Alltid!!

och där rycktes mattan bort igen... Jag har bara gått och väntat på att det skulle komma, för det gör det alltid. Det är alltid en käftsmäll som kommer - precis när man har byggt upp ett litet hopp om livet. 

Jag förgyller era tråkiga liv

Jag hoppas verkligen ni alla vakar upp snart och inser vilken förändring ni måste göra i Era liv eftersom ni tydligen bara har mitt liv att prata om. Det är bra att ni vet mer om mig och mitt liv än vad jag själv gör! Men det är alltid kul att höra vad jag t.ex har gjort. En fråga: När får ni nog av att prata om mig? Svar: Antagligen aldrig för ni själva har så tråkiga liv att ni måste hittar på saker om mig och mitt liv för att förgylla Er vardag!
Skillnaden mellan att prata om någon eller att snacka skit om någon, är att om man pratar om någon så har man fakta i ryggen som stödjer det man säger. Har du ingen fakta så går du bara omkring och snackar en massa skit!! Så ta reda på fakta innan, ni ska nog se att ni kan hitta något som faktiskt är sant. Jag har ju faktiskt ett rätt händelsefullt liv så ni behöver inte hitta på en massa skit för att ha något att prata om.
 
Jag önskar er all lycka i världen för att ni ska få mer intressanta liv, för dom måste verkligen vara urtråkiga som ni pratar och hittar på saker om mig.
 
Tack!


RSS 2.0