18 Juli

Det var ett tag sedan jag skrev. Jag har inte vetat vad jag ska skriva och jag vet väl egentligen inte nu heller vad jag ska skriva, bara att jag ville skriva något....
 
Mycket har hänt på sista tiden men samtidigt har inget hänt. Vardagen rullar på men jag står still. Ibland rör jag mig lite framåt för att sedan ramla flera steg bakåt igen.
Jag har i alla fall nu i veckan gjort några beslut som jag tror och hoppas kommer vara bra för mig, så att jag kan bli jag igen, så att jag kan gå framåt istället för bakåt. Det känns som om att jag har flytt ifrån något och det har jag antagligen gjort, för det har varit för jobbigt att hantera och kontrollera. Men nu... nu hoppas jag på en vändning!

Jag har också varit sjuk (förkylning, feber, stämbandsinflammation osv) nu i tre månader och idag, tredje gången jag var hos läkaren, fick jag hjälp. Jag fick medicin mot kronisk bihåleinflammation plus att dom tog en massa prover för att kolla mitt imunförsvar osv, för att se varför jag är så mycket sjuk. Så det känns bra, förhoppningsvis är jag frisk om 10 dagar.. 
 
Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig bredvid Lydia som sover i vår säng inatt :) (varje natt när Emil är borta och jobbar). Världens bästa, underbaraste lilla flicka! Hon kan för övrigt läsa ett ord. Lars visade mig det tidigare idag, han skrev ett ord på en lapp och frågade sedan Lydia vad det stod, då ljudade hon några av bokstäverna sedan läste hon ordet. :D Ordet var "bajskorv".. Då har hon och Lars tränat på att läsa det ordet. :) (Det kommer för övrigt från en barnbok, där en kanin säger 'bajskorv' hela tiden. :P )Kommentarer

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0