Akta er!!!

Jag beslutade mig sent igår kväll att jag ska lämna tillbaka tyget till tyg affären sen får hon sy åt mig... Tänkte att det var enklast så. För jag orkar verkligen inte hålla på med det här, och det ser förjävligt ut när det ligger tyg och allt vad som här till symaskinen överallt..

Det blir inge babysim idag, jag har fått någon konstig hosta som bara irriterar sen har jag ont i halsen också. Så jag slipper helst åka dig idag..
Istället hade jag tänkt få tyg affären gjort så fort som möjligt, sen måste jag handla lite mat. Hade tänkt gå ner så att jag är hemma vid lunch igen men man vet ju aldrig med mig...

Sen tänkte jag att Sookie får följa med och sitta utanför affärerna jag ska in på. Hon brukar inte göra ett ljud ifrån sig, utan hon sitter där snäll och väntar. Det har hon alltid varit duktig på. Men sist jag tog med henne, till BVC hade hon tydligen sutte och skällt som en tok och enligt en harsh tant "har ett såntdär beteende en hund inte ska ha, ni vet en osäker och lite farlig hund" ungefär något sådant sa hon.. Grrrr... Akta er för Sookie säger jag bara!!

Nu när jag skrivit de där förstår jag inte riktigt vart jag ville komma, man låter de stå kvar... Jag har inte så mycket att säga egentligen...

Jooo, det har jag ju glömt, i måndags tog Lydia jätte många steg, iofs höll hon sig i hoppgungans tyg och det är ju inte nå stadigt alls och gick ända tills hoppgungan tog slut... Sen igår gick hon några små steg, fast det går inte så bra än men det verkar röra sig åt rätt håll i alla fall. :D Mammashjärta är så duktig!!

Ne nu ska jag göra min i ordning för att gå ner på sten en liten sväng, sen blir det nog att dricka kaffe och te för halsen resten av dagen.. Hoppas ni får en underbardag!! :)



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0