Pedagogiskt ledarskap

De har skett lite förändringar i skolan nu.. Jag avbröt fysiken och har börjat med pedagogiskt ledarskap istället.. Så nu slipper jag ha en klump i magen så fort jag ser fysikboken..

Och mitt matteprov gick åt helvete.. Jag fick inte godkänt och jag fattar inte vad som hände. För repetitionen gick skit bra, de var inte ett tal jag fastnade på och nu när jag sitter i efterhand och räknar inför omprovet går de också skit bra, jag kör inte fast på nått så jag fattar inte hur provet kunde gå så jävla dåligt.. :/ ÅNGEST!!
Aja, det är ju bara att bita i de sura äpplet och räkna vidare till omprovet.. :/

Annars tror jag ligger rätt bra till i de andra ämnerna, jag har en uppsats kvar i svenskan (den tar lite tid), och två inlämningar och två fördjupningar i religionen att göra.. Och det är bara 5 veckor kvar tills jag ska vara klar med matte, svenskan och religionen.. Matten kan de bli lite körigt på då jag måste göra omprov på andra provet och där efter så har jag ett till prov. Men de ska nog lösa sig. :)

Är otroligt less!

Hsb som vi hyr av satte förra veckan på onsdagen, tror jag de var, en lapp "om ni inte flyttar på barnvagnarna innan den 14/11 så kommer dem omhändertas och kastas bort! HYRESVÄRDEN!" Ungefär så stod det, fast allt var i stora bokstäver och överlag var det otrevligt och rätt hotfullt!
Vi är just nu, vad jag vet, 3 st som ringt och hört vart vi ska ställa alla vagnarna för bara i min trappuppgång är 3 utav 4 lägenheter småbarnsfamiljer. Så de är rätt många vagnar som ska ställas undan.. Svar på frågan om vart vi ska ställa alla fick jag till svar "i cykelförrådet" och till saken hör att det får bara plats med 2 st vagnar där.. Så säger han som sköter allt "men skynda dig och ställ dina vagnar där då så ingen annan hinner före" Vem säger en sån sak ens? De handlar inte om att bara mina vagnar får plats, ska jag gå omkring och vara orolig att någon hinner "ta min plats" när jag använder vagnen..? För även om jag har mina vagnar där, så vart ska alla andra ställa sina vagnar? Man tycker ju att det måste finnas en annan lösning. Jag ska också tillägga att jag förstår att vi inte kan ha barnvagnarna i trapphuset på grund av säkerhetsrisker, men jag tycker att de borde kunna ordnas en annan lösningn än de dem nu har som lösning.

Sedan fick vi veta igår att dem ska höja hyran och de finns absolut ingen mening med att göra de, för lägenheterna är förjävliga, om något är i behov att fixas till så måste vi betala och göra arbetet själva. Vår tvättstuga, vi är fyra st hus, med tre trappuppgångar i varje och minst fyra längenheter i varje trappuppgång, de blir 48 lägenheter som delar på en tvättstuga, denna tvättstuga har då två tvättmaskiner men man får bara boka en tvättmaskin åt gången och tvättiderna är 3 timmar och en tvättmaskin, oavsett vilka grader man tvättar i, tar ca en timme. Plus att man måste nog leta länge efter en mer äckligare tvättstuga.
Våran utegård ser också förjävlig ut, det ligger lösa stenplattor över allt som barnen leker med, det är inte krattat alls, sandlådan är en kattlåda med mera.

Nä nu är jag irriterad, jag ska gå och knäppa kort på en massa saker sedan så kan ni få se en liten del utav de jag pratar om...

Lydia är då allt påhittig!

Igår när Lydia satt och åt kvällsfika på sin lilla stol, satt hon med benen i kors och det såg så himla roligt ut så jag var tvungen att knäppa ett kort, men då blev hon arg och sa "inte knäppa kort", tog stolen o gick och satte sig ute i hallen med armarna i kors och sa "Lydia är arg". Här är bilden och den sura minen för att jag knäppte kortet. :P Min lilla gofis!



Tidigare idag gjorde hon en jätte rolig sak, hon skulle kissa, så hon ställer sig upp på pallen som står bredvid toastolen men hon hinner inte sätta sig innan hon börja kissa så då "skjuter" hon fram strålen och säger sedan "Emil kissar såhär" och pinkar rätt ner i toan. Haha! Hon är då full i massa ideer och saker att säga.

Stanna upp och andas en sekund!

Det har varit rätt dött här på bloggfronten.
Jag känner väl att jag inte riktigt har haft tid att skriva egentligen och jag har inte haft så mycket att skriva om, de känns som om jag inte har gjort något annat än att plugga ungefär. Jag har varit stressad över skolan och jag har fram till nu legat efter i alla ämnen nästan från start.
För någon vecka sedan så sänkte jag mina krav på mig själv (de spelar ingen roll ifall jag får lite sämre betyg i de här ämnena då jag har bra betyg i de allt annat) och jag känner redan hur mycket de lättar, helt plötsligt ligger jag bra till i alla ämnen förutom i Fysiken som jag inte blir riktigt klok på..
Nu har jag inte den där stressen över mig om att det alltid är något som skulle ha gjorts i förrgår. Nu slipper jag den där klumpen i magen om att jag inte lägger ner tillräkligt med tid och engagemang på skolan. Och SKÖNT är de för nu kan jag verkligen bara stanna upp och bara vara utan att känna stressen!

Annars är livet på tipptopp! Jag lever i en bubbla för allt är så perfekt just nu och jag kan nog inte bli lyckligare! Jag har världens bästa man och barn! ♥
Lydia är så glad i själen! Hon är jämt glad, visst har hon ett humör som heter duga och jag vet inte riktigt om det är från mamma eller pappa hon har fått de, ;) men överlag är hon jämt glad!








RSS 2.0