Storforsen

Det var länge sen jag skrev nu.. Så jag tyckte det var dax att ge er nått att läsa om!! :) Och massa bilder att kolla på.
I fredags så åkte vi upp till storforsen, eftersom jag aldrig har varit där och vi ville som göra något tillsammans som en familj.. Lätt sagt och lätt gjort. Vi åkte på en gång och jag körde dit upp. Vilket gick hur bra som helst.. :) När vi var framme går vi till själva vattenfallet som jag hört så mycket om. "Norra europas största vattenfall" "Mest vatten mängd" osv osv.. Och då när vi står där och kollar på vattenfallet säger jag till Lars "Är det här vattenfallet?" och han blir lite små chokad och säger "jaaa...." och börjar skratta åt mig.. För jag hade ju föreställt mig ett vattenfall som heter duga.. Typ jätte brant, rakt ner, inte att det skulle vara som en "lång backe".. Men trots min lilla besvikelse så var det ju jätte vacker och fint där.. :) Är himla glad att vi åkte dit..



       

Sookie var över lycklig för hon fick ju bada lite gran och det fanns ju massvis med människor att nosa och kolla på och hon hoppade omkring på stenarna/klipporna som en galning.. Lite svårt var det att hänga med.. Vid ett tillfälle när Lars skulle knäppa kort på oss så fick Sookie syn på en pinne i samma sekund. Men ser hur hon tar ett skutt för att ta pinnen i vattnet och kortet precis efter ser man mig med kopplet helt sträckt och jag är på väg i. Som tur vad klarade jag mig från att bli blöt. :)



       


Lydia lyckades sparka av sig ena strumpan också rätt ner i en vattenpöl.. Men hon var lika glad för det!! :)

   



Kommentarer
Postat av: johanna

aah vilka fina bilder! :) langatr tills jag kommer hem och far traffa din lilla skonhet till dotter, och dig forstass! :D

2009-07-27 @ 14:32:26
URL: http://johannalundberg.blogspot.com

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0