Allt är ordning! :)

Nu är det dags idag att uppdatera bloggen. :)

Ska tala om för er att min och Lyddans lägenhet är superfin! Det är en 2:a på 62,5 m2 så den är rätt så stor. Och allt har kommit i ordning. Nu är det bara lite småsaker som tavlor och hyllor som ska upp, annars är allt i ordning. (Bortsett från hallen som jag får tapetserad idag.) Vi kommer trivas jätte bra i den. :) Jag har inga bilder till er men det ska ni får så småning om. :)

Sen har ju Lydia börjat på inskolningen i veckan, det går jätte bra. Inga som helst problem för henne att vara där bland dom andra barnen. Det är som om att jag och Lars inte ens finns då vi är där. :P Men det är bara bra tycker jag. Hade varit jobbigare om hon vore blyg och tillbakadragen kan jag tänka mig.

Och nu på måndag börjar jag om skolan igen, det ser jag framemot faktiskt. Ska bli riktigt skönt att få nått att göra på dagarna fast det är ändå tråkigt eftersom jag inte får vara med Lydia på dagarna dom dagar jag har henne.
Och joo just de, vi har Lydia 4 dagar var. Varannan vecka är lite mycket för henne då hon är så pass liten. Det går faktiskt riktigt bra tycker jag, eller inte för mig och Lars dom dagar vi är utan henne.

Just nu sitter jag hemma hos Simon och Jennifer eftersom dom målat i hallen och jag kan ju inte vara med Lyddan där då. Så det är tur Dom finns. :) Sen idag åker Lydia till Lars ända fram till på söndag.

Ne, nu har ni fått er en liten uppdatering. Och på tal om det så kommer jag inte upptadera lika ofta ett tag framöver. Jag har ingen dator just nu men det ska jag köpa så ni får hålla ut ett tag till med dålig uppdatering, sen ska jag försöka få upp lite bilder senare i veckan.

Puss på er!


Jag är lyckligt lottad!

Nu tänkte jag skriva ett litet inlägg. Känner att det var ett tag sedan.

Är det något som jag har lärt mig genom åren är det att skaffa riktiga vänner, såna som ställer upp för en oavsett vad. Man vet vart man har dom! Alltså RIKTIGTA vänner....
Två av mina vänner är guldklimpar (jag har fler guldklimpar också) bland alla som finns. Simon och Jennifer är verkligen världens bästa personer. Dom låter mig mig bo hos dom i deras trea, så vi är alltså 5 st i denna trea och det är inget problem för dom. Dom tycker att det är en självklarhet att hjälpa någon såhär och det tycker jag också men det finns så fyrkantiga människor som inte skulle tänka likadant.
Och deras vänner och familj är likadan, hur underabara som helst! Om jag behöver skjus någonstan så skjusar deras kompis mig om Simon inte kan och tycker att det är självklart att man hjälper till. Även fast Jag inte känner dom mer än som bekant.

Igår åkte vi ner till Sundsvall, Simons föräldrar lånade ut deras bilen till oss. Vi skulle lämna Sookie hos min storebror och hämta möbler hos han. Så vi åkte på morgonen och åkte hem på natten/morgonen. Simon så snäll som han är körde hela vägen (inte för att han hade så mycket till val då jag och Jennifer inte har körkort).
Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig så att ni förstår mig, men dessa människor har ett stort hjärta!

Och min familj!!! Hur underbar som helst! Av Christian och Sabina fick jag typ ett fullt möblerat vardagsrum/sovrum. Säng, soffa, matta, vardagsrumsbord, tvbänk och ett tvspel fick jag med mig, men det är bara på lån misstänker jag. ;) Plus att dom tar hand om Sookie åt mig ett tag. Mamma, Roger (mammas karl) och Simon är också underbara, oavsett om jag får saker av dom eller inte. För det är inte det de ligger i!!!

Det jag vill komma fram till att jag har verkligen underbara människor omkring mig. Och det känns så bra. Min familj i Sundsvall och min familj här uppe i Piteå. Två underbara familjer har jag, så jag är riktigt lyckligt lottad!
Är så himla glad att jag har er alla! Jag älskar er!


Världens bästa vän! ♥
Sötungarna Limme/Lime och Lyddan.


Underbara Simon med Liam!! :)
Som ni ser har jag blivit rödhårig.. Och jag trivs i det som fan, fast jag kan ändå inte låta bli att sakna mitt fina blonda hår. Men nu ska jag vara rödhårig ett bra tag innan jag ens ska fundera på att göra nått åt det. :)

Jag har egentligen 1000 bilder att visa er men ni får bara dom här. :)

Jag har lämnat han

Till er som kanske undrar varför jag inte skriver nått..
Jag har lämnat Lars, jag bor hemma hos Simon och Jennifer nu tills jag skaffar en egen lägenhet. Det är bara mycket med allt som ska göras och saker som ska delas upp och grejer..

Jag återkommer till när allt har lugnat sig lite.

byebye

Jag vet inte riktigt vad som finns att skriva så jag lägger ner bloggen ett tag.

Jag säger då det bara

God morgon..
Vilken gårkväll det var, en massa liv och rörelse..
Jag, Lydda, Jen, Liam och Simon var i långvik igår eftermiddag/kväll. Åt mat, surrade, såg brasa och myste. När vi åkte hem bestämde vi oss för att jag och Lyddan skulle sova hos Simon och Jennifer. Det var då lättare sagt än gjort. Hon hann somna lite i bilen på väg in mot stan igen så hon blev skit pigg och var vaken till halv 1 ungefär.. Fast jag gick hem halv 12 kanske från dom och tänkte att det skulle bli lättare.

Vi hade egentligen tänkt se film när barnen sov. Men det blev inte av. Dom började titta lite grann utan mig för jag var tvungen att gå till Lydia och när jag kom tillbaka sov både Simons kompis och Jennifer medans Simon var helt inne i filmen och åt chips. :P

Hur som haver gick jag hem, Simon kompis åkte hem och Dom gick och la sig. Jag träffade även Lars utanför Simon och Jennifer.

Imorse vaknade Lyddan strax efter 7, så jag var en aning trött då jag själv inte kom i säng förens efter 1 nån gång. Och Lars klev upp för en liten stund sen. Ändå ganska pigg, men så är han jämt. :)
Idag vet jag inte alls vad vi har för planer, det lära visa sig. :)
Aja, nu ska jag gå ut med Sookie. Hejdå!


RSS 2.0