Stålkvinnan


Så, nu fick jag lite tid att sätta mig vid datorn. =) Lars har sutte och spelat dataspel och då går det inte att få kontakt med han.. T.ex vid lunch när jag låg och sov vaknar jag av att det luktar bränt, då har Lars börjat gjort mat sen satt sig och spelat och glömt bort att maten stod på spisen.. Livsfarligt!!

Lydia ligger och sover nu, hon har gjort det ett tag så jag vet inte om jag hinner skriva klart. Hoppas det, fast annars är det ju bara att spara som utkast. Att sitta vid datorn för mig är avkoppling, precis som träning är det för Lars.

Jag menar, jag kan ju inte direkt åka och träna nu. Lydia är ju beroende av mig. Jag är viktigast för henne. Lars kan ju fortfarande komma och gå som han vill. Han tränar fortfarande lika mycket som innan. Han sitter och jobbar även fast han är pappaledig, han jobbar för svenska dykarförbundet också. Så han får sin lilla tid för sig själv. Men det blir lite ont om det för mig. Det är ju bara när Lydia sover som jag kan koppla av och göra nått annat.

Idag har jag hunnit med att städa, jag fick Lars till att hjälpa till också och avbryta sitt spelande. Jag hatar när han spelar spel. Han går in i spelen för mycket. Han glömmer bort att blinka, att svälja så det kan börja rinna saliv och tårar ifrån han utan att han märker det. Huset skulle kunna brinna ner innan han fattar det. Ungefär!

Lydia är mer och mer vaken nu tycker jag.. Hon börjar bli bättre med att kolla på En också. Fast fästa blicken kan hon inte riktigt. Jag vet inte ens hur gammal man brukar vara för att man ska börja fästa blicken. =p Men det är roligt när hon är vaken. Man kan liga och prata med henne och det ser ut som att hon lyssnar intensivt på det man säger. Sen ibland kan hon få stirrar också, som om att hon ser något intressant. =D Mammas älskling gör frammsteg!!

Jag tycker jag är rätt så pigg ändå för att nyss ha blivit mamma. Även fast jag inte sover så mycket heller så känner jag mig inte helt slut! Det är rätt så skönt. Sen är jag inte så öm och grejer i kroppen heller, jag tänkte efter förlossningen. Trodde man skulle vara rätt så omtumlad efter att ha varit med om en sådan sak. Men konstigt nog är jag inte det. Det är också skönt!! Jag känner mig som värsta stålkvinnan som klarar av allt!!!!
Jag känner mig också som en ny människa. Jag kan inte riktigt förklara det men jag känner mig så. Förut innan Lydia kom så kunde jag aldrig tänka "fan så bra jag är" och riktigt mena det. Men jag har märkt att jag går och små tänker så lite titt som tätt nu. =) Jag känner mig mer harmonisk. Jag mår jätte bra!

Ne nu ska jag gå och äta innan Lydia vaknar.. =) Det blev en liten uppdatering iallafall.


Pusspuss




Kommentarer
Postat av: Åsa

Lilla pärlan, vilken goding(ps jag tror det är Ma petite Lydia, mon betyder maskulin, men de va längesen jag läste franska)

Kram jag ringer

2009-01-21 @ 17:17:13
URL: http://brillor.blogg.se/
Postat av: Eva

Fy sjuttsingen vad du klarat det här bra!! Vad bra att du känner dig stark. Så himmelens snygg du är på bilden. Men det är ju klart, det är du ju i verkligheten :)

2009-01-22 @ 20:57:48
URL: http://brysselkex.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0