Alla förutom han!

Lars åkte ju hemmåt vid halv 4 tiden och det är ju  tidigt... Han var hemma halv 5 ungefär. :) Mycket skönt tyckte jag det var! Det har varit mycket nu på sista tiden med hans jobb och kommer fortsätta så också.
Men nu när han kom hem så sa han att tydligen fick han veta när han skulle hem att ALLA andra hade slutat för dagen klockan 12.. Lars hade inte märkt något alls. Det är lite typiskt Lars att inte märka en sådan sak, han blir så inne i sitt arbete/spel att han inte märker något alls runt om. ;)
Men jag är bara glad att han var hemma före 6.. :D

Lars som fulade sig igår när vi sydde våran sista dyna.. :) ♥


Nu ska jag sitta här ett tag medans Lars jobbar lite hemmifrån sedan så blir det en film och chips.. :) Det är våran myskväll. :) Och jag tror nog inte att jag skriver någe mer senare så jag säger gonatt nu! :)


Så här ser man ut när man äter själv. ;D





Bilder igen

Jag och Johanna (<-- länk) :)








Mys i soffan, hon ligger halvt på mig halvt på Lars

Lars och Liam :)


Jag hade precis dammsugit, Sookie kommer och skakar sig och allt detta ramlade av då, på ett skak.. Äckligt!!


Bilder på prinsessan!


Sin egna "mobil" är inte lika rolig som mammas och pappas....





Livsfarliga Sookie.. Morrr! (Hon hade gäspat och stängde munen precis)


Åh, jag älskar Lydias ögon.. Dom är så vackra!!





Sen blev Sookie ledsen då hon inte fick vara med och leka längre. Där satt hon och suckade för sig själv.



Sedan var det också "synd" om henne för hon fick sitta fast i koppel ute.



Jag hade över 90 bilder på kameran nu, så ni får dom andra bilderna senare idag (inte alla 90 då).. Orkar inte lägga upp alla som jag hade tänkt nu. :)

Duglig

Dagen hittintills har varit lugn.. Lydia har det varit full fart på och hon busat på men vi har inte gjort annat än att bara busat. Nu ligger hon och sover igen. :) Mammas gofis!

Ikväll har vi inga planer heller, Lars skulle åka från jobbet halv 4 så han är hemma rätt så tidigt i alla fall. :D Sen ska jag försöka få Lars att kolla på film med mig under kvällen om han inte har något annat som måste göras. :)

Jag har faktiskt hjälpt två st med deras design och jag satte in den osv själv.. ;P Haha, för någon månad sedan kunde jag inget alls. ;P Fast jag är ju inte så jätte bra nu heller men det blir dugligt. :) Min design därimot tycker jag inte alls om och ja har ingen fantasi alls om vad jag vill ha. :/ Några förslag?
Här är i alla fall Sigrids blogg (<--länk) och Jennifers blogg (<-- länk) som jag hjälpt! :) Sigrid ville ha samma ram som jag hade runt mina foton (min förra design) och Jennifer ville ha massa bilder och Liams färger. :)


nu ska jag ladda upp lite bilder, har för mig att jag har ganska många nu.. :)


Soffpotatis

Anton kom igår förbi och sydda klar min dyna.. Det blev kanon! Tack Anton! :) Idag har vi inga planer alls, jag är så trött idag så det blev nog bara vara hemma och lata sig.. Kanske blir att jag börjar slipa/måla fönstret nere när Lydia sover.
Just nu är hon bid vardagsrumsboret och försöker få tag i alla doser som ska vara utom räckhåll.. Men ser nu att hon har ju en dosa i handen. ;P Hon är bara för gullig..

Ne nu ska jag leka lite med henne.. Hoppas ni har en underbar dag!

Pinkat på mattan

Nu har hela dagen gått igen. Gick på stan efter mammagruppen med Emma och Jennifer och bytta mina handskar som jag pratat om sedan gick vi på några till affären men vi blev inte kvar länge på stan.
Sen vi kom hem har vi inte alls gjort så mycket. Iofs så hann vi inte mycket heller innan Lydia ska nattas. Vi har badat varit nakenfis och busat lite.. :) När hon var nakenfis så stod hon och skrattade jätte mycket och Sookie var mycket och nosa omkring henne, då har lillhjärtat pinkat på min matta i matsalen.. ;P Mammas sötunge!

Nu ligger hon i sängen och pratar lite högt för sig själv. Hon ska väl förhoppningsvis somna snart, men det är nog inte troligt.. Hon verkar jätte pigg.

Lars har varit i Gällivare idag, han kommer hem om någon timme.. Tills dess har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Bara ligga framför tv:n med en film. :)

En karl med värkar



En lite rolig sak som jag hittade nyss. ;P


Mammagruppen

Idag är det mammagruppen som det var år och dagar sedan jag var på.. Så det ska bli roligt att gå dit, men behöver såna där träffar kan jag tycka.. Så man kommer ut hemmifrån och gör något annat än vad man är van vid. :)

Vi vaknade ganska sent idag, typ vid 9 klev vi upp. Nu ligger Lydia igen, tror faktiskt hon har somnat för det är tyst in ifrån hennes rum. Om hon har somnat ska jag, med en kaffe kopp i handen, gå ut med hunden. Det är himla fint väder idag. :) Jag älskar solen.. Bara solen lyser tycker  jag om vintern också. :)

Nu innan jag går ut med Sookie ska jag gå och sminka mig så jag inte ser ut som en skräcködla på mammagruppen och stan. ;P

Hoppas ni har en bra dag!! :)

Nu ska jag måla igen :)

Det blev inte så mycket bloggande idag.. Har haft annat för mig.. För det första sov Lydia till efter 10 idag.. Sen var de full rulla fram till 2 då hon somnade igen.. Vi åkte aldrig på babysimmet idag. Kände att det var för bökigt, plus att jag hade annat jag hade tänkt göra.. :)

Medans Lydia sov ute på eftermiddagen så städade jag våra två andra "hallar" grundligt sedan sydde jag nya gardiner till den första hallen.. Tycker det blev rätt så bra, gardinen alltså, men fönstret där nere är sådär äckligt brunt så det passade ändå inte så bra.. Så jag beslutade mig att jag ska måla om det så fort som möjligt!

Och Sookie satte jag fast i ett lååångt koppel ute på gården medans Lydia sov. Och Sookie är då verkligen inte så duktig som jag trodde hon var på att sitta ute själv.. (Utanfär ica, bvc, på stan osv) Hon satt och småskällde i nästan två timmar och inte blev hon tyst för att jag sa till henne. Bara en kort stund sedan började hon småskälla lite igen. Hon får då inte följa med någonstans längre om hon ska sitta en längre stund. Tråkigt!!

Lydia somnade bara för en liten stund sedan, sen hon haft feber (hon fick ju sitta uppe med oss och gosa länge på kvällarna plus att hon sov dåligt) har hon varit jätte svår att natta. Iofs ligger hon ofta i sängen och pratar lite för sig själv men ändå.

Nu ska jag gå och göra mig en macka sedan ska jag hoppa i sängen. :) Sov gott!

Babysim idag

Lars kom hem igår också, iofs kom han hem vid 10 på kvällen.. Jag som hade fått för sig att han skulle vara borta denna vecka hade totalt fel, han ska pendla till aitik.. Nästa vecka skulle han nog bli kvar där. Om jag lyssnat helt rätt nu. :)


Idag är det babysim, sista gången.. Jag blir nog själv den här gången också så det blir nog inga nya babysimkort.. :/ Och fortsättningskursen ska jag inte gå på..

Hopaps ni får en bra dag!


Zombie

Det visade sig att Lars inte alls skulle åka bort igår så han kom hem.. :) Det kanske vart att han skulle åka idag, men jag har ingen aning längre.
Senare igår kvällen så kom Anton (Evas son) hit och sydde en dyna åt mig. :D Den blev skit bra! Tack Anton!! Nu är det bara en dyna kvar.. :) Det känns så skönt att i alla fall en är sydd nu. :) Men när jag la den på plats kände jag mig inte sådär super nöjd. Det bir nog bättre när den andra dynan är på plats också. Hoppas jag!

Idag ska jag inte göra så mycket, skulle behöva gå ner på stan och byta ett par handsakar som kag skulle ha gjort för länge sedan.. *Blöjbyte*
Sedan vet jag inte.. Känner att jag vill göra något vettigt.. Vi får se vad jag hittar på. Inget säkert, som vanligt.

Och jag måste verkligen börja lägga mig tidigt/tidigare, är som en zombie på mornarna. Är så trött idag så ni anar inte..  Fast jag har ju bara mig själv att skylla. Ne nus ska jag leka med Lydia innan hon blir tvärt trött och somnar.. :)
Hoppas ni får en bra dag! :)


Klädstorlekar

Jag och Lars kan vara oense om en skitsak som vilken storlek på kläder till Lydia vi ska ha/köpa.. Lars är mer åt det hållet att när Lydia är 72 cm så vill han använda 80 och jag är HELT åt andra håller, helst från då hon är 74 använder jag 74.
Och om hon är 72 använder jag hellre 68 för 74 är för "stort".. Jaa ni fattar va?
Vilket fall som helst har jag nu lärt mig att jag ska lyssna på Lars lite oftare.. Han kan faktiskt också ha rätt! ;) Lydia är väl 71-72 cm nu och jag tyckte 74 var för stort men som sagt, Lars kan faktiskt ha rätt. 74 passar alldeles utmärkt. ;D Fast det beror ju också på hur modellen är, plus att Lydia är ett väldigt smalt barn så hon kan ha sina kläder länge..

Intressant att läsa va? :K

Fått tillbaka sin energi!! :)

Lydia har sovit bra inatt, bortsett från att det var lite bökigt att natta henne. Hon sov lite längre än vad hon brukar göra men är redan nu trött.. Kan tänka mig att hon har många timmar att ta igen..

HOn har då busat som en galning här på morgonen. Det är så skönt att se att hon har fått tillbaka sin ork och leker för fullt. När hon hade feber så ville hon helt bara ligga i famnen och inte göra något alls. Men nu är det full fart igen. :D

Idag har jag inga speiciella planer. Som det känns nu blir jag nog bara hemma, är ganska seg idag och jag känner att jag börjar få huvudvärk.
Nu ska jag ta och rasta hunden en liten sväng.. :) Hoppas ni får en bra dag!

Bildbomb

Nu får ni lite bilder, det var ju ett tag sedan.. :) Efter jag lagt upp bilderna kallar sängen på mig så jag säger god natt!






Lydia hittade majskrokarna..



Och Sookie stod och höll koll på det som hamnade på golvet.


Fredagsmys med en febrig tjej och en trött pappa. :)


Man ser på ögonen här att hon har feber...





Köra rallybil är roligt!! Fast den står mest still...





En glad tjej trots olyckan.. :)


Läggdax. :)

Det är inte Lydias helg :/

Lydia har vait pigg och glad idag, ingen feber, hon har ätit och druckit i massor och lekt hur mycket som helst.. Fast hon hade svårt för att somna ikväll, kan tänka mig för att rutinerna inte varit sig lik nu i tre dagar..

Sen har hon har ramlat och slagit sig rejält idag också.. Hakan i vardagsrumsbordet och de nedre tänderna slog i tandköttet uppe så hon började blöda jätte mycket.. Fast det gick ändå bra och hon grinade inte så länge men fortsatte att blöta rätt länge. :( Jag knäppte ett kort kanske 15-20 minuter efter hon slagit sig då hon satt och skrattade, fast med blod runt om munen. Mammas gohjärta har inte haft en lätt helg!!

Imorgon åker Lars igen, om jag kommer ihåg rätt så skulle han vara borta tills på fredag..
Just nu håller jag på med sushi, det är såå gott och det var jätte länge sedan jag gjorde det. Det blev lite väl sent idag men vafan.. Jag är ju ändå vaken länge. ;P
Nu ska jag gå och fortsätta med sushin, sedan ska jag lägga upp bilder om jag hinner. :)

Blir bättre :)

Nu början Lydia bli bättre, igår kväll vid ett tillfälle hade hon 37,6 sen efter det har hon legat på 39 grader.. Hon är glad och både äter och driker (vilket hon nästan inte gjort de senaste dagarna). Nu ligger hon och sover. Igår fick vi ett par sursöta tofflor och en body till Lydia utav Ola (farbror), jag ska knäppa kort och lägga upp, men orkar inte göra det just nu.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv.. Hoppas ni får en kanon dag! :)

41 grader feber

Lydia har fortfarande feber.. Inatt hade hon 41 grader trots att hon hade fått en alvedon... Fast hon vaknade bara i början av natten sedan sov hon några timmar. Det var precis som igår natt... Sen nu är hon ganska pigg och glad, precis som igår. Men jag hoppas att det inte feber blir lika hög som igår ikväll.

Jag har inte mycket mer att skriva.. Nu ska jag kolla runt lite på internet innan jag gör något annat vettigt. :) Hoppas ni får en kanon dag!

En febrig natt.

Vi lade först Lydia i sin egen säng men efter att hon vaknat ett antar gånger innan 12 så bar jag över henne till våran säng. Då var hon jätte het. Sen såg man att hon var trött. Hon ville bara ligga och gosa. Stackars gumman. :( Vilket fall som helst så somnde hon aldrig så jag tänkte att febern kanske hade blivit ännu värre så jag gick upp och tog tempern och det var på samma som tidigare, 40,5. Så hon fick den sista alvedonen och piggnade till efter ett tag.. Hon ville börja klättra på Lars som låg och sov, så jag tänkte att hon säkert sover bättre i hennes säng med en alvedon så jag gick och la henne igen.
Hon somnade efter ett tag. Då var klockan kvart i 1 sen sov hon faktiskt till klockan 6 imorse.. Då fick hon lite mer vatten sedan la jag henne igen och hon somnade efter ett tag. Sedan sov vi till efter 9 någon gång, vilket jag tror vi båda behövde!!

Nu är hon pigg och glad, i temp hade hon 39,1 så det är på väg åt rätt håll. Fast man ser på hennes ögon att allt inte är helt rätt.
Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, skulle behöva gå och byta ett par skinhandskar innan det blir för sent men vi får se hur det blir med de, tror inte jag ska röra mig överdrivet mycket idag heller.
Nu ska jag kolla runt lite på internet sedan får vi se vad som händer. Hoppas ni får en kanon dag!

En jobbig dag

Dagen har kanske inte varit den allra bästa heller. Hon har bara varit ledsen, skrikit och vägrat sova osv. Plus att lillgumman har feber, det var väl därför hon sov så oroligt inatt fast det fattade ju inte jag.. :S Stackars liten hade 39,5 i feber vid lunch så hon fick en alvedon sen efter mycket skrik och gnäll somnade hon och sov ett tag. Vilket var välbehövligt, för både hon och mig!! Hon verkade ganska pigg och glad efter att hon sovit och jag tog tempern men då hade febern gått ner (tack vare alvedonen) men sedan så blev det likadant igen (skrikig, gnällig och ville bara vara i famnen) så jag tog tempern innan vi skulle lägga henne då hade hon 40,5 i feber så hon fick en till alvedon. Stackars mammas hjärta!! :'( Hon fick mysa länge i min famn innan jag la ner henne i sängen. Hon ligger nu i sin säng fast hon är vaken.. Tror hon somnar snart.
Det gör ont i mammahjärtat när hon mår dåligt.. Hoppas hon är feberfri imorgon!

Idag har jag verkligen inte alls rört mig så mycket. Sookie har bara fått varit på gården och när Lydia har varit vaken har hon vara velat vara i famnen. Mina steg står nu på 2892, så jag har verkligen inte rört på mig i onödan.. Och stackars Sookie, fast jag ville inte ta ut Lydia när hon har feber och när hon sover så kan jag ändå inte gå så långt eftersom babyvakten inte når hur långt som helst. :/ Lars ska ut och gå med Sookie nu i alla fall.

Nu ska jag jag kolla runt lite på internet sen kanske det blir en film när Lars kommer tillbaka.. :)

Dålig natt

Våran natt har inte varit bra.. Jag var jätte trött igårkväll när jag la mig men kunde verkligen inte somna... Låg vaken jätte länge, sedan så började Lydia vakna flera gånger i timmen ända tills vi skulle upp för dagen.. Så varken hon eller jag har fått så mycket sömn.. Men Lydia somnar nog snart igen. Hon ser himla trött ut.

Lars kommer i alla fall hem ikväll, det blev säkert igårkväll, eller det var i alla fall då han berättade för mig att han kommer hem idag. :)

Jag har glömt att säga er att Lydia har fått ännu en till tand uppe, fast dom syns inte så tydligt än. :) Nu har hon två tänder nere och två uppe. :D Allt går så himla fort med dom. Tyckte det bara var förra veckan hon låg i min mage.. Det gäller verkligen att ta till vara på den här tiden för den springar bara förbi..
Jag har ju en sån här bok som man ska skriva upp allt i, men den har jag glömt bort för ett tag. Måst fasiken ta och skriva i den idag, så jag inte glömmer ännu mer.

Nu har jag lagt Lydia igen och det verkar som om hon somnar, det är tyst i alla fall. Då ska jag gå ut med hunden en sväng. Sen göra mig i ordning för dagen..
Hoppas ni får en underbar dag! :)


Mina steg för gårdagen slutade på: 16130 :D

Ny klippt :)

Vad denna dag ahr gått fort och vad jag har gått mycket.. Två gånger har jag gått ner på stan och gått omkring lite grann.. Det blev aldrig att jag lämnade in dynorna, det var alldeles för dyrt att få dom sydda. så jag ska försöka några veckor till. ;P Sen träffade jag Johanna på stan, vi tog en fika sedan passade hon Lydia medans jag klippte mig, toppade och klippte upp håret lite. :) Det känns mycket skönt!!

Nu har jag lagt Lydia för kvällen och tror hon redan har somnat (det är i alla fall tyst där innifrån), hon var himla trött lill gumman min.. Bara hon somnat ska jag ut med Sookie en stund sedan ska jag försöka sy en dyna.. Vi får se hur det blir, men jag måste bli klar någon gång så det är bara att ta sig i kragen och försöka få det gjort.

Jag tror Eva och Robert ska komma hit och byta däck också. :) Fast det var inte riktigt säkert än, så vi får se. :) Annars är det inte så mycket mer idag.. Klockan 9 är jag bänkad framför tv:n i alla fall, då är det Grey's anatomy.. Ne nu ska jag ut med hunden en sväng sedan blir det att sätta sig vid symaskinen.. :)

Gå tillbaka

Det blev en promenad in till stan, fast trasan (tyg affären) öppnade inte förens 12 så jag gick hem igen. Sookie var ju med så det blev lättare om jag gick hem. Ville inte att hon skulle sitta nån timma utanför och vänta på mig. ;P Vi ska i alla fall gå tillbaka dit sen, fast nu stannar jag hemma tills båda har ätit lunch.. :)

Lydia somnade på vägen ner fast hon vaknade bara efter 15-25 minuter.. Samma sak var det igår också på eftermiddagen. Hon sov max 15 minuter i vagnen.. Sen var hon dötrött igår ikväll. Undra just om det är vagnen hon inte tycker om att sova i längre, för hon brukar ju sova 1½ timma både på för middagen och eftermiddagen.. Hoppas hon sover bättre senare i alla fall. :)

Ne, nu ska jag gå och göra lunch till oss sen traskar vi ner på stan igen en sväng.. :)

Akta er!!!

Jag beslutade mig sent igår kväll att jag ska lämna tillbaka tyget till tyg affären sen får hon sy åt mig... Tänkte att det var enklast så. För jag orkar verkligen inte hålla på med det här, och det ser förjävligt ut när det ligger tyg och allt vad som här till symaskinen överallt..

Det blir inge babysim idag, jag har fått någon konstig hosta som bara irriterar sen har jag ont i halsen också. Så jag slipper helst åka dig idag..
Istället hade jag tänkt få tyg affären gjort så fort som möjligt, sen måste jag handla lite mat. Hade tänkt gå ner så att jag är hemma vid lunch igen men man vet ju aldrig med mig...

Sen tänkte jag att Sookie får följa med och sitta utanför affärerna jag ska in på. Hon brukar inte göra ett ljud ifrån sig, utan hon sitter där snäll och väntar. Det har hon alltid varit duktig på. Men sist jag tog med henne, till BVC hade hon tydligen sutte och skällt som en tok och enligt en harsh tant "har ett såntdär beteende en hund inte ska ha, ni vet en osäker och lite farlig hund" ungefär något sådant sa hon.. Grrrr... Akta er för Sookie säger jag bara!!

Nu när jag skrivit de där förstår jag inte riktigt vart jag ville komma, man låter de stå kvar... Jag har inte så mycket att säga egentligen...

Jooo, det har jag ju glömt, i måndags tog Lydia jätte många steg, iofs höll hon sig i hoppgungans tyg och det är ju inte nå stadigt alls och gick ända tills hoppgungan tog slut... Sen igår gick hon några små steg, fast det går inte så bra än men det verkar röra sig åt rätt håll i alla fall. :D Mammashjärta är så duktig!!

Ne nu ska jag göra min i ordning för att gå ner på sten en liten sväng, sen blir det nog att dricka kaffe och te för halsen resten av dagen.. Hoppas ni får en underbardag!! :)

Bilder

Äntligen fick jag in bilderna i datorn.. Så nu är jag inte irriterad längre.. :) Skönt de då det går en massa onödig energi!! Här har ni lite bilder i alla fall. :)

Hemma hos Jennifer :)





Jag och Jennifer i lördags. :)

Klagosång

Idag har jag varit irriterad hela dagen känns det som... Först var jag irriterad över barnvagen helt i onödan, fast det gick ganska fort över då jag kom på att jag har den gammla vagnen.. Sen blev jag irriterad på en annan sak, vi hade klätt på oss och ska gå ut med hunden, neee då märker jag att Sookies koppel är i våran bil som är vid en biluthyrning (Lars har en hyrbil med barnvagnen i) så jag går dit med Sookie i ett trasigt koppel som hon tuggat sönder för länge sedan så jag fick knyta kopplet i halsbandet.. Och när jag väl är vid biluthyrningen så är dom inte där så jag ringer dom och förklarar att jag måste in i bilen.. Den snälla mannen jag pratade med sa att han skulle skjusa hem kopplet åt mig.. Så det löste sig men jag hann ändå bli irriterad..
Sen nu har jag försökt hur länge som helst att få in bilder i datorn men det är någe fel på J*VLA sladden, den glappar och ä cp.. Det funkar lite i början sen klopplar den ifrån bara.. Så nu sitter jag och är irriterad över det!!!

Jaa, helt onödiga saker att vara irriterad över men nu är det så... Hoppas jag får till dynorna som jag ska försöka sy klart sen ikväll i alla fall.. Och tyvärr så får ni inga bilder eftersom jag inte får in dom på datorn..

Jag gick över till Jennifer tidigare idag också, Emma och Brandon var där så vi drack lite kaffe och surrade sedan gick jag hem. Lydia var trött och skulle äta mat. Ne nu ska jag avsluta och fösöka igen med bilderna.. Glöm inte husfruarna ikväll ;P

Ingen barnvagn

Som sagt nu har Lars åkt iväg, kommer inte riktigt ihåg vad stället hette som han skulle till men det var långt upp i alla fall. Han ringde nyss och sa "hej.... Jag har en rosa sak med 4 hjul i bilen, kan du gissa vad det är??" Och för er som inte fattar vad det är så är det BARNVAGNEN!!!! Hur ska jag klara mig utan barnvagn tills på fredag? _Om han nu inte kommer hem tidigare.. Jag behöver den näör jag ska ut med hunden, ifall jag ska gå och handla, ifall jag ska ner på stan, när jag ska på babysim... Jaa, jag behöver vagnen helt enkelt!!
Fast det kommer säkert att lösa sig på någon sätt, måste bara lugna mig en sekund och tänka ut något.

Idag vet jag inte vad som är planerat.. Har ingen aning. Och jag har inte så mycket mer att skriva mer heller. Hejdå!

Nattbesök

Det är så härligt att ha han hemma. :) Han har jobbat hemma hela dagen också, även fast han har jobbat så har det varit att vi umgåtts lite grann. :)
Imorgon så åker han iväg igen och kommer hem igen någon gång mellan onsdag och fredag fast mest troligt på fredag.. Han vet inte än.

Nu har vi nattfrämande här från Umeå så Lars och Robert sitter och surrar nu och jag sitter här och kollar runt lite. :) Tror det blir en tidig kväll för mig, är ganska trött. Men om jag känner mig rätt så blir jag piggare ju senare det blir också är jag uppe sent. ;p

Ne nu ska jag i alla fall göra någon annat! Puss

Myshumör

ÅHH idag kommer Lars hem.. Vi längtar!! Det blir så att man uppskattar varandra lite mer när man är ifrån varandra och saknar varan. Annars blir det lätt att man flyter in i vardagen och tar varanda lite för givet.. 
Men idag kommer han hem och jag har redan förberett med film och myshumör! :) Jag kom inte ihåg vilken tid han sa att han skulle komma hem men jag hade tänkt försöka ha Lydia vaken när han kommer, så han får mysa lite med henne. :)

Nu ska jag gå och tvätta lite grann, sen kanske det blir en promenad till Simon och Jennifer. :) Hoppas ni haft en kanon helg!!

707421 ute...

0-22c7d7c49d41f8822d1f42b08dcec417.png

Kolla varifrån!

ute på promenad. Lydia somnade nästan på en gång. :) mammas sötunge.


Välbehövligt!

God morgon!
Igår kväll kom Jennifer, Liam och Simon hit.. Simon skulle hjälpa mig med att sy dynan. Jag orkar inte ens berätta hur det gick förutom att det JAG sydde blev APFULT!
För att bli på bättre humör klockan 2 på natten så såg jag the hangover, gud vad jag skrattade, jag älskar den filmen!!!! :D Hahaha! Se den filmen om ni inte redan gjort de. ;P Den är så jävla bra! ;D

Nu idag på förmiddagen ska jag åka till långvik med Simon och Jennifer, Simons föräldrar bor är plus att dom har sin hund där så jag tänkte att dom skulle få springa av sig. Det vore välbehövligt, Sookie har alldeles för mycket energi nu så det kommer göra susen att dom får leka och spirnga. :D Gud så jag längtar!

Men för att kanske vara klar när dom kommer så måste jag nog avsluta nu, ska bara kolla lite snabbt på internet sen blir det duschen för mig. :) Hoppas ni har en kanon dag, det ska i alla fall jag ha!


Idag ska jag vara fin!!

Nu efter jag hade duschat kände jag för att ta på mig lite finare kläder, det är ju trots allt fredag tänkte jag... Men sen när jag tatt på mig mina fina (allt annat än mjuxiksbyxor) kläder kände jag bara "varför skulle jag gå omkring med de här idag" Jag menar, jag ska ju bara vara hemma, kan ju lika gärna gå i tosor..
Fast det är lite tråkigt, så är det varje dag. Man tar på sig nå skit för man ska ändå bara vara hemma. Jag kan gå i mina pyjamasbyxor fram till Lars kommer hem då byter jag och rycker upp mig. ;P

Nu håller jag på med min lunch, det blir en Sophia speciell som Lars verkligen INTE gillar så jag ska passa på att äta de nu när han är borta.. Det låter kanske inte gott men det är de, tycker jag. Sen är de enkelt. Makaroner, köttfärs, majs, ost, cream frech... ;) blanda alltihopa, (jaa efter ni kokat makaronerna och stekt köttfärsen.. Krydda med de ni vill.) strö ost på toppen in i ungen tills osten smält eller nått sen är det klarrt!
Ahlmark, om du läser kan du ju ta de avancerade receptet nu. ;D


Fel röst på rätt kropp

På dagarna gör det inte så mycket att man har en man i Polen, utan det är på kvällanra som det märks.. Funderade länge igår ifall jag skulle ta lydia till sängen, men lämnade den iden. Iställe tänkte jag på om Sookie skulle få komma upp i sängen, men bestlutade att hon fick ligga kvar på golvet.
Så det blev bara jag, datorn och en film i sängen inatt!!!

Nu sitter jag och lyssnar på rabion.. som alltid p3.. Sen bestämde jag mig för att gå in och kolla på deras bilder och nej.... Deras röster tillhör inte deras kroppas. Jag hade en helt annan bild framför mig.. (paus för blöjbyte)
Nu när jag stod vid skötbordet så funderade jag på rösterna och kom fram till att jag vet nog inte ens vems röst som tillhör namnen heller. :S

I alla fall idag ska Johanna komma hit och hjälpa mig med att sy dynorna, det visade sig vara mycket kompilcerat jobb!! Sen vet jag inte. Jag vet inte om jag kommer att komma upp i 13000 steg idag men jag siktar på 10000 steg i alla fall. (Om den inte nollställs igen.)


Ne nu ska jag kolla runt lite på internet sedan blir det väl att vakna till liv och göra sig iordning. :) Ha en bra dag!


Damen vill inte sova....

Lydia har fortfarande inte somnat... Jag som trodde hon var jätte trött eftersom hon somnade nästan medans hon åt vällingen..
Men hon har varit tjorvig nu dom senaste dagarna.. Hon har verkat jätte trött och man trott att hon skulle somna fort men då har hon legat vaken i sängen till 9 eller nått sånt.. :/ fast hon ligger snällt i sängen och pratar/busar för sig själv. Jag behöver bara gå dit ibland och lägga henne ner. Så det är egentligen ingen större fara..
Men just nu har jag en hund som verkligen vill ut, men jag vill inte gå ut medans Lydia fortfarande är vaken.. Stackars vovven. :(

Aja, jag hoppas Lydia somnar snart så jag kan traska ut med Sookie och ikväll ska jag ha en pannlampa (sexigt!!) när jag går till skogen bakom huset.. Så jag ser vad det är för djur så att jag inte blir rädd för en katt eller igelkotte. ;P

Mössa och vantar

Det blev ingen middag med Mika idag.. Som vanligt dök det upp nått annat för han. Jag gick istället på stan med Jennifer och åt middag med henne. :) Alltid lika trevligt.. Sedan handlade jag en rejäl vinter mössa och vinter vantar till Lydia. :) Riktigt fina är dom men himla dyra.. Jag ska lägga upp bild så ni får se hur de ser ut. :) Det är då en säkerhet att Lydia inte kommer frysa om öronen/kinderna och händerna. :D

Sen mitt mål med att gå 13000 steg idag vet jag inte om jag kommer uppnå.. Min stegräknare hade nollställt sig när jag kollade på vägen hem från stan.. Vi som gick en omväg ner till stan och hem från stan.. Typiskt!!

Jag har redan nu lagt Lydia och jag tror hon sover.. Hon var jätte trött så hon fick lägga sig tidigt idag. Jag ska väl gå och småstäda lite sen blir det väl datorn och tv:n resten av kvällen. Får se om jag skriver mer senare. Nu bilder...


 






En till tand! :)

Lydia ligger nu och sover, stackarn var jätte trött och blev jätte ledsen när jag skulle byta blöja. Hon bara skrek och skrek och skrek.. Självklart höll jag på att koka napparna då så hon fick ingen ljuddämpare. Men i allt när hon skriker ser jag att hon har fått en till tand uppe. Så det var en tand på G när bajset hennes blev frätande. :) Fast jag tror inte det är på väg någon mer tand, det såg inte ut som så. Vill att alla (många) tänder ska komma på en gång så det inte blir lika jobbigt tand för tand.. Stackars lilltjejen! Nu har hon i alla fall två tänder nere och en uppe. :)

Lydia har på sig sina finbyxor, hello kitty hängselbyxen idag.. Hon kröp omkring på golvet i mindre än 5 minuter och var redan full i hundhår så jag ska dammsuga nu medans hon sover. :) Skriver någon mer rad senare idag. :)


Liv och död

Hejhejhallå!
Igår höll jag på att bli ihjäl äten när jag var ut med Sookie sista gången. Det var något djur som jagade mig i skogen bakom huset. Jag såg inget så jag sprang bara.. De kan ha varit något varg-katt liknade djur... Sookie sprang efter och tyckte det var roligt.
När jag kom in skulle jag ta datorn till sängen och somna till en film, lättare sagt än gjort. Filmen var så spännande så jag kunde inte somna till den, utan jag var "tvungen" att se klart den.. Var vaken till 3 någon gång. Så idag är jag trött, men jag sitter nu och dricker min första kopp kaffe så det går nog till sig snart. ;)

Idag måste jag städa, det ser förjävligt ut.. :/ Fast vet inte riktigt om jag har tid för att städa. (Jag och mitt upptagna liv) Johanna kanske skulle komma förbi och se efter ifall hon kunde hjälpa mig att sy. Sen på eftermiddagen ska jag ut på en promenad (alltså en extra utöver rastningar av hunden, jag har mina steg att tänka på) och vid middagstid ska jag träffa Mika och äta en kebab med han eller nått.

Lydia sitter här brevid och äter en mandarin (hon fick gröt till frukost) och jag glömde ta av pyjamasen... Tog den ren igår och hamnar i tvätten idag.
Sen idag har jag ett mål.... Jag ska gå över 13000 steg.. Det ska jag göra och jag får inte misslyckas, det finns inte utrymme till det.. Det är mitt mål idag, och kanske sy mina dynor så det blir klart.. :)
Nu ska jag gå och koka alla nappar och nappflaskor. :) Ha en bra dag!

Vi älskar dig hjärtat!


Jag kan egentligen inte sy.....

Okej...... Jag har nu tagit fram tyget, mätt ut, klippt, mätt ut och funderat. Sen kommer jag på att jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ingen aning alls. Jag hade träslöjd i skolan och där hade jag bra betyg. Men syslöjd... Där hade jag nog haft IG.. Det står still i huvudet, jag fixar det inte.
Bra att jag kommer på det nu när jag redan klippt och grejer i tyget.. Inte bra Sophia!

En bra sak är i alla fall att min stegräknare står på 12154 steg nu.. Bra Sophia!

En trött delfin!

Nu har jag precis lagt Lydia fast hon är fortfarande vaken. :P Mammas go´tjej! ♥

Babysimmet gick bara bra, vi gjorde lite längre dyk osv, Lydia var glad hela tiden och plaskade som bara den. :) När vi hade bytt om och jag höll på att packa ihop slog hon huvudet i golvet. Men det gick bra. Hon blev ledsen och grinade men det gick över med en majskrok.. :) Hon fick inte ens ett märke, vilket jag trodde då hon blev himla röd där hon slog sig.
När vi gick till busshållsplatsen så somnade hon på en gång, tror inte ens jag hann gå 30 meter innan hon sov. Det är så fel tid för oss eftersom Lydia brukar sova den tiden vi är i badet..
Sen anmälde jag oss till nästa fortsättningskurs.. Den är ännu mer fel tid. Klockan 3, fast busstiderna passar bättre då. :)

Vi hoppade av bussen i stan så jag gick och handlade Lite tyg snabbt, mötte upp Jennifer och gick på ica sedan hem. Nu håller jag på med min middag, vild porterstek, det luktar gott i alla fall. :) Tråkigt att behöva äta den själv. (Det var egentligen meningen att det skulle bli middag igår då Lars fortfaraned var hemma)

Senare ikväll ska jag sy mina dynor till hallen, ska över till grannen och låna deras symaskin efter att Lydia har somnat. Det ska bli roligt att se hur det blir. :) Jag hoppas jag valde rätt tyg nu. Annars blir jag inte glad! Ne, nu ska jag gå och kolla till Lydia sen gå över till grannen om Lydia har somnat. Skriver kanske en rad senare ikväll. :)

Yes, jag fixade det själv!!

Nu går det att kommentera igen och jag fixade det själv.. Duktiga jag!! Nu är det bara för er att börja kommentera! :)

Pink- Dear Mr President - Live



Åh, den hära låten har jag fastnat för helt och hållet. Cajsa hade den i sin blogg för ett tag sedan och jag hade aldrig hört den tidigare men sen dess har jag blivit helt fast. Den är så bra!! Och nästan alltid när hon sjunger:
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye? Så får jag tårar i ögonen. 

Här är hela texten
Dear Mr. President,
Come take a walk with me.
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me.
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly.

What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?

Dear Mr. President,
Were you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
Are you a lonely boy?
How can you say
No child is left behind?
We're not dumb and we're not blind.
They're all sitting in your cells
While you pave the road to hell.

What kind of father would take his own daughter's rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
You've come a long way from whiskey and cocaine.

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye?

Let me tell you 'bout hard work
Minimum wage with a baby on the way
Let me tell you 'bout hard work
Rebuilding your house after the bombs took them away
Let me tell you 'bout hard work
Building a bed out of a cardboard box
Let me tell you 'bout hard work
Hard work
Hard work
You don't know nothing 'bout hard work
Hard work
Hard work
Oh

How do you sleep at night?
How do you walk with your head held high?
Dear Mr. President,
You'd never take a walk with me.
Would you?

Grattis Älskling! ♥ :)

Grattis hjärtat på din födelsedag!! :) ♥ Hoppas du får en kanondag! Vi önskar att vi kunde vara med dig!
Lars fyller år idag så jag bjöd på fika igår och Eva och Ivar kom.. Vi satt och surrade ett tag innan Lars skulle packa klart och åka och handla åt mig. :)

Idag har vi babysim, och jag hade tänkt gå ner på stan och hoppa på bussen där, sen hoppa av i stan när jag ska hem och gå därifrån. Jag har ju min nya stegräknare.. Det känns roligare att gå bara därför. Igår gick jag 9000 steg från halv 3, fast jag tänkte att det kanske var för lätt känslighet. Det låter så himla mycket tycker ja. Men Johanna sa att man skulle gå 10000 steg om dagen, så det kanske stämmer också.
Jag hade tänkt göra en stek nu, fast jag hinner inte det innan jag ska på babysimmet, hunden ska ut, allt ska packas, jag ska raka benen, vi ska äta, hunden ska ut igen, osv. Jaa ni fattar säkert att det finns saker att göra så jag gör steken ikväll istället.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och Lydia är här brevid och äter smörgåsrån och snart ska vi gå ut med hunden. :) Det är så skönt att ha Sookie hemma igen. Jag har saknat henne så mycket, samtidigt som det varit skönt att vila upp sig och samla ny energi till henne.
Förut gnällde jag på att det var en massa hundhår att dammsuga upp men nu när Sookie varit borta gnällde jag på att jag har fått damsuga/torka upp mat och smörgåsrån efter Lydia. ;p Alltid är det något som inte är bra. Men det är i alla fall skönt att Sookie är hemma igen!! :)
Tack Ivar för att du skött Sookie! :)

Nu ska jag kolla runt lite på internett sedan ska vi ut på en liten promenad. :) Hoppas ni får en kanon dag!
 


Oli Lemieux training trampoline wall Dralion Cirque du Soleil



Min äldre bror visade denna video.. Det ser riktigt roligt ut, sen är dom ju jävligt duktiga! :) (Y)

En liten promenad!

Det blev en liten promenad för oss. :) Det var riktigt skönt att komma ut och gå sen hade jag ju sällskap utav Johanna så det gjorde ju allt bara bättre. :)
Först gick vi på stan för jag ville köpa en stegräknare som jag länge velat ha, sen gick vi till studieväglednings centrum eller vad det nu heter, bibblan var vi till en sväng också sen gick vi och handlade på ica innan vi gick hem. :) Tack för sällskapat Johanna!
Nu sover Lydia ute i vagnen men måste snart gå och väcka henne annars blir det svårt att lägga henne ikväll.
Lars kommer hem ganska sent idag, dom hade mycket att göra på jobbet innan imorgon då som åker till polen. Så jag hade ändå tänkt att Lydia skulle vara uppe lite längre så Lars får träffa henne innan han åker bort tills nästa vecka. :)

Angående det dära med att det inte går att kommentera så har jag inte löst de som ni kanske ha märkt och jag kommer nog inte att lösa de för jag har ingen aning om vart jag ska kolla i alla dessa koder osv. Så ni får fortsätta att lägga era kommentarer på lager och sedan skiva dom...
Nu bara för att man inte kan kommentera så tror ju jag att det är många som vill kommentera. Fast så är ju säkert inte fallet så det är egentligen inte något större problem. Men om någon känner att dom vill hjälpa mig så maila mig på [email protected]. :)

Vakthunden

Sookie är fortfarande hos Ivar men idag vill jag ha hem henne. Jag saknar henne skit mycket, men jag tror det har varit välbehövligt att ha henne hos Ivar några dagar. :) Sen så åker Lars till polen i morgon och då är det skönt att ha hon hemma också. Min fina "vakt" hund! :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra, som vanligt. Vi får se vad dagen har att erbjuda. Men först och främst vill ja ha hem Sookie, men Ivar har pratat i telefon i över en timme så jag får inte tag i han. Sen vet jag inte. Grannen skulle vara barnvakt åt Lydia någon gång under veckan då jag behöver ha min dubbellektion, men jag har inte bokat någon än så jag vet inte när det blir.

BTW, jag hade ju halkbanan bokad först, sen fick ja skjuta fram den till den 15:de oktober och för 1½ vecka sedan ringer körskolan och vill flytta fram min körlektion för det finns dom som faktiskt har tagit alla sina körlektionern som man måste ha och vill ge dom tiden istället. Så nu har jag ingen halkbana bokad.
Det känns som om att jag inte alls tar mig någonstans med körkortet. Men det är väl som det är också.

Ne nu har jag inte tid att sitta här, eller jo det har jag men jag vet inte vad jag ska skriva bara.

Kommentera

Det går inte att kommentera på min blogg och jag har ingen aning om hur jag fixar det. Så ni fårlägga era kommentarer på lager och skicka dom när jag eller någon annan har fixat till allt igen. ;P

Världens mysigaste grej

Nu sitter vi här framför datorn jag är med en kopp kaffe och Lydia äter smörgåsrån nu efter gröten. :) Imorse hade hon inte vaknat vid 8 tiden så jag klev upp och duschade och sånt i lugn och ro och det var himla skönt! Att inte stressa. :) Varför kliver jag inte upp tidigare själv oftare för..?? Nee, faktiskt så tycker jag mer om att sova och ligga under två varma täcken omringad av kuddar. Det är faktiskt som rubriken låter. Sedan är Lars alltid så underbar innan han åker på jobbet på morgonen, han lägger alltid på mig sitt täcke och packar in mig så jag inte ska frysa, så att det inte kommer in luft. Han är så snäll! Det är faktiskt bättre än att kliva upp själv tidigt.

Men när hon vaknade så småpratade hon bara lite grann så jag gick dit för att kolla till henne och då stod hon upp i sängen hängde över ansiktet över kanten och höll i hennes kanin som hon nästan alltid vill ha med sig. Hon är bara för söt!
Kaninen var verkligen en kanon present från Morbror Christian och Moster Sabina. :D (Y) Det är helt klart hennes favorit utav alla gosedjur och leksaker hon har. :)

Idag ska jag träffa Johanna, som som vart och jobbat i New Jersey. Hon kom ju hem förra veckan. Och idag ska vi träffas, fast jag vet inte riktigt när, hon skulle höra av sig till lunch. :) Det ska i alla fall bli himla trevligt och roligt. Säkert kommer det bli såhär pinsamt tyst också.. :| (Jag har altid en sån inställning, en mindre positiv alltså.)

Ne, nu ska jag gå och byta blöja på lilltjejen sen ska vi leka lite grann. :) Hoppas ni får en kanon dag, för det ska jag ha! :)

Bilder

Nu har vi fått upp alla saker. :) Det blev riktigt bra, lampan i hallen blev kanon, det blev mycket ljusare istället för den gammla lampan. Sen har jag satt dit lite oranga ljus. Det enda som är kvar att göra i hallen nu är att fixa en lampskärm, tavelduk, och dynor till pallarna. :) Men jag är riktigt nöjd med hallen!!
Sideborden eller om man säger hyllan i matsalen hamnade på helt rätt plats, fast det var inte den platsen vi båda hade tänkt på innan så vi fick mödlera om lite. Ett hörskåp och en hylla fick vi flytta. Det ser lite mindre bra ut där hörskåpet hamnade. Jag tyckte inte riktigt det passade in där, men vi ska ha så ett tag och känna oss för. :)

Jag har knäppt lite bilder så ni får se vad vi köpt. :) Ifall någon själ skulle vara intresserad.

I Lydias rum, med tiden blir det ju mer böcker och mer tavellister. :)


Lydias tält :)



I hallen




I matsalen, den röda vasen är också ny.




Det var de mesta, jag ville inte knäppa kort och lägga upp på bestik, ljus, glas osv. ;P Nu ska jag försöka pyssla lite mer med bloggen sen blir det duschen och sedan sängen. :) Sov gott!


Ny design igen.. ;p

Som ni ser har jag gjort en ny design.. Och jag satte in den själv också, så bli inte förvånnad om något ser helt galet ut?! :) Jag har lite mer saker som jag tänkt göra men har inte riktigt tid nu. Nu ska jag bädda rent i sängen sedan ska jag städa bilen.. :)
Men visst blev det rätt bra? :)

Ikea

God morgon. :)
Idag ska vi nog bara ta och skruva ihop våra saker som vi köpte igår. Fast det var inte så mycket at skriva ändå.. Nu när jag är hemma och har packt upp alla saker så tycker jag det inte var speciellt mycket som vi handlade. :P Men så är det väl jämt.

Vi köpte bland annat,
Tre små runda mattor till hallen
En taklampa till hallen
Korgar till hallen
Två st "bänkar" till hallen
En sidebord till matsalen
En ljusslinga till sovrummet
Bestik
Tält till Lydia
Tavellister
En rosa mysdress till mig
Sen blev det en massa småtjaft som man alltid plockar med sig. ;P

Vi gick på alko och handlade lite grann också, vi köpte nån grej som man kan få lila drinkar av, ;P
Sen gick vi till Iittala Fabriksbutik och handlade en ny hackman 5 liters gryta som verkligen behövs. Våran andra får vi stå och trycka ner mot plattan för att t.ex vattnet ska koka. :P Sedan köpte vi också en alvar aalto iittala vas, jag tycker den är så fint! Nästan hela serien är fin. Fast allt kan man ju inte få. ;)

just nu har jag inga bilder på det jag köpte men det kommer väl på en del av det senare idag. :) Nu ska jag gå till Lydia som blev lite less. ;P Hoppas ni får en bra dag! :)

Trötta

Nu är vi hemma igen. Vi alla är helt slut. Det blev ganska mycket inhandlat.. :) Fast nu ska vi ta datorn till sängen och se en film och somna till den. :) Skriver imorgon istället. Sov gott!

"Människomat"

Jag har inte så mycket att säga just nu. Vi väntar på att Jennifer, Simon och Liam ska komma hit. Sen imorgon blir det Ikea med dom. :) Lydia ska vara hos faster Eva och Ivar (Lars pappa) har tagit hand om Sookie över helgen. :) Det är mycket skönt och jag vet med säkerhet att hon kommer få en massa "människomat" ;P och vara ute och springa hela dagarna lång, så jag tror inte Sookie klagar heller. ;)

Nu hade jag inte så mycket mer på hjärtat. Sovgott! :)

Rubrik

Idag ska vi som sagt gå ner på stan och träffa Mika, det ska bli skönt att surra av sig lite med han. Det var ju ett tag sen vi sågs.
Tills dess vi ska ner på stan har vi inget speciellt att göra, ska väl göra mig iordning och vara ut med Sookie innan men annars finns det inte så mycket att göra. :)

Lydia hade en lite jobbig natt, hon vaknade några gånger och var ledsen fast somnade om ganska fort. Men hon sov då till efter 8 imorse så det var skönt. :)
Nu sitter hon här brevid och pratar lite grann. Tror hon tycker det är tråkigt att jag sitter och skriver här, så jag ska avsluta nu och leka lite med henne innan hon ska sova igen. :)
Ha en bra dag! :)

Bilder på prinsessan

Nu har vi precis lagt Lydia (19:08). Tror hon kommer somna ganska fort för hon var då himla trött. Vi har inte gjort så myckt idag, det blev ingen mamma grupp, och jag gick inte på stan heller men imorgon ska jag träffa Mika, han är skylldig mig en fika. Så vi ska gå omkring på stan lite grann. :)

Till middag blev det kyckling och ris och Lars slängde ihop en sommarkaka så vi fick oss lite kaka till kaffet efter maten. Mycket gott! :) Nu ikväll ska vi nog inte göra så mycket, vi ska skruva upp våra hatthyllor sedan blir det nog inte så mycket mer.
Jag ska lägga upp lite bilder. :)











Det tog så lång tid att ladda upp bilderna för mig nu så det får räcka med dom här bilderna, plus att vi fick besök nu så jag måste gå.
hej!

Vettiga saker?

Jag tror Lydia sover igen. Hon va då så himla trött och grinig så jag la henne igen. Och nu är det tyst från hennes rums så jag antar att hon sover. Funderar på om jag ska lägga mig och sova mer eller om jag ska göra alla dom dära vettiga sakerna som annars finns att göra..

Nu när vi snart är klar med hallen så funderar jag på om vi ska börja direkt med vardagsrummet. Det ser riktigt hemskt ut, men Lars trodde inte att vi blev klara innan jul. Så jag har inte riktigt bestämt mig än. Tapepen är verkligen hemskt där inne, såhära äckel brandgul, och inget passar med något, Sookie har tuggat sönder mattan som har fått lega kvar av någon konstig anledning. :S
Ne, vi får nog börja med vardagsrummet efter jul. Vill ha det antingen klart då eller att inget har gjorts.

Aja, nu ska jag gå och fundera lite till på om jag ska lägga mig igen eller göra lite vettiga saker. Hoppas ni får en kanon dag! :)

Att välja rubirk

Inte blev det att jag gick ner på stan. Det får bli imorgon efter mammagruppen. :)

Lars kom hem ganska tidigt idag också så vi for och handlade tillsammns innan Lydia skulle lägga sig, fast det drog ut på tiden och Lydia kom inte i säng förens vid halv 8.. Hennes bak är mycket bättre, det är redan en stor skillnad så det var bar att jag bara gick till BVC utan en tid bokand.

Nu sitter jag och gör inget alls, väntar på att klockan ska bli 9.. Då är det tv:n som gäller sen sängen. :) Faktiskt tror jag att jag ska gå göra mig kväll nu och bara mysa framför tv:n med en kopp te. :)
Puss.

Bilder på fönstren! :)

Sedan målade jag ju klart fönstrena igår och igår kväll städade jag undan och satte upp gardiner där. Det blev himla bra. :) Nu längtar jag tills på lördag så vi åker till Ikea och handlar nya saker till hallen. :)
Så här blev det i alla fall! Det blev ganska dåliga bilder, men man ser ju ändå skillnaden. Visst blev det bra? :)

FÖRE:

 

EFTER:




Sen har vi trappsteget också, fast det tog jag ingen före bild på, men den var lika brun som dörren. :P


Granatäpple

Som sagt det blir inge babysim för våran del idag och jag åker inte heller dit för att kolla. Hade istället tänkt gå på stan och leta en bikini till mig och en liten sak till Lydia. Något brukar man ju alltid komma hem med. ;)

De här köpte jag igår på apoteket, det luktar såå gott. Granatäpple doftar det. :) Sen fick man 20 % rabbat också på allt. :) Body lotion, hand cream och shower gel. :)





En present ;D



Tack faster Åsa med familj för klänningen! Den är jätte fint.. Hoppas vi ses till jul.  :)


Lite bättre :)

Nu har jag nyss smörjt in Lydia för första gången idag med den dära salvan. Hon har blivit lite bättre men inte är det mycket, fast hon skriker inte längre när man ska torka eller när hon har bajsat så det är på bättingsväg. Vad skönt det måste vara för henne. Har tyckt så synd om henne när hon verkar ha haft så ont.. :(
BM sa att det troligtvis var bajset som var frätande. Så hon kanske har några mer tänder på G.. Man vet aldrig. Fast jag hoppas att dom kommer lika smärtfritt som fom två första. Då märktes det knappt på henne.

Nu är en av våra grannar ner i garaget och håller på. Lars ville verkligen låna ut garaget till han. Och jaa, varför inte eentligen, vi har ju ett stort garage med massa verktyg klart dom har nytta utav det.

Nu ska jag dammsuga lite, det ligger stora hundhårsttussar över allt. Det är äckligt! Sen ska jag traska ut med hunden så fort Lydia har somnat. :)
Ha en bra dag!


Lila salva

Denna dag har gått fort. Och det känns som jag har fått mycket gjort. Målat klart fönstret, Jennifer och Liam kom hit, sen gick vi till BVC med Lydia. Jag och Jennifer tyckte det såg alldeles för hemskt ut för att det bara skulle hjälpa med zinksalva eller idomin salva.
På BVC så hjälpte ju självklart barnmorskan (jag tycker vi har världens bästa barnmorska) oss och hon smetade på någon lila, verkligen en Lila gega på såren sen fick jag ett namn på en salva som jag skulle smörja på 2 gånger om dagen i 5 dagar. Daktscort hette det. Hoppas att det hjälper. Tycker så synd om henne. :( Sen fick vi inte bada imorgon heller. Men jag funderar på om jag bara ska åka dit och kolla på istället. Vi får se hur det blir imorgon. :)
Efter BVC gick vi till sjukuset och köpte salvan plus lite andra saker. Sen så gick vi (jag och Jennifer med barn) hem igen och lagade mat.

Lars överaskade också med att komma hem tidigt idag, redan vid 5 var han hemma.. :D Det är alltid uppskattat!! ♥ Nu sitter nakenfisen och han i soffan och myser innan Lydia ska lägga sig. :)
Sen ska vi gå ner i garaget och byta däck på bilen. Efter det blir det tv hela kvällen för mig. Från klockan 8 till 10, så det lära inte bli nå mer inlägg för mig. Tv:n är mycket viktigare idag!!

Nu ska jag plocka undan det sista efter middagen sedan ska vi natta Lydia. :) Puss!

Tack snälla ni!

Jag vill bara säga tck till er som gett tips o salvor till Lydias lilla bak osv. :) Det uppskattas! Det är bara att fortsätta att ge tips om ni känner att ni också har något bra att säga. :)

Äntligen har jag målat klart!!

Nu har jag målat det andra fönstret helt och hållet. Nu ska det bara få torka sen är det klart!! Det är så skönt att det äntligen är klart! :) Och det blev mycket fräschare också! Ljust och fint! :)
Det skulle ju självklart krångla lite för mig.. När jag går ner och hämtar färgen och märker hur lite det är kvar så undrar jag ifall färgen kommer att räcka till hela fönstret.. Sen går jag upp och ska öppna burken och självklart häller jag ut nästan hälften av färgen på golvet.. Det var bara att torka upp och få bort färgen så fort som möjligt. Vilket gick bra. :) Sen när jag börjar måla så märker jag att jag har ju fått färg på mina byxor (jag hade varit dum nog att tänka "men jag ska bara måla lite och jag får vara försiktig", så jag bytte aldrig till ett par "målarbyxor") så det var bara att avbryta allt och försöka få bort färgen på byxorna. Vilket också gick bra. :)
Men det blev bättre och allt gick smidigare sen, färgen räckte och jag målade resten av fönstret utav problem. :) Det var intressant läning för er va? :p

Nu ska jag äta lunch innan lillan vaknar. :)

Stackars mammas lilltjej! ;(

En ny dag och nya möjligheter!!

Igår kväll fixade jag lite med de fönster som är klart i hallen, satte upp gardiner, skruvade bort skoställ, bar upp trappsteget till garderoben osv.. Fixade lite grann. Idag när Lydia sover måste jag måla det andra fönstret, i alla fall den del som måste vara öppen. Sen är det nästan klart.. :D Det känns så skönt. :)

Idag har vi inte hunnit gjort så mycket. Lydia har sår i baken nu, hon hon skriker när man ska byta blöja eller när hon har bajsat.. Det måste svida för stackarn. I alla fall skulle jag ringa till BVC för att kanske få nå bra tips men nee då har dom inte ens telefontid en halvtimme. Utan jag fick återkomma imorgon kvart över 8.. Vilken idiot är det som kommit på dessa jävla idiotiska telefontider??
I alla fall har Lydia fått varit en nakenfis här på morgonen, så att hennes sår ska torka lite.  Men det är bara så kallt här just på morgonen så hon blev kall så fort hon inte var under täcke. Så jag tänkte låta henne fortsätta vara en nakenfis senare idag när huset blivit varmt igen. :)

Vi har inga planer för dagen, jag hade bara tänkt vara hemma och kanske måla lite på fönstret. :) Nu ska jag gå och ta en kopp kaffe. :)
Hoppas ni får en kanondag!


.....

Utav just nu 81 unika besökare (min statistikmätare på bloggen visar fel) är det inte en enda som kommenterat. Jag tycker det är dåligt. "Åhh, vad roligt att Lydia har gått småsteg.." Åtminstonde en sån kommentar hade jag förväntat mig.

Aja, dagar har gått ganska fort, Jennifer kom ju för bo och vi drack kaffe och surrade en stund innan hon var tvungen att gå hem. :) Jag ska nog gå till henne imorgon. :) Jag måste på stan också och köpa en bikini. Vill inte bada med den jag har nu längre. Jag är inte bekväm i den. Så en ny sån blir det imorgon eller på onsdag.. :)

Nu ska jag göra mig en tekopp sedan lägga mig hade jag tänkt. :)
Sovgott!

Lydia har gått själv utan stöd!! ;D

Nu ligger Lydia och sover igen. hon var himla trött nu, plus att hon är jätte röd i baken så hon bara skrek när jag skulle byta.. Stackars liten. :(

Nu ska ni få höra vad min duktiga lilla tjej kan.... :D Igår GICK nämligen Lydia själv utan stöd 5 steg, först tre steg sen ramlade hon sen efter ett tag gick hon två till!! Hon är så himla duktig! :D Mamma är så stolt! Säkert var det bara tursteg men ändå, det visar att hon är på väg åt rätt håll i alla fall.
Det går så fort allt!! Det var ju bara förra veckan som hon började stå själv en längre stund. Nu står hon nästan utan problem ett bra tag men hon vill helst hålla i sig i något. Mammas "stora" tjej! :) ♥

Senare igår kväll hade vi ju knattedyk som Anotn säger. Det gick jätte bra, det var inte lika många där igår som förra söndagen, men det var roligt i alla fall.

Jag la ju upp bilder från i lördags nyss och ska lägga upp bilder på bara Lydia nu. Så det blir mycket bilder för er att se. :)







Nu ska jag gå coh småstäda lite grann, Jennifer och Liam kommer hit lite senare idag! :) Hoppas ni får en bra dag!


Bilder från besöksdagen!

När vi kom dit så tog vi kaffe och bulla som start för hela dagen.. :)



Självklart så hade Lydia hörselskydd på sig!!




Söta moster skulle testa utrustning på ca 35 kg.



Tessi skulle också testa, sen posar hon så fint!! ;)


Vid skjutbanan, där Nils hade sin station under dagen med att ladda alla vapen




Jag och Lydia stod långt bort och dom andra gick och testsköt.


Sedan teståkte vi olika saker, här är moster som skulle testa motorcykeln...


.. Och självklart skulle jag testa sen efter. :)




Det var den dagen de

Idag blir det inge inlägg. Jag är trött och less så ni får vänta mer på bilderna.. Fast jag tror inte direkt att ni dör.


Hemma igen

Åh, nu är vi hemma igen och jag är jätte trött. Så det blir inge långt inlägg med en massa bilder.. :P Det var i alla fall himla trevligt att få åka ner och träffa moster, kusiner och kompisar idag!! Det har verkligen varit guld värt eftersom vi inte alls ses nå ofta annars. :)
Sen blev vi bjudna på middag hos Robert och det var minst lika trevligt de. :) Vi började rulla hemmåt vid halv 8 - 8 tiden så vi inte skulle komma hem allt för sent. :)
Nu ska jag gå och lägga mig men ska lägga upp tre bilder först!! :)

Jag och min Fina kusin!!! ♥


En stolt mor och son :) ♥


Lillkusinen med sin mördarblick och fina hatt! ♥



Sov gott!


Det var inge många

Jag tänkte passa på att blogga lite och lägga upp lite bilder nu medans Lydia sover ute.. Hon har redan sovit en timme så jag tror hon vaknar snart. Men hon hoppade över sin förmiddagslur så hon kanske sover längre nu. :)

Vi har i alla fall på förmiddagen varit och hämtat hennes skintofflor som jag hade beställt åt henne som kostade 200 kr, inte farligt tycker jag. Och dom var jätte fina. Ni får ingen bild på dom nu för hon har dom på sig nu när hon sover ute. :)
Sen gjorde vi lite ärenden åt Simon och Jennifer och åkte sedan hem till dom och åt frukost/lunch.. Sen var jag där hos dom fram till 2 då Simon skjusade hem mig igen. :)

Ikväll ska vi inte göra mycket, vi ska åka till Umeå imorgon mellan 6-7 på morgonen för att hälsa på min kära kusin Nils som gör lumpen där. Det ska bli mycket roligt, sen så får jag ju träffa min moster och lillkusinen, plus min kompis som jag parade ihop med Nils. Det ser jag framemot skit mycket. Det ska bli såå kul!! :D

Nu ska ni få lite bilder så jag hinner med innan Lydia vaknar.

Dom jätte gulliga hängelbyxorna jag köpte till Lydia igår. :)



Sen tyckte jag att jag att jag hade så fina kläder idag så jag lägger upp en bild på mig med. ;P


Hehe, jag hade tydligen inte så många bilder på kameran som jag trodde, det där var dom enda. Så ni får nöja er med det.. Jag hade ett kort till på Lydia med det blev inge bra. Får knäppa mer kort idag och imorgon så ni får massa på söndag eller när jag nu får tid att lägga upp dom.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe innan Lydia vaknar.. :) Puss!


En passande rubik

Nu sitter jag här igen. Igår kväll gick vi ner på stan fast var bara där en kortis. Vi träffade Simon och Jennifer så jag gick bara på Gina sen på hm där jag hittade lite söta saker som ni får se senare ikväll, sedan traskade vi hem till dom och fikade istället. Det blev ett stopp på affären innan också och där träffade vi Fredrik och Erika. Dom som knäppte kort på oss/mig när jag var gravid.. Det var himla roligt att se som. Dom är så söta tillsammans. :)


Nu sitter jag och väntar på att Simon och Jennifer ska komma och hämta mig så ska vi åka och göra lite ärenden, som ska fixa sin barnvagn och jag ska hämta ett par skintofflor som jag har beställt åt Lydia. :P:) Sen vet jag inte rikgtigt vad vi gör.  Men jag ska avsluta nu och gå ut med Sookie innan dom kommer. :) Hoppas ni får en kanoners dag!

Då släpper vi det..

Nu är det riktigt kallt ute.. Tror att det var minus gradet inatt för det var nämligen bara 0.5 grader när jag klev upp imorse. Idag ska Lydia ha sin overall på sig När vi går till mammagruppen.

Igår när jag skulle till babysimmet så tog jag ju bussen och när jag ska kliva på så var det redan två barnvagnar där.. Ena mamman med barn satt på säterna och den andra mamman satt brevid vagnen på platserna man viker ner.. Och när jag då går in så ställer hon sig inte upp så jag får plats med barnvagnen där den ska stå. Utan jag får stå utidörren med barnvagnen... Fine.. Sen så någon busshållsplats senare så kommer det en till barnvagn, och hon ställer sig fortfarande inte upp och gör plats för en av barnvagnarna.. Så jag och den andra mamma (som har en större barnvagn än mig) står och trängs vid dörren och inge folk kommer förbi oss. Och mamman bara sitter där och glor på oss för vi bökar runt..
Och nu i efterhand skulle jag ju naturligtvis ha sagt något.  Det tyckte jag var irriterande!!

Sen när jag satt och väntade på Lars satt en mamma som väntade på sina barn som hade badat.. Hon ser himla bitter ut, ungefär som hon tycker att hon har förlorat hela sitt liv.. Och sen ser hon mig och kollar med världens kallaste blick, och börjar prata med sin bekant om unga mammor och bla bli blo hit och dit! DET var också irriterande! Bara för att man är en ung mamma är man ingen dålig mamma!

Så nu har jag fått ur mig de så då kan jag släppa det nu också :P
Nu ska vi bara ta det lugnt tills vi ska på mammagruppen. Och idag hoppas jag att fler mammor kommer dit. Det ärrr så gimla tråkigt att man bara är två st när man ska vara 6-7 st..

Hoppas ni får en kanon dag! :D


RSS 2.0