Boktips!!!!


Det blev ingen stan för oss idag, Lars var inte alls sugen och jag ville inte gå själv så jag gick och la mig istället. =)
Är så trött nu för tiden, och det är så jobbigt att röra sig. =/
Imorgon vill Lars åka till Luleå och gå på stan, plus att han skulle förbi jobbet sitt. Men jag vet inte om jag är så sugen på det.. Vi får se! =)
Nu är det inte alls långt kvar. 12 dagar, en vecka och 5 dagar. Tänk er, snart är det dax. Och jag hoppas verkligen inte att jag drar ut på tiden för nu börjar jag bli less. =P Nu vill jag ha min lilla bebis i famnen!

Jag och Lars var på bio för någon dag sen och såg "allt flyter" den var jätte bra och rolig. Den rekomenderar jag till er! Sedan en bok som jag fick av Eva i julklapp "Innan jag dör" av Jenny Downham rekomenderar jag ännu mer!! Jag kunde inte sluta läsa så dagen efter hade jag läst ut den!! Den handlar om en tjej som är sjuk i cancer och hon har en lista som hon vill hinna med att göra innan hon går bort. Jag grinade en skvätt några gånger i boken, den är så bra men så sorgsen. Och slutet! Det är jätte bra.. Jag började tänka på mig själv och ifall det var min familj som skulle ta farväl av mig. Den var verkligen bra.. Tack Eva!

Jag har ju skrivit att jag har lämnat in kamerarn på lagning men jag tror jag glömt att säga att det blev billigare att köpa en ny, så jag är på jackt efter en ny nu. Och det lära dycka upp nån innan bebisen kommer - hoppas jag!! Annars blir det till att ta Lars jobbar kamera. Så det blir nog inga fler magbilder som duger, eller är i bättre kvalité än webbcamen.

Tack för era kommentarer om strumporna, någon skrev att 13/ 15 är ungefär 1-3 mån. Och dom strumpor jag ville köpa fanns inte mindre än 19/25 eller nått sånt!! =) Men dom var billiga, sidan jag kollade på heter LitenochTuff, dom hade också mellandags rea nu. =)

Jag märker ju också nu att jag har glömt bort att lägga in veckans graviditetskalender, så det ska jag göra nu sen ska jag bara sitta och snoka runt bland andras bloggar och sedan gå och vila igen. =)

Pusspuss




Kommentarer
Postat av: Sandra

vilka fina kort! ångrar att jag inte tog när jag var gravid, får ta det nästa gång! man bli så sugen på nr.2 när man ser ALLA gå omkring med sina fina magar. Lycka till!

2008-12-29 @ 23:30:06
URL: http://filipsmammas.blogg.se/
Postat av: Eva

Verkligen en jättefin bild. Så kul att kunna visa för den lille/-a i framtiden. Jag skulle vilja ha ett inramat foto, bara så ni vet ;)

Kram!!

2008-12-30 @ 14:00:33

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0