Ett helt gäng med onödiga bilder :)

Nu är det som så att datorn jag sitter på har en web kamera så den har jag och Lydia (=jag) sutte och lekt med ikväll. :) Ni ska få ett gäng bilder men det är ju inte så bra kvalla men vafan. Det är ju alltid nått. :)









BitterF*tt*

Jag har en dålig dag och hade tänkt tycka synd om mig själv ett tag.. 

Jag blir arg på Rawi som hela tiden (har pratat med dom igen) envisas med att det är JAG som ska betala för ett nytt lås eller en säkerhetskedja. Det är inte JAG som har gjort fel och tappat bort en nyckel utan det är någon som har hanterat nycklarna INNAN jag fick dom. Och eftersom mitt lås är helt nytt så kan det bara vara några få som har kopierat en nyckel. Varför ska det vara så svårt?

Har fått några "nyheter" idag och ska jag bli förvånad och chockad nu får man dra till med en jävla historia i alla fall.

Jag är less mitt hår, jag BEHÖVER verkligen klippa mig nu, jag skiter i att det kostar pengar för nu måste jag klippa mig. Det var ett år sen sist jag klippte mig. Så det ska jag göra till helgen om jag kan få en tid hos någon.

Sen har jag fått ont i huvudet och ingen treo har jag.. :(

Om ni känner att ni vill trösta mig får ni gärna tattuera mig.. ;) Jag vill göra min pinuppa på armen. Den LÄNGTAR jag efter!!


God morgon världen!

Natten har kanske inte varit den bästa för när jag la mig låg jag och vred och vända tusen gånger om och inte bara för de här med lägenheten utan jag kände hur en förkyldning kröp sig på mig också. :/ Aja till slut somnade jag i alla fall.
Lydia mår rätt så bra idag, fast hon åt då ingen frukost. :/ Hon har knappt ätit någon mat alls nu under dom här dagarna. :( Men pigg är hon i alla fall, hon började morgonen med att stå och hoppa på mig som låg mindre pigg i sängen. :P Min lilla gofis. :) Nu sitter hon framför tv:n och jag sitter här med min andra kopp kaffe och är sjukt. Inte jätte sjukt men imorgon eller nått kommer jag typ vara dödare än döden för det är i bihålorna nu och huvudet väger redan ett ton. Jag får hoppas att det inte blir värre.

Nu ska jag ta täcket och mysa med Lydia i soffan. :) pusshej!

Parkbänken nästa...

Jag är fortfarande skärrad över det som hände tidigare idag. Just när man har blivit lugn efter allt som hände för ett tag sen. Det känns liksom som om att livet är emot mig ibland. Eller aaa livet och livet, ja hoppas ni fattar hur jag menar. Men just de här med lägenheten hade jag släppt nu. Det hade lagt sig, jag började tänka "det var spöken" men så händer de där imorse. När ska det vara nog liksom? Jag känner mig inte säker i mitt eget hem. Hur sjukt är inte det???!
Jag vill inte bo i den här lägenheten längre. Jag vill inte tänka på vad som kommer hända nästa gång, ifall alla mina möbler är borta när jag kommer hem eller ifall någon kommer när jag sover, ifall någon är här när jag kommer hem från skolan osv. Mina tankar rullar på till tusen och det är inte kul. Jag tror jag skulle känna mig tryggare under en parkbänk eller nått.

Jag pratade med rawi i sommras om att någon har nyckel hit och dom försäkrade mig om att det går inte om jag nu inte tappat någon och det har jag inte. Men det är ju rätt tydligt att någon har nyckel hit. Och om jag ska byta lås måste jag betala det själv och såna pengar finns inte i min plånbok.
Jag har pratat med rawi idag också och vi kom fram till en lösning, fast den lösningen ligger en bit bort i framtiden. Aja, jag hoppas på det bästa och flyttar till parkbänken så länge!

Inatt sover jag inte hemma.


NÅGON HAR EN NYCKEL HIT!

Shit, mitt hjärta går på högvarv nu.. Så sjukt obahagligt de här är..
Jag hade precis gjort kaffe, gett Lydia ett rån och tänkte gå ut och röka. Så både jag och Lydia är i vardagsrummet och då ser man inte till hallen. Eller till ytterdörren i hallen ser man inte. Och jag hör hur någon öppnar dörren (med nyckel för den är ALLTID låst) och jag tänker att det är Jennifer som kom, eftersom dom har nyckel hit. Fast jag hör varken Liam eller Jennifer utan det är bara tyst ett tag sen hör jag hur dörren smäller igen och jag gå och kollar vem det var och det var ingen där.

NÅGON HAR EN NYCKEL HIT!
Hela jag darrar. Så jävla obehagligt! Det är ju den här tiden jag brukar vara på skolan. Och en till sak är att lite småsaker har ändrats medan jag varit i Sundsvall men jag tänkte att det var Jennifer för hon var över hit en sväng medan jag var borta. Fast jag frågade henne nu och det var inte hon. Nu tänker jag fan inte bo kvar här! Det blir att ringa Rawi så dom får fixa mig en annan lägenhet.

Video - Kullebytta

Jag hade tänkt lägga upp två små videoklipp på Lydia när hon gör kullebyttor. Sen har jag en massa fina bilder fast på Jennifers kamera som jag också tänkte lägga upp till er. :) Men bilderna och ett bättre videoklippet får ni vänta på. Det här filmade jag imorse. :) Ni får ignorera min fjantiga röst. :P




Bättre idag :)

Idag mår Lydia mycket bättre, ögonen är inte alls röda och svullna idag men dom vattnas fortfarande. Men hon är då pigg som om att hon inte alls är sjuk. Hon började morgonen med bus och lära avsluta dagen med bus. :) De är skönt att hon blivit bättre, då kanske vi kan gå på dagis och skola imorgon. :)

Idag ska vi cykla in till stan och jaa jag vet att det kanske inte är de bästa jag kan göra med tanke på Lydias ögon men nu är det som så att jag behöver handla lite mat så hon får sitta i cykelkärran istället med plastet nerfällt. :)

Vad hände med att säga ifrån?

Det slog mig förra veckan eller om de var för någon dag sedan, skit samma men att tidigare i mitt stöckigare liv var jag inte alls rädd för att säga ifrån. Då sa jag på direkten vad jag tyckte och tänkte om något var fel. Det är ju givetvis inte bara bra men då sa jag i alla fall ifrån när det var något som störde mig.
Nu i mitt lugna och skötsamma liv så säger jag fan inte ifrån. Det finns så sjukt mycket som har stört mig den senaste tiden och jag har bara nickat och mm:at.
Folk ska ha sina åsikter om hur jag lever mitt liv och hur jag ser ut. Jag säger inte ifrån när jag tycker folk lägger sig i för mycket. Eller när folk talar om för mig hur jag ska tycka och känna.

Jag har blivit feg, eller konflikträdd heter det, för jag sitter hellre här bakom min skärm och skriver det här än att säga ifrån. Skärpning tycker jag.
Jag ser ut som jag vill, jag lever mitt liv precis som jag själv tycker är bra och lämligt och jag gör mina val för att JAG tycker att dom är bra inte för att det ska passa andra.

Ni vet de dära bebis suget man kan få!!?

Det har jag nu efter att ha läst Nadias blogg. Plus att min bror också ska bli pappa nu i Januari också. :D

När jag satt och läste alla hennes inlägg började jag känna att det var faskien nästan två år sedan jag födde Lydia, som fortfarande är min lilla bebis. Det känns som igår. Jag kommer fortfarande ihåg födseln perfekt. Okej, kanske inte in i minsta detalj. Men jag kommer ihåg min första tanke, min första blick på henne, vad barnmorskorna sa till mig och hur fantastiskt det hela var. Dagen vi kom hem, vilka som kom och hälsade på, hur jag bara låg och tittade på henne, hur mysigt det var att amma. Jaaa, ni fattar galoppen vart mina tankar är nu. Jag skulle vilja backa tillbaka tiden och göra om allt igen. Nä, det vill jag ju egentligen inte för varje dag med Lydia är en ännu mer fantastisk dag men just födseln är ju speceill! Fattar ni hur jag menar??!



Grattis Nadia och Simon!

Efter att ha tagit en liten paus i bloggläsning så gick jag in på bloglovin för att uppdatera mig. Hade hur många inlägg som helst och läsa och de flesta var av Nadia. ;) (<-- Klicka på namnet för att komma till hennes blogg)
Så jag går in på hennes blogg och ser då att nu har hon äntligen blivit mamma till en liten flicka som heter Pebbels. Ett stort Grattis till dig och Simon! :D

Min lilla sjukling

Hej på er.

Lydia är sjuk igen. Nu har hon ögoninflammation. Alldeles svullen, vattning, varig och röd i ögonen är hon. :( Stackars min lilla fis! Hon har varit sjuk länge nu tycker jag. :/ Är hon inte förkyld och febrig har hon ögoninflammation. Vi blir väl antagligen hemma hela veckan, så hon får vila upp sig riktigt ordentligt.
Nu ligger hon i sin sackosäck med en filt och kaninen och ser tv. Hon vaknade bara för en liten stund sen men är redan jätte trött och vill inte äta någon mat heller. :/ Det är inte kul när de små är sjuka!


Travis Barker - Crank That (Drum Remix)


En stor sten lyftes precis från mitt bröst..

OCH gud vad skönt det känns!! Sookie ska nu hem till två underbara människor som ska ta hand om henne ett tag, om allt går bra förstås. Så skönt att jag har fixat de här. Nu kan jag andas en aningen lättare. :)
Så i helgen åker lilla Sookan till dom här människorna sen får vi se hur allt går.

Nu ska jag ta och packa om lite sen så ska jag ta och plugga för fulla muggar, det har inte blivit så mycket dom här dagarna då Lydia varit hemma från dagis. Men imorgon blir de dagis och jag ska ut på nya äventyr. :)

Puss och hej!

Provresultatet

Hej på er, nu är jag hemma i fina Sundsvall. Lydia är hos Lars så henne har jag inte med och Sookan är hos Elicia och har det hur bra som helst. :) Min småfisor.. Försökte prata med Lydia i telefonen tidigare idag men det gick inte så bra. :P Hon tryckte mest på knappar sedan la hon på, mitt lilltroll. :)

Sen har jag fått reda på reslutaten för genetik diskussionen och provet. På provet fick jag VG och på diskussionen fick vi MVG!! Det känns bra. Allra helst provresultatet eftersom jag stressade på slutet och missade lite saker jag egentligen kunde. :P Men det är smällar man får ta. Fast jag kan ändå inte låta bli att tänka "om jag inte hade stressat de sista och slarvat så hade jag fått MVG" och mest troligt hade jag ju fått det. Men jag får ju inte tänka så heller, för ett VG är ju ändå bra! :) Så jag ska vara nöjd. Men grejen är ju den att jag aldrig är nöjd.. De är nått jag måste jobba på. Fast om jag nöjer mig med lite kommer jag ju inte långt heller... Och långt ska jag!

Äh, nog om detta nu ska jag gå och göra nått annat istället för att sitta här och uggla.

Puss

Filbunke

Idag är jag riktigt trött, sov typ 1½ timme inatt och jag orkade knappt hålla ögonen öppna när jag kom hem från skolan utan var på väg att somna även fast Lydia var vaken, så Lars kom och hade Lydia i 2 timmar så jag fick vila lite. Och det behövdes kan jag tala om för er. Så det tackar man för! :)

Lyddan hade feber imorse så hon blev hemma från dagis och eftersom jag skulle göra ett prov fick hon följa med på skolan. Det gick bra, Lydia var snäll hela dagen och var lugn som en filbunke, fast lite smågnäll var det ju naturligtvis också men inte alls så farligt. Fast jag kände att det var svårt att koncentrera sig på lektionen när hon höll på att stöcka omkring. Så imorgon blir jag hemma.
Provet gick väl bra tror jag, mot slutet blev Lydia trött = gnällig, så jag stressade det sista men inte tror jag att ja får IG i alla fall. :)

Nä ni gott folk, nu ska jag diska sedan plocka ihop lite här hemma så jag kan åka till Sundsvall imorgon med gott samvete och komma tillbaka hit och slippa känna att jag måste städa det första jag gör.

Pluggsurr

Nu har jag tagit mig en liten paus i pluggandet. Eller jag har som pluggat klart känns det som, ska bara skummläsa lite till innan jag gå och lägger mig. Det första jag gör imorgon är att göra ett genetikprov och allt för dåligt ska det väl inte gå. Men man vet aldrig. Jag har väl glömt allt när jag väl sitter där.

Det känns lite som en ond cirkel det här med att plugga och plugga ikapp.
Nu hade jag svenska A och engelska A som jag låg efter med tills förra veckan. Så då jobbade jag ju mest med dom kurserna för att bli klar någon gång.
Det är svårt att fördela sin tid till alla ämnen så att man ligger bra till hela tiden. I alla fall då man redan har hamnat efter med en eller två kurser.
Matten och naturkunskapen ligger jag bra till i, har ju som sagt prov imorgon, lite tidigare än resten av klassen för jag åker till Sundsvall nu på onsdag och är borta då dom andra har prov. Sen har jag prov i matten dagen efter jag kommer tillbaka till Piteå.
Och både naturkunskapen och matten känns bra (än så länge). Jag har börjat tycka det är roligt med matten, den flyter på som bara den och utan nå speciella ansträngningar.

Äh nog om detta, nu ska jag ut med hunden sen plugga lite till. :)

Bilder

Nu ska ni få lite bilder, jag orkar inte skriva nått.
Haha, på 7:e bilden ger Lydia kaninen kvällsfika också. Så jävla söt unge jag har!! :D











En lugn kväll igår :)

Igår kväll kom Ellen hit och vi satt här hemma och drack lite vin och surra på som bara den. Sen kom Martin hit en sväng innan vi drog på krogen. Cyklade in till stan rätt tidigt och åkte hem rätt tidigt. Vi drack nästan två öl sen cyklade vi hem igen och hade lagt oss innan 2. :) Haha, jag var så trött att när klockan var halv 1, kändes det som om att hon var halv 3 - 3. Men kul hade vi och det var skönt att bara ta de lugnt och lägga sig i tid.

Jag gjorde en tidigt imorgon också, kvart över 8 slog jag upp mina fina bruna ögon och kunde inte somna om så jag gick ut med Sookie. När Ellen vaknade så gjorde vi oss i ordning och gick in till stan och bara hade det mysigt.

Nu har jag nattat Lydia och ska sätta mig och plugga alldeles snart, ska bara ta mig nått att äta.

Städa åt mig tack!!

Det plingade nyss på dörren och jag tänkte "vafan" för det är aldrig någon som plingar på min dörr den enda som kommer hit har nyckel och då används den istället för att plinga på. Och när jag öppnar ser jag två unga och trevliga killar i kostym som ville försöka sälja en dammsugare så dom frågar ifall dom fick visa hur den fungerar "jaa" sa jag "men inte tänker jag köpa den" så då ville dom inte visa vad den "gick för" längre.
Jag skulle kanske ha sagt det efter jag hade fått det städat här hemma?? :)

2352

Här sitter jag och försöker plugga lite inför imorgon men det går inte så bra, annars hade jag ju inte börjat skriva de här. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa. Men det ska nog gå bra. :) Det är en rätt stressig dag imorgon, går i skolan från morgonen till 3 då jag ska hem för att träffa Elicia och gå en promenad med henne, sen så kommer Ellen hit och vi ska väl hitta på något kul under kvällen. :) Eller aa stressig och stressig, det är lunchen som är stressig då jag "bara" har 40 min på mig hem, äta, ut med sookan och tillbaka. Och de mina damer och herrar är typ omöjligt. Annars var ju dagen inte så farligt stressig. :P

Jag börjar med engelska grammatikprov, för att sedan göra en muntlig sak i engelskan. Träffa svenska läraren för att prata om mitt betyg, lunch, matte och avslutar dagen med en genetik diskussion. Nä nu måste jag lyssna på en text till de muntliga i engelskan imorgon.
Sov gott!

Rapport om SDs invandrignspolitiska handlingsprogram

Isället för att plugga som jag egentligen borde göra hittade jag en väldigt intressant rapport om sverigedemokraternas invandrignspolitiska handlingsprogram som Bill Erlandsson och Thabo ´Muso har skrivit..

Den tycker jag ni ska läsa. Klicka --> HÄR!!

Då var den en rubrik också

Idag är en mycket bra dag och det beror inte på något speciellt utan jag känner bara att det är en bra dag.
Iofs har det gått himla bra i skolan idag, jag har fått rätt mycket gjort och har fått himla bra nyheter både om skolan och andra saker. :)
En bra dag helt enkelt!

Nu är jag hemma och sitter i Lydias saccosäck äter godis, jag som aldrig brukar vara sugen på godis men idag var jag tvungen att köpa lite när jag var på affären. Snart ska jag sätta mig ner och plugga lite naturkunskap, matte och engelska. Ska bara svulla lite till och kika runt på inteternet. :)
Hoppas ni har en lika bra dag som jag!

Då var det onsdag fast det känns som fredag.

Idag blev det ingen skola för imorse när jag klev upp orkade jag knappt stå upp, kroppen värkte, huvudet sprängdes, jag kände mig febrig och halsen gjorde svinont. Så jag ringde min lärare (som jag bokat en träff med) och sa att jag blev hemma idag och fortsatte sen att sova. Så inatt/dag har jag sovit nästan 13 timmar och jag är fortfarande sjukt trött. Säkert för att jag sovit så länge men jag tror att jag lätt skulle kunna sova tills imorgon om jag la mig nu igen.
Men det känns bättre nu än vad det gjorde imorse så jag hoppas att det inte är en "riktig" förkylning, för det har jag inte tid med.
Nu ska jag ta och försöka få i mig nått att äta, ta en TREO och sedan plugga lite.


Jag tänker på dig!

I'm in love with the music

Dub FX 10/10/2008 ' Love someone'



Dub FX 23/07/09 ' Rude Boy'



Dub FX 18/04/2009 'Step on my trip'


Äntligen...

.. säger ja bara, nu är jag klar med Svenska A vilket är hur skönt som helst. Fast jag vet inte vad jag får i slutbetyg än. Jag stod mittemellan två betygskriterier - G och VG. Jag hoppas ju givetvis på VG men man vet ju aldrig. Jag skulle nog bli besviken på mig själv om jag "bara" fick G vilket också är bra, men jag har lite högre krav på mig själv, för jag vet att jag kan mer.

Sen har jag fått reda på att jag tydligen har lite skrivsvårigheter. De har ju ingen sagt tidigare till mig eftersom jag knappt har varit i skolan under mina år. Men nu märkte min lärare det. Inte nå större problem men jag stavar fel och kan ibland använda fel ord fast jag läser det som rätt ord. Fattar ni hur jag menar?
Idag på provet i en mening där både "handlar" och "kärlek" var med och dom stod inte brevid varandra hade jag stavat "händlar" och "karlek" Så jag bytte ut prickarna helt och hållet. Aja, det är ju bra att jag vet om det nu, för då kan jag uppmärksamma det och försöka göra nått åt det. :)

Love life

Har ni känt vad livet är underbart!!?
Trots vissa saker så tycker jag att livet är perfekt, eller nästan perfekt. :) Det blir vad man gör det till och jag gör livet jävligt bra! ;) Jag älskar att plugga, trots att det är mycket, men jag vet vad jag kommer få ut av det i slutändan, att jag kan plugga vidare till civilingenjör. Fast jag har nu sista veckorna tänk lite på att plugga vidare till samhällsplanerare. Aja, framåt och långt ska jag och bra kommer det att bli!

Man måste bara älska livet!

Bilder!

Morgonmys


Imorse på väg till lekparken :)





"Kvällspromenaden"








Arg blev hon när vi skulle gå hem och var tvungen att sitta i vagnen.

Nattning x 1½

Hej och hå.

Den här dagen har varit hur mysig som helst. Underbara Lydia vaknade kring 6 tiden men vi låg i min säng och kollade på tv (jag halvsov medan hon kollade på tv:n) till 20 i 7 då vi klev upp. Hur myyssigt som helst!
Vi har varit ute och gått promenader både utan och med barnvagn. Haha Lydia är så söt, hon ska håll Sookans koppel hela tiden, vägrar släppa kopplet gör hon. Jag håller framför Lydia bara så att Sookan inte drar omkull henne. Men idag så släppte jag kopplet och Lydia blev omkulldragen. Nu kanske det låter hemskt men hon ramlade lite framåt och slog sig inte alls. Men hon vägrade släppa kopplet, hon låg där på magen med armen utsträckt och höll i kopplet. Jag kunde inte annat göra än att skratta. :P Och Sookie stod och såg förvirrad ut..
Sen har vi lekt en massa i lekparken, sovit en låååång stund på dagen och ätit god mat. :) Det har ju varit underbart väder idag så vi passade på att vara ute så mycket som möjligt. :)

Och vid 6 tiden ikväll kom lilla Mio (som är yngre än Lydia) hit, jag är barnvakt åt han över natten. :) Hans föräldrar har nämligen fullt upp för dom har gift sig idag. :) Grattisgrattis!!
Nu ligger Mio och sover i Lyddobos säng och Lyddan ligger vaken i vagnen, men hon sköter sig själv. Mio fick jag ligga bredvid och sjunga innan han somnade. Lydia hon ligger och pratar lite för sig själv och sen brukar hon somna. :) Och när hon har somnat får jag lyfta över henne till min säng. Så hon får sova med mig och Sookie inatt. Ännu mera mys!! ♥

Bilder från idag kommer sen. :)

Diktskrivaren

Inatt när jag gick och la mig började jag gå igenom en pärm som jag tagit med upp från förrådet. Med lite saker sen mååååågna år tillbaka. Jag försökte nog bli en diktskrivare, haha.
Jag satt i sängen och skrattade åt mig själv. Jag strötte på en dikt om mamma om att hon var rund och go och att jag hade två bröder. blablabla. Ja, dåliga var dikterna men jag tycker jag är kung som skrivit dom! För jag vet, att det var så jag höll huvudet uppe där ett tag, vare sig dom är dålig eller bra. Jag andades när jag skrev. Och även fast jag skrattade åt dikterna så fick jag hjärtat i halsgropen då jag stötte på vissa saker som jag totalt förträngt.

Ett smakprov från "mammadikten"
(---) Hon är vacker rund och go, tänker alltid på barnets bästa. Hon städar, fixar mat och grejjar. En sak som hon verkligen vill är att kunna finnas till. (---)

Haha, vad säger ni, ska jag satsa som diktskrivare?

Lite bilder

Mitt vackra barn!!!!


En halv gnällig Lyddobo i bussen på väg till Piteå.


Mina fina flickor!!!


På väg att pussas :)


Nu är det gjort..

Nu har jag äntligen tagit tag i förrådet. Jag har inte alls haft lust att göra det tidigare sen har jag bara glömt bort det. Men nu är det ihop plockat igen och allt är på sin plats som det var innan "dom" var in i förrådet. Jag märkte att det var några småsaker som var försvunna, men inga "viktiga" saker. Typ en sprayburk, min heliga maria tavla som jag köpte i Ryssland och en halv kartong(?) och vad som fanns i den har jag ingen aning om.

På ett ungefär innan: (Bilderna är från ikväll)




Såhär såg det ut efter "dom" hade varit där:





Trissreklam

Vem fan vinner 50 000 i månaden i 50 år?? Hur stor är chansen? 1 på 50 000, 1 på 10 000, 1 på 5000, 1 på 100? Jag skulle då inte grina av olycka om det var jag som vann det. Tänk er, hur fint skulle det inte sitta i era fickor?
Ja, drömma kan man alltid göra.


Pappa inte kunde ha Sookie. Men jag kom på att jag har möjligtvis två till som jag kunde fråga. Så jag hoppas på det bästa. För när pappa sa att han inte kunde ta henne bröt jag ihop. Hur ska jag klara av att sälja henne. Om det är någon som ringer och vill köpa henne kommer jag säga att hon redan är såld.. Det är ju min hund!

Fast, jag tror att jag kanske kan ha en annan lösning men den är ju absolut inte den bästa och det är inte det jag vill. Men just nu, för stunden kan den lösningen fungera. Fast mer om det får ni veta någon annan gång.

Idag är det ljust.

Igår var det mörkt.
Idag är en bra dag. Det känner jag på mig, PLUS att jag får hem Lydia idag!!! :D

Det är konstigt dedär, igår hade jag en dålig dag, trots att jag mår bra, men inget var bra för mig igår.. Jag skulle få ig på engelskan idag och i slutbetyget, jag skulle inte klara provet om Antiken, jag var inte glad över mina betyg i svenskan som jag fick veta igår, osvosvosv.
Men idag, då känner jag bara "vad är det jag inte klarar av just nu?". Jag vet att jag inte kan fixa och göra allt, men jag försöker. Jag försöker verkligen få det här att gå ihop. Pengamässigt, energimässigt och tidsmässigt. Det måste bara gå!!
Pengamässigt: jag har lagt upp en annons på blocket och hoppas någon nappar på det.
Engergimässigt och tidsmässigt: Om ca två veckor är jag klar med Svenska A och Engelska A så då får jag inte lika fullproppade dagar och kvällar, då dom kurserna är avslutade. Plus att jag frös mitt gymkort igår då jag känner att jag inte har tid att träna som jag vill och då är det bättre att spara på kortet. Jag är ju som gode tränad ändå så en månads vila gör inget. Och jag hoppas att pappa kan ha Sookie ett tag.

Nu låter det som nå småbekymmer för er kanske men eftersom det där är min verklighet så blir det bekymmer för mig. Alla har vi olika problem.

När orken försvinner

Idag är en sån dag.

Jag mår bra och är frisk, Lydia mår bra och är frisk.
Jag har några underbara människor i mitt liv.
Jag fick VG och VG- på mina 4 uppsatser och VG+ på grammatik provet i svenskan.
Jag har inte haft migrän på en vecka tror jag. (Har däremot vanlig huvudvärk varje dag, men det är en annan 5:a)
Jag pratade med mina lärare och la om min planering lite så jag har inte lika mycket att göra på så kort tid.

Och ändå har jag en dålig dag! Fast det behöver jag ha ibland. Imorgon är det nya tag med ny energi!!

Jobbig tanke

Att få dåligt samvete och ångest när man tittar på sin hund är inte kul. Och det är det jag känner. Jag har inte tid, ork eller ekonomi att ge henne den uppmärksamhet hon behöver.
Jag har under sommaren tänkt att "Jag kommer att få det att gå ihop" men jag känner nu att det går inte. Jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till.
Så jag har under en tid tänkt att jag måste faktiskt göra nått åt saken. Det tar emot att ens tänka tanken, för jag menar hur kul är det att sälja eller ta bort sin hund!!!?
Jag har frågat runt om det är någon jag känner som kan tänkas ha Sookie tills jag får lite mer tid. Men det finns ingen som kan.
Och jag har nu ett sista alternativ och det är min pappa. Jag ringde och frågade han igår, men hans nya tjej var helt bestämd att om dom ska ha hund så ska det vara en renrasig. Men pappa skulle prata lite mer med henne, för om jag frågar Han om hjälp så behöver jag verkligen hjälp, och det vet han också. Jag hoppas i alla fall att hon ger med sig för annars vet ja inte vad jag ska ta mig till...

Fullt upp är bara förnamnet

Tycker jag då....
Okej. Nu har jag tagit en paus i allt de jag håller på med. Har suttit och planerat ut de närmsta veckorna på hur jag ska ha proven och skrivuppgifter och så här ser det ut.

Imorgon 2/9: Textanlys av texten "Att döda ett barn"
Fredag 3/9: Skriva en uppsats på engelska på skolan, får veta ämnet där på plats.
Måndag 6/9: Hålla en muntlig presentation i engelskan om en resa till Cypern.
Tisdag 7/9: Prov i svenskan om Antiken.
Onsdag 8/9: Hålla en muntlig presentation i engelskan där jag ska återberätta en berättelse.
Fredag 10/9: Prov i naturkunskapen om Genetik och ett STOOOORT Grammatik prov i engelskan
Måndag 13/9: Prov i matten.

Så jag har ju att göra och det här är inte allt jag ska göra. För jag har uppgifter i samhälle B och i svenska B också, plus att jag har en till muntlig sak och en bokresension i engelskan som jag inte har planerat in.. Aja, det ska nog gå.... bra... Jag hoppas på det i alla fall. Sen ska jag hinna leva, vara på akupunkturbehandling ta hand om Lydia och Sookie och på lördag ska jag vara barnvakt åt Millans son Mio. ÅHH, det känns som för mycket bara!! Fast det blir lite lugnare efter dom här veckorna. Då kommer jag att vara klar med engelska A och svenska A, skönt de i alla fall.. Så det är bara att bita ihop tills dess.

Ikväll har jag städat klart de sista, förberett mig inför textanalysen och naturkunskaps provet, tvättat, haft Millans hund Tayson här ett tag så jag har varit ute med hundarna i skogen så dom fick busa av sig. Det behövde Sookan och jag tror Tayson med för den delen. Och nu när jag skrev att jag har tvättat så kommer jag på att jag har all tvätt i tvättstugan fortfarande. :/ Så jag avslutar här och springer till tvättstugan inann jag ska sätta mig och plugga igen.

Hej då!


RSS 2.0