När mammi ryter tilll

Jag fick min mamma att ringa Rawi igår. Och då var det inte några problem att sätta in en säkerhetskedja och vips så hade dom lediga lägenheter också..
Dom sa till mamma att dom skulle ringa mig, men det har dom inte gjort. Jag väntar bara idag sen bussas jag mamma på dom igen. ;)
Men varför ska det krävas att min mamma ringer och säger exakt samma saker som mig innan dom ska göra nått?? Helt sjukt! Aja, jag hoppas att dom ringer idag och säger dom här sakerna till mig och att dom talar om att jag har fått en billig säkerthetskedja ditsatt. Det är ju i alla fall nått. Och då kan jag flytta hem igen. Liiiite säkrare blir jag ju.




Kommentarer
Postat av: Sabina

Hahaha, jag har använt mig av min mamma ibland jag med. Ett säkert kort som aldrig slår fel. Men när du passerat 25 så lyssnar faktiskt de flesta på vad man har att säga, men till dess så är de bra med en mamma ;)

2010-10-05 @ 13:22:24
Postat av: Anonym

Usch vad obehagligt att nån annan verkar ha en nyckel! OCH att rawi inte bryr sig.

Bra att du får en säkerhetskedja, måste kännas tryggare, men tänkte på en sak, en säkerhetskedja går väl bara att haka på då du är inne i lägenheten, alltså tänkte att om du går ut så kan ju den som har nyckel ändå gå in. Hoppas det ordnar sig!

2010-10-06 @ 00:23:13

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0