Gorumpan min!!

Jag har prov på fredag i historian. Och det är fan över hundra jävla sidor jag ska kunna och när det är mycket text så fastnar inget. :S Och skolan har gett mig daisy skivor så jag ska kunna lyssna mig igenom böckerna. Och det fungerar, på skolans datorer. Men då är det som så att man ska få låna en daisy-spelare på bibblan. MEN icket. Om ingen människa kan intyga att jag har problem med att läsa så får jag inte låna den. Och jag är som vanligt ute i sista sekund då jag har provet på fredag. Hur ska detta gå?

Jag får skylla mig själv. Jävla skit vad jag är dålig på att planera vissa saker. Menmen, jag får bita ihop och göra det bästa av situationen. Imorgon när det är självstudier får jag sitta på skolan och lyssna så mycket det bara går. :) Jag orkar helt ärligt inte bry mig om ett VG eller MVG den här gången. Det får bli vad det blir.

Jag har haft lilltrollet idag, Lars skulle på utbildning så jag tog henne över natten. :) Hon är så go! När jag hade lagt henne så började hon smyga omkring och hon trodde att jag varken såg eller hörde henne så efter ett tag ser jag ett huvud i dörrkarmen sen viskar hon "mamma" och springer sen och lägger sig igen. Gorumpan min! ♥
Imorgon blir det dagis, om hon nu inte skulle bli sjuk sedan ska jag gå på akupunktur. Jag har sån jävla huvudvärk att det inte är sant. Hoppas bara den har släppt tills imorgon så jag får sticka mig annars måste jag boka om.

Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och vila, så det kommer inte bli så mycket plugg med tanke på min huvudvärk. :/



Kommentarer
Postat av: mamma

Be skolan ringa till bibblan eller att dom skriver ner på ett papper som intyg att du behöver få låna en daisy spelare. Kram

2011-02-24 @ 06:01:48
Postat av: Rut

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2011-05-08 @ 19:03:35
URL: http://smsalåna.nu

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0