Tålamodet


Ens tålamod prövas verkligen när man har hund..
Jag har nu under hur lång tid som helst känns det som tränat "rulla runt" och i början satte hon det flera gånger helt perfekt.. Men min hjälp så klart. Men sen slutade hon helt att rulla runt.. Hon bara låg där som en död fisk... Riktigt irriterande. :P När hon ändå har klarat av att rulla runt flera gånger.. Jaa, vad ska man ta sig till...? Jag ska fortsätta träna rulla runt imorgon.. Kanske gå bättre då.

Vad har jag mer tränat idag, joo "är du en katt?" och så ska hon skaka på huvudet, det har inte gått lika smidigt som rulla runt gjorde i början. Men hon har fattat att hon ska vrida huvudet åt ett håll iallafall. Så nu ska jag bara få henne att vrida åt båda hållen. :p

Sen har jag stått i ett rum som har två dörrar, haft en stängd dörr mellan mig och henne och sen ropat kom genom dörren, första gången försökte hon krafsa sig igenom dörren men efter ett tag kom hon på att rummet har ju två dörrar, så hon kom till slut den vägen.. Och har satt det varje gång sen dess. Alltså bara stått och krafsat en gång, och det var första gången... Hon fattar snabbt vad hon ska göra, så är det jämt. Men sen om hon följer det, än en annan femma..







Kommentarer
Postat av: Eva

Jag ser tapeten! Vad snyggt det blir!!

2008-10-04 @ 11:27:47
URL: http://brysselkex.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0