Lösenordsskydd

Lösenordsskyddat <---

Lösenordsskydd

Lösenordsskyddat <-----

Bilder

God morgon på er!

Tanken var att jag skulle plugga en massa i helgen när Lydia är hos Lars men igår somnade jag redan halv 8. Så igårkväll blev de inte mycket gjort. Men idag har jag redan hunnit plugga lite grann och har nu tagit en paus.
Emil åkte precis hem till sig, jag är väl inte allt för roligt sällskap när jag sitter begrevd i skol-böckerna. :P
Den här dagen och imorgon, är det bara plugga som står på mitt schema, med lite kaffe pauser såklart. :) Men annars är det bara matte, kemi och svenska som gäller hela helgen. :) Fast det känns ändå bra, även fast det är mycket i kemin t.ex. så känns det bra. Jag har en sån bra lärare, alla mina lärare är bra men jag tänkte nu mest på min NkB och MaA lärare. :)

Jag tänkte slänga in lite bilder till er, men som vanligt har jag varit dålig på att knäppa kort så det är inte många bilder och typ en på lilla ängeln min!! :( Jag lovar, jag ska bli bättre på att knäppa kort så jag kan lägga upp lite bilder oftare. :)





En perkulator :D

Nu var det någon dag sedan jag skrev så det är kanske dax att uppdatera nu igen. :)

Skolan ligger väl på kanten till att gå åt fanders hela tiden men jag har fått lite gjort så jag känner mig ändå inte allt för stressad. Fast jag borde stressa upp mig mer än vad jag gör, så jag får mer saker gjort. Men imorse skickade jag in en uppsats varje fall. Och två av proven jag skulle ha i veckan var nästa vecka, så jag får lite mer tid på mig med det. :)
Nu idag ska jag plugga kemi och matte så jag kan fixa proven med ett bra resultat. :)

Annars händer det inte så mycket. Löningen kom idag men de försvann ju lika fort som de kom in. :P Men en positiv grej är att jag nog har en bilbarnstol nu, eller typ senare idag. Så det känns ju bra. :)

Och igår kom Jennifer över hit och färgade mitt hår, sen fick jag en tidig julklapp av dom. En perkulator!! :D Lyckan är total!!! Tack underbara ni för den perfekta julklappen! Jag älskar er! ♥  Och tack för att du färgade håret på mig! :)
Sen har mina julplaner ändrats från att sitta själv hemma i väntan på att få hämta Lydia till att vara hemma hos Simon och Jennifer och fira jul. :)
Livet känns bara så perfekt nu! Som jag skrev i ett tidigare inlägg, jag är så lycklig! Jag har helt fantastiska människor i mitt liv, unberbart barn, underbar familj, underbar pojkvän och underbara vänner!!

Puss, tack och hej!

Gnugga näsa :)

Hejhoppgalopp!

Igår kväll blev det lungt för mig, jag påbörjade en uppsats och bara satt och myste för mig själv med tända ljus och te. :) Emil for iväg vid 9 tiden och repade med några kompisar och sedan tog dom en öl eller två hos någon vän. :)

Idag har jag inte hunnit börja plugga, jag hittade andra saker att göra som att städa. Men när man är två att städa går det fort. :) Och nu ska vi in till stan och fika och passa på att gå på systemet för eventuella äventyr ikväll. Det beror på hur mycket jag hunit plugga innan dess. :)

Pratat med Lydia i telefon har jag också gjort idag, mammas gofis!! Fast hon blir fort less på att surra så då lägger hon bara ifrån sig telefonen och går. Haha! Hon är så söt. Sen gnuggar hon näsa med telefonen om jag säger "Lydia, ska vi gnugga näsa" :D Min lilla sötfis! Och slängpussar får jag med genom telefonen. ♥

Nä, gott folk.... Nu ska vi ta och åka in mot stan. Hoppas ni får en kanon lördag! Puss på er!

Jag är lycklig!

Alltså vet ni en sak.. Även fast mycket runt omkirng mig är rätt stressigt/jobbigt och att jag har lite smått panik över skolan så är jag förbannat lycklig!! Jag har världens finaste, vackraste, bästa och underbaraste dotter som är frisk och glad! Sen har jag världens bästa pojkvän också! Och världens bästa vänner!! ♥
Jag är så lyckligt lottad som får ha dessa människor i mitt liv och framförallt att min fina lilla ängel Lydia är frisk, mår bra och är glad!
Jag är ju givetvis glad att alla ni andra är friska, mår bra och är glada men ni fattar hur jag menar va!!? :)

Migrän

ÅHHH!
Hela den här morgonen har jag legat med migrän. De är fan inte kul, som tur är kommer de inte lika ofta nu sen efter jag gjorde akupunturen. Men det är inte för ens nyss jag har orkat tagit mig upp ur sängen. Och de tack vare att jag spydde. Då brukar allt bli bättre. Så fort jag spyr, börjar de släppa. Dom här gångerna är väl dom enda gångerna jag vill spy och är tacksam för det.
Jag fick boka om min läkartid imorse för att jag inte pallade ta mig dit. Menmen, fick ändå en ny tid rätt fort så de gjorde inget.

Nu snart, ska bara samla lite mer engergi först, ska jag sätta mig och plugga. Jag hade tänkt försöka få klart i alla fall en uppsats tills ikväll. Jag hoppas på det!

Hoppas nu har en kanon dag och helg! Hejdå!

Lösenordsskydd

Lösenordsskyddat <-- Klicka på länken

Nästa vecka är roliga veckan!!!

Hej på er!

I helgen har jag stooora planer. Jag ska resa till thailand.
Nä det ska jag inte utan jag ska sitta hemma och plugga hela helgen. Ska läsa på inför de tre prov jag har till veckan sen så ska jag försöka göra klart några utav uppsatserna. :)

Nästa veckas uppgifter och prov

Matte prov - Ekvationer och statistik
Kemi prov
Svenska prov
- Realism och naturalism
Svenska Uppsats - Romantiken
Svenska Uppsats med litterär anknytning - Daniel Defoe, Robinson Crusoe
Svenska - Romananalys
Engelska - Romananalys
Matte "uppsats" - Skriva om olika matematiker

Jag vet redan nu att jag inte kommer hinna, men jag tänker göra så mycket jag kan för att få allt klart. :) Sen är Lydia hos Lars från och med idag till på måndag så jag kan sitta vilken tid på dygnet som helst och plugga. Så i helgen ska jag nog kunna göra bort en massa. :)

Nä, nu ska jag ta och fortsätta att plugga. Hoppas ni har en bra dag! :)


Lydia dansar till små grodorna - Video

Jag vet inte varför det inte fungerar men jag kan inte lägga upp youtubeklipp. Här har ni i alla fall en länk till en ursöt och duktig Lydia som dansar till små grodorna.. :D Hon är så jäkla söt!! HÄR <--

jag måste nog vara den sämsta engelska ele...

jag måste nog vara den sämsta engelska eleven någonsin, jag har ju för bövelen inte gjort klart min roman analys än..... Suck, ännu mer att göra. Det blir att bara sitta och plugga heeela veckan, heeela tiden och resten av alla veckor till jul!


jag sitter på skolan nu och är allmänt les...

jag sitter på skolan nu och är allmänt less. Dagen började bra, vaknade tidigt och på bra humör trots att jag sovit som en råtta. Jag får en härlig promenad till dagis och sedan till skolan. För er som inte vet har jag dagis "långt" ifrån mig och i helt fel riktning. Det blir att jag går längre ifrån skolan när jag ska lämna på dagis. Jag har redan idag gått ca 5000 steg. I alla fall stannade jag till på statoil för att köpa cigg, och det visar sig att jag har tappat mitt legg eller lagt de någon annan stans än där det ska vara, så jag får inte köpa cigg. Det här kommer blir en lång dag för mig då jag slutar 16:20 och är utan cigg.


Lösenordsskydd

Lösenordsskyddat <--- klicka på länken

SMS-inlägg

img_2807 (MMS)

Mina choklad maränger är nu klara, så dom ska jag sitta och mumsa på till sagan om ringen senare ikväll. :)


SMS-inlägg

img_2387 (MMS)

Sitter på skolan nu och ska ha prov snart. De känns som om att de kommer gå åt pipsvängen.


Lösenordsskydd

Jag funderar starkt på att skaffa lösenord på min blogg, för att som det är just nu känner jag att jag inte kan skriva det jag vill skriva. Det alldeles för många snokar som inte ska veta ett jävla smack om mitt liv och jag vill samtidigt inte sluta skriva i bloggen.

Så hojta till ifall ni vill ha lösenordet. Om jag inte hunnit ångra mig tills nästa torsdag så kommer jag sätta lösenord då!!!
Eller om jag bara fixar så att vissa inlägg blir lösenordsskyddade. Hojta till vilken fall som helst.

Puss på er!

Alfons Åberg

Nu gör jag sådär igen... Att när det blir mycket i skolan så slår jag bara bort allt och göra inget istället. Eller jag gör inte tillräckligt i alla fall. Så nu sitter jag här och gör exakt så och gnäller över det istället för att öppna den förbannades matteboken och plugga till provet som jag har på fredag.
Jag ska sätta mig sen efter maten, samtidigt som jag ska springa upp och ner i tvättstugan. Jag skulle vilja ha en betjänt som lagade mat, tvättade, städade, handlade mat osv. Det hade varit skönt de. Kanske t.o.m. att han/hon kan klä ut sig till mig och göra mina prov i skolan.. DET tycker jag skulle vara en toppen grej!!! :)

Men jag är som en "jag ska" människa sen gör jag aldrig dom där grejerna som jag säger "jag ska" till. Allt är "jag ska" och/eller "jag ska bara".

Jag ska
fixa körkortet, jag ska bara vänta tills jag får mer tid....
Jag ska
plugga men jag ska bara städa innan....
Jag ska
köpa en mössa, jag ska bara vänta tills det blir kallare.....
Jag ska
fixa en bilbarnstol.....
Jag ska
städa men jag ska bara plugga lite innan....
Jag ska
tvätta men jag ska bara göra dedär först...

Ja ni fattar vad jag menar. Jag är en "jag ska" eller "jag ska bara" människa!!

Inte ens läsvärt

Hej på er!!
Här sitter jag och är lite rastlös fast jag har egentligen massor att göra som att tvätta, städa, plugga.... Okej, kanske inte massor men en del i alla fall och jag orkar inte göra nått. Emil står nu och diskar, så det slipper jag i alla fall. :) Jag har ont i huvudet som vanligt men jag drack nyss en TREO så ja hoppas den hjälper. Fast även om den skulle fungera så kommer jag inte får mycket gjort ikväll. Jag ska väl i alla fall ta och plocka ihop lite kläder och leksaker efter jag skrivit de här.
Och klar är jag nu, ska bara ta en rök innan jag sätter igång och gör lite nytta.

Hejdå!

Bilder

Här är lite bilder. :) Fast jag hade inte alls många bilder på kameran så det blir typ 4 bilder.. Jag ska bli bättre på att knäppa kort och lägga upp. :)


(Jag hade tagit bort en fläck på tröjan, därav fläcken på bröstet.)




Mamma..

.... Nu har jag piercat mig igen..



Månadens inlägg!!

Det blev en lång sovmorgon för mig, vaknade halv 12.. Fast det var skönt att sova så länge för jag somnade aldrig igår den tiden jag skulle somna.

Nu sitter jag hemma hos Simon och Jennifer och passar en sovande Liam medan dom är och handlar och hämtar ut min telefon... :)

Jag satt nyss och tänkte på mitt hår och jag kom fram till att jag inte alls tycker om det. Färgen tycker jag om, fast då är utväxten apjobbig så jag måste färga om en gång i månaden. Sen om jag tvättar håret för mycket rinner färgen av och blir ful.
Och min längd på håret gillar jag inte, utan tycker mest att håret är i vägen. Jag hatar att borsta mitt hår för att när det är nytvättat och kammat är det snuskigt lent och slickar sig efter halsen och kinderna. Så då borstar jag nästan aldrig mitt hår och går istället och ser ut som en trollunge. Och det kan låta konstigt, men jag gillar det. Att ha ruffsigt och tovigt hår. Sen har jag håret uppsatt för det mesta för att det inte ska vara i vägen.
Och även fast jag inte gillar de långa håret så vill jag inte ha kort hår. Jag vill spara mitt hår. Jag vill ha långt hår. Jag fattar inte, varför vill jag ens det när jag bara tycker det är jobbigt? :S Jag vill ha långt hår även fast jag inte vill. Är det någon som har tips på en bra frisyr som jag skulle passa i så säg gärna det!! :)

Intressant information, visst? :) Detta måste bli månadens inlägg, det är ju så sjukt intressant. ;)

Nu bjuder jag på några bilder på mig. :)





Jag är kung, eller rättare sagt drottning....

Visst låter det bättre att säga "jag är kung" även fast man är tjej.. Men kan ju inte säga "jag är drottning" de låter ju bara fel...


Den här dagen har varit nästan perfekt. Allt som fattas är min ängel men på lördag byter vi dag så då får jag se lilltrollet mitt! ♥
Har varit i skolan som vanligt och hade tänkt plugga inför provet jag skulle ha imorgon.. De slutade med att jag förhörde Jossefin om språkhistorian och då blev de att jag repeterade allt också. Sen övertalade hon mig att ha provet idag samtidigt som henne. Även fast jag inte alls hade pluggat tillräckligt Även fast jag inte hade läst allt och inte svarat på alla instuderingsfrågor så gjorde jag provet. Och kanoners gick det. Satte ett MVG så det är jag mycket nöjd över. :D Jag är då för jävla bra! ;)

Sen när Emil hade slutat jobba så kom han hit och vi bara satt och surrade, han spela gitarr och jag drack en massa kaffe sedan for vi på bio. Due date, haha så jävla bra film.. Eller den var seg i början och jag tänkte "när fan ska den här komma igång då?" men sen satte den igång och var skit bra!!

Nu ikväll har jag tagit ledigt från allt plugg. Jag orkar inte alls med matteboken nu utan ska gå och lägga mig i sängen och se tv tills jag slocknar vilket jag kommer göra om 30-40 min. Och imorgon har jag "sovmorgon", det är självstudier och halvdag så jag ska sova lääääänge imorgon. Eller i alla fall till 10-11.. :D Sen ska jag plugga matte innan jag ska ut på äventyr senare mot kvällen. :)



ÅHH jo imorgon kommer min mobil också-!! Me like!! :D

Sov gott med er!

Jonjakt

Hej och hå.

Den här dagen har inte varit kul.. Vi har haft laborationer på skolan idag, typ jonjakt osv.. Jag kan inte förklara bättre för er för jag fattar inte riktigt vad vi håller på med.
Vi blev nästan klara i alla fall, vi har lite utav våran laborationsrapport kvar men den skulle vi fortsätta med på måndag. Tack och lov! För mitt huvud håller på att sprängas.

Jag har druckit en TREO nu för att se om det blir bättre annars får det bli en migräntablett för jag har inte riktigt tid att ligga och ha ont i huvudet. Har på tok för mycket att plugga..
Om jag blir bättre hade jag tänkt sitta med språkhistoria nu och ta matten senare mot kvällen. Matten är kul, jag håller på med ekvationer nu och det går lätt, om jag inte gör slarvfel för att jag är trött och som jag annars kan. Det rullar på vilket känns skönt då jag har prov i det till veckan. :) Och prov i språkhistioria har jag nu på fredag, det känner jag mig inte lika glad för. Menmen, det är bara att bita ihop och plugga så jag sätter ett MVG. ;)

Nä nu skia jag ta och börja göra någon nytta. :)

"Kojan" på Lars jobb



Min sötfis var med sin far på jobbet tidigare idag.. Efter ett tag tyckte Lars att det blev tyst, han kollar och ser då lillsmulan sova i hörnet. Då har hon bäddat och gjort en mysig "koja" sedan lagt sig och somnat. :)
Kan man vara sötare? NÄÄ!

Sov i Lydias tält

Den här natten har inte varit rolig.. Lydia vaknade halv 3 och kom in till min säng (som vanligt nu för tiden) men den här gången ville hon inte somna om igen. Så hon låg vaken, kliade mig på ryggen, drog mig i håret, pillade lite i min näsa, klappade mig i ansiktet, slog mig på örat, satte sig i ansiktet osv, tills jag blev less. Jaa, jag vet att hon bara ville vara snäll och go men jag kunde inte somna när hon höll på så i jag blev less och irriterad.

Tillslut så gick jag in i i hennes rum för att kunna somna och hon följde efter. Hennes säng är ju rätt liten så där får jag ju inte plats, så jag tog mitt täcke och la mig i hennes tält och väntade på att hon skulle komma.
Och hon kom, efter hon hade tagit av sig blöjan och pyjamasen. Sen la vi oss och somnade. En naken mysLydia och en trött och irriterad mamma. (Hon sover ofta utan blöja och det går jätte bra, aldrig har det kommit piss eller bajs i sängen.)
Sen klev vi upp klockan 6. Både jag och Lydia var jätte trötta så vi blev hemma från dagis. Lydia har varit gnällig och trött hela förmiddagen, fast det rätar väl till sig efter hon sovit nu efter lunch..

Lars kommer snart och tar Lydia så jag kan gå på skolan, har redan missat tillräkligt mycket dom sista veckorna. :/ Men det går ju inte att göra så mycket när hon är sjuk. Lilltrollet mitt! ♥

Nä, nu är det någon här som luktar bebisparfym så jag ska ta och göra nått åt saken innan hennes pappa kommer hit. :)

Hoppas ni får en bra dag!


RSS 2.0