Mina rutiner

Tack för sluta snusa tipset. :) Det lät väldigt bra. Fast som jag körde förra året när jag slutade snusa fungerar för mig.. Tvär sluta helt och hållet. De jobbiga är att inte bli sugen på en snus efter att man har slutat. :)

För att uppdatera er hur det går för mig så snusar jag inte längre, jag är iofs sugen på snus då och då men nu har jag gett mig fan på att inte snusa. Så då blir det så också. :) Och kaffet dricker jag skammlöst lite för att vara mig. Kanske 8-10 koppar om dagen nu bara.. :) Så det är bra. :P
Två av tre gammla kurser är avklarade och jag fick de betyg jag förtjänade. Om jag är nöjd? Ja men ändå, fast om jag bara hade haft lite mer "tur" under kursens gång, och inte varit sjuk och haft sjukt barn så mycket hade det nog gått lite bättre. Menmen, jag måste lära mig att vara nöjd någon gång också. :) Så jag får väl börja nu.
Igår kväll satt jag och skrev klart en utredande uppsats som ska in ikväll och nu idag ska jag läsa boken "candide" och sedan skriva en uppsats om frihet. Som förhoppningsvis också ska in ikväll. :) Då är jag klar med svenskaB kursen också. :)


Just nu håller jag på att tvättar. Bokade tiden klockan 7 för jag tänkte att jag skulle komma upp i tid nu när jag inte har Lydia. Det blir så lätt att jag sover bort hela dagen om jag inte har Lydia. Eller Sookie för den delen, när jag hade henne kunde jag inte sova längre vare sig jag hade Lydia eller inte. Men jag HATAR att jag kan sova bort hela dagen, för om jag kan, gör jag det också. Jag vill tillbaka till mina gammla rutiner.
Jag sov väldigt sällan längre än till 10, även fast jag hade varit ut på krogen dagen innan. Så ska det bli igen. Fan ska jag ligga och lata i sängen hela dagarna för?
Någon gång då och då måste jag sova igen all sömn jag missar men det är bara någon gång då och då. :P

Nä ni, nu ska jag göra kaffe, gå ner till tvättstugan och sedan städa garderoberna och allt annat som ska städas. :)
Hoppas ni har en bra söndag!

Snart är nära!

Hej mina trogna läsare!

Här händer det inte så mycket på skolfronten.. Det enda arbete jag lyckats fått in är min matteuppsats, som iofs blev skit bra! Annars går det sakta. Men... men.. men.... jag ska snart få allt klart, så det bara är att koncentrera sig på dom nya kurserna. :)

Jag har bestämt att jag ska bli mer hälsosam, istället för att dricka 5 kannor (12 koppars) kaffe om dagen att jag bara dricker 1 kanna och dricker en massa te istället. Sen att jag ska ge fan i den dära jävla snusen (jaa, jag har halvt börjat snusa igen. Jag vet - idiotiskt!!) och att jag ska dra ner/sluta helt med ciggen.
Fast samtidigt, hur fasiken ska jag orka vara vaken hela dagarna om jag inte dricker kaffe, eller hur ska jag stressa ner utan den där ciggen. Aja, vi får se när jag hamnar i de där stadiet då det bara blir automatiskt. Jag kanske inte är där än, men snart så. :)

Sen är jag ute på ikeas hemsida och kollar en massa nu förtiden. Jag ögonshoppar till våran nya lägenhet som vi får flytta in i om ca en månad. Fan vad jag längtar!! Det ska bli skönt att bo lite större! :D Plus tillsammans med älsklingen min.. Jag, Lydia, Emil och lillSookan! ♥ :) Ja, henne ska jag ju ta hem snart, fast när vet jag inte. Det är fortfarande lite osäkert men snart så. Allt är snart!

"Gammla" kurser klar - snart.
Sluta med kaffe - snart.
Sluta med nikotin - snart.
Flytta till 3:an - snart.
Åka till ikea - snart.
Lydia får en kusin ♥ - snart.
Sookie hem - snart.

Ni fattar. Allt är snart, men snart är nära! ;)

Nä, nu måste jag ta och göra nått att äta. Har varken snus eller cigg just nu så jag måste dämpa mitt lilla sug med något..

Lydia fyller 2 år idag

Idag den 12/1-11 fyller Lydia två år!! :D Tänk vad tiden går fort. Min lilla bebis som är hela två år. Hon är ju stora tjejen nu.. Men för två år sedan klockan 12:08 (så inte riktigt än) kom hon till oss, världens vackraste barn! Hon vägde 3700 g och var 50 cm lång. Min lilla ängel, jag älskar henne mest av allt!! ♥ Grattis på födelsedagen lillsmulan! ♥


Överraskning!!

Hej på er! Jaa, jag vet att jag är jätte dålig på att uppdatera med både bilder och text. Så förlåt för det men troligtvis kommer det inte att bli någon bättring. Jag har fortfarande en massa saker jag ska göra och jag hinner som inte riktigt med... En sak är då jävlat säker, att jag är tidsoptimist utan dess like. Det är riktigt tajt med skolan nu och jag börjar få lite smått panik. Om jag inte blir klar med alla dessa smågrejer NU så är det kört. :S Jag gör inget annat än att försöka komma ikapp, varför händer det inget? ;/

Aja, idag började jag mina nya kurser, psykologi A, historia A, samhälle B och matte B. Det blir dom 4 kurserna fram till maj sen sätter jag igår med nya kurser. :)

Och jo just det. I helgen var vi (jag och Emil) nere i underbara Sundsvall! Mamma fyller år nu snart och vi hade en överrasknings fest för henne, och självklart viste hon inte att jag och Emil var där nere så det blev en dubbelöverraskning.. Riktigt lyckat blev det, den enda som saknades var Lydia. ♥ Men vi får ta och åka ner snart igen med hon med oss! :) Jag var riktigt sämst på att knäppa kort under helgen. ETT kort blev det. Illailla!
Sen fick jag två underbara julklappar också. Ett presentkort på ikea på 1000 kr av bror och hans fina underbara sambo sedan fick jag en superbra webcam utav mammas man Roger.. Helt perfekt och det var precis vad jag behövde!! En sväng på ikea och en webcam så jag och Lydia kan prata med mamma över datorn. :)

Det här inlägget skrev jag igårnatt innan interntet la av...


Ingen sömn plus en bomb...

God morgon på er! Jag och Lydia är vakna redan nu.. Min lilla ängel slog upp sina fina blå ögon strax efter 2 och då hade jag inte lagt mig än. Först blev jag arg, eller klockan hann bli halv 4 innan jag blev arg men sen fick jag ångest för att jag blev arg. Det är ju inte lillsmulans fel att hon inte kan sova. Stackars liten. :( Men nu sitter vi vid köksbordet och hon äter en mandarin. Jag tänkte först plugga men det sket jag i då jag är för trött just nu men istället tänkte jag lägga upp lite bilder till er. :) Var väl ett tag sedan???

Lydia har börjat göra roliga miner när man knäpper kort. När jag tar fram kameran gör hon alltid en min och efter jag knäppt säger hon "meer" så får jag sitta och knäppa massa bilder på henne.. :D I alla fall kommer det en bildbomb nu.. :) Eller så kanske jag delar upp den? Nää, tar alla bilder nu :)

Lydia leker frisör :)

Såhär somnade hon för någon natt sedan, med fötterna instoppade i overallens ärmar. :PRSS 2.0