Då släpper vi det..

Nu är det riktigt kallt ute.. Tror att det var minus gradet inatt för det var nämligen bara 0.5 grader när jag klev upp imorse. Idag ska Lydia ha sin overall på sig När vi går till mammagruppen.

Igår när jag skulle till babysimmet så tog jag ju bussen och när jag ska kliva på så var det redan två barnvagnar där.. Ena mamman med barn satt på säterna och den andra mamman satt brevid vagnen på platserna man viker ner.. Och när jag då går in så ställer hon sig inte upp så jag får plats med barnvagnen där den ska stå. Utan jag får stå utidörren med barnvagnen... Fine.. Sen så någon busshållsplats senare så kommer det en till barnvagn, och hon ställer sig fortfarande inte upp och gör plats för en av barnvagnarna.. Så jag och den andra mamma (som har en större barnvagn än mig) står och trängs vid dörren och inge folk kommer förbi oss. Och mamman bara sitter där och glor på oss för vi bökar runt..
Och nu i efterhand skulle jag ju naturligtvis ha sagt något.  Det tyckte jag var irriterande!!

Sen när jag satt och väntade på Lars satt en mamma som väntade på sina barn som hade badat.. Hon ser himla bitter ut, ungefär som hon tycker att hon har förlorat hela sitt liv.. Och sen ser hon mig och kollar med världens kallaste blick, och börjar prata med sin bekant om unga mammor och bla bli blo hit och dit! DET var också irriterande! Bara för att man är en ung mamma är man ingen dålig mamma!

Så nu har jag fått ur mig de så då kan jag släppa det nu också :P
Nu ska vi bara ta det lugnt tills vi ska på mammagruppen. Och idag hoppas jag att fler mammor kommer dit. Det ärrr så gimla tråkigt att man bara är två st när man ska vara 6-7 st..

Hoppas ni får en kanon dag! :D



Kommentarer
Postat av: Monica

Så himla irriterande! Förstår att du blev upprörd! Att en del bara orkar..

2009-10-01 @ 10:09:21
URL: http://moonkan.blogg.se/
Postat av: Amand

men gud! blir så ledsen att höra det här. Människor är så själviska att det är hemskt!

Du är en underbar ung mamma <3

2009-10-01 @ 15:26:54
URL: http://amandaswenson.blogg.se/
Postat av: Änglabängla

Oj så irriterande! Stå upp för dig själv nästa gång, låt inte bitterfittorna göra din dag lite sämre. YOU GO GIRL!

2009-10-01 @ 15:40:27
URL: http://anglabangla.blogg.se/
Postat av: Cajsa

Tänk att det jämt ska finnas folk som enbart existerar för att jävlas. har ju själv en på halsen nu, men det är inget man inte klarar av :) Lets stand up woman and beat the crap out of them!!



Snygg höst design btw.

2009-10-01 @ 17:13:38
URL: http://cajsabloggar.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Ja, det är såååå irriterande! :( Ibland stirrar dom gamla så mycket, man undrar vad dom tänker! :/ Men ibland tror dom nog att man är yngre än vad man egentligen är... Men det är ju som du säger.. Bara för att man är ung så betyder inte det att man är en dålig mamma. Mammor på 30-40år behöver inte alltid göra det bättre än dom som är runt 20år.

2009-10-02 @ 08:52:12
URL: http://mammatillviggo.blogg.se/
Postat av: faster

Jag hörde din träffat Elin på bussen :)

2009-10-03 @ 08:44:25

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0