Grattis Älskling! ♥ :)

Grattis hjärtat på din födelsedag!! :) ♥ Hoppas du får en kanondag! Vi önskar att vi kunde vara med dig!
Lars fyller år idag så jag bjöd på fika igår och Eva och Ivar kom.. Vi satt och surrade ett tag innan Lars skulle packa klart och åka och handla åt mig. :)

Idag har vi babysim, och jag hade tänkt gå ner på stan och hoppa på bussen där, sen hoppa av i stan när jag ska hem och gå därifrån. Jag har ju min nya stegräknare.. Det känns roligare att gå bara därför. Igår gick jag 9000 steg från halv 3, fast jag tänkte att det kanske var för lätt känslighet. Det låter så himla mycket tycker ja. Men Johanna sa att man skulle gå 10000 steg om dagen, så det kanske stämmer också.
Jag hade tänkt göra en stek nu, fast jag hinner inte det innan jag ska på babysimmet, hunden ska ut, allt ska packas, jag ska raka benen, vi ska äta, hunden ska ut igen, osv. Jaa ni fattar säkert att det finns saker att göra så jag gör steken ikväll istället.

Nu sitter jag med en kopp kaffe och Lydia är här brevid och äter smörgåsrån och snart ska vi gå ut med hunden. :) Det är så skönt att ha Sookie hemma igen. Jag har saknat henne så mycket, samtidigt som det varit skönt att vila upp sig och samla ny energi till henne.
Förut gnällde jag på att det var en massa hundhår att dammsuga upp men nu när Sookie varit borta gnällde jag på att jag har fått damsuga/torka upp mat och smörgåsrån efter Lydia. ;p Alltid är det något som inte är bra. Men det är i alla fall skönt att Sookie är hemma igen!! :)
Tack Ivar för att du skött Sookie! :)

Nu ska jag kolla runt lite på internett sedan ska vi ut på en liten promenad. :) Hoppas ni får en kanon dag!
 




Kommentarer
Postat av: Sigrid

SÖTNOSAR! :D

2009-10-14 @ 11:14:48
URL: http://sigrid.bloggagratis.se
Postat av: joie

vilka snyggingar! =)

2009-10-14 @ 12:25:05
URL: http://johannalundberg.blogspot.com

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0