Hej energi! :)

Jag kanske överdrev lite i förra inlägget. Jag behövde nog bara få klaga av mig.. :) För nu känner jag min energi och motivation. :P Jag har suttit och pluggat hemma idag på förmiddagen, det går frammåt. :)

Jag precis dammat, dammsugit och skurat och jag ska snart bege mig till stepin för akupunktur. :) Sen blir det bara att plugga och vila kroppen (får inte anstränga mig så värst efter akupunkturen) och sedan till stepin och träna, eller springer jag ute en sväng idag också, har inte riktigt bestämt mig. :P
Nu ska jag få jag få tillbaka mina träningsrutinger, det är ju sommar snart och bikinin ska fram. ;)

Btw, så har jag sovit bra nu i säkert en vecka och jag har inte haft migrän på säkert 3-4 veckor! :D Överlycklig är jag för det! Sen har jag inte haft vanlig huvudvärk på nästan lika länge! :D *Peppar peppar ta i trä* Skönt är det, jag har så mycket mer energi över, istället för att gå och ha ont i huvudet hela tiden! :)Kom tillbaka energi och motivation!

Jag är så trött nu på skolan. Jag har låst min hjärna så matten, som annars går lätt för mig, går skit segt. Jag glömmer bort och fattar inget. Och det är matten som är viktigast för mig.. Det är där jag vill ha höga betyg, alla andra ämnen skiter jag i. Eller nä, det gör jag ju inte men min största prioritering är matten. Och där går det skit just nu! Sen har jag prov närsta onsdag i matten så jag känner mig stressad för jag har mycket kvar att räkna.. Sen har jag prov i historia om världskrigen den här veckan eller om det var nästa vecka.. Psykologi prov har jag också den här veckan eller nästa vecka.. Tror jag? Ser ni, jag har ingen koll längre.. Sen ska samhälls rapporten vara klar snart och den har jag inte ens börjat med.
Sen sätter jag upp så jävla höga krav på mig själv. Jag är aldrig nöjd med ett resultat om det inte är helt felfritt! Så då känner jag att det är lika bra att skita i det om jag ändå inte kommer uppnå de mål jag vill!

En stor jävla spark i baken behöver jag och jag vill att min motivation och engeri kommer tillbaka. Det är bara jag som kan göra nått åt de här problemet men jag vet inte i vilken ända jag ska börja. Jag måste i alla fall komma ikapp nu, så det är väl lika bra att göra det när min lilla ängel är hos sin pappa. Jag får bli en dålig sambo i veckan men nu måste jag ta mig i kragen och komma ikapp med skolan lite. Även fast jag är trött och less på skolan så måste ju sakerna göras annars blir de inge bra slutresultat. De är bara att bita ihop!

Vilken dag!! :)

Den började som vanligt med att ta Lyddan på dagis, sen for jag och handlade, cyklade hem och började baka hallon och blåbärspaj med vaniljsås till. De var till skolan, vi hade en "världsberättar-dag" och alla skulle ta med sig nått att fika eller äta.. :)

Sen kom jag ju på precis innan jag ska fara att Lyddan kunde ju följa med, hon var med förra gången vi hade sånt här och de tyckte hon om så jag cyklade och hämta henne på väg till skolan. :)
Väl där åt både hon och jag hur mycket som helst! Och Lyddan tyckte om det mesta. GUD så god mat det var. :D

Sen var det trummor och andra aktiviteter och vi gick till rummet med musik och Lydia dansade, och dansade och dansade... Herregud! Vilken energi ungen har. :P Tror hon stod och dansade MINST en timme. :D Har några videoklipp på henne men tänkte bara lägga upp tre st. :P När vi cyklade hem somnade hon, förstås. Lillfisen min! :) Trött efter denna dag, först på dagis fram till 11 och har varit ute och lekt, sen till skolan och träffa massa folk att flörta med och dansa för fulla muggar. :)


Sömnen

Sista tiden har varit det skit jobbigt med sömnen, jag kan inte sova. Det spelar ingen roll va fan jag tar till med för trolleritrick så somnar jag inte. Och jag har väntat i en månad på läkaren ska ring upp.. Han skulle göra det imorse. Men då ringen receptionen och säger att läkaren jobbade över igår så han börjar inte förens 10 så han kunde inte ringa mig idag... Jag började allvarligt att grina i telefonen! Det var väl inte direkt det hon väntade sig så hon blev väl lite ställd och sa att hon skulle försöka prata med han och att han skulle ringa upp mig så snabbt som möjligt. De synar jag med par i 2:or!!
Jag är så trött att jag har ont i kroppen, jag är utmattad! Jag borde ju vara van de här men det är jag inte. Eller jo till en viss gräns men min energi är nästan helt tom nu. Dom enda gångerna jag får sova är om jag struntar i skolan och sover på förmiddagen.


Trygg hansa

Jag blir så förbannad!! Jag har Lydia försäkrad hos trygg hansa (som jag står på och betalar) och dom har varit jätte bra hittills. Sen ringer jag för att göra en anmälan ang tänderna (hon har slagit sig och dom har blivit gråa) och hon jag pratar med ska skicka ut ett bekräftelse brev till mig, jag frågar vart hon ska skicka det och hon svarar "där hon är folkbokförd" och säger då "men Lydia är inte skriven hos mig men det är jag som står på försäkringen och betalar den" "ja men de kan jag inte göra nått åt, Jag skickar det dit hon är folkbokförd"

Vafan är det för jävla skitsnack? Svårt att skicka pappret hem till mig? Dom skickar ju räkningarna hit?!!! Inkompetenta idioter!

Jag försökte göra ett tappert försö...

Jag försökte göra ett tappert försök att lägga mig tidigt ikväll. Jag var så fruktansvärt trött så jag tänkte att jag lätt skulle somna. Klockan 9 gick jag och la mig och ... ja, som ni märker är jag vaken än. Jag hatar den här sömnen, bara jag somnar kan jag sova hur länge som helst men de är de där med att somna som är de svåra och jag börjat bli riktigt less de.


Jävla skit helvete!

Jag har tänkt på en sak som jag stör mig väldigt mycket på....
Lydia är folkbokförd hos Lars (inte det jag stör mig på) och han får hem alla papper och sånt som rör Lydia. Och jag får inte ett enda papper.. Jag har sagt till på dagis, ringt vårdcentralen och andra tänkbara stället som jag vet hon brukar få papper ifrån och sagt att jag också vill få papper hemskickat om det rör Lydia med tider eller provresultat osv.. Visst säger dom, klart vi ska skicka ut papper till dig med!!

Har jag fått ett enda papper hittills? nääää! Utan jag måste lita på att Lars säger alla dessa saker till mig.. Och igår hämtade jag ett brev om en läkartid vi har ang. Lydias allergier hos Lars. Då står det på brevet  "Målsman för Lydia Vikström".... VAFAN!! Är inte jag hennes målsman bara för att hon är skriven hos Lars! Jag blir så gud förbannad! Tappade jag rätten att vara målsman för henne då jag och Lars gjorde slut? Bara för att hon inte är folkbokförd hos mig??  Vad är det för jävla sätt??!!

Och jag HAR ringt fleeeera gånger och sagt, skicka dubbla kopior på allt, och dom har sagt att dom ska skicka iväg dittan och dattan brevet för att jag inte har fått det men inte ens DET har dom gjort!! Jag är så jävla förbannad och ledsen över detta och jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig för att dom ska fatta!!


RSS 2.0