Fick inte jobbet


Jaa, killen från Pizzerian ringde aldrig idag så jag fick antagligen inte jobbet, tråkigt men ändå skönt.. Hade aldrig pallat att stå och jobbat hela tiden.. Kan ju knappt stå här hemma när jag diskar eller lagar mat, jag sätter mig ner då. (Vi har en hög barstol) Men det var ju lite tråkigt ändå, tycker ju han har kunnat ringa och säga att jag inte passade för jobbet iallafall.

Det känns inte som om att det här är min kväll, sitter och är lite små irriterad för att tapetseringen blir så långdragen, har ont i magen och fick inte jobbet..
Men det är väl sånt som händer... Funderar på om jag bara ska dra ner till Sundsvall nu, gör fan ändå ingen nytta här uppe. Kan jag lika gärna inte göra nytta där nere.. Och Lars åker ju ändå bort, så varför ska jag sitta i det här stora huset ensam??
Fast då är det ju Sookie också, henne måste jag ju ta med mig då!! Om jag inte hittar någon som är hund vakt. Fast inte om jag blir bora en vecka... :S Aja, det lär inte bli nått av det ändå, jag bara sitter och funderar lite.. Bara lite sådär!!! Men det vore ju roligt..

Jag ska kanske åka ut till skolan imorgon, äta lunch med Mika, han får mig alltid på bra humör, vilken dåre han är ;D.. Men om jag känner mig rätt så är jag på bra humör om en timma igen.. ;p
Nu ska jag gå och försöka sova, men så ont som jag har i magen lära jag inte sova mycket inatt. : /

Sov gott!



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0