Städat...


Ja, det blir ju inte alltid som jag har tänkt det, fast jag började ju städa. Damma och sånt har jag gjort, alla lister, element, hyllor, fönsterbrädor osv.. Och det var ju en hel del att damma. Fy fan, vissa ställen dammar man ju mer än andra, och på dom ställen som inte blir så ofta såg det riktigt äckligt ut.. =/ Tur att det blev gjort nu då.. =) Sen så satte jag upp gardiner i vardagsrummet, där det inte har sutte nå gardinger sen jaa jag vet inte när.. Inte under tiden jag bott i huset iallafall, så jag satte upp några vita där och det blev väl inte bra men det blev bättre. =) Rensade skafferiet också och ställde allt iordning, dammsög hann jag också med innan jag skulle iväg. Det tog typ 3-4 timmar, med all dammning och så. Sen åkte jag typ, Robert hade ju bjudit mig på middag idag, eller han bjöd oss (mig och Lars) men eftersom Lars är borta blev det bara jag.. Men det va trevligt, slapp jag laga mat och så.. =)

Eva, vi får ta filmen en annan gång.. =)

När jag kom hem hade Sookie börjat äta på sin bädd så det låg skumgummi lite här och där runt om bädden..
Jag har också tagit Sookie på bar gärning nu med att sno en penna och börja äta på den.. Så det känns bara bra, Första gången det hänt typ.. Haha!

Nu sitter jag här, ska snart ut med hunden sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Är rätt så pigg även fast jag inte har sovit nått idag på dagen.. Så jaaa, vem vet jag kanske börjar städa igen.. Hittar väl alltid nått som ska göras. Eller så tar jag med mig datorn till sängen och kolla på en massa avsnitt "life".. En jätte bra serie. Jag bara älskar den.. Fast jag älskar nog alla serier!!

Imorgon har jag inga speciella planer.. hittar väl alltid nått att göra. =)

Hejsvejs! ♥



Kommentarer
Postat av: ellen

vad fin du är med magen sophia. Det är inte alla som lyckas vara snygga OCH gravida- men det gör du :-) Lyllo Lars. Ha det bra,



kram ellen

2008-10-22 @ 12:47:16
URL: http://meandmyboyfriend.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0