Funderat


Jag har funderat lite idag.. På mitt sätt att uttrycka mig, och det är inte alla gånger det bästa!!
Om jag vore Lars skulle jag nog inte vilja läsa det Lars får läsa ibland, även fast han har sagt att det inte gör något för han vet att jag egentligen inte tycker så. Att han förstår att jag "måste" få skriva av mig.
Han är så underbar Lars...
Men för att komma dit jag ville, om det vore tvärt om skulle jag inte alls gilla det! Ingen människa vill väl läsa sånna saker om sig själv eller överhuvud taget.
Så nästa gång jag blir arg och känner att jag bara vill skrika, och om jag ska skriva om det ska jag tänka efter lite före. För jag är ju den som skriver i all hast det som flyger fram i hjärnan. Alltså, jag ska tänka om, tänka så här "menar jag verkligen de här?.. Vill jag att det ska stå kvar senare?" osv.. Och där av så kommer det att bli mycket "trevligare" inlägg om jag skriver när jag är arg. Jag ska försöka formulera mig bättre, kanske inte uttrycka så mycket ilska i det jag skriver utan försöka få fram det jag vill på ett trevligare sätt. Om det nu går.

Men Lars är en underbar kille/man och han förtjänar inte att jag ska skriva sånna saker om han!!! Det är han för bra för!!!!!

Även om jag nu blir förbannad på han ibland. Men så är det väl alltid. Att man bråkar. Oftast..? Kanske..
Vilket fall som helst ska jag försöka bli bättre på det...

Plus att det minskar risken för er som har något elakt att skriva om mig, Lars eller att vi ska ha barn tillsammans..

Jag tänkte att istället för att sitta och gnälla över kommentarena ska jag försöka ändra mitt sätt att uttrycka mig på så ni inte får något att kommentera.. :)
Sen ska jag bli bättre på att bara "slå bort" alla elaka ord som ges. Även fast jag har väldigt lätt att ta åt mig av något negativt..

Sen är jag ganska så bra på att vara jätte privat i mina inlägg, det ska jag också försöka minska... Jag HAR tänkt det iallafall, sen får vi se hur allt blir.. :) Men det här när jag är arg på Lars och vill skriva ska jag verkligen försöka ändra på..



Kommentarer
Postat av: Eva

Jag tycker du är inne på rätt spår. För jag tror att de som skriver elaka saker enbart vill såra pga de själva inte känner sig vackra och lyckliga som du :)

Om de själva mådde gott skulle de skriva vackra saker. Stärkande saker. Sånt man kan ta med sig.

Vi tyckte sovrummet såg ut som ett som kunde få vara med i Sköna Hem. Tror jag ska tipsa tidningen att göra ett hemma hos reportage ;)

krraaaam!

2008-10-06 @ 10:37:16
URL: http://brysselkex.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0