Överraskning!!

Hej på er! Jaa, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera med både bilder och text. Så förlåt för det men troligtvis kommer det inte att bli någon bättring. Jag har fortfarande en massa saker jag ska göra och jag hinner som inte riktigt med... En sak är då jävlat säker, att jag är tidsoptimist utan dess like. Det är riktigt tajt med skolan nu och jag börjar få lite smått panik. Om jag inte blir klar med alla dessa smågrejer NU så är det kört. :S Jag gör inget annat än att försöka komma ikapp, varför händer det inget? ;/

Aja, idag började jag mina nya kurser, psykologi A, historia A, samhälle B och matte B. Det blir dom 4 kurserna fram till maj sen sätter jag igår med nya kurser. :)

Och jo just det. I helgen var vi (jag och Emil) nere i underbara Sundsvall! Mamma fyller år nu snart och vi hade en överrasknings fest för henne, och självklart viste hon inte att jag och Emil var där nere så det blev en dubbelöverraskning.. Riktigt lyckat blev det, den enda som saknades var Lydia. ♥ Men vi får ta och åka ner snart igen med hon med oss! :) Jag var riktigt sämst på att knäppa kort under helgen. ETT kort blev det. Illailla!
Sen fick jag två underbara julklappar också. Ett presentkort på ikea på 1000 kr av bror och hans fina underbara sambo sedan fick jag en superbra webcam utav mammas man Roger.. Helt perfekt och det var precis vad jag behövde!! En sväng på ikea och en webcam så jag och Lydia kan prata med mamma över datorn. :)

Det här inlägget skrev jag igårnatt innan interntet la av...




Kommentarer
Postat av: mormor

GRATTIS på Din Stora Dag Älskade Lydia.



Hipp Hipp Hurra,hurra, hurra,hurra. !



Vi syns i kväll lydia. :)



Kramar

2011-01-12 @ 07:36:30

Elaka och spydiga kommentarer tas bort!


Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0