4 dagar...


... Kunde jag hålla mig.
En liten och snabb uppdatering tänkte jag göra.
Man kan nog kalla min lilla paus lite mer som "sällan uppdatering" för jag kommer ju skriva saker här, fast inte lika ofta.

Allt rullar bara på. Fast lillprinsessan börjar bli allt svårare att lägg på kvällarna/nätterna nu. Igår natt skrek hon av och till i två timmar innan hon äntligen somnade. Och inte hjälpte det att man gav henne mat osv. Ne hon hade bestämt sig för att vara vaken då. Så det vara bara att acceptera det och göra det bästa av situationen. =) Men det gick bra! Vist känns det jobbigt när hon bara skriker och inget man gör hjälper. Man blir sååå frustrerad och ledsen för att man egentligen inget kan göra. Men det går över lika fort som det kom.
Nu är hon vaken och myser med pappa i soffan. Hon vill inte sova. Fast just nu skriker hon inte. Hon ligger där och bara gosar i hans famn. =)

Det slog mig idag när jag satt och tänkte att man verkligen växer som människa när man får barn som ingen annan som inte har barn kan förstå. Samt att det blir jobbigare att se nyheter och höra hemskheter om att barn far illa, i värstafall mördats. Så är det för mig iallafall. Men att man växer som människa tror jag nog dom flesta som har barn känner. =)

Det händer inte så mycket här hemma. Egentligen!
Vi bara är och myser. Lars börjar jobba på måndag igen, då blir jag själv. Det är jag lite nervös inför. Kommer jag klara av det? Joo men det kommer jag göra. Men frågan är HUR bra kommer jag klara av det?
Nu ska jag gå och sätta på en film som jag tankat hem, om inte lillan har andra planer på vad jag ska göra.. "Horton hears a who" tror jag den hette.



Jag slänger också in en bild på vårat underverk.!!!

Sov gott!!



Kommentarer
Postat av: Johanna Lundberg

Nog kommer det gå bra ska du se! =) Kram!

2009-01-25 @ 03:21:30
URL: http://johannalundberg.blogspot.com
Postat av: Eva

Hej Lilla Bumbibjörnen :)

2009-01-25 @ 09:36:20
URL: http://brysselkex.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0