Julskinka


Idag har jag gjort skinka, eller den är inte riktigt klar än, det är några grader kvar sen ska den svalna och sedan grilljeras. =)
Lars kom hem jätte tidigt idag redan klockan 14, så han har kokat kött åt hundarna, så nu ligger dom i varsina rum och äter benen från köttet. Mumma tycker dom nog, det tycker inte jag. Det ser inte alls gott ut. Men dom är ju hundar och då är ju bajs gott t.o.m. ;p
Vi har också gjort en jätte god gryta eller Lars har gjort, jag stod breve och hjälpte till lite. Så det blev en tidig middag också. Nu är jag jätte trött, jag ska gå och vila om ett tag tänkte jag.

Det är så skönt att Lars är hemma nu, och att han kommer vara hemma fram till 1 februari. =D Lite jobb kommer han ju att göra med det är när jag sover på förmiddagarna så det gör mig absolut inget. =) Och imorgon eller på söndag ska han hjälpa mig att städa, damma, dammsuga, skura, allt sånt ska han hjälpa till med och det känns också himla bra, för annars hade jag måsta dela upp det på två-tre dagar ifall det skulle bli gjort. Sen ska vi baka bullar också, jag vet inte ifall det blir imorgon eller på söndag. Men bullar ska vi baka. =) Hänta en julgran ska vi också göra imrgon och klä den. Vi måste nog också handla lite julklappar, fast det hinner vi ju på måndag och tisdag. Om affärena har öppet, men det tror jag väl.

Nu ska jag gå och ta en powernapp fast en lång sådan - på nån timma. =p
Ha en bra kväll!




Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0