En jobbig dag


Nu är jag trött... Gick ju iväg till sjukhuset strax före 08 imorse, det blev så att jag skulle åka till sunderbyn sjukhus, jag tog en taxi dit, röntgade mig, och tog en taxi tillbaka.. Men om det ändå gick så fort som det låter här... Jag har fått vänta på taxin - båda gångerna, vänta innan jag fick komma in till röntgen och vänta ännu mer där. Nått på taxibilen på vägen tillbaka gick sönder så vi blev ståendes efter vägkanten medans han fixade det som hade blive fel. När jag väl kommer tillbaka på akuten så är klockan 12:00 och jag blir satt i ett rum, klockan 14:00 är det fortfarande ingen som har pratat med mig så jag ringer på nån klockan och dom kommer.. Sen fick jag prata med en läkare som sa att allt är bra, jag hade ingen propp men han skulle ändå iväg och prata med en överläkare, så då fick jag vänta igen.
Sen kommer han och säger "Ja du får gå hem nu bla bla bla bla"

Och lägg till på det här att jag somnade inte för ens efter 01 inatt jag vaknade vid 06 och jag har inte ätit nån mat. Jag köpte en macka för 40 kr men självklart gick det inte ens att äta, den var så jävla äcklig!! Så nu är jag trött, less, glad (för att det inte var nån propp), hungrig och irriterad.

.....................................
Nu har jag ätit lite, så jag är redan på bättre humör.. Nu ska jag bara ut med hundarna sen ska jag lägga mig och sova ett tag. Jag är så himla trött och jag har redan gjort middagen för idag så Lars behöver bara värma när han kommer hem, så då slipper jag tänka på det. =)

Jag är naturligtvis nöjd och glad att det inte var nått! Men jag behövde få klaga lite. Jag är glad för det dom gjorde och att det ändå gick rätt så fort ändå. Det finns ju dom som får vänta längre och faktiskt har något problem. Men jag antar att dom gjorde allt det här för att vara extra försiktig just för att jag är gravid, vilket är skönt att veta att dom gör så! =)

Hörs sen!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Vad skönt att det inte var nått=)

2008-12-12 @ 11:25:24
URL: http://sandrafjallstrom.blogg.se/

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0