Pusselbitar

Det känns som om det fortfarande är nerförsbacke. För när det väl lättar lite på trycket i bröstet så kommer det ett nytt. Jag försöker hela tiden att samla massa pusselbitar runt omkring mig för att bli jag igen.
Börjar jag känna mig bättre och gladare, så är det något som dyker upp och drar ner mig igen. Börjar jag komma i fas med skolan så är det något som dyker upp och jag hamnar i ofas igen. Börjar jag ta tag i träningen igen så är det något annat som gör att det inte blir av.
Nu menar jag inte att det händer jätte negativa saker hela tiden men t.ex kommer de migrän eller förkylning som varar flera dagar så jag kan inte plugga, när jag har migrän och är förkyld kan jag inte heller träna. Och eftersom jag hamnar efter i skolan så prioriterar jag inte att träna osv. Det känns som om hela livet är i obalans! Jag får ingen struktur på saker och ting. De där pusselbitarna jag försker att plocka upp blir bara fler hela tiden och det är tärande!
De visade sig idag också att jag räknat heeeelt fel gällande hur många poäng jag har kvar att plugga. Istället för att bli klar i slutet av augusti har jag 5½-6 månader kvar att plugga, och det innebär att jag måste plugga utan CSN för dom veckorna jag har kvar tar slut innan jag blivit klar.

***
Förra veckan hände det en jätte jobbig grej som jag fortfarande inte har kunnat förstå och acceptera, jag vill inte acceptera! Det känns så konstigt och overkligt, och jag får än en gång klart för mig att livet är så skört, och värdefullt!När jag trött till vila går
och mitt öga sluta får.
Fader låt din ängel då
vänligt vid min sida stå.

Ute med Sookie!


Bild


Raseriutbrott

I dag fick jag ett raseriutbrott på sjukhuset. Dom är ju så korkade så jag blir tokig!! Jag var så arg så jag inte kommer ihåg riktigt vad jag sa, men jag skrek nog lite, sen grinade jag, och skrek lite till. Det slutade med att jag sa tack, för hon lyssnade tillslut och fixade allt. 
Jag tror inte att jag är så speciellt populär nu på den avdelningen.. Men det skiter jag i, dom fixade de dom skulle och då är jag nöjd! 
Men att man ska behöva skrika och grina för att dom ska lyssna på vad man har att säga!

Jag är med i tidningen

Här mamma är tidningarna som skrivit om det..


Lite bilder

Som vanligt är jag sämst på att uppdatera och lägga in bilder här på bloggen. Men jag har några bilder som jag hade tänkt lägga ut.. :)

Min fina Johanna var hemma förra helgen, och denna bild är från i lördags strax innan vi gick ut. :)
Vi "åkte" även båt när hon var hemma, på Johannas mammas bakgård :)
Fina Lydia på Liams 3års kalas. Det är vår granna Lollo som är den duktiga fotografen!! :)
Denna bild är också tagen av Lollo!
Det var nog dom bilderna jag hade. :) De var ju några i alla fall :)


RSS 2.0