"Här lever lyckan, lever livet!!!"

Ni ska bara veta vad jag är på bra humör, har varit det i många dagar nu.. :) En känsla av lycka finns i min kropp och jag älskar det.. :D
Livet leker!
Allt rullar på hur bra som helst. Skolan går jävligt bra än så länge, jag får bra betyg på det jag gjort hittills. :) Jag har underbara vänner och jag känner lycka över hur livet är! Och på dagis går det hur bra som helst för Lydia, hon har så roligt där, nästan så att hon knappt hinner säga hejdå till en på morgonen.. Fast två dagar har det varit lite grinigt men dagisfröknarna sa att det gick över himla fort efter jag gått. Åh, mitt älskade barn!
Jag vet inte riktigt vad det är som gjort att jag känner mig så glad och lycklig men det orkar ja inte ta reda på heller, bara jag är på bra humör så. ;)

Idag ska jag till älskade Sundsvall också, det ska blir riktigt roligt, träffa en massa kompisar som man inte sett på länge, träffa familjen och hämta hem Sookan.. Det är själva anledningen till varför jag ska dit.. För att hämta hem Sookie, funderade först på att sälja henne men det blir inte av. Jag måste i alla fall försöka få det gå ihop innan jag "ger upp".. Plus att Sookan är ju min lilla hundbebis, hur ska jag kunna sälja henne? :S Det går bara inte!

Nu har ja inte tid att sitta här nå mer och kommer troligtvis inte att uppdatera nått under helgen men jag hoppas ni får en underbar helg!! :) Puss!



Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0