Nu är det dax!

Oj vad klockan blev mycket... Även fast jag bara sov 40 minuter på eftermiddagen har jag energi som jag vet inte vad.. Nu har jag i alla fall dammat av hela huset, bytt lite gardiner, "möblerat om" lite gran, stryckigt lite dukar, tagit bort en massa saker så det blev mer stilrent även fast vi inte någon stil har, klippt klorna på Sookie, borstat hennes tänder och duschat henne.
Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på... Det jag kan tänka mig som ska göras det är att plantera om en blomma och slipa upp en liten stol och måla den rosa.. Men det får vänta tills imorgon eller någon annan dag.
Läsa teoriboken kan jag inte heller för Lars lånade ut bilen till grannen och boken är där.. Typiskt!! Fast jag hade nog inte läst den ändå. Jag försöker bara lura mig själv om att jag hade läst den om den vore här.
Ne, nu jävlar ska det bli skärpning. Jag måste ha körkortet innan augusti månad är slut!! Om inte så.... så... jaaa, vad händer annars? Jag blir himla besiken på mig själv som aldrig tar tummen ur... och fixar det någon gång. Det skulle ju underlätta en hel del om jag hade körkort. :) Så nu bestämmer jag mig för att ha körkortet innan augusti månad är slut!
Menmen, jag ska gå och läsa en annan bok istället så jag slappnar av och kanske tillslut blir trött!
Hoppas ni sover bättre än mig!



Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!

Du kommer fixa det, bara du bestämmer dig för det!

Jag kommer hem den 8onde oktober :) Då vill jag låna din unge :D Haha

Min mamma är hära om typ 1½dag! Faaan va kuuul!! :))

Hoppas allt är bra med er!

Kramar

2009-06-24 @ 05:48:19
URL: http://johannalundberg.blogspot.com

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0