Större bröst!

Nu var det ju ett tag sedan jag skrev.. Och det har verkligen varit skönt att inte ha skrivit något men nu kände jag att jag ville skriva av mig lite..

Jag har hållt på att pyssla, har gjort servettringar, sytt kuddfodral och jag har gjort en lampa. En random light lampa. (<--LÄNK) Det har mest varit för att jag måste hålla mig sysselsatt hela tiden sedan vi slutade med allt nikotin. Vilket går bra. Eller, sådär.... Själva suget är INTE borta än och jag blir lätt (lättare) irriterad och arg, men det börjar gå över lite smått nu. Det är inte alls lika jobbigt som i början. :)

Vi har börjat med en diet, eller börjat och börjat.. Vi har börjat lite halvt på den.. (Jag beslutade det igår.) LCHF dieten kör (ska köra) vi på.. Så vi får se hur det går för oss med det, ifall vi kommer hålla det, vilket jag tror och hoppas. :) Jag håller på att göra ett matschema för två veckor som sedan kommer byta av varandra bara..
Det är nämligen såhär att vågen visar alldeles för höga siffror (ungefär 7-8 kg för mycket) så jag börjar få svårt att få på mig mina jeans (läs; jag kan inte stänga dom utan att det gör ont) som jag har och i imorse så spräkte jag ett par jeans i grenen. Det hade kanske vart okej om själva vikten (inte all vikt då såklart) hamnade i tissarna, men tyvärr så gör det inte de. ;P
Sedan har jag börjat träna lite här hemma själv, power yoga och en gymboll är det som används, något av det nästan varje dag. :) Och är grymt sugen på att börja träna på gym.. Men än så är jag för lat för det. :P

Lydia har börjat sova mycket sämre nu, vaken mycket längre in på kvällarna och om hon somnar den tid hon ska vaknar hon efter ett tag och vill inte somna om. :/ Tror det är för att hon har börjat sova så länge på morgonen så jag ska börja kliva upp med Lars och sedan väcka Lydia vid en lämplig tid, innan 9.
Annars är hon lika glad som vanligt, skrattar och charmar alla. :) Hon är lik mamma sin, haha!! ;)

Nu har jag inte så mycket mer att berätta för er. Ni fick er en liten uppdatering i alla fall. :) Men nu ska jag gå och småstäda lite och vänta på att Lars kommer hem. :)

Glöm inte bilderna jag lagt upp i ett tidigare inlägg. :)



Kommentarer
Postat av: faster

Å så duktig du är!! Heja heja! kramar från Eva o Anton

2009-12-07 @ 20:43:27

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0