Saknade barn

Jag skrev ju ett inlägg för någon dag sen om Gustaf Bergendal, HÄR, och nu sitter jag och läser en sida som handlar om barn som försvunnit ifrån Sverige - Saknade barn HÄR! Det var där jag hittade Gustaf. Och det finns ju många fler barn som försvunnit från Sverige. Jag tycker det är jätte hemskt.. Och den uppfattningen jag får ifrån sidan är att Svenska myndigheter inte gör speciellt mycket för att hjäpla dessa föräldrar att få tillbaka sina barn. Ofattbart! Som det står i saknade barnens blogg "Ibland skäms man för att vara svensk. Om vi inte ens kan lita på våra egna myndigheter, hur kan vi då kräva att de andra ländernas myndigheter ska sköta sitt jobb?"
Det håller jag verkligen med om. Om jag bara var en stålkvinna som kunde fixa allt skulle jag trolla tillbaka alla barnen till deras Mamma eller Pappa. Ni kan läsa vissa föräldras bloggar via sidan..




Kommentarer
Postat av: MBL

Såg på internetet att Lilla Evelina återfunnits! och när man ser lilla barnet här på bilden och alla dessa ungar som laggts ut för att allmänheten ska få se vilka barn som är försvunna blir man tårfylld i ögat!och tänker: VAD ÄR DET SOM SKER I SV Socialjuridisk civilrättspolitik??. det känns som om något är galet redan från starten i vårdnadsprocessernas början på våra familjerättsliga byråer! vi ser ett mönster från utredningarna som tyder på att dom största farhågornas utövare sitter på våra Socialförvaltningar! om man anstränger sin tankeförmåga lite så ser man det i utredningarna. Lägg märke till ordvalen, och stavningarna och gramatikformuleringen i händelserna och vilka opreciserade icke beskrivna bevis som avsaknas vilket SKA finnas med för att kunna motbemöta från den som utsätts för detta! Där ser man var den största mentala problematiken har sitt ursprung, vilket bevisat sig sedan hamna i klienternas utredningar! Kanske inte så lustigt att så många mödrar och i bland barn själv flyr ifrån sådana här förtalskampanjer som staten står för framför allt deras Socialistmaffians infångare! detta vill vi i MBL förändra och kräva tydligare strängare kvalitetsinriktningar på att göra rättssäkert och inte som Rättslöst!.

2009-11-13 @ 11:03:05
URL: http://saknade barn nätverk
Postat av: MBL.

Såg på internetet att Lilla Evelina återfunnits! och när man ser lilla barnet här på bilden och alla dessa ungar som laggts ut för att allmänheten ska få se vilka barn som är försvunna blir man tårfylld i ögat!och tänker: VAD ÄR DET SOM SKER I SV Socialjuridisk civilrättspolitik??. det känns som om något är galet redan från starten i vårdnadsprocessernas början på våra familjerättsliga byråer! vi ser ett mönster från utredningarna som tyder på att dom största farhågornas utövare sitter på våra Socialförvaltningar! om man anstränger sin tankeförmåga lite så ser man det i utredningarna. Lägg märke till ordvalen, och stavningarna och gramatikformuleringen i händelserna och vilka opreciserade icke beskrivna bevis som avsaknas vilket SKA finnas med för att kunna motbemöta från den som utsätts för detta! Där ser man var den största mentala problematiken har sitt ursprung, vilket bevisat sig sedan hamna i klienternas utredningar! Kanske inte så lustigt att så många mödrar och i bland barn själv flyr ifrån sådana här förtalskampanjer som staten står för framför allt deras Socialistmaffians infångare! detta vill vi i MBL förändra och kräva tydligare strängare kvalitetsinriktningar på att göra rättssäkert och inte som Rättslöst!.Så här kan det inte få fortsätta!. Ska dom utreda barn och föräldrars kompetens så för guds skull lär er socialtanter. Svenska först innan ni leker både husläkare och allvetare och proffs och allt vad ni utger er för att vara!! Era egna privata problem lyser som en neongul fläck genom allmänhetens utredningar!!. USEL myndighetskvalitet!

2009-11-13 @ 13:29:33
URL: http://saknade barns blogg

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0