VG

Hej hopp!
Ni som läser min blogg förstår nog vid det här laget att jag inte alls kan stava. Tydligen är det återkommande i mina arbeten i skolan också. Jag skriver helt enkelt inte perfekt. Istället för "för" kan jag skriva "for", istället för "på" kan jag skriva "pa" osv osv. Precis som en rubrik lite längre ner (den är nu ändrad) hade jag skrivit lägenget istället för lägenhet. Sarvfel - jaa. Men när jag läser igenom sjävla ordet så ser jag att det står lägenhet och inte lägenget. Aja nog om detta.
Det är kanske ett under att jag ens har fått betyg i Svenska B nu.  Nu är alla de gamla kurserna är nu avklarad och jag är nöjd med 2/3 i alla fall. Matematik A - VG, Naturkunskap B - VG och Svenska B - VG.. Det är svenska betyget jag inte är nöjd med då jag på de flesta arbeten skrivit MVG och inte VG.. Jag ska nog ta och ifrågasätta betyget till veckan. För lite irriterande är det att skriva MVG på det mesta och sedan bara få VG? Hur det än slutar har jag gjort bra ifrån mig!

Jag lovade ju er bilder i helgen och på den fronten har det inte hänt något alls. Inga bilder inne i datorn än så länge men jag ska försöka ta tag i det innan den här helgen är slut. :)
Nu är min pluggpaus slut och jag ska gräva mig ner i psykologiboken igen innan jag hämtar Lydia. :)



Kommentarer
Postat av: mamma

Kramar :)

2011-02-11 @ 08:35:51
Postat av: Monica

Är det dyslexi?



Hur går det med lillan? Vaknar hon fortfarande?

Hoppas allt är bra :)

Grattis till fina betyg förresten! Bra jobbat! :D

Kram!

2011-02-11 @ 12:10:43
URL: http://moonkan.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0