er att inget har hän än så länge. Bara lite värkar men inte mer än det. Lars är otålig nu, himla rastlös. Han vill verkligen få ut den lilla nu. =) Han är så gullig!! Jag börjar också bli rätt så otålig nu.. Jag har lyckats klara ut spelet Zelda, sen har jag stickat EN vante. Jag orkar inte göra den andra för den blev inge fin. Och nu sitter jag här fast jag ska hoppa in i duschen för tydligen ska jag iväg till någon som fyller år idag säger Lars nu..

Vi hörs senare kanske!!

BF + 0


Upp och hoppa.
Jaa som jag själv trodde kom jag inte isäng för ens jätte sent på kvällen/natten. Satt vid datorn alldeles för länge. =p Men nu är jag uppe och har ätit frukost som Lars lagade åt mig.. Han är då för gullig, han kom och väkte mig och sa "frukosten är klar hjärtat" Vad skulle jag göra utan han?? Fast nu ska ni får veta en hemlighet också.. =) Jag frågade igår ifall han kunde göra frukost åt mig idag om vi inte hade åkt in under natten. =D Men han är ändå underbar!!!

Som ni märker har jag fortfarande inte åkt.. Det känns piss tråkigt. Men jag tror att jag måste förbereda mig mer på att jag kan gå över tiden... Och om jag gör det så har jag fått låna av grannen två säsonger av desperat housewives. Så jag har några timmar att titta där..
Jag har ju små värkar lite då och då men jag trodde det skulle kännas mer. Alltså göra mer ondare. Men då pratar jag med en bekant som också hade samma sak. Hon trodde att det skulle vara mer men så blev det inte.. Så jag ska vara lite uppmärksam på hur och när väkrana kommer. Man vet aldrig.. Lars börjar bli otålig nu också, jag märker det fast han säger inte så mycket.. Men det är ju skönt att veta att han är mänsklig.. ;p

Aja, nu ska jag gå och göra nått annat, kanske sova lite, lite till.. Eller jag kanske går ut och går.. =)

Pusspuss

En promenad


Nej, inget har hänt än så länge. Inte för att jag trodde det imorse när jag klev upp men jag hoppades. =)
Vi var ju ute och fixade en massa saker tidigare idag. Sen lagade jag en jätte god middag, kyckling med jordnötssås och ris. Oj så gott!! =) Det var meningen att både jag och Lars skulle laga de, men jag gnällde för mycket på sättet han gjorde saker så han gick därifån. Och jag förstår han! =) Till slut fick jag till allt och det blev gott. Sen har vi inte gjort så mycket mer än att tvättat här hemma. Vi har varit ute och gått nu ikväll, på grisberget (ett eljuspår) fast jag orkade bara den korta rundan på 2 kilometer, men det var lagom för mig. =) Kom nyss hem och tänkte gå och lägga mig snart. Men eftersom jag känner mig själv kommer jag inte komma i säng på ett bra tag ändå. Och om jag skulle gå och lägga mig nu, så skulle jag ändå inte somna. Det är omöjligt. Att somna tidigt alltså och då spelar det ingen roll ifall jag går upp tidigt. =/ Jag kan ändå aldrig somna. Fast så har det varit i många år. Jag kanske ska göra ett försök att komma i säng någolunda tid ändå. Jag kan behöva krafter om jag ska åka iväg inatt eller imorgon. Jag HOPPAS verkligen att jag ska iväg inatt eller imorgon. Nu vill jag ha min lilla bebis.

Aja, nu ska jag gå iväg från datorn och hoppas att jag kommer i säng.
Sov gott alla er som läser! =)


Bara....


1 dag kvar till BF.
(Beräknad födsel.)  Idag känns det som om att Lillen inte kommer att komma för ens om ett halv år. =S Det är så olika men jag håller fast vid att innan helgens slut har jag min lilla bebis här. =) (Lars tror den 16:de)
Joo idag skulle vi ju till MVC men både jag och Lars försov oss. När min klocka ringde hörde inte jag det och Lars fick putta på mig för att jag skulle stänga av den och när Lars klocka ringde hörde inte han och jag fick putta på han för att stänga av den. Så höll vi på ett tag sen så slutade klockorna att ringa. Och vi fortsatte att sova. Uscha så trötta vi var. Men det känns rätt så okej ändå att vi missade tiden.

Igår städade jag undan julen, jag dammsög och skurade golven, bytte gardiner osv. Det känns skönt att ha hunnit med det innan också. Fast gardinerna i köket blev helt galet FEL men dom får sitta uppe ändå. (Jag har inga andra gardiner.) Jag fundear på att åka till Dollar snart och kolla ifall dom har fått in några fina gardiner. =) Plus att det är så billigt där.
Nu snart ska vi åka till Jysk och handla en stryckbräda och några småkorgar sen ska vi handla mat. Och tvättas ska det göras idag. =) Tvättkorgen blev överfull igår av alla gardiner och dukar.

Ni är då för gulliga, (ni som skriver kommentarerna) jag lovar att hålla er uppdaterade på vad som händer. =)

Ne, nu ska jag gå och göra lite nytta och sedan åker vi och handlar. Skriver väl en rad eller två senare. =)

Ha en bra dag, puss!!

Sjukgymnasten och förvärkar.


Idag var vi ju hos sjukgymnasten. Det gick jätte bra, haha fast när jag skulle testa den (TENS) så trodde jag skulle få värsta elchocken. Så jag vågade typ inte ta på den men det gick jätte bra. Och det gjorde inte alls ont eller så. Jag tror det kommer gå jätte bra.  =) Sen frågade hon ifall jag haft några förvärkar och ja sa nej och berättade att magen bara brukar "dra" ihop sig. Då sa hon att det är förvärkar.. Dumma jag har inte fattat det. =S Så jag har haft det i nån dag nu. Sen idag har det varit lite värre än vanligt. Idag har det gjort rätt så ont, fast oregelbundet. Men snart är det på gång. Jag tror och hoppas att lillen tittat ut innen helgen är slut. =) Fast man vet ju aldrig.

Jag har varit igång rätt så länge idag, klev upp strax innan 8. Sen sov jag två timmar vid lunch sen har jag varit igång. Jag har hittat två jätte fina tunikor eller tröjor eller vad det nu är på Gina på rea. Jag kan ha det nu också det är en sån modell på dom, men jag tänkte spara tills efter. Så det känns Riktigt riktigt nytt, om ni fattar vad jag menar.
Sen har vi varit hos Eva nu på eftermiddagen och fikat. Åsa, Ellen och Edvin åker ju tillbaka till Sthlm idag. Det har varit så roligt att träffa dom. Det är mysigt att umgås med Lars familj. Dom är så underbara!!! =D

Sen har jag pratat med bror min, den äldre. Han jobbar ju på IKEA så jag hade lite klagomål åt han men han sa att jag fick framföra dom själva. =/ Trodde att det var smidigare att jag klagade till han eftersom han nu jobbar där. Men icke. Så nå klagomål får inte IKEA av mig nu. I det stora hela tror jag bara jag haft otur. Jag köpte ju en våg, den fungarade inte utan var helt tvärdöd. En ljusslinga som jag köpte när jag var nere i Sundsvall lyser nästan inte längre. Bara några få lampor och jag tycker den borde hålla lite längre. Sen är det nått mer som jag har att klaga över, men det kommer jag inte ihåg vad det var..... Joo skötbordet var det ja. Fast det fixade Lars, han fick ju borra och grejer för att få ihop det och så ska det inte vara.
Men annars så är ju IKEA kung. Fina och billiga saker där. Så jag har väl bara haft otur, och det känns väl mer också eftersom jag inte kan åka och byta bara sådär längre. Det var bättre när man bara behövde ta bussen en halvtimma (max) och sedan traska omkring där. Nu måste jag åka 17 mil (tror jag det är) för att traska omkring på IKEA som dessutom är skit litet gämför med Sundsvalls. Men det får duga. =)

Nu ska jag ringa några samtal, till släktningar och bekanta för att jaa, bara surra lite såhär innan födseln. Eftersom det är bara mamma som ringer och undrar hur det går så får jag ringa runt till folk. Jag inbillar mig själv att dom bryr sig. Sen ska jag nog bara ta det lugnt. Kanske försöka ta mig ann den dära jävla bossen i Zelda eller så tittar jag bara på tv. =)

Nu är det bara 2 dagar kvar.. Snart 1 dag. =p

Pusspuss ♥

Kanye West - Love Lockdown




Tycker den här låten är såå bra, fast jag är sämst på att söka reda på rätt video. Det får duga med den här.. =)



Inget än..


Det hjälpte inte att gå snabbt till Eva, inte fick jag några värkar för det inte. Fast inatt vaknade jag av flera gånger av att jag hade ont i magen, jag kunde inte vrida mig. Jag kunde inte göra nått. Jag bara låg där och hade skit ont! Då tänkte jag "äntligen kanske det är på G" men icke. Det gick över lika fort som det kom. =/ Det är väldigt lugnt i min mage. Det gillar jag inte. Jag vill ha nått slags tecken på att det är på gång snart. Det är 3 dagar kvar nu.

Idag händer det nog inget speciellt. Vi ska över till Eva senare dag och äta pitepalt till middag. =p Annars finns det nog inte nått annat planerat. Jag har sovit så länge idag att jag fortfarande är trött - trött i huvudet. Så jag ska göra det man inte ska och gå och lägga mig igen hade jag tänkt.

Btw, fick jag tag på pappa igår (han har varit okontaktbar i några dagar) och jag skulle berätta att vi tagit bort Opal. Vilket han viste redan. En liten sammanfattninga av hela samtalet blev, han vill inte ha nått med mig att göra längre. Fast det gör inget för mig. Det är en liten lättnad faktiskt. Det är så komplicerat och invecklat så om jag skulle börja förklara nått så skulle ingen fatta så mycket, i alla fall inte ni som läser bloggen och inte känner mig.
Men för att göra det hela enkelt så vill ingen av oss ha med varandra att göra. Han för att jag har "mördat" hans hund. Jag för att han inte är riktigt i ordning, han behöver hjälp.

Min storebror Christian ska snart till Thailand med sin underbara sambo Sabina i tre veckor. Gud så lyxigt!! Synd att dom inte kunde packa mig i en resväska eller nått. Jag längtar tills jag, Lillen och Lars åker utomlands. Jag har bara varit det en gång tidigare, när jag var 14 tror jag det var. Med pappa. Och det var väl inte en sån lyckad resa. Jag kom hem och var tattuerad och fattig. Jag ringde hem till mamma så mycket att telefonräkningen blev så dyr. Sen missuppfattade jag pappa, jag trodde han skulle betala biljetten men så var inte fallet. Så alla mina sommarjobbspengar gick åt till den resan. Och bästa vänner var vi inte när vi kom hem igen. Vi var till Cypern - Det var däremot fint! Vackra landskap och underbara människor. =)

Nee, nu ska jag gå och göra nått annat än att sitta framför datorn. Kanske spela tv-spel.. Jag är på sista bossen på Zelda men jag dör hela Jävla tiden. Det är så irriterande!! =/
Vi får se vad jag gör.. =)

Hejsvejs!

Städat..


Idag har det inte alls hänt mycket, jag har inget minne av vad jag har gjort... =S  Nyss har jag i alla fall städat garage toaletten, och det var inte alls trevligt. Jag frågade Lars när det städades sist och det var 1½ år sen. Plus att det är en garage toalett, tänk er all smust som samlats där.
Jag har stått och skrubbad och skurat med klor och allt vad det nu var, så det ser faktiskt rätt okej ut där nu. =) Så jag har slite nästan En timma =o på den dära lilla toaletten. Jag tänkte att jag kanske kan sätta igång mig själv. Hahah! Jaa, det gick ju inte. Jag har då inte märkt av nått än så länge. Nu funderar jag på att gå en snabb promenad till Eva. Dom ska ju ut ikväll. Gud så roligt. Eva, Åsa och Ellen är det som ska ut och roa sig.. =) Ellen lånade också två par skor av mig som hon kanske ska ha ikväll. Det var roligt tycker jag, att dom används och inte bara ligger där i skokartongen!! =) Det mår dom bra av. Haha! Men snart kan jag använda alla skorna igen. Längtar tills det också.

Det är mycket jag längtar till märker jag. =) Men det hör väl till att man ska vara lite smått less nu på att vara tjock och allt det som tillkommer. Men mest av allt längtar jag efter att få hålla om Lillen! ♥ =)
Nu ska jag ta på mig lite andra kläder och sedan gå till Eva. =)

Hejhej!

Perfekt!!


God morgon allihopa?
Jag har nästan nyss klivit upp, Lars är och gör nått annat och klev upp rätt så tidigt.. Han hatar att sova länge, jag ÄLSKAR att sova länge. Och jag menar, jag måste ju passa på nu medans jag fortfarande kan. =) Det borde Lars göra också. För han gnäller alltid på mig att jag håller han vaken, tänk er nu snart då? Då är det inte minsan jag som håller han vaken, och då kan han egentligen inte säga nått. Haha, han borde sova mer nu innan! =P

Jag har drömt värsta sjuka drömmarna idag/inatt. Helt störda. =S Kan inte riktigt förklara som så jag säger bara att dom var jätte konstiga. Lars tycker jag ska besöka nån läkare eller nått. Han tycker alltid jag har så konstiga drömmar. Hehe, och han kommer inte eng ihåg sina. =/ Tror inte att jag fått veta en enda gång vad han drömt. Förtuom att det kanske har varit en mardrömmen inga detaljer. Aja, nog om det.
Idag har inte jag några speciella planer, jag kanske ska hoppa in i duschen och göra iordning mig tills Lars kommer hem igen. Då har han säkert nått att göra. Eftersom han syster med barn är här uppe nu!! =D Fast jag är sugen på att lägga mig igen också. Jag är fortfarande trött, men jag tror att det beror på att jag har sovit lite för länge. Jag är inte trött trött, utan mer trött i huvudet. Fattar ni?

Skulle vilja ta en titt på stan eller nått. Fast ändå inte. Jag vill inte köpa nått till mig själv, eller joo det vill jag men hur lätt är det då? Jag skulle vilja ha tillbaka min kropp och gå på stan och prova saker. Det hade varit perfekt. =) Jag längtar!!
Och jag längtar ännu mer tills jag får Lillen i famnen min. Ligga och stirra sönder mina ögon på H*n. Lukta sönder näsan, osv jaa ni fattar. DET längtar jag till hur jädra mycket som helst. Det är ju bara 4 dagar kvar nu. =) Fasiken, hoppas Lillen vill titta ut lite tidigare. Det vore ju helt Perfekt!! Eller vad säger ni?
Och om jag skulle dra ut på tiden så skulle jag nog bli tokig, jag längtar redan skit mycket nu och hur skulle det vara att gå över tiden då? Fasiken så jobbigt. Fast det är ju ändå nått jag måste vara beredd på. För det är ju vanligt att förstföderskor går över tiden. Bara för att det är sagt den 9:de så behöver det ju inte bli den 9:de. Men jag hoppas!! =D
Jag ska btw till en sjukgymnast på onsdag och hämta en sån här Tens(stavning?) grej som man använder för att minska värkarna lite. Eller har jag fattat det helt fel? Vilket fall som helst ska jag dit på onsdag och på torsdag så ska jag till BM, en sista gång. Hoppas jag. =)

Ne nu ska jag göra nått nyttigt, eller hoppa in i duschen. Städa lite kanske. Haha, måste bara få säga att Lars ser förjävlig ut i håret. (Förlåt älskling. ♥)  Jag klippte han igår med en sån här apparat. Då fick han för sig att han skulle bara klippa framhåret, alltså spara "längden" där bak. Och det det inte bra ut. HAHAHA! Fast han ville inte att jag skulle ta allt ändå. Han och sina jävla ideér. =S Haha, ja inte ser det normalt ut. Haha. Ska kanske knäppa ett kort på han senare och visa er!!
Ne nu ska jag gå ifrån datorn. Kan ju inte sitta här och dega hela dagen.. =)

Ha en bra dag!
Pusspuss!

Mord?


Nu är det bara 4 dagar kvar.. (Om man räknar att klockan är över 12.) Ingen bebis än så länge, och jag hoppas att jag inte går över tiden. Fy vad jag längtar nu. H*n får komma helst igår för mig!! =D

De senaste dagarna har varit lite jobbiga för mig, det var jobbigt att ta bort Opal, man tänker så många tankar om det osv. Men det var ju trots allt det bästa för henne. Det tycker alla förutom pappa som tycker att jag har mördat "hans" hund. Men det gör detsamma. Jag orkar inte bry mig om han längre, han får göra vad fasiken han vill med sitt liv bara han inte räknar in mig i det!!

Åsa, Lars syster och hennes barn kom upp idag. Så vi for och hämtade dom på flygplatsen. Det var mysigt att träffa dom. Lars har en sån underbar familj. Alla är så nära varandra! Det är härligt att se. =)

Graviditetskalender vecka 40


Min graviditet - BF Fre 9 jan 2009 Uträkning utgår från dagens datum: Sön 4 jan 2009.
Din graviditet startade Lör 5 apr 2008.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Lör 19 apr 2008 (ägglossningen).

Du är på dag 276 av 280. (98,6%).
Du är i vecka 40.
Du har gått 39 fulla veckor och 2 fulla dagar (v39+2).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Fre 9 jan 2009
Du har 4 dagar kvar till förlossning.


Vecka 40 - 3 jan - 9 jan 2009
Kroppen:
Förlossningstidpunkten är nådd och värkarna kan nu förväntas att börja. Det är vanligt att man som förstagångsföderska går över 40 veckor, man anses inte vara överburen förrän efter vecka 42. Skulle det dröja längre övervakas fostret noga och man blir ofta igångsatt. Vad som egentligen startar en förlossning är fortfarande ett mysterium, vissa tror att det är barnet som bestämmer när det är dags att komma ut.
Nu kan trycket bli så stort att fosterhinnan riskerar att spricka, vilket gör att fostervatten börjar rinna ut. Kontakta då alltid förlossningsavdelningen för vidare information och omhändertagande. Om man mår bra och inte fått värkar än kan man få åka hem igen. Fostervatten byts ut var tredje timma och produceras på nytt ända tills barnet är fött. Om det finns mekonium i vattnet kan det vara en signal om att barnet är stressat eller inte mår bra och då får man stanna kvar för att kunna övervaka barnet.

Barnet: Barnet är redo att möta omvärlden, 92% av alla barn föds mellan vecka 38-42.


Bilder på Opal


♥ Opal ♥

                   

(Gå in på Kategorier - Hunden<3, vänta ett tag tryck sedan på bilderna)

Opal

Nu sover hon. Hon somnade i min famn! Hjärtat mitt ♥






Superhunden


Nyår

Ja igår var det nyårsafton.. =) Jag och Lars var över till Eva och Ida (kusinen deras) och åt en god middag sen pratade vi och spelade spel hela kvällen. Opal var med också, hon är livrädd för smällare så jag tänkte att det var bäst så. Hon skakar värre än tvättmaskinen när den centrifugerar.. Stackarn! Men vi hade jätte trevligt igår, i alla fall jag och Lars. =)
           

 Ni ser, Lars jätte fina dans är också med, även fast han var nykter. =p OCh ser ni våra värstings raketer?? =D

Och inatt vaknar jag vid 5 av att Opal gnäller som tusan och hon vill inte hoppa upp i sängen eller nått. Sen hör jag efter ett tag hur det krafsar på golvet. Och jag kollar ner, men ser henne inte då trodde jag hon hade krupe under sängen ,men icke. Hon kröp under barnsängen in i det dära lilla hålet som ni ser på bilden. Då hade hon väl hört nån smällare ute och blivit rädd. =/ Till slut fick jag upp henne i sängen sen så la jag mig på hennes bakben och klappa henne så somnade hon om och jag med för den delen.

(Gå in på kategorier - Bild(er), vänta ett tag och tryck sedan på bilderna för att dom ska bli större.)

Idag

Idag har det inte hänt mycket alls, vi sov jätte länge, eller jag sov som jag brukar men Lars sov skit länge för att vara han. Sen har vi varit ute idag. Opal har fått åkt en massa bil - som hon älskar!!
Lars systers son kommer upp hit idag med sin tjej från Sthlm. Så vi ska nog över till Eva lite senare för att äta osv. Det kanske blir att Martin och Ingrid sover här. =) Trevligttrevligt!

♥ Opal ♥

Imorgon är det ingen rolig dag, Klockan 11 ska vi vara hos vetrinären för att ta bort Opal. Jag vill inte, helst av allt skulle jag vilja att hon var nån super hund som kunde leva i all evighet och aldrig bli sjuk. Men nu är det inte så!! =( Det är bäst för Opal, nu innan hon blir sämre. Varför ska man vänta in i det sista? Jag hittade också nya knölar igår, småknölar typ 5-6 st på Samma ställe. Så det är bäst det som kommer hända.
Jag vill lägge mig ner och gråta redan nu, men jag tänker att då kommer hon att fatta vad som är på gång. Hon är smart Opal. Världen bästa hund, världens gosigaste hund, världen trognaste hund, världen snällaste hund!!
Jag har i alla fall den "turen" att jag får säga hejdå. Och det har inte resten av familjen. Och jag vet att dom skulle vilja det. Allihopa! Men jag börjar tänka att det kanske hade varit lättare och inte kunna säga hejdå. Det känns så jobbigt! Jag vill ju inte att hon ska gå bort!! Opal är allas bästa vän!
Lars sa för någon dag sen "Du och Opal är lika varandra. Båda vill inte gå upp ur sängen och ligger helst och sover till långt in på dagen." Gogumman min/våran!
På morgonen när man ska rasta dom, så får man nästan dra hon ur sängen för hon vill inte ut. Sen när man fått ut henne så går hon två meter från bron, pinkar och springer in igen och lägger sig i sängen. Och hon ÄLSKAR att åka bil. Om bilen står ute på gården så ställer hon sig brevid och bara väntar på att få åka nån stans. Om bilen står i garaget så går hon in dit och gör samma sak.
Min superhund!



RSS 2.0