Jag känner min mamma ja

Åh, jag är lite gladare idag över tapeterna i alla fall över de två våder som krånglade eftersom dom dragit ihop sig rätt mycket, nästan allt faktiskt. Fast på ena har det släppt ändå. Fattar ni hur ja menar nu? Nee men det gör ändå inget. Vi ska nog bara gå och efterlimma eller nått.
Idag efter att jag vaknat till liv ska jag traska ner på stan, ska köpa en till rulle utav den vita tapeten sen ska jag väl kanske bara traska runt. Jag hoppas det blir fint och varmt idag, men det tror jag det blir också. :)

Idag kommer kanske min bror Simon upp. Han ringde inatt vid 2 tiden och frågade ifall han fick komma upp och jag svarade ja, fast han ville att Lars skulle svara också så jag fick väcka Lars för att fråga. :P Eller han var redan vaken då han vaknat av ringsingnalen.
Men jag ringde han i alla fall imorse och fråga ifall han skulle komma då och det skulle han. Om han har pengar till bussen dvs. Han visste inte ifall han hann med bussen klockan 8 annars tar han den klockan 10. Ska snart ringa mamma och höra men om jag känner henne rätt så ringer hon på en gång han klivit på bussen...

Nu ringer hon... Hahaha jag hade rätt. Hon sa precis att han satt på bussen. (Y)

Nu ska jag avsluta och prata med mamma i telefonen. :)



Kommentarer
Postat av: mamma

Du har så rätt så!!! :)

Puss.puss

2010-04-23 @ 09:14:41

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0