Inget än..


Det hjälpte inte att gå snabbt till Eva, inte fick jag några värkar för det inte. Fast inatt vaknade jag av flera gånger av att jag hade ont i magen, jag kunde inte vrida mig. Jag kunde inte göra nått. Jag bara låg där och hade skit ont! Då tänkte jag "äntligen kanske det är på G" men icke. Det gick över lika fort som det kom. =/ Det är väldigt lugnt i min mage. Det gillar jag inte. Jag vill ha nått slags tecken på att det är på gång snart. Det är 3 dagar kvar nu.

Idag händer det nog inget speciellt. Vi ska över till Eva senare dag och äta pitepalt till middag. =p Annars finns det nog inte nått annat planerat. Jag har sovit så länge idag att jag fortfarande är trött - trött i huvudet. Så jag ska göra det man inte ska och gå och lägga mig igen hade jag tänkt.

Btw, fick jag tag på pappa igår (han har varit okontaktbar i några dagar) och jag skulle berätta att vi tagit bort Opal. Vilket han viste redan. En liten sammanfattninga av hela samtalet blev, han vill inte ha nått med mig att göra längre. Fast det gör inget för mig. Det är en liten lättnad faktiskt. Det är så komplicerat och invecklat så om jag skulle börja förklara nått så skulle ingen fatta så mycket, i alla fall inte ni som läser bloggen och inte känner mig.
Men för att göra det hela enkelt så vill ingen av oss ha med varandra att göra. Han för att jag har "mördat" hans hund. Jag för att han inte är riktigt i ordning, han behöver hjälp.

Min storebror Christian ska snart till Thailand med sin underbara sambo Sabina i tre veckor. Gud så lyxigt!! Synd att dom inte kunde packa mig i en resväska eller nått. Jag längtar tills jag, Lillen och Lars åker utomlands. Jag har bara varit det en gång tidigare, när jag var 14 tror jag det var. Med pappa. Och det var väl inte en sån lyckad resa. Jag kom hem och var tattuerad och fattig. Jag ringde hem till mamma så mycket att telefonräkningen blev så dyr. Sen missuppfattade jag pappa, jag trodde han skulle betala biljetten men så var inte fallet. Så alla mina sommarjobbspengar gick åt till den resan. Och bästa vänner var vi inte när vi kom hem igen. Vi var till Cypern - Det var däremot fint! Vackra landskap och underbara människor. =)

Nee, nu ska jag gå och göra nått annat än att sitta framför datorn. Kanske spela tv-spel.. Jag är på sista bossen på Zelda men jag dör hela Jävla tiden. Det är så irriterande!! =/
Vi får se vad jag gör.. =)

Hejsvejs!



Kommentarer
Postat av: E. Edw o Ant

Nu kommer hela kånkarången snart. Ni ska bjuda på våfflor :) :) Man tackar!!

2009-01-06 @ 14:37:01
Postat av: Anonym

Hej!!

Kul att de börjar bli dags.

Detta behöver du ju inte lägga ut, men tänkte att du kanske ville veta att spermier underlättar förlossning och göra så att värkarbetet kommer igång. De ska fungera när kroppen börjar bli "redo" så inverkar ett prosto....någonting hormon som finns i spermierna så att livmodern börjar öppna sig..... Detta hormon kommer också naturligt för kvinnan när värkarna har varit ett tag...

Kram Sabina

2009-01-07 @ 17:31:37

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0