Kryp i kroppen

Helgen för oss har bara varit lugn. En massa mys, film och lite tv-spel. :)
Lydia ligger nu och sover och har gjort det ett tag, så jag ska snart sätta mig och plugga lite medan Emil spelar lite tv-spel. Sen när Lillan har vaknat ska jag ge henne mellanmål och sedan ska vi bege oss ut på en promenad. Jag har lite kryp i kroppen även fast jag inte vill göra nått speciellt, så då passar en promenad bra.. :)

Hoppas eran helg har varit bra!!

Lilltrollet i badtofflorna



Här mamma. Det är från imorse när hon var och badade med Lars. :)

En spark i magen!

God morgon!!
Imorse ville Lydia vakna före 7 någon gång, inte sååå farligt tidigt ändå men hon vaknade inatt och kom och la sig i sängen. Även fast det är hur mysigt och underbart som helst så innebär det mindre och dålig sömn för mig. Jag kan inte riktigt slappna av när jag har en liten ängel sparkandes i ansiktet eller magen. Ni försår hur jag menar, visst?? Men lite sömn skadar nog inte, då kanske jag somnar ikväll istället för att vara vaken till 3.

I alla fulla fall så har hon åkt iväg med Lars nu på morgonen, han kom och hämtade upp henne för att åka och bada. :) Hon som älskar att bada!! Om 1-1½ timme kommer hon tillbaka och då ska vi nog bara slänga i oss en tidig lunch sedan traska in mot stan. Det är i alla fall planen.

Sen är ju jag som en rätt otålig människa som hatar när saker och ting går sakta, om jag nu inte själv bestämt att det ska gå sakta.. Men i förrgår började jag töja öronen, satte in 3 mm då. De gick ju kanoners och jag var inte alls öm i öronen, så igår när jag ville få nått gjort så tänka jag "äh, vafan" och töjde ut örat till 4 mm. :) Det gick också kanoners, fast nu är jag däremot öm i öronen. :) (Man är rekomenderad 1 mm/månad. Visst? alla ni som kanske kan bättre?)

Mamma såhär ser de i alla fall ut nu :)


Mitt hemska öra

På mammas begäran ska jag lägga upp lite bilder på dagens fynd... Jag tröstade mig själv tidigare idag med att gå på stan och hade tänkt köpa mig en klocka, jag hade redan sett ut den osv men när jag kom ner på stan hittade jag något mycket bättre. SKOR!! Så jag fyndade två helt underbara par skor för 250 kr istället för klockan....


149 kr


99 kr

Sen ville hon ha en bild på "mitt hemska öra" som hon själv uttryckte det. (För att jag har börjat töja ut öronen) Och det ska hon få. :)


Lite dåliga bilder med dom får duga.. :) 3 mm har jag nu i örat och mer ska jag töja. :)

Sen måste jag ju lägga upp lite bilder på min lilla ängel också.





När ska ni komma och hälsa på mig då?

Det var tänkt att jag och Lydia skulle åka ner till Sundsvall i helgen men det blir inte. Jag har alldeles för mycket i skolan så jag har inte riktigt tid till det. Tråkigt när man skulle ha hälsat på halva pappas släkt. Sen hade jag tänkt hinna träffa lite vänner också.

Fast samtidigt blir jag som lite less, många tjatar om att jag ska hinna träffa dom medan jag är nere och jag hinner inte det alla gånger och då blir dom lite smågnälliga. Men då frågar jag er, frågan är också riktad mot vissa familjemedlemmar... När fan var ni och hälsade på mig här uppe? Inte en enda gång har ni varit hit upp för att hälsa på mig och då har jag ändå bott här i 3 år.

Tess en vän har varit hit upp en gång men hon är fan den enda också!!!! Sen har ju mamma, pappa, mina bröder + bina och nils varit upp. Men alla er andra som "tjatar" på att jag ska komma ner och hälsa på för ni måste ju träffa Lydia osv, kan inte ni ta er upp hit då?

Nu är jag väl medveten om att ALLA inte kan av olika orsaker men ni som kan, kan väl ändå masa er upp hit!!!

Tack och hej!

Lydia kommer bli konstnär!!



Såhär går det ibland när man är snabb, busig, liten och söt!! Det är på Lars jobb lillsmulan hittade en penna och började rita. Och när Lars såg det och sa till skyndade hon sig och ritade på ännu mer innan Lars hann fram och ta pennan ifrån henne. :) Min lilla busfis!! ♥

Dålig morgon

Idag har jag redan bestämt mig. Det här är ingen bra dag för mig. Lydia vaknade halv 4 och sen dess har hon varit vaken till och får och hon ville inte sova i sin säng = när jag väl la mig kunde jag ändå inte somna. Det går ju inte att sova med ens hjärta som vaknar till och från. :/
Och enda sen hon vaknade har hon skrikit och grinat. INTE roligaste sättet att börja dagen på.. Och nu har jag hunnit bli arg på mig själv som har varit "arg" på Lydia som bara strulade när vi skulle iväg på dagis och skola. SEN fattar jag ju att hon är sjuk. IGEN.
Så nu är jag arg på mig själv som inte hade riktigt med tålamod imorse sen är jag arg över att Lydia ALDRIG får vara frisk. Jämt är hon sjuk och det slår fan aldrig fel, ALLTID när jag har henne och måste på skolan. Aja, det går ju inte att göra så mycket åt. Jag ringde Lars och han ska komma och hämta henne vid lunch så jag hinner gå på skolan och göra prov. Fast nu försvinner fleeera timmars plugg till det då jag är hemma med Lydia så provet kommer gå åt helvete.

Hejdå!

Mobilen i vatten

Ja vet att jag är jätte dålig på att uppdatera.. Jag ska försöka göra en ändring på det.

Jag har nästan inget att skriva. Det är bara samma sak hela tiden. Mycket plugg.  :) Provet kommer gå super bra imorgon, lätt ett MVG fixar jag.. Eller så inte. Det är hur mycket som helst att lära in men det är bara att bita ihop och dricka kaffe. :)

Det har varit full rulle hela helgen då mamma varit här och kanske inte allt för mycket plugg så det får jag ta igen nu istället. Men de är det lätt värt! :)
Sen har Lydia stoppat min mobil i ett glas vatten idag. Fast jag såg det ändå rätt fort så hon tog upp mobilen snabbt och Emil var snabb på att plocka isär den och blåsa/torka så den fungerar än, men folk jag har pratat med har sagt att jag försvinner lite. Typ som att jag skulle viska i mobilen eller ha den långt bort från munen när jag pratar..
Som tur är ska jag åka hem till Sundsvall i helgen och hämta min nya mobil. :D Den ska Lydia INTE få röra.

Nä, nu ska jag ta en cigg innan jag sätter mig och pluggar igen. :) Hoppas ni sover gott!

Hallå!

Idag har jag varit på skolan en sväng och gjort om min studieplan.. Studievägledaren på skolan tyckte att den tidigare studievägledaren hade gjort upp en orealistisk studieplan för mig, det var alldeles för mycket på för kort tid. Inte undra på att jag har drunknat i plugg. Men nu ska det bli ändring på det även fast jag har en hel del att ta igen. :)

Mamma är här på besök nu så Lydia och hon håller på att busar för fullt, eller inte just nu för nu sover båda två och jag sitter (har suttit och ska sitta) och pluggar biologi. Det är såå mycket att ta in men det ska nog gå bra. :) Fast jag ska nog inte förvänta mig så höga betyg på just de här provet. Det finns risk att jag blir besviken då. Äh, det kommer jag bli vilket fall känns det som.

Nu åter till plugg innan dom här vaknar/blir väckt och det är dax att laga mat. :)

Puss!

Jag är bäst på att vara bäst!

Hej på er!!
Det har varit lite dålig uppdaterig på bloggen nu tycker jag. Fast till min ursäkt har jag arslet fullt med saker att göra.
;)
Idag gjorde jag bort ett svenska prov i alla fall och det kunde inte ha gått bättre. ;D Är mycket nöjd då med resultatet då jag kände mig lite osäker innan. Skönt att ha fått de gjort så man kan fortsätta med resten av alla saker.
Ligger ju efter med kanske 3-4 veckor nu pga att både jag och Lydia har varit sjuka. Men det tar jag nog igen rätt fort. :) Det får jag då hoppas annars är det kööört för mig del. Menmen.

Imorgon kommer min kära mor hit och stannar några dagar, det ska bli riktigt kul. Hon kommer få ha Lydia och jag kommeratt plugga. ;) Jag har ett biologi prov på måndag och jag har inte hunnit läsa nått om de vi ska kunna så jag har massor att plugga in. Och det är det jag ska sätta mig nu att göra. Tänker bara uppdatera er lite om vad som händer. :)

Pussohej!

Bilder!

God morgon på er!

Lydia sitter nu på golvet och målar lite. Det är väl något hon aldrig kan få nog av, att måla alltså! Varenda dag ska hon måla flera gånger om. :) Och hon målar ju så fint!! Jag sparar faktiskt alla teckningar hon gör. Fast det börjar bli en heeel del så jag tror jag får sluta med det. :P
Nu tänkte jag att ni skulle få lite bilder. :)









Jag stod nyss i en pisspöl...

Jag skulle precis kolla ifall Lydia hade somnat. Jag öppnar dörren, kliver direkt i något blött, kollar på Lydia och ser att hon tagit av sig blöjan så jag fattar rätt fort att jag står i piss. Så jag börjar städa upp det och hon hade inte pissat lite utan det var en stoooor pöl av piss, sen kollar jag vart hon har lagt blöjan någonstans men ser den inte på golvet runt omkring pisset, fast jag hittar den tillslut.....



Då ligger hon och kramar om blöjan och sover så sött! Min älskade ängel är bara för söt!

Säkerhetskedja uppsatt

Nu är jag hemma i lägenheten och en säkerhetskedja är uppsatt. Jag sov här natten till idag och det gick väl rätt skapligt. Sov lite oroligt men det har jag gjort dom sista nätterna ändå. Lydia fick sova hemma hos Lars, det kändes bäst men inatt sover vi båda hemma. :)

Min förkylning börjar bli bättre, igårkväll tänke jag att jag ändå skulle orka gå på skolan idag men imorse när jag vaknade var jag inte så pigg, fast jag känner mig mycket bättre idag än vad jag gjort på hela veckan så det blir nog skolan imorgon. :) Nu ligger jag efter som bara den. Först har Lydia varit sjuk sen blev jag sjuk och jag har inte ens orkat öppna en bok den här veckan. Fast idag har jag pluggat lite men sen kom jag på att det var roligare att inte plugga. :P :/
Äh, man kanske ska sätta sig och läsa nu så man ändå hinner nått innan Lydia ska hämtas från dagis.

Man kan ju bli knäpp för mindre

Nu är jag som lite smått arg.
När mamma pratade med Rawi så fick hon uppfattningen om att dom skulle sätta dit en säkerhetskedja, sen skulle dom ringa mig.
Så jag ringer dom idag eftersom dom inte ringt mig och jag hör hur allt går osv. Och då ska jag få en säkerthetskedja OM jag löser ut en själv fast hon hade ingen aning om vad den kostade.

Nu är jag less, jag åker på stan och köper mig en billig jävel för 40 kr eller nått. Inte så säkert men om någon skulle försöka ta sig in och rycker sönder den har jag i alla fall bevis för att det är någon som har nyckel. DÅ kanske dom tror på mig.


Undercut

Jag klippte mig igår, eller rättare sagt Marina var så snäll och klippte mig. Fint blev det och jaaaaag gjorde en undercut. Jag vågade med lite övertalning.. :) Ni ska få en bild nu, men den är ju inte så bra och tydlig men ni får nöja er med det.



När mammi ryter tilll

Jag fick min mamma att ringa Rawi igår. Och då var det inte några problem att sätta in en säkerhetskedja och vips så hade dom lediga lägenheter också..
Dom sa till mamma att dom skulle ringa mig, men det har dom inte gjort. Jag väntar bara idag sen bussas jag mamma på dom igen. ;)
Men varför ska det krävas att min mamma ringer och säger exakt samma saker som mig innan dom ska göra nått?? Helt sjukt! Aja, jag hoppas att dom ringer idag och säger dom här sakerna till mig och att dom talar om att jag har fått en billig säkerthetskedja ditsatt. Det är ju i alla fall nått. Och då kan jag flytta hem igen. Liiiite säkrare blir jag ju.


Sprucket ögonbryn

Oojojojojojoj..

Min lilla gofisa är inte den stilla av sig. Det kommer sluta med att jag har henne i koppel eller nått. För att slippa att mitt hjärta går sönder.
För en månad sen ungefär var vi på sunderbyn för att hon hade ramlat och slagit näsan så den var alldeles sne, som tur va så var den inte av. Men ändå.
Nyss kom vi hem från akuten där vi fick limma ihop hennes spuckna ögonbryn som hon fick när vi badade idag. Hon hade lite för bråttomt och halkade och slog sig i barnbassäng kanten.

Nu gick det ju ändå rätt bra, för jag hade det nog jobbigare än henne även fast jag lyckades hålla mig lugn. Jag gick som vanligt och tog på oss kläderna osv och for sedan till akuten där hon var jätte duktig när dom limmade ögonbrynet. Min livliga, duktiga och tuffa tjej!! ♥

Nu ligger hon och sover och mina nerver har lugnat ner sig efter en sisådär hundra cigaretter och nu ska jag gå och försöka plugga. Har massor att göra.


Road trip

Igår blev det en liten biltur till Finland för mig på dagen med två vänner från Sundsvall. Vi hade som inget syfte med resan utan det vara bara för att. Dom skulle köpa en skoter i Boden sen. :P
Sen när jag kom till Piteå igen var det bara att göra sig i ordning för då skulle jag iväg på fest hemma hos bästaste Amanda. :) Träffade en massa folk där sen drog vi ut på krogen där jag också träffade en massa folk. :) En lyckad kväll var det. :)

Fast idag så har jag fått ont i örat. :( Jag hoppas jag blir bättre tills imorgon för jag MÅSTE till skolan nu. Lydia är i alla fall frisk så hon ska på dagis. Så det måste bli skolan för mig. Jag ska ta mig en alvedon för örat nu sen sätta mig och plugga medan Lydia sover. Ligger efter som bara fasiken. Så det är bara att ta sig i kragen och sätta igång.

Puss på er!


Apoteket nästa tack!

Igår var det tjejkväll på stan och för er som inte kommer härifrån så är det när affärerna har öppet till 22 för bara tjejer (fast alla tjejer drar med sig sina karlar) sen får man erbjudanden och sånt.
Jag och Jennifer gick i alla fall dit, fast vi hittade inget. Det var så mycket folk överallt och köer utav bara den. Det slutade med att vi och tog en (eller fler;) öl på kalles och bara satt och surrade. Det var de länge sen vi gjorde, bara satt hon och jag. :) Så vi hade oss en liten dejt där igår.


Lydias feber som hon fick igårkväll har lagt sig och nu är hon pigg igen men jag tycker som att hon ska bli frisk nu. Hon har varit sjuk länge. :( Vi får hoppas att hon blir bättre över helgen. :)
Och jag tänkte som inte alls igår när jag trodde att min förkylning klarade av att röra sig ute i kylan för idag är jag 10 gånger sjukare än igår. Inte kul! Fast ja får skylla mig själv. :P


RSS 2.0