Gorumpan min!!

Jag har prov på fredag i historian. Och det är fan över hundra jävla sidor jag ska kunna och när det är mycket text så fastnar inget. :S Och skolan har gett mig daisy skivor så jag ska kunna lyssna mig igenom böckerna. Och det fungerar, på skolans datorer. Men då är det som så att man ska få låna en daisy-spelare på bibblan. MEN icket. Om ingen människa kan intyga att jag har problem med att läsa så får jag inte låna den. Och jag är som vanligt ute i sista sekund då jag har provet på fredag. Hur ska detta gå?

Jag får skylla mig själv. Jävla skit vad jag är dålig på att planera vissa saker. Menmen, jag får bita ihop och göra det bästa av situationen. Imorgon när det är självstudier får jag sitta på skolan och lyssna så mycket det bara går. :) Jag orkar helt ärligt inte bry mig om ett VG eller MVG den här gången. Det får bli vad det blir.

Jag har haft lilltrollet idag, Lars skulle på utbildning så jag tog henne över natten. :) Hon är så go! När jag hade lagt henne så började hon smyga omkring och hon trodde att jag varken såg eller hörde henne så efter ett tag ser jag ett huvud i dörrkarmen sen viskar hon "mamma" och springer sen och lägger sig igen. Gorumpan min! ♥
Imorgon blir det dagis, om hon nu inte skulle bli sjuk sedan ska jag gå på akupunktur. Jag har sån jävla huvudvärk att det inte är sant. Hoppas bara den har släppt tills imorgon så jag får sticka mig annars måste jag boka om.

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och vila, så det kommer inte bli så mycket plugg med tanke på min huvudvärk. :/

Migrän.

Hej hopp galopp!
Det händer inte så mycket nytt så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, några rader ska jag nog få ner. :)
Det är Lydia, skola, akupuntkur, migrän, vardagsgrejer osv. Allt rullar på som vanligt.

Idag for Lydia till Lars och jag fick migrän på skolan, iofs kunde inte migränen komma bättre då Lydia for till Lars annars är det lite jobbigt att ha migrän. Då jag inte kan ligga och vila i lugn och ro.
Jag åkte i alla fall hem från skolan, spydde och somnade sen vaknar jag av att Emil kommer hit. Fast jag mådde mycket bättre när jag vakna än när jag somnade. Men så är det jämt (oftast) bara jag få gå och spy och sova lite så brukar de gå över rätt fort, även fast jag är seg länge efter.

Nu har jag tvingat mig att göra klart mitt psykologiarbete. Det var ett MÅSTE trots att jag har ont i huvudet. Men det är ju inge nytt att plugga med huvudvärk/migrän. Men jag hoppas det blir bra i alla fall, om inte annat så var det ett intressant arbete. :)

Nä nu måste jag tving mig själv att räkna lite matte så jag kommer någonstans.. Har prov om 1½ vecka.

ikväll blir det en tidig kväll, Emil jobba...

ikväll blir det en tidig kväll, Emil jobbar inatt och jag har nattat Lydia i våran säng. :) så jag har väl bara tänkt glo lite på tv, dricka te och sedan krypa ner bredvid vackraste Lydia! Hon är så jäkla mysig att sova med och hon vill alltid ligga nära mig och mysa. Mitt lilla hjärta!


Snart är det flytt!

Hej på er! :)

Nu börjar det dra ihop sig för flytt och ikea tur. :) Jag LÄÄÄNGTAR! Fast det är lite bökigt med att hitta en bil med dragkrock och ett släp men det löser sig i slutändan. :)
Det är tänkt att vi ska fara på ikea nästa lördag och vi flyttar nästa tisdag! :)
Och älskade Johanna kommer hem snart också.. :D Dessa två veckor framöver är bara fylld med bra saker! :)

Just nu ligger Lydia och sover och Emil är på affären så jag tänkte passa på att skriva nått men jag hade som inte så mycket mer att skriva så jag avslutar här och går och packar eller nått istället. :)
Hoppas ni har en bra helg!!

Och tack för kommentarerna ang. håret!! :)

Håret

Här kommer det bilder på hur håret är. :)

Före:


Mellan:Efter:Som ni ser blev det verkligen inte blont.. Men håret blev rosa i hårbotten av avfärgningen så att det gick som inte, utan vi fick tänka om och resultatet blev skit bra! :)

Beautiful Blogger Award!

Aha se här vad jag har fått utav Monica :D en Beautiful Blogger Award!

 

Med awarden följer lite frågor att svara på och här kommer dom!


Ta upp närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står där?
En jättelik börda av torrved bar han på - för att elda med till aftonens måltid -
(Ur min svenskabok "levande texter" och texten handlar om Odysséen)


Vad var det senaste du såg på tv?
Couger town med Emil igår

Borsett från datorn, vad hör du just nu?
Håller i boken jag nyss skrev ifrån.. Annars inte så mycket.

När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Men shit, det var i lördags. Sen dess har jag inte varit utanför dörren. Lydia har varit sjuk plus att det har varit så kallt.

Vad har du på dig?
Jeans och ett svart linne.

Vilken var den senaste filmen du såg?
The butterfly effect

Skulle du överväga att flytta utomlands?
Men lätt! Om man hade haft råd och tillfälle tror jag att jag hade gjort det. Men nu finns det inte utrymme eller pengar till det. :P

Nu ska Awarden skickas vidare. Till sju stycken bloggar/bloggerskor. Dom jag väljer är följande:
Hmm, jag läser ju knappt andra bloggar och jag kan väl inte skicka tillbaka den till Monica.
Men jag väljer Jennifer, Amanda, Deniz, Malin, Carolin, Nadia och min "lilla" kusin Cecilia.

Äntligen lite bilder

NU ska ni få lite bilder. :)

Hon ville inte sova i sin säng så hon gick och la sig i tältet istället. :)
Jag sa "Lydia, le lite" resultatet blev:


Hon ville ut och gå, så hon tog på sig alla kläderna själv. :)

Igår målade vi en teckning till pappa.... det blev lite kladdigt. ;)

"ska bara fixa till mammas handavtryck" ;)

Hur mitt hår ser ut får ni en annan gång, med både före, mellan och efterbilder. Med mellanbilder menar jag så som håret ser ut nu. ;)

Allergisk reaktion, kaffe på datorn och orange-hårig..

Hej på er!
Inga bilder den här gången heller. Förlåt! :/

Jag sitter med en ansiktsmask nu och tänkte passa på att skriva medan den ska vara på. :)
Den här helgen har varit bra, lite omskakande på sina vis men inte alls nå farligt.
Igår så åkte vi in på sjukhuset med Lyddan, hon fick en allergisk reaktion av en jordnöt som hon fått i sig. Fast det var inget farligt eller så, utan hon fick bara lite utslag och klåda men annars var det bra med henne. Precis innan vi åkte in så stod hon och dansade till bolibompa. :) Min lilla gofis! ♥
Men utöver det så har helgen bara bestått av mys och bus..

Plus lite plugg har jag fått inklämt. :) Fast jag blev inte klar med det jag hade tänkt nu ikväll, jag lyckades hälla lite kaffe över datorn så jag var tvungen att stänga av den och låta den torka lite grann. :P Det var EXAKT så jag förstörde min förra datorn. Jag tror det är ett tecken på att jag inte ska dricka kaffe när jag sitter vid datorn. ;) Eller vad tror ni?
Men det blev en mysig filmkväll istället för en pluggkväll. Så det gjorde väl inte så mycket ändå. ;)

Och joo just ja, igår gjorde jag en avfärgning på håret också. ;P Nu ska jag tillbaka till min naturliga färg med lite hjälp då såklart. Har en tid bokad hos frissan nu på tisdag så jag avfärgade det själv först en gång. Nu är jag orange-hårig och kommer vara de tills på tisdag. :) Jag ska knäppa kort så ni får se. Sen ska jag få in resten av bilderna också. Vi får se ifall jag får tid att göra det imorgon.

Nä, nu ska jag gå och plocka lite innan masken ska tvättas bort sedan ska jag lägga mig. :) Hoppas eran helg har varit bra!

VG

Hej hopp!
Ni som läser min blogg förstår nog vid det här laget att jag inte alls kan stava. Tydligen är det återkommande i mina arbeten i skolan också. Jag skriver helt enkelt inte perfekt. Istället för "för" kan jag skriva "for", istället för "på" kan jag skriva "pa" osv osv. Precis som en rubrik lite längre ner (den är nu ändrad) hade jag skrivit lägenget istället för lägenhet. Sarvfel - jaa. Men när jag läser igenom sjävla ordet så ser jag att det står lägenhet och inte lägenget. Aja nog om detta.
Det är kanske ett under att jag ens har fått betyg i Svenska B nu.  Nu är alla de gamla kurserna är nu avklarad och jag är nöjd med 2/3 i alla fall. Matematik A - VG, Naturkunskap B - VG och Svenska B - VG.. Det är svenska betyget jag inte är nöjd med då jag på de flesta arbeten skrivit MVG och inte VG.. Jag ska nog ta och ifrågasätta betyget till veckan. För lite irriterande är det att skriva MVG på det mesta och sedan bara få VG? Hur det än slutar har jag gjort bra ifrån mig!

Jag lovade ju er bilder i helgen och på den fronten har det inte hänt något alls. Inga bilder inne i datorn än så länge men jag ska försöka ta tag i det innan den här helgen är slut. :)
Nu är min pluggpaus slut och jag ska gräva mig ner i psykologiboken igen innan jag hämtar Lydia. :)

något som jag har tänkt på ett tag är en k...

något som jag har tänkt på ett tag är en kommentar jag fick för ett tag sedan, eller egentligen har kommentaren kommit fler än en gång från samma person. Den här kommentaren stör jag mig på, jag förstår inte för mitt liv hur man kan säga en sån sak... Jag och en annan satt och pratade om skolan, vad man pluggar hemma och stress hit och stress dit. Och då säger den här människan (som för övrigt har barn själv) "ja men du är ju inte mamma på heltid. Det är i alla fall jag"! Med det menade hon att jag inte får tycka det är stressigt eller nått. Eller vad menar hon? Hur kan man tror att man slutar vara förälder bara för att barnet är hos den andra föräldern. Jag slutar då inte vara mamma bara för att Lydia är hos Lars. Och mitt mammahjärta känns nog mer när hon inte är hos mig, alla tankar som far kring i ens huvud."undra just hur det gick på dagis idag? Undra ifall hon sover? Undra om hon har ätit tillräckligt med mat? Undra ifall hon busat mycket idag? Osv osv.. Så den där kommentaren förstår jag inte alls hur man kan säga till någon annan. Jag är alltid mamma och kommer alltid att var mamma på "heltid" även fast min lilla ängel är hos Lars!


Snart har vi vår lägenhet!! ♥
eftersom jag är numera van att ha nått att...

eftersom jag är numera van att ha nått att göra på dagarna när jag går i skola blir jag rastlös av att ha varit hemma en hel vecka. När Lydia är vaken är det ju full fart, men nu sover hon och jag är rastlös. Fast det är ändå skönt att inte stressa så mycket, men jag bygger ju bara upp mer att göra skolmässigt = mer stress. Iofs kan jag sätta mig och plugga lite och ringa några samtal. Jaa, det ska jag göra då Hejdå!


Disney filmer

Hej på er!

Vi är hemma från dagis och skolan idag. Lydia är så dålig i magen fast annars är hon pigg och glad, precis som vanligt! :) Men hon har varit dålig i magen nu i 1½ vecka så jag har ringt vårdcentralen och ska prata med dom om det. Annars har jag varit hemma hela veckan från skolan, i måndags, tisdags och onsdags hade jag migrän sen i onsdags fick jag Lydia och hon har varit hemma från dagis torsdag och idag.

Sen så har Lydias nattskräck blivit värre, både oftare, längre och "våldsammare". :( Det är himla obehagligt, men det är väl inte så mycket att göra åt, bara sitta brevid henne och se till att hon inte skadar sig. Men jag ska ta upp det med BM också, även fast det inte finns så mycket att göra åt saken.

Nu sitter vi och ser peter pan. Fan vad jag älskar disney filmer. Nu när vi varit hemma har vi sett några filmer, bernard och bianca, djungelboken, robin hood och nu peter pan. :) Sen har vi varit ute och åkt boob också, vi ska väl ta och gå ut en sväng sen efter lunchen hade jag tänkt också. :)

Sen har Lydia fått en liten kusin nu! En liten flicka. :D Världens sötaste! Jag har glömt bort hur små bebisar är! Så nu ska vi efter flytten och ikea åka hem till Sundsvall och hälsa på de nyblivna föräldrarna och supersöta flickan! ♥ Självklart ska vi hälsa på alla andra också. :)

Näni, nu ska jag göra lunch så jag avslutar här. Men jag ska försöka lägga in bilder på datorn idag eller i helgen så ni kan få lite kort. :)


RSS 2.0