En febrig natt.

Vi lade först Lydia i sin egen säng men efter att hon vaknat ett antar gånger innan 12 så bar jag över henne till våran säng. Då var hon jätte het. Sen såg man att hon var trött. Hon ville bara ligga och gosa. Stackars gumman. :( Vilket fall som helst så somnde hon aldrig så jag tänkte att febern kanske hade blivit ännu värre så jag gick upp och tog tempern och det var på samma som tidigare, 40,5. Så hon fick den sista alvedonen och piggnade till efter ett tag.. Hon ville börja klättra på Lars som låg och sov, så jag tänkte att hon säkert sover bättre i hennes säng med en alvedon så jag gick och la henne igen.
Hon somnade efter ett tag. Då var klockan kvart i 1 sen sov hon faktiskt till klockan 6 imorse.. Då fick hon lite mer vatten sedan la jag henne igen och hon somnade efter ett tag. Sedan sov vi till efter 9 någon gång, vilket jag tror vi båda behövde!!

Nu är hon pigg och glad, i temp hade hon 39,1 så det är på väg åt rätt håll. Fast man ser på hennes ögon att allt inte är helt rätt.
Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, skulle behöva gå och byta ett par skinhandskar innan det blir för sent men vi får se hur det blir med de, tror inte jag ska röra mig överdrivet mycket idag heller.
Nu ska jag kolla runt lite på internet sedan får vi se vad som händer. Hoppas ni får en kanon dag!



Kommentarer
Postat av: Monica

Bara hon inte har ínfluensan. Jag är så orolig att Anton ska få den. Vad händer då..?

2009-10-23 @ 11:09:14
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Haha jaaa åsså när hon haft problem med örat så antog han det. men alltså skulle hon lukta så från örat då skulle det ju trilla av. :P Ojdå inte roligt med sjukdom, speciellet på dom små när dom inte kan säga hur dom mår.

2009-10-24 @ 03:07:21
URL: http://cajsabloggar.blogg.se/
Postat av: K

Hej

Det är inte roligt när de har så hög feber....Vår yngsta dotter hade ofta hög feber när hon var liten. Men för henne fungerade inte alvedon så bra.Man kan om man vill kombinera alvedon och ipren, antingen ger man det tillsammans första gången för att tvärt ta ner febern eller så ger man varannan gång. Fråga på apoteket eller ring (jour)distriktsköterskan ang doseringens storlek .Hoppas du inte tycker att jag lägger mig i men jag ville bara tipsa om detta. Vi får fortfarande fastän hon är 5år göra så här när hon har feber.

Trevlig helg:)

2009-10-24 @ 13:40:11

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0