Nu är det förståss gamla bilder, men jag har varit så dålig på att knäppa kort att jag inte har några nya..

Hej på er!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev.. Det har väl inte hänt så mycket utan allt har mest rullat på. Jag har haft två historia prov, ett psykologi prov och några arbeten i samhälle B, historia A och psykologi A som jag har gjort klart. Annars har det inte hänt så mycket mer på skolfronten.. :)

Vi har börjat ha Lydia 5 dagar åt gången istället för 4 dagar.. och jag kan säga er att det känns, gud så sakta dagarna går när hon är hos Lars. :'( För Lydia verkar det gå jätte bra och jag tror inte hon märker någon skillnad direkt, utav det är nog mer jobbigt för mig och Lars.

Mina ärriga armar

Mina armar är jävligt ärriga, ärr som jag själv har gjort när jag var yngre pga olika anledningar som jag inte tänker på in på, men mina armar är ärriga..
Jag går idag ofta i linne, eller i fina sommar klänningar som visar hur mina armar ser ut och det är inget jag skämms för. Den jag var förut har gjort mig till den jag är idag och det tänker jag inte skämmas för. Jag vet att folk ser mina ärr.
När jag hälsar på en ny männsika och vi ska skaka hand så är det armen den människan tittar på (innan han eller hon kommer på sig själv) och sedan ögonen.

Och det slår aldrig fel.... ALLTID, JÄMT när jag är på ett läkarbesök är det alltid samma frågor, det är ingen som antecknar så varje gång jag får en ny läkare så får jag samma frågor..
- "När gjorde du det där?"
- "Var det länge sedan?"
- "Hur mår du nu?"
- "Är det där fortfarande aktuellt?"

- "Har du sökt hjälp för det där?"

Osv.. DET är gode irriterande! Dom kan väl i alla fall göra anteckningar så andra läkare ser att dom frågorna har ställts. Nu säger ja inte att det inte är bra att dom frågar såna saker, MEN jag slutade skära mig i armarna för fleeeeeera år sen och fortfarande ställer dom frågorna.


Mina nya glasögon..Här mamma får du en bild på de nya glasögonen.. :)

Min stora flicka!!En liten bild på lillhjärtat mitt! Hon och Lars var och åkte lilla Karlavagnen. :) Hon har blivit så stor lillbebisen min.. ♥

Bilder på nya lägenheten

Hej på er! :)
Jag hade tänkt lägga upp lite bilder till er, eller det är mest för mammas skull för hon har tjatat nu sen vi flyttade in. :P Men tyvärr har jag inte min kamera i den nya lägenheten så det blir dålig/dåligare kvalité på bilderna eftersom dom är tagna med mobilen. :P

Sovrummet
Sängen blev en aning för hög.. Vi visste att den skulle bli hög men inte sååååå här hög. ;P


KöketVardagsrummet
Lydias rum
Dock med världen sämsta lampa, den är skit snygg men det blir sånt hemskt sken från den att vi ska byta tillbaka till den vi hade förut. Ni ser ju hur ljuset är på bilderna. Och om ni kollar riktigt noga så ser ni lillhjärtat ligga och sova i sängen. :)Toan


Som ni ser så har ja inte knäppt från alla vinklar så man ser allt men ni ser ändå lite grann hur vi har det nu. :) Och hallen och vår walk in closet orkade jag inte knäppa kort på, det får bli en annan gång. :)

Vilken vecka!

Hej på er!
Vilken vecka det här har varit och den är inte slut än... Imorgon ska vi på Ikea då inte det blev förra helgen av olika anledningar men nu ska det äntligen bli av!! :D
Lägenheten är så sjukt fin och jag stortrivs redan även fast det inte har gått många dagar, och bättre ska de bli då vi far imorgon till Ikea. Det kommer bli så fint!

Sen har jag köpt mig ett par nya glasögon! Skit snygga Vasuma sidewinder sen ändrade jag styrkan.. Nästan dubbelt så dåligt ser jag nu än sist jag gjorde en synundersökning (snart 3 år sen). Kanske därför jag har så ont i huvuet då jag gått och sett dåligt med glasögonen på!! :P I alla fall är jag sjukt nöjd med dom nya!!

Bilder på allt får ni någon annan gång och när vi har kommit mer i ordning. :)

Nu ska jag ta och springa och tvätta sedan mysa resten av kvällen! Pussochhej!


RSS 2.0