Sömnen

De blev aldrig att vi gjorde en anmälan om allt igår, utan vi bokade en egen tid för det så vi bara ska konsentrera oss på anmälan. Men mötet igår blev ändå givande, fast det är det ju alltid. Hon hade sökt upp en massa information om sömn, som jag inte hittat själv, och det verkar vara ett jätte bra sätt för att lära mig att sova vissa tider, och att lära mig/kroppen att somna, så jag ska gå in i det helhjärtat och försöka med det i några månader sen får vi se ifall det fungerar. :) Det tar nämligen någon månad innan man lärt kroppen att fungera som "normalt". Det ingår även att jag måste skriva en sömndagbok varje dag för att kunna hålla koll på hur sömnen förändras. Den första veckan ska jag bara skriva ner hur jag sover utan att göra något åt det, för att sedan räkna ut hur många timmar jag ligger i sängen jämnför med hur många timmar jag faktiskt sover. T.ex. om jag ligger i sängen 9 timmar per natt men sover bara 5 timmar. Så ska jag sedan ändra så att jag bara ligger i sängen 5 timmar, alltså från exempelvis 12 till 5 på natten, och oavsett hur jag sovit och när jag somnat ska jag kliva upp då.
Jag tror på att de här kommer att fungera, för jag vill inte äta medicin större delen av livet, vilket jag nästan gjort hittills. :/ Och det är skönt att hon(kuratorn) verkligen försöker hjälpa mig, för hittills har alla läkare bara ryckt lite på axeln och skrivit ut medicin, trots att jag bett om annan hjälp för att kunna somna, som t.ex. åka på en sömnkliniken.



Kommentarer
Postat av: Lina Norlund

Tycker det låter väldigt klokt att göra ett försök med det där, får hoppas att det fungerar, för det ska inte behöva vara så att du inte får sova och bara ligga vaken och tänka på allt. Stora kramar

2012-03-25 @ 13:24:39

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0