Bilder 2

Så nu ska jag försöka lägga upp resen av bilderna. Om Lydia inte krånglar. :)



Hon bara älskar att bada.. ;D



Nöjd med att ha fått tag i tv dosan :)


Badrocken hon fick av faster Eva. :)



Lydias koja, som inte är klar, det ska dit madrasser, kuddar och lite gardiner. :)





Kramar Sookie för fullt. :)



Min fina marsinpan gris. ;)



Här är en del av julklapparna som vi fick :) plus Lars med sina nya glasögon och halsband. ;P (Klicka på bilderna så blir dom större)

                           

Nu ska jag gå och göra annat, måste skriva en handlingslista, laga någon lunch, städa, handla och en massa annat.. Hade jag tänkt. :)

ETT GOTT NYTT ÅR FRÅN LYDIA, MIG OCH LARS!!!

Bilder 1

Ähh, tar några bilder nu, så jag delar upp det istället. :)


Lydia på julaftonsmorgonen, innan våran jullunch. :)


Mammas sötfis!


Ser ni posén? :D


Lars förbereder våran jullunch som han gjorde så bra. :) Jag älskar dig hjärtat!

Det var alla mina bilder från julafton, jag glömde ju kameran hemma när vi gick till Eva senare under dagen. :/ Typiskt mig! På Lydias första jul och allt. :'/

Dagen efter jul!


Jag och Lydia myser.. Och nu ser jag vart alla kilon har satt sig.. På halsen!! ;O


Miss mongo från kongo.. Jag inte Lydia!


Dax för bad. :)


Ormen försöker slingra sig undan... :)


Nu får ni resten av bilderna sedan, nu ska jag duscha sedan ska jag gå med Malin på stan.  :D hej.

Julaftonen

Jag har inte skrivit något på flera dagar och ändå har jag en massa läsare varje dag.. Jag förstår inte, lägg till mig på bloglovin!

I alla fall har julen varit jätte bra. Hur underbar som helst. :) Och Lydia har haft skit kul med alla sina kusiner och faster och "farbror" från Sthlm. Hon har varit som en jag vet inte vad, energi har hon gjort av med i alla fall. Varit över allt och ingenstans. :)
Och i julklapp fick hon hur mycket som helst. :) Kläder, leksaker, badrockar, ramar, böcker, serviser med mera.. Och jag fick ju öppna hennes julklappar, då hon inte alls verkade vara så instreserad och plus att hon låg och skulle sova, så det kändes som att alla var till mig. ;) Det roliga är ju att öppna julklapparna sedan spelar det ingen roll vad som är i. :)

Jag fick också rätt mycket saker. Ett par underbart fina skor, en halsduk, kokbok, riskudde, ljusstakar, hudprodukter, sysaker med mera. Tack för julaftonen alla ni som var med! :) Och tack alla för presenterna! :)
Jag har knäppt kort på lite utav julklapparna som jag tänkte lägga upp. :)

Lars har också fått fina saker. Han fick ett halsband av mig där det står "Lydia Eva Johanna" och på baksidan "090112 12:08" Det blev han glad för, han började grina en skvätt. :) Sedan fick han ett par ursnygga glasögon av hans syster Åsa... :)

Ni får bilderna sedan. Ser att det var alldeles för mycket för att orka sitta och göra det nu. :/ Men senare ikväll eller imorgon. :)




God jul!

Åh, jag känner mig en aning stressad utav någon anledning. Det blir inte riktigt som jag vill och jag skulle helst vilja ha allt klart ikväll, med julgodis och städing osv, men det blir inte så. Det finns inte tillräkligt med timmar om dagarna sådär innan jul.

Jag säger nog GOD JUL till er nu istället för jag vet inte riktigt om jag har någon lust att skriva på imorgon eller på julafton.. Så hoppas ni alla får en riktigt trevlig julafton!! :)


Nu får ni bilder på gofisen. :)

Åh, man blir trött av att gå på stan. Som sagt var ju Johanna barnvakt så jag och Lars gick på stan men vi hann inte med så mycket trots att vi var på stan hela dagen.. Lars gick och pratade i telefon och jag gick och handlade saker till mig själv, inte julklappar.. :P Neerå lite julkappar blev det också. :) Tack Johanna för att du skötte!! Guld värt!

Gud vad jag älskar julen, jag älskar att pyssla på hemma, jag älskar julgranen, jag älskar att baka julgodis (där emot äter jag aldrig upp det jag bakar) jag älskar att köpa julklappar, att ge julklappar och att få julklappar, jag ÄLSKAR maten. Jag älskar allt med julen!! Riktigt roligt tycker jag att det är. :)

Nu håller jag på att bakar nått som jag inte riktigt vet vad det är . Tror det är Johannas mammas egna recept.. :) Så vi får se hur det blir, ifall jag lyckas eller inte. Vilket jag hoppas!! Sen hade jag tänkt att göra köttbullar.. Det kan vara bra att ha! (Y) ;)

Jag har så mycket energi så jag vet inte vart jag riktigt ska ta vägen. :P Hehe..
Ne nu ska jag lägga in resten av bilderna som jag sa. :)



Sookie med sin nyfunna bebis..


Som hon höll hårt i för att jag inte skulle ta den ifrån henne..


För att sedan upptäcka att jag tog den ändå ifrån henne. ;)






Gosar för fullt med Sookie.. :)


Att hjälpa mamma att dammsuga är roligt. :)











Lydia bestämde sig att hjälpa till med granen. :)


Och smaka lite.....


.... Skulle hon också göra. ;D



Sedan skulle vi sätta oss i kartongen.. :)


Och se söt ut. :)


Och vi skulle vända oss....


...Och låssas att det är ett flygplan.

Det var alla bilder det, och det blev ett par stycken.. Ne nu ska jag gå och fortsätta mitt lilla bak sedan ska jag gå och lägga mig. :)

Bilderna

Förlåt för att det inte blev några bilder igår. Vi for bort sedan när vi kom hem fick jag nått knäpp i huvudet och började byta gardiner i köket och stor städa.. Drog fram spisen och kylen, torkade skåpen osv osv. ungefär 12 var jag klar igårkväll och då orkade jag inte att lägga in bilder så det får bli i detta inlägg istället. :)

Nu idag så ska Johanna vara barnvakt åt mig och Lars så vi ska gå på stan. Du är så snäll vännen!! :) Lars är för övrigt ledig nu ett bra tag. :D Hur skönt som helst. :)

Nu får ni lite bilder för jag har inte riktigt tid. Jag måste gå och göra mig klar för dagen. :)




Sjuk igen. :(

Bra uppdatering jag har va? :)

Vad har hänt under veckan då?? Inte mycket. Jag har gått på stan och handlat lite julklappar. Igår gick jag på stan utan Lydia och barnvagn och gud vilken skillnad det är.. Nu kom jag fram dit jag ville, kunde går överalllt.. Stan är verkligen inte gjort för att föräldras med barn ska vara på. I alla fall hittade jag ju mer saker till mig än julklappar. Fast nån liten julklapp hittade jag. :) Imorgon måste vi på stan igen, för Lars har då inte köpt någon julklapp alls. :P

Idag skulle vi egentlien åka skridskor och dra Lydia i pulka med jag tycker det känns för kallt att göra det. :/ Så jag vet inte vad vi gör istället. Jag kanske bara går på en promenad själv, skulle vara skönt att röra lite på sig. :)
Nu sitter jag och hinkar i mig kaffe och Lydia ligger och sover. Hon är sjuk. Inatt hade hon feber så hon har sovit oroligt. Nu har hon inge feber men är jätte snorig och hostar.. Tycker hon varit sjuk ganska mycket nu på sista tiden. :/ Stackars mammas gohjärta. :'/

Ni får inga bilder nu, det orkar jag inte med menj jag lovar att det kommer massa bilder under dagen. :)

Hej.

Här sitter jag och gäspar och dricker kaffe. Ska snart hoppa in i duschen sedan väcka Lydia. Jag och Johanna ska på stan vid 10 tiden.. :)


Smärtstillande

Våran (min och Lars) diet fungerar inte för mig.. :S Lars har gått ner snart 4 kg :S av någon konstig anledning och jag står stilla på min vikt. Men lars vill påstå att vågen väger fel för han.. För han "känner" att han inte hart gått ner 4 kg. Aja skit samma, jag ska ge det i alla fall en vecka till och om jag gått ner nått fortsätter jag på dieten, annars är det lika bra att äta god skräpmat. ;P
Men en sak jag sagt till Lars är att jag tänkte äta ALL julmat. Spelar ingen roll om vilket diet jag går på och han höll med mig. :) (Y)


Idag är Lars hemma för ryggen, det verkar inte bli bättre. Tycker så synd om han. :/ Över en vecka har han haft detta nu. Fast sen i torsdags fick han lite smärtstillande av farbror doktorn.. :) Ne, nu ska jag avsluta har annat att göra.. puss

BVC

Vi (jag och Lydia) tog vaccinet förut idag. Först hade jag inte alls tänkt ta något men har ändå på senare tid ångrat mig. Så vi passade på att ta det nu när vi var på kontroll för hennes vikt och det såg bara bra ut. :) Men i alla fall sprutan var inte alls hemsk att ta, det stack till, man kände att något åkte in sedan var det klart.. Där emot tyckte jag att det var hemskare att ge Lydia sprutan. Hon grinade. :( Mammas gohjärta. Fast iofs gick det över rätt fort för henne som tur var. :) Vi får se ifall vi får några biverkngar.

Nu
Vikt: 8345 g
Längd: 74 cm
Huvudomfång: 44,7 cm

Förra gången
Vikt: 7880 g
Längd: 73 cm
Huvudomfång: 44,3 cm


Främling vad döljer du för mig....

Jaha, då sitter man här igen..
Idag ar det inte hänt så mycket, jag har städat sedan inte gjort nått alls ungefär. :) Nu ligger Lydia i sägen jag vill få henne att somna innan 3 idag. Så hon somnar ikväll.

Senare idag kommer också en kille från dalarna hit för att köpa våran lilla polo. Troligtvis skulle han sova över.. Eftersom det är ganska långt att köra tillbaka.

Nu, nu har ja inte tid. Ska hoppa in i duschen och springa ner på stan och lämna tillbak lite kläder och kanske handla lite annat istället. :) puss

Till dig mamma!

Här mamma har du servettringarna jag har gjort. :)


Jag gör det för eran skull!

Gokväll!
Jag har inte så mycket att skriva egentligen men tänkte skrapa ihop några rader för er skull. ;)

Idag har vi varit på mammagruppen. Mycket trevligt, hela 4 mammor var vi, vi satt och surrade och var nere i deras lekrum som dom har på familjenshus.

När jag kom hem slappade jag och var bara lat fram tills 8 ikväll då jag började baka frökex.. Eller baka och baka. Det var bara att ä fröna i vatten över dagen, speta ut på en plåt och in i ugnen i någon timma tills den blivit torr och krispig. :) Inte så svårt med andra ord.

Lydia somnade inte förens efter 9 idag, trots att hon bara sov en gång under dagen (iofs på eftermiddagen) mindre än en timme. :/ Imorgon ska vi (Lars jobbar hemmifrån imorgon) kliva upp tidigt och väcka Lydia tidigt eller i alla fall innan 9, det är som en ganska lämplig tid.. Halv 9...
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa bok. Den är så bra!! Sov gott!

Det luktar.....

Nybakt bröd..

Dagen har varit skit seg och tråkig, jag har inte alls varit på humör att göra något alls. Men sen kom älsklingen hem. :) Eller aa, jag var först arg eller irriterad på att han hade ont i ryggen :| :S (? Jag vet att jag är himla konstig) men sedan åt jag den goda maten jag gjort och då blev jag som en ängel igen. ;)
Nu måste jag förklara lite också, Lars har haft jätte ont i ryggen i flera dagar, så ont så att han inte kan komma ur bilen ibland, han vägrar äta alvedon eller liknande och ibland skuttar, alltså han hoppar. Och när han kom hem var jag trött och hungrig och han bara skrek när han rörde sig och Lydia var lite småless. Jag blir som ett monster när jag är hungrig. :/ Om ni inte tror mig kan ni fråga Lars..
Sedan har jag varit och handlat, Eva skjusade mig. Tack!!! :) ♥ Efter affären började jag baka bröd som är okej för mig och Lars att äta nu när vi dietar.. :) Det luktar himla gott här hemma nu och jag hoppas det är gott för det blir till frukosten imorgon. :)

Lydia är för övrigt fortfarande vaken.. Fast hon ligger snällt i sängen. Vi la henne före 7 idag. Imorgon om det går att förhindra får det inte bli en eftermiddagslur..
Ne, nu ska jag maka mig ut med hunden en sista sväng sedan ska jag lägga mig och läsa "flickan under gatan", alltså det är en bok. :)
Sov gott!

Jag vet att du vill! ;)

Ni glömmer väl inte att lägga till mig på bloglovin'?? :) Ni kommer spara en massa tid om ni är en sån som går in flera gånger per dag för att kolla ifall jag skrivit något. :)

bloglovin <-- Klicka och börja följ mig!

Har du lagt till mig nu? Bra!! :)

Mitt namn är Sophia!

Igår kom Lars hem himla tidigt, före 3 var han hemma men då var han tvungen att sitta och jobba hemmifrån. Men det gör inte alls något. Det är mycket skönare att han jobbar hemma.
I alla fall hade han med sig en stor påse med lite utav varje i som han hade köpt åt mig. Han är bara för underbar!! :) I påsen var det allt från skoter handskar till ett par vanliga handskar, ett par gå-ut-och-gå byxor, underställ, skor och en väst åt han själv.. Tyvärr passade inte allt så vi åkte och bytte till en storlek mindre på byxorna och vi skulle byta skor också men dom fanns inte i den storleken jag skulle ha. :/ Men då köpte vi andra saker istället.

1.   2.   3.   4.   5.  

1. Min cross tröja istället för skorna. :)
2. Mina vantar båda av märket hestra. Dom svara är skoter handskarna. :)
3. Mina gå-ut-och-gå byxor i märket phelix. Dom är grymt sköna, har redan ivigt dom. :)
4. Mitt nya underställ som kommer med säkerthet att värma. :D
5. Våra varma strumpor.. :D (Jag fryser JÄMT om fötterna.)


Lars saker som han köpte, en tröja lik min och hans väst fick ja inge kort på för han tog på sig det idag när han for till jobbet. :)



Nu sitter jag här och väntar på att Lydia ska vakna.. Vilket hon inte kommer göra om jag inte väcker henne. Varför jag är vaken har jag egentligen inget bra svar på. Jag har bara börjat kliva upp när Lars kliver upp för att fara till jobbet. Vi sitter och äter frukost tillsammans sedan far han och jag sätter mig här. Det är mysigt att kliva upp med Lars, det känns som om att vi får mycket, mycket mer tid till varanda även fast det bara handlar om 30 min eller nått sånt.

Ne, nu ska jag gå och läsa lite teori sedan hoppa i duschen innan Lydia vaknar för då är det bara att äta frukost sedan bär det av på promenad. :)
Hoppas ni får en bra dag!


Min egna "random light" :)


1. Jag fick Lars att jobba med mitt projekt (inte ovanligt).. ;)
2. Första rullen av papperssnöret (200 m) var slut så jag geggade på tapetklister.
3. Andra rullen (200 m) var slut så jag geggade på ännu mer tapetklister och lät stå på en skål och torka i två-tre dagar.
4. Jag tar ut min gymboll i hålet jag sparat (vid ventilen), det är ju en fördel så man kan byta lampa ;) och ta ut bollen (det är bara att tvätta av bollen tapetklisteret) och montera dit själva lamp"foten".
5. Närbild.
6. Upphängd och klar. :)
7. På lite längre avstånd.


Större bröst!

Nu var det ju ett tag sedan jag skrev.. Och det har verkligen varit skönt att inte ha skrivit något men nu kände jag att jag ville skriva av mig lite..

Jag har hållt på att pyssla, har gjort servettringar, sytt kuddfodral och jag har gjort en lampa. En random light lampa. (<--LÄNK) Det har mest varit för att jag måste hålla mig sysselsatt hela tiden sedan vi slutade med allt nikotin. Vilket går bra. Eller, sådär.... Själva suget är INTE borta än och jag blir lätt (lättare) irriterad och arg, men det börjar gå över lite smått nu. Det är inte alls lika jobbigt som i början. :)

Vi har börjat med en diet, eller börjat och börjat.. Vi har börjat lite halvt på den.. (Jag beslutade det igår.) LCHF dieten kör (ska köra) vi på.. Så vi får se hur det går för oss med det, ifall vi kommer hålla det, vilket jag tror och hoppas. :) Jag håller på att göra ett matschema för två veckor som sedan kommer byta av varandra bara..
Det är nämligen såhär att vågen visar alldeles för höga siffror (ungefär 7-8 kg för mycket) så jag börjar få svårt att få på mig mina jeans (läs; jag kan inte stänga dom utan att det gör ont) som jag har och i imorse så spräkte jag ett par jeans i grenen. Det hade kanske vart okej om själva vikten (inte all vikt då såklart) hamnade i tissarna, men tyvärr så gör det inte de. ;P
Sedan har jag börjat träna lite här hemma själv, power yoga och en gymboll är det som används, något av det nästan varje dag. :) Och är grymt sugen på att börja träna på gym.. Men än så är jag för lat för det. :P

Lydia har börjat sova mycket sämre nu, vaken mycket längre in på kvällarna och om hon somnar den tid hon ska vaknar hon efter ett tag och vill inte somna om. :/ Tror det är för att hon har börjat sova så länge på morgonen så jag ska börja kliva upp med Lars och sedan väcka Lydia vid en lämplig tid, innan 9.
Annars är hon lika glad som vanligt, skrattar och charmar alla. :) Hon är lik mamma sin, haha!! ;)

Nu har jag inte så mycket mer att berätta för er. Ni fick er en liten uppdatering i alla fall. :) Men nu ska jag gå och småstäda lite och vänta på att Lars kommer hem. :)

Glöm inte bilderna jag lagt upp i ett tidigare inlägg. :)

En massa bilder till er!! :)

Här får ni en massa bilder att titta på. :)











Ligger bara och vilar en stund mellan allt bus... :)



Gott med pepparkaka! :)



Äter fiskbullar, potatis och gurka. :)



Är ute och åker pulka för första gången och hon tyckte det var himla roligt.. Helst när pappa "gjorde" räserfart.. Men mamma tyckte det gick för fort.. :/



RSS 2.0